Shade: Wrath Of Angels
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem felejtették el a cd-kulcsot mellékelni, egyszerûen a másolásvédelmi rendszerrel nem kompatibilis a gép, ezért kér kulcsot. (Mondjuk nem tudom mi nem kompatibilis benne, ha nincs rajta se virtuális meghajtó, se semmi, pár hete húztam újra a gépet nulláról) :-)
Na mindegy, akinek baja van ezzel, az ír nekik egy mail -t és kap serialt.
PMJ9V-YQ9LE-4SZBN-KZHT5-JXWAD
Next PC upgrade: 2022
volt kék haláltól kezdve minden......
most újrapakoltam az egészet
még jó hogy ghost-olva volt
Nekem is megvan otthon, de még nem néztem bele, hogy van-e hozzá serial. Ezek után ha hazaértem, megnézem. Ha nem lesz, gyilkolok. :-)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki már végigcsinálta összedobhatna egy magyarnyelvû végigjátszást!
Én ma kezdtem és sikeresen elakadtam. Megvoilt az eleje elforgattam a kõfejeket de utánna meg van egy rész ahol magasan vagyok és nem tok átugrani sehova.
És az is elég idegesítõ tény hogy ha itt leesek kezdhetem elõrrõl mert eddig még nem találkoztam mentéssel. <#conf>#conf><#conf>#conf>
Megköszönném a segítséget!
Kössz
Segítsetek ha tudtok, mert tele van a tököm, hogy nem megy rendesen a játék.
Bemásolom a NO CD crack-et a programkönyvtárba átírva azott lévõket(az EXE és 4 DLL). El is indul a játék, de egy idõ után lefagyasztja a gépet. Próbáltam a StarFuck nevû progival is de lehet, hogy nem jól csináltam valamit mert így sem ment.
Nagyon megköszönném ha letudná írni valaki részletesen hogy is kell ezt csinálni. A meghajtókat megpróbáltam eltüntetni a "StarForceNightmare"-rel, de az alaplapomon 1 IDE és 2 RAID slot van amire nem hatásos. Az IDE-nvan a winchester és a DVD ROM, a RAID-en a többi optikai meghajtó. Ha ez segít a konfig: P4 3Ghz Hyper Trading, Asus P5 GD 2 alaplap,1Gb DDR2 RAM,Nvidia 6600GT VGA.
Köszi
http://faqs.ign.com/articles/663/663740p1.html
http://faqs.ign.com/articles/632/632027p1.html
Szívesen fogadnám a magyar fordítását, mert én nem nagyon vágom az angolt...
Csodálkozok is, hogy mindenki csak most kezd játszani a játékkal.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Segítsen VALAKI!
Megvettem a játékot eredetiben 1990-ért amihez nem adtak cd kulcsot, de sebaj itt a fórumon találtam, de híába azzal sem sikerült elindítani.
A neten nincs crack ami mûködne, ha valaki tudja a megoldást az legyen kedves és segítsen.
Köszönöm.
Végig vitte már valaki? Én már az árnyékvilágban járok.. it már csak a "karmot" lehet használni... van egy olyan pálya ahol a levegõben vannak szigetek. a pálya elején ven két hatalmas szobor akik egymásnak vannak feszülve... amikor leugrok a 2 szigetre, onnan még tovább lehet menni a 3-ra, de utána a bozotós sziget, ahol mellesleg egy mentési pont is van, na onnan niem találok kiutat, elvileg tudom a megoldást, de nem csinálja meg...a következõ sziget ebben a formában elérhetetlen, de van egy ék alakú kiszakadt rész a sziklában , amit ha ki tudnék tolni, meg tudnám mozdítani, akkor ezt egy párkányként, konzolként használva tovább tunék ugrani a következõre de nem megy. Még a telekinezissel sem (pedig biztos azt kéne haszálni).
Ha valaki járt már egyáltalán itt és megmozdította, kérem segítsen a módszerében.
Köszi....
[ CTRL ] + [ ALT ] + [ F3 ]
dcheat 1 - Démon sérthetetlen
dcheat 0 - Démon sérül
iamtrax - összes fegyver
iamartie - ???
iamfido - 50 könny
iamjabba - Varázserõ full
iamander - összes démoni erõ
iamgod - öngyilok
liliput - kis ellenfelek
<#wave>#wave>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Végignyomta valaki ? Hány pálya van ?
Nekem baromi hosszúnak tûnik, és normalban, elég nehéz. Mosmár mindig jönnek vagy öten aztán LOAD.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Valakinek valami tippje van a harcokhoz ? Elég gyakran lenyomnak, pedig nem ma kezdtem... Kombók ? Egyet tudok elõcsalni: jobb bal egér TART, ugye majd FEL, LE. Erre suhint kettõt és eyg nagyot vág.
Volt több is, de nem tudtam, hogy az a nagy kard ami megjelenik az azt jelenti h. kaptál egy új kombó képességet.
Szoktátok volt használni a démonokat harc közben ?
Most nyitottam ki a 3 koponyás ajtót... Hány százalékánál tartok? Már ha egyáltalán vitte végig vki.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
elakadtam, mikoris egy magas keskeny ajtó elõtt vagyok.
van egy fáklya a földön, + fenn egy tákolmány ami nem vezet sehová.
Ez egy L alakú hely. egyik felében fáklya lobog a falon, másik felében (az L alak után) van az ajtó.
Próbáltam démonná változva is, próbáltam égõ fáklyával stbstb, semmi.
az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!
Csak úgy mellékesen megjegyzem.
Persze nem egyzsáner játék, de kellemes... egy magyarítással még többre vihetné...mert érdekes a sztori.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
eccer már megöltem üket, félig volt az életem, aztán jött az a múmia és kicsinált😞(
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"