407
Shade: Wrath Of Angels
-
#167 ???Még mindig semmi???
:(((( -
#166 ja, nem histitek el, hogy vesznek is emeberek játékot?
pedig igen.
először észre, aztán el ...
:-)))))))) -
#165 de igen.
sokan megvesznek dolgokat HA TÉNYLEG JÓ, ÉS NEKI MEGÉRI.
csak kevés az olyan. -
ronhaven #164 Na ezt te se gondolod komolyan -
Deajka #163 Ja, a demot néztem én is. Tíz percig azt hittem, hogy jó lesz.
Aztán első pálya és brrr. Nem tudom hol van benne a fizika?
A hero mozgása...nevetséges. A feleségem ránézett a monitorra és azt mondja: Jé, de hülyén mozog ! Szóval így szerintem még a védelemre költött pénzt se fogja visszahozni és fél év múlva bundle versionként fogjuk viszontlátni vmely game újságban.
Más kérdés, hogy unalmas. Ennek a végigjátszásához a cégnek kéne fizetni a gamereknek!
Hhmm, nemhogy én vegyem meg... fszt.
-
#162 én is ezt mondom.
és hogy megvegyem és utána kidobjam, nincs olyan Isten.
azért elb*szott egy védelem ez. aki megvenné később, az nem fogja.
met előtte nem tudja kipróbálni.
és ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ott a demo.
80%-ban legalább más a végleges, mint egy demo.
-
Deajka #161 Megnéztem. Olyan mint az archangel. Szerintem ez annak a továbbfejlesztése. Szerintem még 2 játéknyi fejlesztés kell, hogy ezt élvezni is lehessen. Ez jó elqrták, allah-akbar! -
#160 csináld csak.
sok láma (mint mi) agyalt rajt egy darabig.
Hátha egy friss hús megoldja...
csak tessék. -
tonnni #159 Köszi, de ahogy olvasgattam esélytelen, de nem adom fel ilyen könnyen! -
Deajka #158 Napok óta nézem a "starforce" küzdelmet. Ez egy jó gém, vagy mi? -
#157 -
#156 PMJ9V-YQ9LE-4SZBN-KZHT5-JXWAD::::::::Tesék itt a cd key!!!!! -
#155 de tessék:
PMJ9V-YQ9LE-4SZBN-KZHT5-JXWAD -
#154 felesleges
úgye megy.... -
tonnni #153 valaki tudna nekem adni egy cd keyt? -
Rusy #152 de én kiírva mondom nem a mountoltra gondolok, amúgy az nforce-on is írják hogy it doesn't working for me, vagy
Mini Image is bad, don't work properly with alcohol or dtools mounted with cables removed. Oh and don't use the 1.01 patch, it bans the key.
Tehát ott se működik mindenkinek, de a kiírós módszer még kevesebbeknek működhet, én csak azt nem értem mivel nincs meg a játék, hogy valaki lentebb írta hogy bin,cue, és csak a mini image mdf/mds, tehát akkor kiírva se igazán működhet, mert nekem apanzers kiírva meg a soldiers mind a 2 clne volt az egyik clone cd a másik alcohol... -
#151 csak az a baj , hogy ha nem stimmel neki a mountolt cucc, akkor ujraindítja a gépemet :(
így nincs kedvem próbálkozni 7-8-szor. -
Rusy #150 de elindul, annak idején én az elsők között voltam azon szerencsés csapatba akiknek ment kiírva a soldiers heroes of world war II és apanzers is, én krekk nélkül nyomtam végig mind a 2-őt, igaz az első már apolcon csücsül, namost a lényeg az, hogy a soldiers esetében volt hogy 2-3 indításra indult el, bizony a panzers esetében volt hogy HETEDIK INDÍTÁSRA SE CSAK NYOLCADIKRA INDÚLT, de mindig elindult, ha nem megy vedd ki a cd-t rakd be újra meg ilyenek, lehelgessed és menni fog... -
#149 Hogy én miért töltök le valamit mielött elolvasnám a fórumát ? Na mind 1....lagalább 1-el több ember akinek nem megy...mert nekem sem megy -
#148 utána meg írta 1-el feljebb, hogy 2.ra már el sem indult... -
#147 Még mindíg senkinek nem megy ??? -
#146 még mindig senki se tudja?:( -
#145 ja ok értem de irta a srác hogy neki megy méghozzá a nemtudom hányadik hozzászolásba hogy valami 24xesen irta meg azt is oda irta meghogy letörölte cd clone progikat damon nero ilyeneket, de mi igyis kipirobáltuk és nem ment....akkor ezzel most mivan?:( amugy sry mert nem olvastm vissza de kár hogy nem lehet vagyis nemtudjuk elinditani mert kiváncsi lennék:( -
Gabe18 #144 Persze hogy értem,csak azt mondom hogy ha valaki birtokában van a TUDÁSNAK,az ossza meg...
De amugy nem nagyon reményledem. -
#143 Szerintem is meg kéne érteni hogyha menne a játék valakinek akkor szerintem már szolt volna.Ha meg nem akkor igy jártunk! -
#142 nem megy még itt senkinek sem, nem értitek??? -
#141 valaki pls pls pls -
Gabe18 #140 Nekem is elmondhatná /ha valaki tudja/,mert a #83 -ban leirtak alapján nem igen akarja az igazságot... -
#139 elmondja akkor nekem valaki jol hogy hgoy kell elinditani hogy ne retryzzen ott meg szal elinduljon...
köszi -
#138 Toca 2 simán megy nem tom mért mondod. -
#137 hehe nem olvastam vissza de ez a baromság miért nem indul el?
ugyan azt csinálja mint a toca2 lol már beirom codot és retryzik najo most mivan ilynekork?:) -
#136 nem sikerült.... -
#135 Az álltalában nem baj hogy üres az image fájl itt a virtuális olvasot kell becsapni! -
ZzZz #134 Lehet nekik zsir originba van meg:) ...trefat felre teve olvastam par kulfoldi forumot es ott nem sirnak ilyesmi miatt... lehet vmi lemaradt az itthoni releasebe:) -
Gabe18 #133 Hát bizony nálam is az.
Először is fura volt nekem hogy még egy nyamvadt kis fájl sincs benne,de mivel sosem csináltam ilyet azelőtt,nem problémáztam vele.
Csak azt nem értem hogy az nforce-on miért adnak neki 5-6-7 pontokat,ha egyszer el sem indul.Mert jelen állapotában ez igy 0 pont... -
#132 üres az image file valóban. -
#131 lehet, hogy itt lesz a hiba, de én már játszanék vele, a franc egye meg az ilyen csapatot, aki nem tud rendessern feltörni valamit, az ne is csinálja inkább -
#130 csak a szemléltetés kedvéért tetttem be a képet elöre is bocs a nagy képekért!! -
#129 -