814
  • jakewyler
    nincs
  • tzsoltika
    Reloaded-nek van hivatalos weboldala?
    Nekem nem, neked lehet igen, ki kell próbálni...
  • grebber
    LOL mit kérdezed ha megvan probáld ki!
    Kerestem hivatalos fórumot, de nem találtam. Viszont pár helyen, nagyjából ugyanezeket a hibákat vettem ki az angol fórumokból.
  • Rash87
    Igen:)
  • theodor
    Nekem a reloadedes verzió van meg az elindul?
  • grebber
    A metróban vagyok lent. Járok már a felénél?
  • ricsa008
    thx
  • hykao #484
    Vagy felrakod a leírt módon a mentéseimet, és akkor már a menü is magyar lesz vagy pedig megvárod, míg elkészül kifejezetten az angolhoz szánt verzió. (a menün kívül az angollal is jól kell működnie a magyarítás többi részének...)
  • ricsa008
    még egy kérdés(vissza olvastam de nem találtam használható válasz)a magyi ha működik akkor hogyan?
  • hykao #482
    Még egy dolog a mentésekkel kapcs: a \Dokumentumok\My Games\YaE\config_engine\ds2engine.cfg-ben mindenki állítsa majd be a neki megfelelő értékeket. nekem 1440x900-as a natív felbontásom, így alapból ezek az értékek vannak beállítva. írja át mindenki, a neki megfelelő képméretre majd indítás előtt.
  • ricsa008
    akkor most én is próbálok segíteni a Gamecopworld-on van egy crack nekem magától tovább lép a fekete képernyős dologról és mentés töltés minden müködik
    Hála isten csak az imaget töröltem
  • hykao #480
    Még annyit hozzáteszek, ha még nem írtam volna, hogy a hibával kilépés általában új játék indításakor lép fel, tehát már mentett állás betöltésénél nem jellemző...
    Ha hazaérek kipróbálom. Érdekes, hogy ilyen sokan szenvedünk vele. Pedig a Reloaded törések elég megbízhatóak.
  • hykao #478
    A 462-ben leírtam elég érthetően, hogy mit csinálj. Pont 3 hozzászólással a kérdésed előtt. Nem hisztizni kell, hanem OLVASNI...és igen, épp azért mert ez egy fórum...kérdezel-válaszolnak...de a választ el kell olvasni figyelmesen.
  • ricsa008
    Semmit:) mindössze k...ra elegem ven abból hogy én bármely témába kérek (írok) segítséget(tisztelet annak az 1-2 kivételnek) mindig csak azt kapom hogy olvass vissza (pedig elvégre ez egy fórum ami eredetileg erre van [NEM?])
    szar az élet én megoldottam a problémámat DELETE
    Hajrá veresek előre
    további szép napot
    És elárulod mit kell átírni?
  • runner78
    és megy akkor neked?
  • ricsa008
    amúgy csak 1-2 dolgot át kell írni itt-ott a CFG file-okba
    mindenkinek szép napot
  • ricsa008
    OK KÖSSSZZ
  • runner78
    leszedem , délután otthon kiprobálom...köszi
    majd irok nekem mi lett...
  • hykao #471
    Mit nem értesz? Reszetelgetés helyett kövesd az instrukcióimat, hátha úgy jó lesz...
  • hykao #470
    Má' megint kezditek? Ez most, hogy jön ide, ebbe a topikba?
  • ricsa008
    ezt nem értem mit kell másolni?
    már a tö..m tele 4x reseteltem a gépet 6 perc alatt me be se tom zárni a szart
  • Kaslerka #468
    Ruszkiknál kapható:
    Asszem ez Übersoldier 2 néven szalad majd, de nem 100%
  • grebber
    Természetesen elinditom exét és semmi nem történik!
  • hykao #466
    olvass... (#462)
  • ricsa008
    mit csináljak nekem is csak a fekete kép jön be a játék nevévek de 1x bejött a menü de azóta se?
    Segítsetek
  • hykao #464
    Mind a két fájlt kicserélted?
  • grebber
    Orosz verzió + Reloaded crack nem müködik :(
  • hykao #462
    Tessék: KATT - itt vannak a mentéseim (összes pálya automentése + összes fecni felvétel pozíció + összes elhangzó szöveg pozíció + filmhíradó) meg ki tudja még milyen config fájlok - még az orosz verzióból. nálam tökéletesen mennek az angolra rakva - magyarítás feltelepítésével.

Akinek amúgy nem indul a játék, próbálja ki.

a dokumentumok/my games mappába kell berakni a kicsomagolás utáni YaE mappát - a korábbi felülírásával...
    Kicsit lentebb írtam, hogy a játék betöltéséig jutok el, és ott szétfagy :(
  • runner78
    mint irtam, 98%-nál behal nekem a betöltés, igy pályán még nem voltam
    De linkeld be a mentésed, meg config fájlt, hogy mi is kiprobálhassuk, lehet ugy menne...
  • hykao #459
    Ez így van, de tegnap uninstalláltam az orosz verziót, és feltetem az angolt. Igaz, magyarítás nélkül indítás után a menü csupa értelmetlen karakter volt, de a magyarítás felrakása után az említett Í és egyéb kis elcsúszásokon kívül magyar lett a menü is, és minden más is aminek annak kell lennie. :)

Lehet, hogy még bekavarnak valamit a DOKUMENTUMOK mappában lévő fájlok is, ki akartam próbálni úgy is, hogy kiiktatom a régi mentés stb. fájljaimat a dokumentumok mappában, de úgy meg a menüig sem jut el a játék, megáll a you are empty feliratnál a legelején, még a menü és a logó videók előtt.
  • hykao #458
    és a többi dolog? felszedhető fecnik, filmhíradó (ha már tartasz ott)
  • runner78
    igazából csak lefut a magyaritás telepitő, nem tudom milyen fájlokat és hova pakol, de tény, hogy mennie kéne.
    Én betudtam annak, hogy a magyaritás az orosz változathoz készült, gondoltam azért nem megy
    Nem tennéd közé a mentést, hátha az segítene?
  • hykao #455
    Hát ez érdekes. Direkt kipróbáltam, amint lejjebb írtam is, és nálam működik! A menü is magyar, a fecnik is és a filmhíradó is magyar feliratos.
    Nekem sem lett magyar a menű, pedig kétszer is felraktam, a játék könyvtárába.