Shade: Wrath Of Angels
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy sorry de aki nem képes minimálisat se visszaolvasni annak más nem jár szvsz...
az iyleneknél a köv szint már az lenne hogy mert nem akarnak visszaolvasni uj topicot nyitnak...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
minden topba ezt a gyerekes hülyeségedet látni!
ha már nem akarsz segíteni a többi fórumozó kistársadnak,akkor legalább a gyökér "c formatos" böfögéseidtõl megkímélhetnéd az erre tévedõ,segítséget kérõ embertársaidat(enyhe képzavar)
a többiektõl bocs az offért,de ez most muszály volt....
Egyik vinyómon xp másikon 98se van xp alól nekem se ment, feltraktam hát 98 alá, de mivel 98as vinyóm elég kicsi az xp-sre raktam a játékot, feltettem a legújabb daemont is, restart a védelem miatt, kérte a kulcsot begépeltem neki /nem CTRL+V/ a daemonban nem kapcsoltam semmilyen védelmet játék elindult és azóta is indul mindíg. Namármost vagy azért megy mert egyszerûen 98 alatt van, vagy azért mert eddig 98 alatt nem volt sf3 as játék fent így egy másik játék fentmaradt védelme nem kavar be, vagy egyszerûen vmi más oka van annak hogy megy nem tudom, de mindenesetre próbáljátok ki 98 alatt vagy úgy hogy starforce cleanerrel letisztítjátok a gépet és utánna rakjátok fel a gamet, hátha az segít. Hát én ennyit tudok a dologról remélem vkinek tudtam vele segíteni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"vessetek a mókusok közé" :)
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
bár nem tudom nem e nekem szólt. egyébként gabe-18 tökéletesen leírta sztem hogy milyen is a játék. több hozzászólásom nem is lesz a topicban
bazz ilyet számitógép közelébe nem szabadna engedni <#idiota>#idiota>
Naés mi van akkor , ha nem értek a nethez annyira , na bumm, te sem a édesanyádban tanultad meg.
bazzz azt hittem már sok hülyét láttam eddig itt az sg-n de te vagy a rekord....
Az Nforce-n én eddig csak az infó fájlt találtam meg. Ott lenne a teljes játék is????
"vessetek a mókusok közé" :)
Megvan a www.amazon.com-on de ez fizetõs!!!
Ingyenes nincs valahol???
Segíts már!!
HONNAN LEHET LETÖLTENI??????????????
<#idiota>#idiota>
De lehet a hatóságokat akarják megtéveszteni,azok is megkavarodnak már.Ami mûködik,az nem mûködik,ami meg nem mûködik,az mûkõdik...<#idiota>#idiota>
Bezzeg a homemade installer miatt kiosztották, pedig az legalább mûködödtt...
pedig igen.
elõször észre, aztán el ...
:-))))))))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
sokan megvesznek dolgokat HA TÉNYLEG JÓ, ÉS NEKI MEGÉRI.
csak kevés az olyan.
Aztán elsõ pálya és brrr. Nem tudom hol van benne a fizika?
A hero mozgása...nevetséges. A feleségem ránézett a monitorra és azt mondja: Jé, de hülyén mozog ! Szóval így szerintem még a védelemre költött pénzt se fogja visszahozni és fél év múlva bundle versionként fogjuk viszontlátni vmely game újságban.
Más kérdés, hogy unalmas. Ennek a végigjátszásához a cégnek kéne fizetni a gamereknek!
Hhmm, nemhogy én vegyem meg... fszt.
és hogy megvegyem és utána kidobjam, nincs olyan Isten.
azért elb*szott egy védelem ez. aki megvenné késõbb, az nem fogja.
met elõtte nem tudja kipróbálni.
és ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ott a demo.
80%-ban legalább más a végleges, mint egy demo.
sok láma (mint mi) agyalt rajt egy darabig.
Hátha egy friss hús megoldja...
csak tessék.