814
-
#493 nincs -
tzsoltika #492 Reloaded-nek van hivatalos weboldala? -
#491 Nekem nem, neked lehet igen, ki kell próbálni... -
#490 LOL mit kérdezed ha megvan probáld ki! -
#489 Kerestem hivatalos fórumot, de nem találtam. Viszont pár helyen, nagyjából ugyanezeket a hibákat vettem ki az angol fórumokból. -
#488 Igen:) -
theodor #487 Nekem a reloadedes verzió van meg az elindul? -
#486 A metróban vagyok lent. Járok már a felénél? -
ricsa008 #485 thx -
#484 Vagy felrakod a leírt módon a mentéseimet, és akkor már a menü is magyar lesz vagy pedig megvárod, míg elkészül kifejezetten az angolhoz szánt verzió. (a menün kívül az angollal is jól kell működnie a magyarítás többi részének...) -
ricsa008 #483 még egy kérdés(vissza olvastam de nem találtam használható válasz)a magyi ha működik akkor hogyan? -
#482 Még egy dolog a mentésekkel kapcs: a \Dokumentumok\My Games\YaE\config_engine\ds2engine.cfg-ben mindenki állítsa majd be a neki megfelelő értékeket. nekem 1440x900-as a natív felbontásom, így alapból ezek az értékek vannak beállítva. írja át mindenki, a neki megfelelő képméretre majd indítás előtt. -
ricsa008 #481 akkor most én is próbálok segíteni a Gamecopworld-on van egy crack nekem magától tovább lép a fekete képernyős dologról és mentés töltés minden müködik
Hála isten csak az imaget töröltem -
#480 Még annyit hozzáteszek, ha még nem írtam volna, hogy a hibával kilépés általában új játék indításakor lép fel, tehát már mentett állás betöltésénél nem jellemző... -
#479 Ha hazaérek kipróbálom. Érdekes, hogy ilyen sokan szenvedünk vele. Pedig a Reloaded törések elég megbízhatóak. -
#478 A 462-ben leírtam elég érthetően, hogy mit csinálj. Pont 3 hozzászólással a kérdésed előtt. Nem hisztizni kell, hanem OLVASNI...és igen, épp azért mert ez egy fórum...kérdezel-válaszolnak...de a választ el kell olvasni figyelmesen. -
ricsa008 #477 Semmit:) mindössze k...ra elegem ven abból hogy én bármely témába kérek (írok) segítséget(tisztelet annak az 1-2 kivételnek) mindig csak azt kapom hogy olvass vissza (pedig elvégre ez egy fórum ami eredetileg erre van [NEM?])
szar az élet én megoldottam a problémámat DELETE
Hajrá veresek előre
további szép napot -
#476 És elárulod mit kell átírni? -
runner78 #475 és megy akkor neked? -
ricsa008 #474 amúgy csak 1-2 dolgot át kell írni itt-ott a CFG file-okba
mindenkinek szép napot -
ricsa008 #473 OK KÖSSSZZ -
runner78 #472 leszedem , délután otthon kiprobálom...köszi
majd irok nekem mi lett... -
#471 Mit nem értesz? Reszetelgetés helyett kövesd az instrukcióimat, hátha úgy jó lesz... -
#470 Má' megint kezditek? Ez most, hogy jön ide, ebbe a topikba? -
ricsa008 #469 ezt nem értem mit kell másolni?
már a tö..m tele 4x reseteltem a gépet 6 perc alatt me be se tom zárni a szart -
Kaslerka #468 Ruszkiknál kapható:
Asszem ez Übersoldier 2 néven szalad majd, de nem 100% -
#467 Természetesen elinditom exét és semmi nem történik! -
#466 olvass... (#462) -
ricsa008 #465 mit csináljak nekem is csak a fekete kép jön be a játék nevévek de 1x bejött a menü de azóta se?
Segítsetek -
#464 Mind a két fájlt kicserélted? -
#463 Orosz verzió + Reloaded crack nem müködik :( -
#462 Tessék: KATT - itt vannak a mentéseim (összes pálya automentése + összes fecni felvétel pozíció + összes elhangzó szöveg pozíció + filmhíradó) meg ki tudja még milyen config fájlok - még az orosz verzióból. nálam tökéletesen mennek az angolra rakva - magyarítás feltelepítésével.
Akinek amúgy nem indul a játék, próbálja ki.
a dokumentumok/my games mappába kell berakni a kicsomagolás utáni YaE mappát - a korábbi felülírásával... -
#461 Kicsit lentebb írtam, hogy a játék betöltéséig jutok el, és ott szétfagy :( -
runner78 #460 mint irtam, 98%-nál behal nekem a betöltés, igy pályán még nem voltam
De linkeld be a mentésed, meg config fájlt, hogy mi is kiprobálhassuk, lehet ugy menne... -
#459 Ez így van, de tegnap uninstalláltam az orosz verziót, és feltetem az angolt. Igaz, magyarítás nélkül indítás után a menü csupa értelmetlen karakter volt, de a magyarítás felrakása után az említett Í és egyéb kis elcsúszásokon kívül magyar lett a menü is, és minden más is aminek annak kell lennie. :)
Lehet, hogy még bekavarnak valamit a DOKUMENTUMOK mappában lévő fájlok is, ki akartam próbálni úgy is, hogy kiiktatom a régi mentés stb. fájljaimat a dokumentumok mappában, de úgy meg a menüig sem jut el a játék, megáll a you are empty feliratnál a legelején, még a menü és a logó videók előtt. -
#458 és a többi dolog? felszedhető fecnik, filmhíradó (ha már tartasz ott) -
runner78 #457 igazából csak lefut a magyaritás telepitő, nem tudom milyen fájlokat és hova pakol, de tény, hogy mennie kéne.
Én betudtam annak, hogy a magyaritás az orosz változathoz készült, gondoltam azért nem megy -
#456 Nem tennéd közé a mentést, hátha az segítene? -
#455 Hát ez érdekes. Direkt kipróbáltam, amint lejjebb írtam is, és nálam működik! A menü is magyar, a fecnik is és a filmhíradó is magyar feliratos. -
#454 Nekem sem lett magyar a menű, pedig kétszer is felraktam, a játék könyvtárába.