407
Shade: Wrath Of Angels
  • Shep
    Lehúztad a CD-t, megcsináltad a registrys cuccot, bemountolod 3.47es daemonnal a mini image-et és elvileg jónak kell lenni, ezzel mindenkinek ment eddig, nekem ment 98 alatt ilyen registrys bűvészkedés nélkül is.
  • mailman
    Jah és még ha be is olvastatom a bint a daemonnal megint ott tartok ahol a legelején:(:(:(:(:(:(!Mit tegyek?
  • mailman
    help please!
  • mailman
    oks!Kikapcsoltam az RMPS-t!De a probléma még mindig fent áll!Ezt irja ki: "Insert the Shade: Wrath of Angels (US version) disc into the disc drive and press "RETRY" . "!Ezt irja!Most akkor a bin fájlt is bekell olvastatni daemonnal vagy csak azt az 1 .mdf filet?Kihuztam a cdromokat , de hogyha daemonnal nem olvastatom be a bint akkor hogy a picsbe találja meg a cd-t?Huh ez nekem nem megy!Help pleeeeeeease!
  • Shep
    nem kell rmps
  • mailman
    Nah de jó!Van mini imagem!Köszi , de megint van probléma!Most beolvastattam vele a 78kb os .mdf filet utána amikor elinditom a játékot a cd-t hiányolja!Mit tegyek?Kihuztam a cdromokat , áttettem RMPS -re a daemont megcsináltam a regeditbe azt az izét , beolvastattam az imagét és NEM MEGY :(:(:(:(:(:(:(!Mit tegyek?
  • hattila
    A 268-ban írtam egy torrentes letöltőközpont címét. Regelj be és ott megtalálod a játékot MI-stől , mindenestől.
    Pl Azureussal csak a két MI fájt töltsd le , én töltöttem fel általában (szinte mindig ) megosztásban van.
  • mailman
    Szevasztok!Hol találom azt a szar MI (mini) imagét?Sehol nem találom , idáig minden oké a gammel hogy megcsináltam , de mini imagét valahogy sehol sem találok!Lehet hogy noob vok ehhez:D , de akkor sem találom!Légyszi segítsetek!Előre is kössz!
  • Cormoran
    kijött rippelve is.

talán ez müxik huzogatás nélkül is....
  • magus755
    Ok és köszi!
  • Jhon Balu
    hi!
    a nagyteremben jobb oldalt az ablakon kell kimászni.ablak alatt perem arra állj!
  • Shep
    hát az nem nagyon van, ill én még nem találkoztam vele.
  • Johnyy
    valami extra ujítás??
  • Shep
    1 darab az se teljes 450 mega körül van
  • Johnyy
    menni cd?
  • Shep
    Attól függ mire vágysz, ha jó hangulatra/nem olyan egetverő grafikára, jó történetre egy kis akcióra akkor igen.
  • Johnyy
    Fiuk, érdemes nekimenni a játéknak? megéri????
  • magus755
    Sziasztok elakadtam a gameval és az istenek se jövök képbe merre kell menni,mégpedig ott akadtam el ahol a várban a vár tetején két ajto között vagyok de nem tudom merre kell mennem ha tud valaki segitsen elöre is köszönöm!
  • hattila
    Erről én is tudtam ( ez a bolt, itt ujat vásárolsz ), de én másra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehef a már megvásároltat fejleszteni!!!
  • hattila
    A játék letölthető innen ingyen INGYEN tőlem, torrentről.
    Ajánlom hozzá az AZUREUS 2.2.0.0 letöltés vezérlőt.

Légyszi próbáljátok már ki , még nem csináltam ilyet sose.
    Írjátok már meg, hogy működik-e egyáltalán!!!!

A cím: http://www.centraltracker.org

Be kell először regisztrálni, utána a keeresőbe beírni, hogy Shade, majd letölteni a torrent fájlt , megnyitni az Azureusban, és várni amíg letöltődik.
  • Gabe18
    Hát ha ez ilyen egyszerű lenne...
    #226-ban ott van hogy kell elinditani.
  • balu
    Hello, megköszönném ha segítene vki, leszedtem a shade-t, alcohol 120% progival image-t csináltam belőle, felírtam cd-re, és nem indul.A cd key-t is beirom, de baszik rá.Kicsit mérges vok.
    Légyszi segítsen vki, mit csináljak?
  • Gabe18
    Hát fejleszteni dolgokat itt lehet,vagy nem erre gondolsz?

• Gabe18
    Azért érdekes hogy a nyilas katonák nekünk háttal állva is el tudják találni emberünket.
  • hattila
    Nézzetek be ide:

http://www.pcdome.hu/game.php?id=1866

Itt taláható egy pár kép a játékról. Pár meglepetés számomra.
    Pl: - Lehet valahogyan fejleszteni a démon varázslati szintjét (lépcsős kép.)
    - ki lehet rakni az ellenfelek feje felé az "életcsíkot" (sok kép)
    - fegyvertár (géppuska , MP5 !!!!!!!!!!!!)

"Egyszer én is eljutok arra a pontra,..." (Tankcsapda) :)

• Solid Snake
    Thx.Gabe-18
  • Solid Snake
    Nincs mini image, igy jártam...
  • Solid Snake
    Thx. keresgélek
  • antijedi
    pedig ott a game melelt ha kibontotad ugy keresd lehet benne van a tömöritet bin és cue mellet...
  • Solid Snake
    A mini image file beszerzési helyét elárulná valaki,amikor a gamet leszedtem ez még nemvolt ott :( Köszönöm a helpet.
  • Gabe18
    226. szerinti leirással ugynézem mindenkinek elindult,akinek addig nem.Tehát nagyon valószínű hogy haverod rontott el valamit.
  • antijedi
    szvsz szarul csinálta végig...
  • magus755
    Sziasztok az egyik havernak gondja van az elinditással mindig kéri a a cd kodot esetleg ha valaki találkozot a problémával az segitsen légyszives megköszöném a srácot nagyon érdekli a game!!!A leirást végigcsinálta !!!!
  • Shep
    thx, ezt ki is próbálom ha hazaérek.
  • hattila
    Ha valakinek kombó gondja van, akkor azon könnyen tudunk segíteni.
    kézbe veszed a fényes kardot ( a sajátodat ) , utána kobb egérgom nyomva tart ( védekezés ) utána bal egérgomb IS nyomva tart (szikrázni kezd a kard) és utána mindemellé beütödd az F1-ben lévő kardon lévő kobinációt.
    Tehát a sorrend pl: jobb e.gomb + bal e.gomb + fel + fel.

A talált degyverekkel nem lehet kombózni , csak a sajáttal.
  • Boroskóla
    A kombókat azt hiszem hogy az F1-el elő is tudod hozni.
    De én még nem nagyon tudtam egyiket se megcsinálni a Blade Of Darknessben valahogy könnyebb volt
  • Shep
    Figyelj csak olyankor mikor bevillan egy kard és mondju fel le nyíl van rajta az mit akar jelenteni kombó vagy mi?
  • Ikarus
    Működik!!! Szuper vagy hattila!!!
  • Gabe18
    Tényleg,neked pedig kösz a fordításért!
  • hattila
    Hahó , örülök neki, hogy tudtam segíteni ilyen sok embernek. De most nekem kéne egy kis segítség. Már kb 8-9 órát nyomta a játékot, most öltem meg a NAGY PÓKOT , de még eddig nem tudtam fejleszteni a demonom varázslatait. Ujat már tudok vásárolni de fejleszteni nem tudom, pedig így 1. szinten elég hurka az ereje.
    Ha valaki már rájött a módjára és szintet lépett a varázslata és még nem jutot el a PÓKOKIG, akkor légyszi árulja el hogyan , vagy már túljutott a pókokon és utána valami más , pl. uj pályasorozat aktíváltaa a 2. szintet az csak szóljon , hogy türelem majd meglátom a változást csak idő kell hozzá.

Egyébkét még anno valahol olvastam, hogy a mentési pontok csak egyszer használatosak. Na ez nem igaz. Legyen elég ennyi , nem akarom ellőni a poént.