407
Shade: Wrath Of Angels
  • Gabe18
    Lenti módszerrel nálam is megy.Hát nem az igazi ez a lehuzogatás,de legalább elmondhatjuk hogy mi is megszenvedjük a warez hátrányait...
  • magus755
    Na ugye csak visszakéne olvasni pár hozzászolást!
  • Haversrác
    3szoros hurrá hattilának!!! Végre elindult!! Köszi szépen!
  • magus755
    olvasd el a 226-os beszolást én ugy csináltam nekem ment probáld ki szerintem menni fog!!
  • Haversrác
    Szevasztok! Végigolvastam az egész fórumot, és a létező összes info file-t. Saját "hogyan indítsuk el shade-t" lexikonom van, DE BASZIK ELINDULNI! Az alábbi huncutságokat követtem el:
    1. A legfrisseb alcohol programmal kiírtam cd-re a játékot(LG GSA-4160B típusú cd/dvd íróval - max sebességen, ezt csak azért írom, mert olvastam, hogy állítólag nem mindegy, hogy milyen típusú íróval és hányszoros sebességgel írod meg a lemezt).
    2. A Cd-ről felinstalláltam a játékot. (NEM KÉRT REBOOT-T, pedig az info fájlok azt irják, hogy újraindítást kér, DE NEM.)
    3. Kikapcsoltam a számítógépet, és lehúztam az összes kibaszott kábelt a cd-romról.
    4.REBOOT :)
    5.Az MI (mini) fájl-t a 3.47-es legfrisebb Daemon toolsba beraktam, bekapcsolva az emulation/RMPS okosságot.
    6.Elindítom a játékot, beütöm a cd kulcsot(PMJ9V-YQ9LE-4SZBN-KZHT5-JXWAD), és elindul a disk check.
    7.Röpke negyed óra múlva kiírja hogy RETRY!!!!!!!!
    8.Konkluzió: BASZIK indulni a játék :)
    Sírva kérek mindenkit, hogy ha tudjátok mit hagytam ki vagy mit nem csináltam jól, írjatok. Előre is köszönöm!
  • antijedi
    miért? komolyan igy van :DDDD
  • hattila
    Nekem ez így bevált. A másik az nem 100%.
  • Gabe18
    Jaj...ez fájt...
  • ZzZz
    rendszerben sima letiltas nem eleg neki? csak mert akkor egyszerubb lenne mint huzogatni a kabelszosz...
  • hattila
    Sajnos ha ezzel a gaméval akarsz játszani akkor feltétele, hogy nem legyen a CD-kre rádugva a kábel. Nálam is problémás volt, amikor eljött a haver és mondta, hogy ez kell neki is, és nem volt bedugva a CD. Kikapcs. Rádug. Kiír. Kikapcs. Lehúz. Bekapcs. Játszunk tovább.
  • antijedi
    elég egyszer lehuzné és utána nem dugod többet vissza :D
  • hattila
    Na mi van még mindig nem megy a games, mert eddig még egy szót sem írtál magáról a játékról. Na akkor ki nem való a gép elé.
    Ha annyi eszed van magadtól is rájöhettél volna, de hogy még leírásból sem megy. Szerintem vonulj vissza ebből a forumból, mert eddig még egy értelmes hozzászólásod sem volt. Közben meg majd szétvet téged az ideg, ha ilyen összevissza írkálsz.
  • Gabe18
    Na most már csak annyit mondjon el valaki hogy a cd-dvd-t minden inditás előtt le kell huzkodni?
  • MrDevil
    Örülök srácok, hogy segíthettem!!!!! Csak azt nem értem miért kell egy ilyen játékhoz sf védelem!!!!
  • magus755
    Ez bejött már alig vártam hogy megtalálja valaki a megoldást kiruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
  • antijedi
    igaz az kiamaradt, de mivel más nem jut eszembe hirtelen igy sorolni se tok, bár vannak még 5letek de azok vlaoszinütlenek :P
  • Shep
    a végére nem írtad oda, hogy és még sorolhatnám :)
  • antijedi
    lehet hogy ott nemr akja be magát device-nak a daemon..., vagy lehet hogy ott szarül müxik a blacklistjük, esetleg rossz ehlyen ekresi a bejegyzéseket :DDD
  • antijedi
    énis ezt montam de az okos aki azt se tudta miről szol a topic ezt nem tudta felfogni :PPP
  • Shep
    Na mostmár csak az a kérdés nekem miért megy 98-on ilyen bűvészkedés nélkül is?
  • Boroskóla
    THX mindenki nevében, végre egy normális ember.
  • hattila
    Na már megint itt vagyok.
    Sikerült lefordítani, és most már kb 2 órája játszom is vele.
    Nem volt bonyolult megcsinálni , és nem is jelent sok fáradságot, sőt.
    Kb ezt kell csinálni:
    Telepíteni a játékot akárt kiírva akár daemon-dól, mindegy.
    Ezután ujraindítás után vegy még telepítés előtt lehúzgálni a CD-kről a tápkábelt.

Most jön a lentabb angolul leírt művelet.
    Az eleje nem lényeges, csak az hogy telepítve legyen a DaemonTools
    Nyisd meg a "RegEdit"-et. ( Start -> Futtatás... -> C:\WINDOWS\regedit.exe -> OK )
    Itt lépkedj be ezen az útvonalon:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
    Itt találsz egy 0000 egy 0001 és egy 0002 könyvtárat.
    Itt keresd mega számokra kattintva, hogy melyikben van a "DeviceDesc" név mellett "PnP BIOS Extension" érték. Na az a könyvtár kell nekünk. ( nálam a 0002)
    Most JOBB!!! klikk a számon 0002 (könyvtár néven) -> "Engedélyek..."
    Ha ide is eljutottatok , akkor itt katt a "SYSTEM" feliratra. Az ablak alsó részén láthattok egy "olvasás" feliratot ami mellett van két négyzet, itt jelöljétek be a "Megtagadás" négyzetét.
    Utána "Alkalmaz" gomb alul. Ezután megjelenik egy kérdés amire "Igen " választ adj. Utána "OK"-old le az engedélyek ablakot, és lépj ki a Regedit-ből.

Most rakd be a Mini image fájlt a Demonba .
    Indítsd el a játékot , írdd be a kódot és játsz.

Na röviden ennyi.

Jó játszást!!!

Ha valki elakadna írjon, ha én elakadnék akkon én is írok.

Ui: Ez a fórum arról szóljon , hogy egymásnak segítünk, és ne arról, hogy ki tudja jobban szopatni a másikat.
  • hattila
    Már megint megy az anyázás.
    Töltsétek le a demot, és megtudjátok mivel van dolgotok.
    Aki látta futás közben, vagy játszott a Demoval az nem gondolkozik rajta , hogy megéri-e a fáradozást az elindításával.
    Ez a játék nem FPS!!!!!
    Ez inkább egy Tomb Raider-hez hasonlít, egy kis Painkiller (hangulat) és egy kis PoP (harc) beütéssel.

Ha valaki megtenné, hogy röviden lefordítani a hosszú intrukciót, mert Magushoz hasonlóabn én sem értek egy pár dolgot a leírásban.
    Ha valaki megtenné annak előre is köszönom.
  • antijedi
    az nem fantasy hanem horror stilus de mind1...
    látom vágod a témát nagyon :D
  • Cormoran
    fantasy hent.

pl. Painkiller? én is szeretem...
  • antijedi
    attól még nem ugyan az mivel ez nem fps- nem tom feltünt-e...
    és vannak akik pont az iylen fantasy hentet szeretik (igaz kevesen :P) és a "csoda" css-t nem...
    ráadásul nem utolso sorban fantasy fps viszonyalg kevés van :)
  • Cormoran
    mér, itt mi más?

itt vágni kell, ott meg lőni....
  • antijedi
    full más kategória..., azé mert te fpsbuzi vagy nem mindenki az...
  • Cormoran
    egy játék nem ér meg ennyit.

lehúz, visszadug, letilt, Registry..
    a képek alapján meg egy hulladék...

nov 16-án jön a király, addig meg Medal of Honor: Pacific, a CSS-ról nem is beszélve....

aki ezt megveszi + is érdemli.
  • Shep
    mindíg
  • Zodiac
    Hat ez kemeny... :(
    Olyankor mi van mikor BIOS-ban kikapcsolom es windowsban meg is latja az optikai meghajtokat?
    Ezt eleg csak 1x megtenni vagy minden jatek inditas elott igy kell?
    Mert ha csak 1x akkor fogom es lehuzom es igy meg van oldva minden gond.
  • magus755
    Ha nem nagy gond le tudná forditani valaki ezt a szöveget én egy részét nem vágom!!!
  • Shep
    nem, biosban kell letiltani
  • Zodiac
    Hi!

Nekem viszont nem akar menni... Ugyan ugy keri a CD-t. :(
    Azt hogy bios-ban vagy itt win-ben tiltom le a CD/DVD meghajtokat az tokmind1, ugye?
  • gesa
    Működik. Kipróbáltam, bár kicsit durva ennyi szart végig csinálni egy játék indításához.
  • MrDevil
    valaki nem tudja egyébként hogy hogy lehet BIOS-ban letíltani a Cd romokat???
  • MrDevil
    Na itt van a megoldás srácok!!! Ezzel biztos elindul:
    Working solution for the Mini Image of Shade: Wrath of Angels
    As most of you I found out that the clone release of Shade: Wrath of Angels refuses to work no matter what you try. On another forum I read that the new version of Starforce now blacklists all virtual drives. But there is a way around this blacklist. I tried it with Shade: Wrath of Angels and it worked. So I want to share this solution with all of you.

This solution should probably also work Superpower 2 and GTR!

Solution:

1. Go to your Control Panel

2. Doubleclick on System

3. Now click on the tab labeled Hardware

4. Then click on Device Manager

5. Under System devices you will find many names listed, but the only 2 you need to write down are "PnP BIOS Extension" and "Plug and Play BIOS Extension". "PnP BIOS Extension" belongs to Daemontools virtual drive and "Plug and Play BIOS Extension" belongs to Alcohol 120% virtual drive. Now you can close the Device Manager.

6. Go to your Windows directory and open regedit.exe (Registry Editor)

7. Now find this entry in the registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\

8. Under SYSTEM you will find numbers like "0000" "0001" "0002" "0003" etc etc. Now click on any of this numbers and look for "DeviceDesc". "DeviceDesc" contains a description for the device. If you just have Alcohol 120% virtual drive installed you have to find the number that contains the "DeviceDesc" with the text "Plug and Play BIOS
    Extension" next to it. And if you just have Daemontools virtual drive installed you have to find the number that contains the "DeviceDesc" with the text "PnP BIOS Extension" next to it. If you have both programs installed it speaks for it itself that you have to find both numbers.

9. Now to the important part. If for example the number "0002" contains the "DeviceDesc" with the the text "PnP BIOS Extension" next to it, you rightclick on the number 0002. Next you click on "Permission...". A window should appear. Under the header "Security" you first have to click on "SYSTEM". Then a menu with the name "Permissions for SYSTEM" appears below. In this menu you will see the the text "Read" with two choices next to it (Allow or Deny). Click on "Deny" then on OK and then on Yes. Do the same for the number that contains the "DeviceDesc" with the text "Plug and Play BIOS Extension" next to it. If you have done everything correctly "PnP BIOS Extension" and "Plug and Play BIOS Extension" should not not appear any more in the Device Manager under System devices.

10. After you have done this you can play Shade: Wrath of Angels by mounting the mini image. By the way dont forget to disconnect your CD or DVD-drives or to disable them in the Bios. And if you have any other virtual drives other than Alcohol or Daemontools installed, just uninstall them!

11. Enjoy another bunch of Starforce protected games!
  • Shep
    hát azért vmi csak lesz, mert annyira nem rossz játék, és egész szépen haladok is benne, bár ha jól emlékszem vmi 30 óra játékidőt ígértek, ha ez igaz akkor lehet hogy még karácsonykor is ezt fogom nyomni.
  • grebber
    Hát nem sokan nyomják nagyon rajtad kivűl mivel nem akarodzik elindulni náluk.
  • Shep
    Nem tudja vki, mi van olyankor mikor a varázskarddal blokkolok, és közben nyomom a use gombot akkor olyan mintha töltené, jó ez vmire vagy csak effekt?