Burnout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
én taliztam vele télleg õ az.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vicces dolog forma1 verdával rallysként farolni a hajtûkanyarba.
Európába baromi szûkek a pályák.
teccik.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
60% körül vagyok a gaméban, de most már nem olyan lájtosak a versenyek mint az elején voltak. Némelyiknél vért izzad az ember mire megcsinálja..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Az az indycar-os pálya nagyon zorall 1x, de még 20x-ra is, de egyszer csak simán fog menni, szvsz számolja agép és bizonyos szenvedés után arannyal átenged:)))
A lényeg, hogy a verdák nem csúsznak mint a NFSUban.
Én még csak USAba nyomulok, mer azt akarom 100%ra kihozni,aztán megyek majd európába. ugyanis a játék elején nekem kicsit bõség zavar volt,hogy van egy csomó pálya, csomó lehetõség.
road rage ketten a legjobb! bár a másik playert nehéz takedownolni.
Én nekem jelenleg 117/173 ami megvan az ofcoz arany (:konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Itt nem lehet erdõt-mezõt bejárni, az utak szélén ugyanúgy ottvan az erõtér (:konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

"Freerun
Successfully complete the Custom Series Championship to unlock the "Freerun" option at the "Cheat Mode" menu."
Innen: http://www.cheatcc.com/psx2/burnout2.html
szerintetek ez szadon autókázást jelent...?
fene se érti.
Tyler megnéztem és én nem találok benne kék fehér verdát. aamit én mondok az piros-fehér, kicsit kék és 85 van az ajtajána hátulján meg "burnout2" te is erre gondolsz?
A recept a következõ: gyk: x-gáz kocek fék.
nyomsz kocekt+x-t erre elkezd füstölögni a kerék, majd mikor a visszaszámlálás a 0-hoz ér akkor gyors kocka és x megnyomása és máris kilõsz te is mint a nyíl..
Ja, na erre gondoltam! kissé idétlen :)
www.hordamusic.hu
Csakhát kockám van, ugyhogy egyenlõre a 3 ból kimaradok.. (buzi EA, mindent multiban ad ki, EZT mér' nem lehet?)
Ja és egyébként a replay tényleg jó a 2 ben.
www.hordamusic.hu
így érthetõ a véleményed, mert nincs mihez viszonyítanod.
Félreértettél, az álló rajt a jó ez a repûlõrajt pedig nem.
Az autóverseny egyik legfontosabb eleme a rajt.
Nem beszélve arról, hogy itt a repülõrajtnál már kb 100km/h val mész amikor még irja neked, hogy "GET READY GO!" és a felirat miatt nem látod a szembejövõ forgalmat.
Szinkronrendezõ: Dezsõffy Rajz Katalin
Nem értem miért kell bevált dolgokon változtatni.
Nekem az elõzõben az álló rajt is sokkal jobban tetszett mint ez mostani megoldás.
Az új törésmodell gyönyörû szép remek karambolokat lehet okozni, de nem értem hogy emiatt a játék sok legalább annyira élvezetes részét miért kellett törölni illetve megváltoztani.
Szinkronrendezõ: Dezsõffy Rajz Katalin