Burnout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármint hogy a 2be. lejjeb írja tyler.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sephi
Aze irja csak mert errol en nem is tudtam!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shevy
már nem kell, sikerült

shevy
ezt a rajtnál való gyors kilövést valaki letudná írni pontosabban fogalmazva, én nem tudtam megcsinálni, bár lehet hogy csak én vagyok béna

Hogy õ brad pitt a harcosok klubjából.
én taliztam vele télleg õ az.

Sephi
Hogy erti?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bakker rohadtul fáj a kanyarodó ujjamon meg a gáz ujjamon a köröm melleti rész :)
Vicces dolog forma1 verdával rallysként farolni a hajtûkanyarba.
Európába baromi szûkek a pályák.
teccik.

musha
ja, jól nyomtad, bár én csak másodszor láttalak ^^ 10 pont.
bocs mindenki, off vége.

Tyler Durden
Megsasoltam magamat én is, szerintem jól nyomtam (; kb 40-50 alkalommal láttam a filmet, de még mindig überfasza (:

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

musha
képzeld, láttalak tegnap `valami filmben` a tv2-n :))

Tyler Durden
Ohh csak nem azon, ahol 2:20 alatt kell menni aranyra? Az volt az elsõ olyan pálya ami nem gyengén idegesített fel. Lesz mér rosszabb, van olyan ahol szintén forma1-es szarral kell menni és kiba hosszú a pálya, 3:30 vagy 3:50 az arany, ehhez max 1-et borulhatsz és végig tolnod kell mint atomgomba..
60% körül vagyok a gaméban, de most már nem olyan lájtosak a versenyek mint az elején voltak. Némelyiknél vért izzad az ember mire megcsinálja..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Hali!
Az az indycar-os pálya nagyon zorall 1x, de még 20x-ra is, de egyszer csak simán fog menni, szvsz számolja agép és bizonyos szenvedés után arannyal átenged:)))

Sephi
Uu bake en most vagyok azon a palyan ahol a forma egyes autoval kell tepni de marha nehez. Meg most sem tudtam atmenni rajta....

császár a játék! nekem a garfikája mondjukerõsen hajaz a NFSUra, de hát ha már egy cég adja ki hülyék lennének nem felhasználni a két autós játék közti átfedés scriptjeit.
A lényeg, hogy a verdák nem csúsznak mint a NFSUban.
Én még csak USAba nyomulok, mer azt akarom 100%ra kihozni,aztán megyek majd európába. ugyanis a játék elején nekem kicsit bõség zavar volt,hogy van egy csomó pálya, csomó lehetõség.
road rage ketten a legjobb! bár a másik playert nehéz takedownolni.

Tyler Durden
Congrats.Én nekem jelenleg 117/173 ami megvan az ofcoz arany (:

barret
Ügyes!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Végignyomtam.173/173 arany.Szerintem über a gém.
hát ez szomorú. pedig hiányzik a carmageddon szintû mindefelé menés. szerintem.

Neme.
Smuggler's Run 2-t próbáltad már?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Tyler Durden
Persze, hogy van (: Azért a BO2-t ne keverjük azt ismerd meg Magyarországot címû alkotással Itt nem lehet erdõt-mezõt bejárni, az utak szélén ugyanúgy ottvan az erõtér (:

musha
az elég húzósan jó volna...

ugy értem van olyan erõtér az utak szélén? mer az lenen az igazi ha lehetne menni mindefele ezrrel...

Oldern the 1st
és egyébként is: hogyhogy itt? sg?

Oldern the 1st
Megvagy még? Mi újság?

Oldern the 1st
Jéé Tyler... nem tûnt fel mikor írtam neked :)

Tyler Durden
megnézem este otthon, de szerintem bármelyik pályán..

de megszabott pályákon? mer ugy szar, nekem fszabdon autózás köll!

Tyler Durden
ez azt jelentette, hogy lehetett úgy nyomni, hogy nem volt forgalom, csak te és a Porsche szerelem száguldás feelin'

burnout 2 téma:
"Freerun
Successfully complete the Custom Series Championship to unlock the "Freerun" option at the "Cheat Mode" menu."
Innen: http://www.cheatcc.com/psx2/burnout2.html
szerintetek ez szadon autókázást jelent...?

van egy amcsi zászlós kocsi, de azt mostanába nyertem.
fene se érti.

Tyler Durden
bazzeg keresek 1 képet arrül a kocsiról, eddig sajna nem találtam, amint lesz megmutatom melyikrõl van szó (:

láttam én hogy az ellenefelek pörgetik a kereket de nem gondoltam, hogy nekem is lehet :) tegnap nyertem egy japán specikó autót a 3. face offal, azzal alapba ilyen állatul lehet startolni, de csuszik mint a dög.
Tyler megnéztem és én nem találok benne kék fehér verdát. aamit én mondok az piros-fehér, kicsit kék és 85 van az ajtajána hátulján meg "burnout2" te is erre gondolsz?

mb66
ja, leírtad hogy melyik a gáz melyik a fék, oké...

www.hordamusic.hu

mb66
Ezt átértelmezhetnéd GC joyra, ugyanis nekem azon van meg :)

www.hordamusic.hu

Tyler Durden
Hehe, az a 0-ról 50-el indultak el dolog cool volt, ugyanis te is megtudod csinálni, sõt a 3-ban is bennehagyták, tessék csak kipróbálni a crash-eknél ahol álló helyzetbõl indulsz.
A recept a következõ: gyk: x-gáz kocek fék.
nyomsz kocekt+x-t erre elkezd füstölögni a kerék, majd mikor a visszaszámlálás a 0-hoz ér akkor gyors kocka és x megnyomása és máris kilõsz te is mint a nyíl..

mb66
"szerintem állóhelybõl rögtön százzal tépnek elfele..."
Ja, na erre gondoltam! kissé idétlen :)

www.hordamusic.hu

mb66
Szerintem a Burnout2 ben meg az állórajt pont hogy kissé idétlen volt, hogy a gépi ellenfelek 0 ról hirtelen 50 el indultak el... Egyébként én sem játszottam a 3 mal, 2 van meg, de már az is iszonyat király..
Csakhát kockám van, ugyhogy egyenlõre a 3 ból kimaradok.. (buzi EA, mindent multiban ad ki, EZT mér' nem lehet?)
Ja és egyébként a replay tényleg jó a 2 ben.

www.hordamusic.hu

Jól gondolom hogy hálózatos BO3hoz kellene net, meg gyári játék...?

nekem az fura, hogy a bo2be néha atáposabb lellenfele kilõnek mint atom, szerintem állóhelybõl rögtön százzal tépnek elfele...

Tyler Durden
Nahh én jáccottam az elõzõ résszel is, sõt végig is toltam. A replay hiánya engem is zavar, ezt szerintem nem lett volna olyan nagy dolog a mostaniban megoldani. A rajttal viszont semmi bajom, ha béna vagy akkor tök mind1, hogy álló rajtból indulsz vagy már megy a kocsi 1000L (:

Látod az a nagy hiba, hogy nem játszottál az elõzõ részekkel. Próbáld ki az elõzõ részt és akkor rádöbbensz hogy miért hiányzik a replay.
így érthetõ a véleményed, mert nincs mihez viszonyítanod.
Félreértettél, az álló rajt a jó ez a repûlõrajt pedig nem.
Az autóverseny egyik legfontosabb eleme a rajt.
Nem beszélve arról, hogy itt a repülõrajtnál már kb 100km/h val mész amikor még irja neked, hogy "GET READY GO!" és a felirat miatt nem látod a szembejövõ forgalmat.

Szinkronrendezõ: Dezsõffy Rajz Katalin

musha
én nem játszottam az elõzõ részekkel, nem tudom azok milyenek. rakhattak volna bele replay-t, de csak a crash részbe raktak, bumm. az állórajttal nem tudom mi a baj, a játékélmény meg szerintem replay nélkül is játékélmény.

Nekem igenis nagyon fontos a replay. Minden autós játéknak elengedhetetlen része.
Nem értem miért kell bevált dolgokon változtatni.
Nekem az elõzõben az álló rajt is sokkal jobban tetszett mint ez mostani megoldás.
Az új törésmodell gyönyörû szép remek karambolokat lehet okozni, de nem értem hogy emiatt a játék sok legalább annyira élvezetes részét miért kellett törölni illetve megváltoztani.

Szinkronrendezõ: Dezsõffy Rajz Katalin

Atcom
Van vele más baj is, de azokat már meg sem merem említeni...
ebben van vmi. na ha ez a legkomolyabb gáz vele akkor semmi baj... ;)

musha
hát nem tudom, akkor én a lényeg nélkül is nagyon tudom élvezni ^^

Atcom
Pedig az lenne a lényege!
musha
akkor party crash módban nem fogjátok egymás rekordjait döntögetni. tragédia.

Atcom
És olyankor mi van, ha ketten nyomjátok a party crash módot? Ott miért logikus, hogy a profile-ban beállított nevet írja a rekord mellé, ha nem a profile tulajdonosa érte el! Hm?
musha
szerintem teljesen logikus, hogy amelyik profile-t használod, annak a nevét írja a rekord mellé. ha a haverod akarja döntögetni a rekordokat, akkor csinál magának egyet.