407
Shade: Wrath Of Angels
-
#287 Lehúztad a CD-t, megcsináltad a registrys cuccot, bemountolod 3.47es daemonnal a mini image-et és elvileg jónak kell lenni, ezzel mindenkinek ment eddig, nekem ment 98 alatt ilyen registrys bűvészkedés nélkül is. -
mailman #286 Jah és még ha be is olvastatom a bint a daemonnal megint ott tartok ahol a legelején:(:(:(:(:(:(!Mit tegyek? -
mailman #285 help please! -
mailman #284 oks!Kikapcsoltam az RMPS-t!De a probléma még mindig fent áll!Ezt irja ki: "Insert the Shade: Wrath of Angels (US version) disc into the disc drive and press "RETRY" . "!Ezt irja!Most akkor a bin fájlt is bekell olvastatni daemonnal vagy csak azt az 1 .mdf filet?Kihuztam a cdromokat , de hogyha daemonnal nem olvastatom be a bint akkor hogy a picsbe találja meg a cd-t?Huh ez nekem nem megy!Help pleeeeeeease! -
#283 nem kell rmps -
mailman #282 Nah de jó!Van mini imagem!Köszi , de megint van probléma!Most beolvastattam vele a 78kb os .mdf filet utána amikor elinditom a játékot a cd-t hiányolja!Mit tegyek?Kihuztam a cdromokat , áttettem RMPS -re a daemont megcsináltam a regeditbe azt az izét , beolvastattam az imagét és NEM MEGY :(:(:(:(:(:(:(!Mit tegyek? -
hattila #281 A 268-ban írtam egy torrentes letöltőközpont címét. Regelj be és ott megtalálod a játékot MI-stől , mindenestől.
Pl Azureussal csak a két MI fájt töltsd le , én töltöttem fel általában (szinte mindig ) megosztásban van. -
mailman #280 Szevasztok!Hol találom azt a szar MI (mini) imagét?Sehol nem találom , idáig minden oké a gammel hogy megcsináltam , de mini imagét valahogy sehol sem találok!Lehet hogy noob vok ehhez:D , de akkor sem találom!Légyszi segítsetek!Előre is kössz! -
#279 kijött rippelve is.
talán ez müxik huzogatás nélkül is.... -
#278 Ok és köszi! -
Jhon Balu #277 hi!
a nagyteremben jobb oldalt az ablakon kell kimászni.ablak alatt perem arra állj! -
#276 hát az nem nagyon van, ill én még nem találkoztam vele. -
#275 valami extra ujítás?? -
#274 1 darab az se teljes 450 mega körül van -
#273 menni cd? -
#272 Attól függ mire vágysz, ha jó hangulatra/nem olyan egetverő grafikára, jó történetre egy kis akcióra akkor igen. -
#271 Fiuk, érdemes nekimenni a játéknak? megéri???? -
#270 Sziasztok elakadtam a gameval és az istenek se jövök képbe merre kell menni,mégpedig ott akadtam el ahol a várban a vár tetején két ajto között vagyok de nem tudom merre kell mennem ha tud valaki segitsen elöre is köszönöm! -
hattila #269 Erről én is tudtam ( ez a bolt, itt ujat vásárolsz ), de én másra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehef a már megvásároltat fejleszteni!!! -
hattila #268 A játék letölthető innen ingyen INGYEN tőlem, torrentről.
Ajánlom hozzá az AZUREUS 2.2.0.0 letöltés vezérlőt.
Légyszi próbáljátok már ki , még nem csináltam ilyet sose.
Írjátok már meg, hogy működik-e egyáltalán!!!!
A cím: http://www.centraltracker.org
Be kell először regisztrálni, utána a keeresőbe beírni, hogy Shade, majd letölteni a torrent fájlt , megnyitni az Azureusban, és várni amíg letöltődik. -
Gabe18 #267 Hát ha ez ilyen egyszerű lenne...
#226-ban ott van hogy kell elinditani. -
balu #266 Hello, megköszönném ha segítene vki, leszedtem a shade-t, alcohol 120% progival image-t csináltam belőle, felírtam cd-re, és nem indul.A cd key-t is beirom, de baszik rá.Kicsit mérges vok.
Légyszi segítsen vki, mit csináljak?
-
Gabe18 #265 Hát fejleszteni dolgokat itt lehet,vagy nem erre gondolsz?
-
Gabe18 #264 Azért érdekes hogy a nyilas katonák nekünk háttal állva is el tudják találni emberünket. -
hattila #263 Nézzetek be ide:
http://www.pcdome.hu/game.php?id=1866
Itt taláható egy pár kép a játékról. Pár meglepetés számomra.
Pl: - Lehet valahogyan fejleszteni a démon varázslati szintjét (lépcsős kép.)
- ki lehet rakni az ellenfelek feje felé az "életcsíkot" (sok kép)
- fegyvertár (géppuska , MP5 !!!!!!!!!!!!)
"Egyszer én is eljutok arra a pontra,..." (Tankcsapda) :)
-
#262 Thx.Gabe-18 -
#261 Nincs mini image, igy jártam... -
#260 Thx. keresgélek -
antijedi #259 pedig ott a game melelt ha kibontotad ugy keresd lehet benne van a tömöritet bin és cue mellet... -
#258 A mini image file beszerzési helyét elárulná valaki,amikor a gamet leszedtem ez még nemvolt ott :( Köszönöm a helpet. -
Gabe18 #257 226. szerinti leirással ugynézem mindenkinek elindult,akinek addig nem.Tehát nagyon valószínű hogy haverod rontott el valamit. -
antijedi #256 szvsz szarul csinálta végig... -
#255 Sziasztok az egyik havernak gondja van az elinditással mindig kéri a a cd kodot esetleg ha valaki találkozot a problémával az segitsen légyszives megköszöném a srácot nagyon érdekli a game!!!A leirást végigcsinálta !!!! -
#254 thx, ezt ki is próbálom ha hazaérek. -
hattila #253 Ha valakinek kombó gondja van, akkor azon könnyen tudunk segíteni.
kézbe veszed a fényes kardot ( a sajátodat ) , utána kobb egérgom nyomva tart ( védekezés ) utána bal egérgomb IS nyomva tart (szikrázni kezd a kard) és utána mindemellé beütödd az F1-ben lévő kardon lévő kobinációt.
Tehát a sorrend pl: jobb e.gomb + bal e.gomb + fel + fel.
A talált degyverekkel nem lehet kombózni , csak a sajáttal. -
Boroskóla #252 A kombókat azt hiszem hogy az F1-el elő is tudod hozni.
De én még nem nagyon tudtam egyiket se megcsinálni a Blade Of Darknessben valahogy könnyebb volt -
#251 Figyelj csak olyankor mikor bevillan egy kard és mondju fel le nyíl van rajta az mit akar jelenteni kombó vagy mi? -
#250 Működik!!! Szuper vagy hattila!!!
-
Gabe18 #249 Tényleg,neked pedig kösz a fordításért! -
hattila #248 Hahó , örülök neki, hogy tudtam segíteni ilyen sok embernek. De most nekem kéne egy kis segítség. Már kb 8-9 órát nyomta a játékot, most öltem meg a NAGY PÓKOT , de még eddig nem tudtam fejleszteni a demonom varázslatait. Ujat már tudok vásárolni de fejleszteni nem tudom, pedig így 1. szinten elég hurka az ereje.
Ha valaki már rájött a módjára és szintet lépett a varázslata és még nem jutot el a PÓKOKIG, akkor légyszi árulja el hogyan , vagy már túljutott a pókokon és utána valami más , pl. uj pályasorozat aktíváltaa a 2. szintet az csak szóljon , hogy türelem majd meglátom a változást csak idő kell hozzá.
Egyébkét még anno valahol olvastam, hogy a mentési pontok csak egyszer használatosak. Na ez nem igaz. Legyen elég ennyi , nem akarom ellőni a poént.