407
Shade: Wrath Of Angels
  • antijedi
    ráadásul én több embernek segitettem it t mint te valaha is fog szóval kcisit ovlasgassál is mielött hülyeségeket irogacc...
  • antijedi
    látom ismét egy rételmes ember...
    amugy sorry de aki nem képes minimálisat se visszaolvasni annak más nem jár szvsz...
    az iyleneknél a köv szint már az lenne hogy mert nem akarnak visszaolvasni uj topicot nyitnak...
  • Shep
    Na vkinek sikerült működésre bírni, egyébként a helyszínek elég jópofák a harc kicsit érdekes, de hangulatos, így aztán egyszeri végigvitelt megér.
  • Gabyee
    mekkora egy fasz vagy
    minden topba ezt a gyerekes hülyeségedet látni!
    ha már nem akarsz segíteni a többi fórumozó kistársadnak,akkor legalább a gyökér "c formatos" böfögéseidtől megkímélhetnéd az erre tévedő,segítséget kérő embertársaidat(enyhe képzavar)
    a többiektől bocs az offért,de ez most muszály volt....
  • Shep
    Na szóval először is bocs a várakoztatásért.

Egyik vinyómon xp másikon 98se van xp alól nekem se ment, feltraktam hát 98 alá, de mivel 98as vinyóm elég kicsi az xp-sre raktam a játékot, feltettem a legújabb daemont is, restart a védelem miatt, kérte a kulcsot begépeltem neki /nem CTRL+V/ a daemonban nem kapcsoltam semmilyen védelmet játék elindult és azóta is indul mindíg. Namármost vagy azért megy mert egyszerűen 98 alatt van, vagy azért mert eddig 98 alatt nem volt sf3 as játék fent így egy másik játék fentmaradt védelme nem kavar be, vagy egyszerűen vmi más oka van annak hogy megy nem tudom, de mindenesetre próbáljátok ki 98 alatt vagy úgy hogy starforce cleanerrel letisztítjátok a gépet és utánna rakjátok fel a gamet, hátha az segít. Hát én ennyit tudok a dologról remélem vkinek tudtam vele segíteni.
  • dardevil
    mond el lécci !!!
  • magus755
    Ne csigázz tovább minket mondjad hogy hogyan sikerült???
  • magus755
    És hogyan tudtad megcsinálni ha megkérnénk ird már le légyszives mert szerintem nagyon sok embert érdekel hogy hogyan csináltad meg???
  • grebber
    És hogyan csináltad??
  • Gabe18
    Hát eddig asszem a legjobb...
  • Shep
    Ha elindult a game, kiléptem megint ment, újraindítottam a gépet és még mindíg megy akkor jó vagyok?
  • antijedi
    ha ennyire pro hogy ami senkinek nem megy neki meg fog akkor annyira is pro hoghy tud magának keresni a neten és nem itt szerencsétlenkedik :)
  • antijedi
  • Gear
    Konzolt neki!!!!
  • Rusy
    Mondjon már valaki neki egy címet, hátha sikerül neki elindítani, így szokott lenni a hülye nyoim egy entert és megy a játék...
  • antijedi
    akkor miért okoskodsz? ahelyet hogy szököévente legalább gondolkoznál is??
  • antijedi
    csak azért eredt meg mert egy észlény nem bir dolgokat felfogni... :/
  • steweee
    :)
    bár nem tudom nem e nekem szólt. egyébként gabe-18 tökéletesen leírta sztem hogy milyen is a játék. több hozzászólásom nem is lesz a topicban
  • hattila
    szeretem mikor egy okos hulyeskedik de mikor egy hulye okoskodik azt nem
  • Gabe18
    Külsőnézetes akció,démonná alakulós,kaszabolós,lövöldözős.Ám jelen warez verzió egyenlőre senkinek sem működött...
  • steweee
    bocs a láma kérdésért, de nem érek rá minden játékkal foglalkozni, viszont megeredt a topic, abból gondolom hogy nem nagyon gagyi a játék. milyen stílusú, mint a bloodrayne volt pl?
  • antijedi
    most montad hogy visszaolvastál..., akor nem tom mit szenvedsz még itt...
    bazz ilyet számitógép közelébe nem szabadna engedni
  • hattila
    tényleng ilyen hülye vagyok, de te sem vagy kutya, ennyit tökölni ezzel a sz*r kéréssel, vagy most már azért sem árulod el.
    Naés mi van akkor , ha nem értek a nethez annyira , na bumm, te sem a édesanyádban tanultad meg.
  • antijedi
    most te tényleg ilyen hülye vagy????
    bazzz azt hittem már sok hülyét láttam eddig itt az sg-n de te vagy a rekord....
  • hattila
    nincs is leírva a forrás helye . átnyálaztam méegyszer az egészet.
    Az Nforce-n én eddig csak az infó fájlt találtam meg. Ott lenne a teljes játék is????
  • hattila
    Nem zavar, valahogy majd megoldom. Végigolvastam a forumot de nem derült ki hogy hol a forrás. De ennyi idő alatt már rég megírhattad volna, amígy rébuszolsz itt nekem.
  • Gear
    Nemzavar hogy nem működik?
  • antijedi
    mellesleg aszontad le akarod tölteni, azt nem hogy az baj ha fizetős
  • antijedi
    ha visszaolvastál volna kicsit már rég rájöttél volna...
  • hattila
    Vicces.
    Megvan a www.amazon.com-on de ez fizetős!!!
    Ingyenes nincs valahol???
  • antijedi
    ird be a futtatásba hogy: format c: és minden kérdésre nyomj yest (vagy y-t kell irni) akkor kiirja honnét tod letölteni!!!
  • hattila
    Nem találom!! :(
    Segíts már!!
  • antijedi
    www.amazon.com
  • hattila
    Már majd szétvet az ideg , hogy lassan 1 hete nem találom sehol.
    HONNAN LEHET LETÖLTENI??????????????
  • hattila
    Kösz , bővebben!
  • antijedi
    a zinternetről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hattila
    HONNAN lehet letölteni a Shade-t?????????????????
  • grebber
    Ja.De az Ultima is tehetné tovább a dolgát.
  • Gabe18
    Hát ez az...
    De lehet a hatóságokat akarják megtéveszteni,azok is megkavarodnak már.Ami működik,az nem működik,ami meg nem működik,az műkődik...
  • Sheol
    Én csak azt nem értem, hogy miért nem kap Nuke-ot az NFOrce-on, ha egyszer senkinek sem megy.
    Bezzeg a homemade installer miatt kiosztották, pedig az legalább működödtt...