Shade: Wrath Of Angels
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
viszont amit átírtam a registry-ben annak nem lesz befolyásoló hatása más programra?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
"vessetek a mókusok közé" :)
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
tudna nekem segiteni valaki abban hogy mit kell csinálni amikor abban a teremben vagy ahol egy nagy csontváz van és minden fal beomlott? én már mindent kiprobáltam de semmire nem reagált.<#wave>#wave>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
1:felraktam a shade gamet cd-röl
2:lehuztam a kábeleket ujrainditásnál
3:beraktam a mini image fájlt a daemonba 3.47-es
rá katt a shade ikonra és megy a game de ugyan ugy megcsináltam a registryt mint te és nekem müködik!Bár az egyik havernak meg nem megy és ezt én se értem,nem tok rá mondani semmit se neked én is csak itt tájékozodom!Azért sok szerencsét
| | | | | | | \ / | | |
|---| |--- | |--- | \/ | |--- |
| | | | | | | |
| | |___ |___ | | | |___ o
1.Telepítettem a játékot
2.Amikor legelõször telepítettem a játékot akkor még kiirta hogy inditsam ujra , de mostmár nem ,bármikor ujra rakom akkor már nem irja ki hogy inditsam ujra!Kitöröltem a registrybõl is , a prefetch mappából is meg a tempbõl meg a program filesból , masj ujraraktam
Na tehát 2. lépés az volt hogy ujrainditottam!
3.Mikor ujrainditottam akkor gyorsan kihúztam a cd-romomból a tápegység kábelét és a mellette lévõ asszem (bus) kábelt is!
4.Bekapcsoltam a REGEDITBEN azt az izét amit megkell tagadni!
5.utána fogom a Daemon tools 3.47 -esemet és beolvastamtom vele a MINIimage filet aminek a neve: ccd-shmi.mdf , és fájl mérete 79 kb , és minek kell az a mellette lévõ fájl?neve:ccd-shmi.mds , mérete: 23 kb!!!!Nah tehát megfogtam a daemon toolst és beolvastattam a ccd-shmi.mdf-t , mivel a másikat a ccd-shmi.mds-t nem akarja beolvasni és ezt irja: Unable to mount image,Invalid image file!
6.nah kb ennyit megcsináltam és utána elinditottam a játékot és ez az üzenet fogad : Insert the Shade: Wrath of Angels (US version) disc into the disc drive and press "RETRY" .
Csak ennyi üzenet , nincs alatta semmi ahova belehetne irni a kódot vagy valami , rákattintottam a retryre is és nem csinál semmit , utána information , ott ezt irta : Save the below report details. You will need this data when contacting Customer Support: 3.4.50.1;3102;ES:100,0
Ha esetleg orvosoltam ezt a problémát:Insert the Shade: Wrath of Angels (US version) disc into the disc drive and press "RETRY" , és betettem a cd-t akkor töltött és be tudtam irni azt a kiba*zott serialt , de akkor meg nem indul a játék , olyan mint az elején.
MIIIIIIIIIIIIIIT TEEEEEEEEEEGYYYYYEEEEEEEK , MEGGGÕÕÕÕRÜLÖK!
Ez a leggec*bb játék amivel találkoztam , ennyit még nem szórakoztam játékkal , de mostmár azért is megszeretném csinálni!!!Légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😞(((((((((((
Pl Azureussal csak a két MI fájt töltsd le , én töltöttem fel általában (szinte mindig ) megosztásban van.
a nagyteremben jobb oldalt az ablakon kell kimászni.ablak alatt perem arra állj!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Ajánlom hozzá az AZUREUS 2.2.0.0 letöltés vezérlõt.
Légyszi próbáljátok már ki , még nem csináltam ilyet sose.
Írjátok már meg, hogy mûködik-e egyáltalán!!!!
A cím: http://www.centraltracker.org
Be kell elõször regisztrálni, utána a keeresõbe beírni, hogy Shade, majd letölteni a torrent fájlt , megnyitni az Azureusban, és várni amíg letöltõdik.
#226-ban ott van hogy kell elinditani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Légyszi segítsen vki, mit csináljak?
http://www.pcdome.hu/game.php?id=1866
Itt taláható egy pár kép a játékról. Pár meglepetés számomra.
Pl: - Lehet valahogyan fejleszteni a démon varázslati szintjét (lépcsõs kép.)
- ki lehet rakni az ellenfelek feje felé az "életcsíkot" (sok kép)
- fegyvertár (géppuska , MP5 !!!!!!!!!!!!)
"Egyszer én is eljutok arra a pontra,..." (Tankcsapda) 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)