Shade: Wrath Of Angels

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipróbálásra mondjuk éppen elég a demó is, akit érdekel az alapján is el tudja dönteni, hogy kell-e neki a teljes.
Amúgy én is kipróbáltam a demót, és tényleg nem annyira rossz. Nem mondom, hogy korszakalkotó lenne, de azért nagyjából el lehet vele szórakozni. Viszonylag jó grafika, kombó alapú harcrendszer, fizikai modellezés, varázslatok, változatos helyszínek. Én még egyenlõre nem törlöm, hátha lesz hozzá rendes törés a közeljövõben...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Frank99
bizony így marad.
delete.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

grebber
Ja és ha csekély angoltudásom nem hagyott cserben az nforce forumán sem ment embereknek.

Next PC upgrade: 2022

Demó alapján nem volt ez rossz,fõleg nem annyira mint alább pontozták.
Én kipróbáltam volna minimum,de igy elmarad.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
össze is raktam a gépem.

Frank99
sztem törlöm most azonnal.

annyira nem tûnik jónak.
Megyek inkább CSS-ni, azt megvettem, és müxik is...
és kaptam hozá ez HL2-õt, ami 2 hét múlva aktív lesz :-))))

egy biztos:
a Starforce sokaknak betesz.

de azok sem gondolták végig, akik készítették a programot.
mert elesnek azoktól a vásárlóktól, akik "kipróbálás" után vettek eredeti programot.

grebber
Hát nem lehet valami szuper game a pontozások alapján:
Gamespy:1.5 out of 5
IGN:50.0%
PC Gamer UK:59 out of 100

Hasonlókép...

Frank99
telepít, újraindít, mountol, elõtte kábelek lehúz, serial bead, nem gyó.

valami gáz van.

nem mi vagyunk bénák, az tuti.

Egyenlõre még nem ment senkinek 😞((( Mondjuk az nforce-on nincsen nuke-olva szóval mennie kéne...

Frank99
sajnos úgy néz ki, hogy ne megy.

megy itt valakinek amúgy?

Tatyla
A másik az szerintem nagyon hamar be fog kerülni az "ezt vedd meg" kategóriába vagy viszontláthatjuk egy magazin mellékleteként!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát ezt nem is érdemes,ugytünik.Majd talán az egyik "mindentudó" warez csapat feltöri rendessen...

Tatyla
Én vártam ezt a game-t de ezek után már le se töltöm! R.I.P.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát én meg a 3.47-es Daemont,hátha az megbirkózik vele,de ugyanaz az eredmény...

Kzben letöltöttem a demo-t, mindjárt megnézem, hogy érdemes-e egyáltalán szenvedni vele....

Kösz,na igy már eljutottam odáig,amig Te a #81-ben...Nem megy...

Na szóval, amikor kicsomagolod a játékot, lesz egy 650MB-os .bin file (ez maga a játék, ebbõl kell telepíteni) ill. lesz egy alkönyvtár amiben egy rar file-ban van két kicsi file .mdf ill. .mds ez a mini image. Az .mdf file-t kell telepítés és újraindítás után a daemon-tool-al bemountolni, valamint a daemon tools-ban az RMPS emulációt bekapcsolni. Ezután mennie kéne a játéknak, de nálam nem megy, pedig már régebben futtattam ilyen mini image-es szarságot.
Ja a cd key: PMJ9V-YQ9LE-4SZBN-KZHT5-JXWAD
Sok sikert hozzá!!! :-))))))

Hát én biztos hülye vagyok,de nem találom.Már a multkor is volt egy játék,amihez valaki simán metalálta,én meg hiába kerestem.
De én igazából az sem tudom elképzekni hogy a Daemon-ba mit kéne belerakni "mini image" néven.Mert én a lemezen ilyet se találok,vagy ami erre utalna.
Összeségében asszem ez nem fog menni nekem,maradok a crack-es dolgoknál.Ehhez hülye vagyok na...

[Jakuza]
Gondolom az nfo fileben megtalalod.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Na de ehhez hol van a cd-key?Mert én nem lelelm...

Pedig az nforce-on egyenlõre nincs "nuke",ugyhogy valahogy össze lehet tákolni elvileg.

Kösz,mostmár legealább egyértelmû a tennivaló,lejön aztán próbálom.Majd irom mi sikerült.

Hát, én pontosan így csináltam mindent, mégsem megy 😞((((((

[Jakuza]
Hat pedig itt minden le van irva szo szerint.

1. Kicsomagolas
2. CD-re ird fel az altalad favorizalt iroprogrammal
3.Telepitsd a jatekot, s majd mikor keri az ujra bootolast vegezd azt el es huzd le az osszes optikai meghajtot.
4. A Mini imaget mountold a legutolso Deamon Toolsal, aminek kapcsold be az RMPS emulaciot.
5. Add meg a seriaszamot, mikor a jatek keri.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

És a cd meghajtót elég letiltani a biosban,vagy mindenképp le kell húzni?Vagy mindkettõ?

Maga a telepítés simán lement mount-olt image-bõl is. Utána újraindítom, kéri a kulcsot, majd szépen elmolyol a mini image-el. végül szó szerint ezt írja ki: "The disc key you entered does not correspond to the disk in the drive.Make sure you use the correct disk key." Mintha a kulcs-al lenne baja. Habár azt én copy/paste modszerrel adtam meg a telepítéskor, tehát semmiképpen nem lehet rossz...
Na mindegy, ha valakinek fut a játék akkor szóljon, hogy nálam van a hiba...

Tatyla
a mini image-s megoldás!

Ja,hát nekem is ez volt a fura hogy miért kell kiirni,ezért akartam pontossan tudni hogy mit akar.Na mindegy,majd egy ujrairhatóra kiírom,aztán majd meglátjuk mit csinál.
Kösz a segitséget!

Vagy még inkább magyarosan: Írd fel CD-re a kedvenc iróprogramoddal 😊)))) de ez már tényleg csak kekeckedés 😊)))
Én egyébként nem írtam fel, hanem a telepítést is a daemon tool-al mount-olt file-ból csináltam meg. de nem hinném hogy ez lehet a problém amiért nem megy...

[Jakuza]
A Burn it -ot hasznaljak a CD iras kifejezesere.
Szakszeruen ugy hangzana a mondat, hogy "CD-re egesd fel az altalad favorizalt iroprogrammal."

Aha,kösz.Én is valami ilyet vettem le,de ennek nem sok értelmét láttam.
Akkor ezek szerint ki kell irni...

[Jakuza]
Ird meg a favorit iroprogramoddal.

Valami iró software-el akar valamit,de nem értem pontossan hogy mit,na mindjárt megnézem a szótárban...

Majd délután leér,akkor megmondom.
De a telepités ezen pontját lefordithatná nekem valaki,mert a többit nagyjábol értem,de ez nem egészen tiszta:

"Burn it with your favorite burning software"

Nektek mûködik ez a cucc? Mert én mindent úgy csináltam ahogy az nfo-ban írják, mégsem hajlandó elindulni. Az induláskor egy csomó ideig ellenõrzi a disc-et. aztán kiíírja, hogy nem jó lemez van bent.

grebber
Bocsi ,csipás még a szemem most az egyszer nézd el nekem.

1cd-s hmm ki tudja remélem jó lett ettõl még a game.

[Jakuza]

ma 00:28 | Privát | Válasz | #64

Kijött ma és mini image-es!SF3!Bioszletiltós kanóchuzogatós!

grebber
Ja kijött egyébként.

2004-10-30 Shade Wrath Of Angels (c) CENEGA *MINIIMAGE* *CLONECD* CLONECD 43x15 MB

A demó tetszett,a játék se nagy,hát ez a cd lehuzós módszer nem túl jó,de ha nincs jobb...

Seth
mármint mi???

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
Az egy kalap szar!

Seth
szarság...pfujjjj
várok amíg sikerül máshogy valamelyik csapatnak..

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
Kijött ma és mini image-es!SF3!Bioszletiltós kanóchuzogatós!

grebber
Kár, de más értelemben meg nem mert novemberben ellátnak mindket sok nem sf3-as game-el 😊

Na valszeg ez is sf3 lesz😞
Ugyanis nálunk már kapható,meg UK-ba is..😞(
grebber
Jónak tényleg jó de az új POP nyomába nem ér.

Lehet, hogy az ATI kártya miatt van a gond, ez a játék is Nvidia barát. Amit a bevezetõ animációban is láthatunk.
Sziasztok végig vittem a demót.
Ász! Ennyit tudok hozzá füzzni. Nekem nagyon bejönSzerintem a harmadik helyezett a mûfajban.
1. Sewerance: Blade of Darkness
2. Prince of Persia
3. Shade

Háhányan feltettetek pár kérdést.
Az elsõ akadály a két láda egymáson: Változz át "R" gombbal, majd told elõre a ládákat.
Combo: jobb egérgom nyomva tart, majd a bal egérgomb nyomva tart és utána jöhet az "F1"-bel leírt combináció. ( Jobb egégg. + bal egérg. + F1 combó.

Az íjászok elõl meg futás, ha lehet a kkor cikk-cakkban így kissebb az esély hogy eltalálnak, majd be egy kanyarban a fal mögé. Õ követ majd. A várakozás alat álljunk készenlétben ( j.e. + b.e. ) és amikor odaér akkor vágjuk le. nekem a ->-> combó jött be ehhez a szituációhoz.

Nagyon várom vár a teljes verziót. Már fenem rá a fénykardomat.

Ui: Ez a fénykard véletlenül nem a Blade of Darknessbõl lett koppintva?
grebber
Én nem az tuti.