Burnout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez fõleg akkor fájó, amikor parti módban játszol.PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A sebesség érzetet szerintem nagyon eltalálták, durvább kocsikkal tényleg "suhan" az ember. (: Nekem 1 autó van ami nem tetszik márpedig a forma1-es kocsi, ott baszkod az ideg mikor idõre kell vele menni, benyomod a turbót, akkor olyan gyors, hogy szinte szart sem lát az ember..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Free mód van-e benne?
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
A BO2be nagyon is kellet tudni irányítíni azokata verdákat, legalábbis ezt tapasztalom akkor, amikor kétplayeren megyünk haverral és én már játszottam vele ezer órát a õ meg nem és lazán elhúzok, meg bevállalok olyan nearmisseket amikre csak néz...
Ezt azér csak nem hagyjákki belõle, bár én még nem próbáltam 😉
Nem játszottam még eggyik Burnouttal sem ez elött, annak biztos tetszik aki játszott az elözõ részekkel. Számomra irányíthatatlan (végig mentem idõre egy pályán ami ezüstre sikerült de konkrétan a pályából nem láttam semmit mert végig nitroztam a fal mellet) szerencsétõl függõ (mert itt vezetõi készség nem kell) szimpla autós game a rosszabak közül. Pozitívum mondjuk a grafika meg talán a hangok zenék. Összeségében szerintem borzalmas
Ja és 25 milliónál tartok. De szerintem ráuntam nagyon....
ui:Ez csak egy vélemény volt de mindenhol 10/9-et kapott...
Szóval biztos nagyon jó game csak nekem nem teszik...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
...csak eszembe jutott, ahogy erre jártam... 😉
www.youtube.com/aabyssx
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
elsõ próbálkozásra nyomtam egy 6-os takedown-t, mondom de jó is vagyok /akkor még nem tudtam, hogy a 6 az picsafüst/
köv gaméban már 27 td volt és kaptam jutalmat is, élrõl 4 car unlocked

Holnaptól én se érek rá, majd csak csütörtök este tudok legközelebb gamezni, úgyhogy most kiélvezem! 😄
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
mennék már én is haza függeni 1 kicsit, elvonási tüneteim vannak (:
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Dixie Flatline, 03:16 - Játék: Versenyautós
A brit Electronic Arts igazán mindent megtett, hogy az újdonsült flashes Burnout 3 weboldalához láncolja a rajongókat. Minél tovább maradunk, annál jobb lesz nekünk - gondolták, amikor egy 16 csatornás Crash FM rádiót építettek az oldalba. Szépszéges, logókkal cicomázott, ropogósra tört háttérképek, töréshangoktól zajos ingém videók, krémshotok és egyéb megjelepetések között mazsolázhatunk kedvünkre.
Erre tessék.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
De nem csak Xre lesz,hanem PS2re is ugye??!!

+ par normalis verekedos jatekert...
Nem igaz hogy bizonyos stilusokbol nem tudnak kiadni parat PCre is neha, pedig vlszinu 2* jobbat, szebbet is kihoznanank a gepteljesitmenybol, meg lenne kereslet is ra kemenyen.
De ezek nem ingame moviek sajna.
rövidke, de eddig ez a legjobb múvi talán.
gamertag: kenobita
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)