16
  • irkab1rka
    De azt ne feledjétek, Hollywoodban a film a termék, és nem mernek helyet adni a reklámnak, mig a Playboynál a reklám a termék, amit cikkekkel és fotókkal kell köríteni. Más termék, más stratégia, ahogy mondják...
  • irkab1rka
    Még azt is elérték (a magatartásukkal), hogy itt is legyen róluk egy cikk.

És ahogy olvasom a véleményeteket, nem látok benne semmi kivetnivalót, hogy én is idenyögjem, hogy ja, ez a legjobb életmódmagazin :) Csak ne lennének annyira egyformák benne a fotók megvilágítási szempontból.
  • Darth Sith
    playboy -t mindig is bírtam, de ezek után még jobban tetszik ez az újság. :)
  • gz8
    Nekem annyira nem tetszik. Megvan az a bizonyos playmate-gyűjtemény (a 60-as évektől), de úgy 92-93-tól már csak szíjjel retusált bőrű nőstényeket látni.

Az elképzelés viszont tagadhatatlanul életképesebb, mint a mostani árképzési politika :)
  • [HUN]PAStheLoD
    ehh.. playboy jó kis magazin akárhogy is :]
  • Mike
    nézd meg USA-ban mennyi egy átlagfilm

20 USD alatt
  • GABOR16
    :-)))
  • Csatti
    :)
  • RelakS
    Lehet, hogy ha hálivúd is a filmkészítéssel törődne, és nem azzal, hogy hogyan lehet minél nehezebbé tenni a dvdmásolást, akkor 1: Jobb filmek keletkeznének 2: olcsóbb lenne a dvd->többen megvennék. 3: letöltöm a másolt dvd-t, megnézem, ha jó, és nem kérik el a csillagokat érte, akkor MEGVESZEM!
  • Mike at home
    ezek szerint a playboy-nal fut a szeker, es nincs forgalom es nyeresegcsokkenes, amit a masokra kellene kenni
  • cSuwwi
    LOL! :)

Pont egy ilyen oldalt csinálok, amin ingyen le lehet szedni az elmúlt 50 év képeit. Ezek szerint már a copyright miatt sem kell aggódnom :) Mondjuk ez a 25$ nem is rossz ötlet :)