Burnout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
most komolyan azon problémáztok, hogy nincs benne replay? Húha... ne is játsszatok vele! szar!

Atcom
Sajnos kimaradt más is: nem lehet nevet írni a rekordok mellé... Ez fõleg akkor fájó, amikor parti módban játszol.
Alien!
Ez most EA-éknál divat...lásd NFS Underground...nagyon sok ember dolgozik náluk ahhoz,hogy elhiggyem,hogy egyszerre tudnak ilyen hülyék lenni...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sephi
Hat nalam az a blurr efekt naon bejon 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler Durden
Szerintem eszméletlen a game, akár mutiban akár singlében nyomod. Érdemes minél elõbb elkezdeni a BO Word tour-t ott lehet faszántosan unlockolgatni az új cuccokat.
A sebesség érzetet szerintem nagyon eltalálták, durvább kocsikkal tényleg "suhan" az ember. (: Nekem 1 autó van ami nem tetszik márpedig a forma1-es kocsi, ott baszkod az ideg mikor idõre kell vele menni, benyomod a turbót, akkor olyan gyors, hogy szinte szart sem lát az ember..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
Nem tudom mert eddig csak egyedul mentem siman esnem Carrier=en vagy mi. Majd hetvegen nekifogok ugy igazan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én se játszottam soha semmilyen autóssal a burnoutig... 😊 nagyon bejött eza fjta. lehet pont ezér nem menõ mondjuk egy rallymániásnál.
Free mód van-e benne?

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Sephi
En meg ilyen jellegy gamat nem toltam es oda vaok erte meg vissza. Eszmeletlen amikor 280-al millimterre huzok el a szmbe jovo kocsitol 😊)

Remek játék, viszont van egy megbocsáthatatlan hiba! Kimaradt a replay belõle!! A 2-es résznek ez volt az egyik legjobb része. Verseny utén végignézni, hogy igazából mit is mûveltél. Ott látni csak igazán, hogy miliméterekkel mentél csak el a kamion elött, vagy hogy hogyan szlalomoztál a csúcsfórgalomban. Ebben a részben sajnos ezt el lehet felejteni, a Crash mód kivételével sehol sincsen instan replay! Számomra emiatt a felére csökkent az értéke. Nem is értem hogy hozhattak ilyen ostoba döntést, hogy ezt kihagyják belõle.

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

"mert itt vezetõi készség nem kell"
A BO2be nagyon is kellet tudni irányítíni azokata verdákat, legalábbis ezt tapasztalom akkor, amikor kétplayeren megyünk haverral és én már játszottam vele ezer órát a õ meg nem és lazán elhúzok, meg bevállalok olyan nearmisseket amikre csak néz...
Ezt azér csak nem hagyjákki belõle, bár én még nem próbáltam 😉

Sephi
Ahh szerintem meg valami uj a megszokott kozott. Baromira elvezem azt a sebeseget!

JohnnySmith
Nekem csalódás!
Nem játszottam még eggyik Burnouttal sem ez elött, annak biztos tetszik aki játszott az elözõ részekkel. Számomra irányíthatatlan (végig mentem idõre egy pályán ami ezüstre sikerült de konkrétan a pályából nem láttam semmit mert végig nitroztam a fal mellet) szerencsétõl függõ (mert itt vezetõi készség nem kell) szimpla autós game a rosszabak közül. Pozitívum mondjuk a grafika meg talán a hangok zenék. Összeségében szerintem borzalmas
Ja és 25 milliónál tartok. De szerintem ráuntam nagyon....

ui:Ez csak egy vélemény volt de mindenhol 10/9-et kapott...
Szóval biztos nagyon jó game csak nekem nem teszik...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

aabyssx
A PS2 demo-t próbálgattam megint és technológiailag nem teljesen értek valamit: alig látok pixeleket. Döbbenetesen éles! Mintha mindenhol edge detect lenne...

...csak eszembe jutott, ahogy erre jártam... 😉

www.youtube.com/aabyssx

Tyler Durden
unlockoltam kamiont, kibajó vele crash-t nyomni, jelenleg 21%-nál tartok, ti merre jártok?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Neme.
Cool. Végre egy igazán jó arcade game.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

JohnnySmith
Nekem is csorog már ps2-re!!!!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sugam
hat nembirok magammal iiiiszonyat jo gém!!!!

Tyler Durden
ezt is beteszteltem tegnap, vmit atomkirály ((:
elsõ próbálkozásra nyomtam egy 6-os takedown-t, mondom de jó is vagyok /akkor még nem tudtam, hogy a 6 az picsafüst/
köv gaméban már 27 td volt és kaptam jutalmat is, élrõl 4 car unlocked

musha
ez a játék...nem találok szavakat ^^
az árkád autós játékok királya. de toronymagasan.

Azért én se élvezem ezt mindig. 😄
Holnaptól én se érek rá, majd csak csütörtök este tudok legközelebb gamezni, úgyhogy most kiélvezem! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Tyler Durden
fene a pofádat, dolgoznod kellene nem gamelni (((;
mennék már én is haza függeni 1 kicsit, elvonási tüneteim vannak (:

Nagyon durva a game!!! Nekem nagyon bejön, hihetetlen sebességgel lehet haladni benne és nagyon szépen ki lehet ütni a többi ellenfelet! 😄 De õk sem kímélnek téged, itt tényleg az utolsó pillanatokban dõl el egy futam kimenetele! Iszonyat jók az ütközések is, na megyek vissza gamelni!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Tyler Durden
ps2-re, kérdés mikortól lehet itthon kapni..

Sephi
Ezt en is latni akarom majd.

aabyssx
X-re, vagy PS2-re veszed meg?

www.youtube.com/aabyssx

Tyler Durden
Egyelõre még nincs az 576 shopban viszont jáccani szeretnék, addig az írott is megteszi, mondjuk ez az amit tuttira megveszek (:

aabyssx
Nem akartad megvenni?

www.youtube.com/aabyssx

ejnyebejnye nekik! 😊))

Neten jelent meg.
Tyler Durden
Trallala most töltöm lefele, azt hiszem mától 4 órára kell redukálnom az alvásigényemet (: pár óra star ocean és pár óra BO3

nem csak 10-én fog? az az csak itthon?

musha
no kérem megjelent 😊
mert úgy sincs most elég jó játék ^^

Tyler Durden
Nem valószínû, de beruházol 1 konzolba és máris vígan tolhatod

JohnnySmith
Megleht tekinteni magyarul is a honlapot csak a nyelv válastásra kell kattintani 😄

grebber
PC-re nem fog megjelenni????

Next PC upgrade: 2022

grebber
Burnout 3: EU website

Dixie Flatline, 03:16 - Játék: Versenyautós

A brit Electronic Arts igazán mindent megtett, hogy az újdonsült flashes Burnout 3 weboldalához láncolja a rajongókat. Minél tovább maradunk, annál jobb lesz nekünk - gondolták, amikor egy 16 csatornás Crash FM rádiót építettek az oldalba. Szépszéges, logókkal cicomázott, ropogósra tört háttérképek, töréshangoktól zajos ingém videók, krémshotok és egyéb megjelepetések között mazsolázhatunk kedvünkre.
Erre tessék.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

elõzõk se voltak, nem..?
De nem csak Xre lesz,hanem PS2re is ugye??!!

lee86
na ez az a játék, ami mellett a nfsu megbujhatna... 😊)

¡Hala Madrid!

Nem lesz PC-re???

Faxomat mar...most emiatt be kell figyeltetni 1 xboxt is.

+ par normalis verekedos jatekert...

Nem igaz hogy bizonyos stilusokbol nem tudnak kiadni parat PCre is neha, pedig vlszinu 2* jobbat, szebbet is kihoznanank a gepteljesitmenybol, meg lenne kereslet is ra kemenyen.

A végén a kétkamionos karambol tényleg baró! 😊))
De ezek nem ingame moviek sajna.

12346
és már megint új trailer
rövidke, de eddig ez a legjobb múvi talán.

cenobite
Miért pont a gumi-ba???

gamertag: kenobita

cenobite
Én most tolom a 2-t, nagyon tetszik. A 3-as rész videoi is eléggé felcsigáztak...

gamertag: kenobita

Az eslõ kettõ nagyon jó volt, én várom a hármat. a bo2után a NFSU korcsoláyzó verdái kicsit se voltak idegesítõek... 😊

toMpEr
miertis? akkor mar nem is jatek vagy mi?

bodesz
akkor meg?gumiba kéne

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

toMpEr
nem

bodesz
lessz PC-re eggyáltalán?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)