407
Shade: Wrath Of Angels
  • dardevil
    eddigi tapasztalataim szerint...
    sajnos igen
  • Tatyla
    ebben csak automentés van?
  • fitutufi
    kipróbáltam !
    egy igen gördülékeny tps , graf nem a legjobb , el lehet vele szórakozni , va benne sok zombi meg egyéb :D
    most a templom-ba vok legalul :)
  • fitutufi
    ha valakinek kell warez akkor ITT fennt van ! :)
  • fitutufi
    még szűk 2 óra
  • dardevil
    Shade: Wrath of Angels ( izelítö )
  • fitutufi
    most jött le a colin ezért most kezdem húzni...remélem nem okoz csalódást :P
  • dardevil
    Nem rossz kis játék.
    A zenék nagyon bejönnek, nekem elég parás, ha este játszol garantált a barna gatya!
    A grafika az más téma.
    632MB... ahhoz képest kellemesen ellehet vele tölteni az idöt, de csak este!
    -sztem-
  • Boroskóla
    Tenkjúúúúúú
  • raziel.
    na én is már szedem az ujbol feltett változatát wanadoorol remélem jo lesz:)
  • hmm
    Nagyon szépen köszönjük!!!!

thx thx thx
  • [Jakuza]
    Shade: Wrath of Angel crack
  • hmm
    helló!

A crackes exe-t én is nagyon szépen megköszönném...
  • Boroskóla
    Ha valaki már leszedte, megoszthatná a Crackes exét. THX.
  • fitutufi
    én már betettem a flashfxp-mbe a letöltési sorba csak előtte a colin 2005-öt szedem aztán azt... :)
  • dardevil
    érdemes leszedni ?
  • Tatyla
    yess oké!
  • grebber
    Na végre THANKS RELOADED!!!!!!!

• [Jakuza]
    Valoszinu mivel ez mar crackes nem holmi bugyuta clone.
    2004-12-15 PC Game ISOs Shade: Wrath Of Angels (c) Cenega RELOADED 43x15 MB
  • Gabe18
    Kijött egy Reloaded-es verzió,ez talán már "normálissan" is fog működni.
  • Shep
    Ősi Egyiptomban ahol 3 krokodilszobrot kell oltárokra rakni, a 3 szobrok elhelyezése után kinyílik egy kis szoba ahol a freezing varázslatot megkapjuk, de ezek után hova kellene menni?
  • Shep
    Milyen hosszú a game? Az ősi Egyiptomban járok, innen még rengeteg van hátra?
  • reaper4
    király és megy! örülök

viszont amit átírtam a registry-ben annak nem lesz befolyásoló hatása más programra?
  • Shep
    win2000 alatt hogyan lehet a lent írt dolgot elkövetni, mert a 002-es könyvtárra kattintva nincsen "engedélyek"
  • magus755
    Tessék!
  • magus755
    PMJ9V-YQ9LE-4SZBN-KZHT5-JXWAD
  • Örm
    Hello! Tudna valaki adni egy serialt?
  • Jhon Balu
  • Gear
  • magus755
    találd ki!
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    tudna nekem segiteni valaki abban hogy mit kell csinálni amikor abban a teremben vagy ahol egy nagy csontváz van és minden fal beomlott? én már mindent kiprobáltam de semmire nem reagált.
  • Shep
    ja cd letiltás/lehúzás azért volt.
  • Shep
    98 alatt próbáltad ott nekem mindenféle bűvészkedés nélkül ment.
  • mailman
    Hát köszi!Ha esetleg valaki tudna segíteni az segíííííííííííííííííííííííííííííííííííííítsen!Előre is kössz!
  • magus755
    Hát nem tom nekem müködöt igy:
    1:felraktam a shade gamet cd-röl
    2:lehuztam a kábeleket ujrainditásnál
    3:beraktam a mini image fájlt a daemonba 3.47-es
    rá katt a shade ikonra és megy a game de ugyan ugy megcsináltam a registryt mint te és nekem müködik!Bár az egyik havernak meg nem megy és ezt én se értem,nem tok rá mondani semmit se neked én is csak itt tájékozodom!Azért sok szerencsét
  • mailman
    SEGÍTSETEK LÉGYSZÍÍÍ!
  • mailman
    | | |--- | |--- |\ /| |--- |
    | | | | | | | \ / | | |
    |---| |--- | |--- | \/ | |--- |
    | | | | | | | |
    | | |___ |___ | | | |___ o
  • mailman
    Nah mondom mi a szitu!

1.Telepítettem a játékot
    2.Amikor legelőször telepítettem a játékot akkor még kiirta hogy inditsam ujra , de mostmár nem ,bármikor ujra rakom akkor már nem irja ki hogy inditsam ujra!Kitöröltem a registryből is , a prefetch mappából is meg a tempből meg a program filesból , masj ujraraktam
    Na tehát 2. lépés az volt hogy ujrainditottam!
    3.Mikor ujrainditottam akkor gyorsan kihúztam a cd-romomból a tápegység kábelét és a mellette lévő asszem (bus) kábelt is!

4.Bekapcsoltam a REGEDITBEN azt az izét amit megkell tagadni!

5.utána fogom a Daemon tools 3.47 -esemet és beolvastamtom vele a MINIimage filet aminek a neve: ccd-shmi.mdf , és fájl mérete 79 kb , és minek kell az a mellette lévő fájl?neve:ccd-shmi.mds , mérete: 23 kb!!!!Nah tehát megfogtam a daemon toolst és beolvastattam a ccd-shmi.mdf-t , mivel a másikat a ccd-shmi.mds-t nem akarja beolvasni és ezt irja: Unable to mount image,Invalid image file!

6.nah kb ennyit megcsináltam és utána elinditottam a játékot és ez az üzenet fogad : Insert the Shade: Wrath of Angels (US version) disc into the disc drive and press "RETRY" .

Csak ennyi üzenet , nincs alatta semmi ahova belehetne irni a kódot vagy valami , rákattintottam a retryre is és nem csinál semmit , utána information , ott ezt irta : Save the below report details. You will need this data when contacting Customer Support: 3.4.50.1;3102;ES:100,0

Ha esetleg orvosoltam ezt a problémát:Insert the Shade: Wrath of Angels (US version) disc into the disc drive and press "RETRY" , és betettem a cd-t akkor töltött és be tudtam irni azt a kiba*zott serialt , de akkor meg nem indul a játék , olyan mint az elején.

MIIIIIIIIIIIIIIT TEEEEEEEEEEGYYYYYEEEEEEEK , MEGGGŐŐŐŐRÜLÖK!
    Ez a leggec*bb játék amivel találkoztam , ennyit még nem szórakoztam játékkal , de mostmár azért is megszeretném csinálni!!!Légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((
  • magus755
    ha végig fut a csik akkor nyert ügyed van!
  • magus755
    Tedd be az mini image fájlt,huzd le a cd kábeleket és amikor inditod ki irja azt a dolgot amit leirtál ird be neki a cd kodot és akkor müködni fog!