407
Shade: Wrath Of Angels
-
wendimark #367 Tök jó a játék!!!!
Csak úgy mellékesen megjegyzem. -
wendimark #366 Magyarítása van? -
wendimark #365 Ki tud olyan helyet ahol meg van a történet? -
#364 NEKEM TECCIK.
Persze nem egyzsáner játék, de kellemes... egy magyarítással még többre vihetné...mert érdekes a sztori. -
#363 ááááááááá, azokat a rohadtnagy pókokat megkell ölni??? nemtom megcsinálni:(( könnyűn csináltam, örültemis, hogy mennyire könnyű, azt mesmeg itt kínlódok, má sikideg vagyok:((((
eccer már megöltem üket, félig volt az életem, aztán jött az a múmia és kicsinált:(( -
M.A.D. #362 Kigyütt még egy patch. -
#361 megfejtettem:)) -
#360 énis itt vagyok, ha közbe megcsinátad mond má meg mit kell csinálni lécci!:) -
#359 na, gondoltam ezt berakom met szíp:)))
-
#358 Várd ki a végét! -
#357 én most kezdtem el a játékot. háááát, nemtom:( tökugyanaz mint a pince of persia csak bugyutább meg könnyebb, meg persze a közelébe sem ér grafikailag:) azé el lehet vele jáccogatni:)))
-
#356 Játékokat nem lehet összehsonlítani, + ízlések és pofonok..... -
#355 hát attól szerintem messze van. Az 1000x jobb volt -
#354 #307-re tud vki válaszolni? -
#353 egy picit a Sufferingre emlékeztet ez a játék, de amúgy nem rossz ... eddig legalábbis. -
#352 Egy belső udvarban nyílik egy rácsos ajtó, ott folytasd tovább. -
#351 Hello ! Jó lenne,ha valaki elküldené az angol felirat fájlt,nekem ugyanis a német nyelvü van meg.Köszi -
#350 én a városban elakadtam,ahol dobozok vannak és zombik(azokat lehenteltem és találtam egy kulcsot fent egyik szobába) -
#349 Ne adjátok fel. Az elején nem is gondolni, micsoda játék lesz belőle!!! Tartsatok ki,nem bánjátok meg. -
#348 igen az e gombbal :) -
M.A.D. #347 Én kb. 10 percet nyomtam idáig. Hát, nem egy nagy durranás, de már csakazértis. :)
Ja, a tutoriál könnyű. Aki itt elakad, annak ajánlom....
magamat. :)
-
NiGhTM4R3 #346 ...mármint a fáklyákat? -
NiGhTM4R3 #345 Próbáltam, de nem gyújtotta meg!
Őszíntén - nem is sokat próbálgattam...
A cselekvés, vagy melyik gombbal lehetne meggyújtani őket? -
Rusy #344 én is most kezdtem el nyomni vele, jó kis gém szerintem... ja szerintem is fákja, de lesz majd még egy két érdekesség... -
#343 meggyújtottad a fákjákat? -
NiGhTM4R3 #342 Népszerű topic -
NiGhTM4R3 #341 Hát izé, ciki de már a "gyakorlópályán2 elakadtam:)
Ott h már van fáklyám, és eljutok egy rácskapuig, de nemlehet felnyitni, de van egy kőrakás nemmessze attól, amivel nemtok mit kezdeni. Asszem 3. pálya (mikor még álmodik a csávó) -
#340 majd ha kitalálnak !
mé megizzasztott ez a gagyi game :D -
#339 van hozzá cheats
? -
#338 há nézzed mikor lesz jó :P
(ezt így nem lehet elmondani sorrendbe ,úgy csináld hogy jó legyen) -
#337 hát figyeld meg a mozgásukat és egy kis logikával megoldod, mert hát őszintén szólva fejből nem megy hogy hogy is volt. -
#336 sziasztok tudna vki segiteni hogy a 3 szoborfejet hogy kell forgatni hogy egyvonalba legyenek az ajtok??? -
Gabe18 #335 #309 -
Mentol #334 Műlödik valamelyik release CDkábel húzkodás nélkül? Semmi kedvem szétszedni a gépet... -
#333 Valaki a #307 -re? -
#332 -
antijedi #331 -
#330 Szvsz elég gyenge, kb 2002-ben jó lett volna.
Ami számomra a legeslegjobb a játékban, hogy STarforce 3-as... Gondolom tudjátok...
Reloaded: -
#329 akkor a készitöknek a jó.................................. -
antijedi #328 reklám rullah...