You Are Empty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek amúgy nem indul a játék, próbálja ki.
a dokumentumok/my games mappába kell berakni a kicsomagolás utáni YaE mappát - a korábbi felülírásával...
De linkeld be a mentésed, meg config fájlt, hogy mi is kiprobálhassuk, lehet ugy menne...
Lehet, hogy még bekavarnak valamit a DOKUMENTUMOK mappában lévõ fájlok is, ki akartam próbálni úgy is, hogy kiiktatom a régi mentés stb. fájljaimat a dokumentumok mappában, de úgy meg a menüig sem jut el a játék, megáll a you are empty feliratnál a legelején, még a menü és a logó videók elõtt.
Én betudtam annak, hogy a magyaritás az orosz változathoz készült, gondoltam azért nem megy <#confused>#confused>
Lefut a magyaritas telepitö, majd a játék ugyanugy angol. A menü is.
Amugy a játék az angol RELOADED verzió...
Jó atmoszféra, hangulatos,kommunizmus 1000-el, korrekt egyedi Intro...
De minden jó addig tart, míg el nem indul maga az eksön....
2007 nyarán Soldier of Fortune 2 -s grafikával kijönni nagy bátorság...
A fizika az úgy ahogy, de minden más...<#shakehead>#shakehead>
Hitbox nuku... van a 2 lövéses ellen, van a 3 lövéses és így tovább...
Meg az a tény hogy nincs futás... bah!
Tényleg nagyon sajnálom<#rinya>#rinya><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
Lejebb irták, hogy több virtuális memória, meg ahova installálva lett ott legyen sok hely...
Megtettem, de semmi eredmény
A hivatalos honlapon, egy Sound patch van...
Intro van, betöltésnél rögtön egy hiba ablak...Ignore, tovább tölt.
Alul egy csik 98%-nál error..OK..kilép.
Sehogyse birtam ott továbbjutni.
Jah és semmi sem magyar, nem csinál semmit a magyaritás, ... a játék angol verzió.
Uninstall...magyaritás nélkül is ugyanugy 98%-nál error a exe-ben...kilép.
Ötlet?
Ennyire azért nem volt egyértelmû a történet,de részeket értettem belõle😊
Amúgy elolvastam szinte minden cetlit,meg mindent,de nem nagyon mélyültem el bennük.
Az átvezetõk meg nekem nem tetszenek,attól függetlenül tényleg egyediek.
Amilyen korban játszódik a játék,ahhoz pont jó,csak én jobban szeretem a másfajtább átvezetõ animokat.
Ezek után tölthetem le,azaz"vehetem meg😄" az Instinct c. játékot.
Ehhez képest mennyivel jobb v. rosszabb?
/S te tudsz oroszul,azért mennek most ált. az orosz játékok fordításai?/
Glory, Glory Man. United!
Egyébként az angol hangok szörnyûek! A kolhozban az öreg usánkás madár alá egy kb. 20 éves csóka angol hangja került, a filmhíradóban harsogó öreg orosz tudós hangja nem kevésbé oda nem illõ...
Viszont az angol verzió cetlijei érdekesebbek...(már ami a papírdarabokat illeti, mert magukat a kézírásokat elhagyták pl.)
Érdekes módon a régi mentéseim nélkül nem akart elindulni ez az új angol verzió (ami egyébként ugyanakkora méretû, mint a korábbi orosz), megállt a buli az elején a YOU ARE EMPTY felirattal...de ahogy alápakoltam a korábbi verzió mentéseit, egybõl elindult (igaz, ekkor meg a karakterek lettek krikszkrakszok a menüben, de amint felraktam a magyarírást, ez megoldódott...)
Ha nem érted a történetet, akkor nem olvastad elég figyelmesen el a cetliket, és nézted a moziban a filmhíradót!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az átvezetõ videókban - kivéve az elsõt és a legutolsót - a TERVEZÕ életének alakulását követhetjük nyomon (gyerekkortól egészen a komplexumba integrálásig), és azt, hogy milyen események következtében jutott el az emberek kontrollálására képes, pszichikai és fizikai változásokat sugárzás útján elõidézõ komplexum megtervezéséhez...
Az elsõ átvezetõben mi, azaz a fõhõs épp egy átlagos reggele indul, ami aztán korántsem átlagossá válik, amint a város teljesen "megbolondul", egy autó elüt minket... majd a kórházban indul a történet... A játék alatt begyûjtésre kerülõ dokumentumok alapján egyértelmûvé válik - de legfõképpen a filmszínházban levetítésre kerülõ filmhíradó megtekintése után -, hogy mi is történt a várossal, miért halt meg majdnem mindenki, és az életbenmaradottak pedig miért változtak szörnyeteggé...
Az egyik átvezetõben épp azt látjuk amint mi azaz a fõhõs mögött a tervezõ épp átadja a terveket SZTÁLINNAK, aki áldását adja a kísérletre...(amire elkészül a komplexum persze Sztálin már nem élhet, hisz a történet valamikor '59-60-ban játszódik)...és a tervezõvel a komplexumban lefolytatott csevegés után, miután beülünk a gépezet ülésébe, a játék végén az utolsó végjáték-videóban idõben ugyanide érkezünk vissza, amikor is megváltoztatjuk a jövõt - megöljük a tervezõt, így a komplexum sosem épül meg, és a történelem a mi általunk is ismert módon alakul...(Sztálin meghal, jön Hruscsov, majd Gorbacsovval a peresztrojka és a glasznoszty, a Szovjetunió összeomlik, Jelcin, Putyin...)...persze sajnos olyan áron, hogy mi sem valószínû, hogy túléljük, hisz még láthatjuk, ahogy a biztonsági szolgálat emberei ránk ugranak és agyba-fõbe vernek...
A RELOADED verzió egyébként angol, megnézem, hogy a magyarítás kompatibilis-e vele.
PS4 ID: Vordengo
😄
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Beszívtam...
"I had the same problem starting it, I changed the startup.exe to windows 2000 compatibility mode and it now seems to work okay."
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
már töltöm is
Ha valaki tudja a megoldást, hogy miért nem megy, az legyen szíves jelezni.
Már idegesítõ mert minden pályát kb 3szor csinálok meg mire átenged a következõ részre!
Napkitörések okozzák a dolgokat lol ezt õk se gondolják komolyan 😄
Next PC upgrade: 2022
Amúgy szerintem megértettem volna Caps Lock nélkül is. <#action>#action>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az újraindítás segített csak.
Mi lehet a gáz?
De ritkán látni ilyen rossz átvezetõ animációkat.
Hykao: Ahogy már más is mondta..csak csatlakozni tudok...,mert én sem értem a történetet,pedig végig is vittem 😛
Gondolom a játék végén mondja el az a csávó h mivan.. de azt is oroszul.
Csak nagy vonalakban tudom,de a lényeget nem igazán... fõleg a végét.
Nah mind1,jó volt.
Glory, Glory Man. United!
Amúgy ez miért csak 1.7 giga míg az orosz verzió tudtommal 4 giga?<#conf>#conf>
# System : Windows 2000/XP;
# Processor : 2.4 GHz;
#Memory : 512 MB;
# Video card : class GeForce FX 5600 or ATI 9600 with 128 MB RAM;
# Audio-karta;
# Hard drive : 2.5 GB free space.
Recommended
# System : Windows 2000/XP;
# Processor : 3.2 GHz;
# Memory : 1 GB;
# Video card : Class GeForce 6600 or ATI X800 with 256 MB RAM;
# Audio-karta;