814
-
#533 Ha neked ehhez a játékhoz is csalás kell,inkább menj vmi mással játszani -
runner78 #532 Ebböl valaki kihámozza a csalást?
cheats ru
Elvileg config fáljba kell irni egy sort, aztán játékban ~ , és ott vannak a parancssorok medikit-hez...
lehet talán a god is megy? -
#531 Szinkronhangok kapcsán: kukk meg az orosz verzióhoz készült magyarítás kedvcsinálóját, mely elsősorban a filmszínházi filmhíradóra fókuszál! Tessék csak összehasonlítani az angol szinkronhanggal a "büszke tudós" eredeti orosz hangját! KATT
(VIGYÁZAT, erőteljes SPOILERVESZÉLY!!!) -
#530 Az angol verzióba alapból be van építve az 1.2-es (és a korábi 1.1-es patch), sőt még a hangpatch is.
Ettől függetlenül mindenkinek inkább az orosz verziót ajánlom! Okok:
-kevesebb gond a futtatással
-a magyarítás tökéletesen működik vele
-autentikusabb hangok (az angol szinkronhangok csapnivalóak!!!)
kis !!!SPOILER!!!
Ennyi. Még az angolul tudóknak is ezt javaslom, ugyanis a magyarítás minden lényegesebb elemre kiterjed!
Csupán 4 szövegre nem, melyek közül egy sem tartalmaz olyan információkat, ami nélkül ne lehetne meglenni...
-Az elsőt a kolhozban Kulibin mondja (akinek az angol szinkronhangját egy kb. 20 éves csóka adta :P), és kb. a városban történt változásokról és arról pofázik, hogy merre haladjunk tovább...(előbbit magunk is észrevesszük, utóbbit pedig a linearitás miatt nehéz lenne eltéveszteni...)
-Aztán jön a tanácsházán a magasrangú katonatiszt, aki szintén nem szolgál semmi újdonsággal...kb. annyi, hogy "elbasztuk" :D ...de még mi, azaz a főhős, megmenthetjük a helyzetet, a filmszínház itt van nem messze, nézzük meg a filmhíradót, és abból mindent megtudunk...
-Majd az operában a robinhoodgatyás, tökkidomborítós kőkemény balettbuzi...akinek a mondókája szintén kimerül abban, hogy közli, hogy a szörnyek itt vannak mindenütt, talán még tesz egy utalást, hogy merre kéne menni, majd nagy sietve a végzetébe rohan...
-Végül pedig a tervező a komplexum tetején, aki szintén azzal fáraszt minket, hogy mi vagyunk, akik helyrehozhatjuk a dolgokat, és a döntés csak rajtunk áll...(ami persze kimerül abban, hogy vagy beülünk abba a rohadt székbe, vagy álldogálunk ott némán az idők végezetéig...:D)
Szóval ahogy már kismilliószor írtam, a fő dolgok a cetlikből, a filmhíradóból és az eleve összefüggő szöveg nélküli átvezető videókból derülnek ki, nem kellenek ide oda nem illő angol hangok... -
theodor #529 Nekem a Reloaded-es verzió tökéletesen fut. -
djcom #528 A Reloaded verzio nálam sem indul, vagyis elindul, de YOU ARE EMPTY képernyő után nem megy tovább.
Ha a dokumentumokba bemásolom a lentebb tárgyalf file-okat, akkor sem.
Azért vettem le az oroszt, mert hol elindult a SF miatt, hol nem.
Amugy szerintem nem a töréssel és nem a gépekkel van a baj, hanem magával a játékkal.
Mondjuk én az orosz verzióval az 1.2-es patch telepítée után játszottam, valszeg ha lesz angol patch hozzá, minden gond nélkül fog menni a törésel.
-
runner78 #527 Poén akart lenni, mert a neved empty, tehát, you are empty...mindegy...
Amugy a játék érdekes, béna grafika itt-ott, a helyszinek jok, a táj szép...de az ellenfelek bénák, sablonosak...hentelő játék tényleg... -
#526 Nem jó! XD -
#525 Hali! Nem tudjátok hogy a crack jó- e a 4,5 gigás verzióhoz is? Vagy csak az 1,6 gigás Reloaded verzióval megy??? -
#524 Nagyon nagyot mondtál okos ember! Gratulálok! -
runner78 #523 Rád még igaz is, hogy YOU ARE EMPTY!
Nekem megy az angol RELOADED... -
#522 Most akkor egy szó mint száz akkor mégis az eredeti orosz verzió a tökéletesen működő? Az írásokból elnézve ez a reloaded nem túl életképesnek tűnő! -
#521 ez mi???? -
gesa #520 Ez tiszta röhej, ha nem engedélyezem a játéknak az internet hozzáférést, akkor nem tudok új játékot kezdeni. -
#519 nem muszály vele játszani;) -
#518 LOL ez egy óriás csirke
-
gesa #517 Nekem sem indult, de most úgy működik, hogy a kompatibilitást Windows 2000-be állítottam. -
theodor #516 Hát nem egy nagy szám gamma. -
ricsa008 #515 nekem a no-cd cracket letöltve magától tovább megy 5-10 mp után -
Rusy #514 nekem is ugyanez dettó -
#513 Mentéseid bemásolva, magyarítás telepítve, de ugyanaz. YAE feliratnál fagyás :( -
theodor #512 Azért kérdezem hogy letöltsem e ftpről LOL -
runner78 #511 az már warez téma, azt nem lehet itt sajnos...
Amugy a crack:
protect.dll és
you_are_empty.exe
-
MORO67 #510 Köszönöm a választ de nem igazán értem hogy mire célzol mert a hozzászolásokban nincs semmi utalása crack-re pedig állitolag van na azt szeretném megtudni hogy hol tudom megtalálni.!! -
runner78 #509 nekem nem indult el egyáltalán, ha nem volt telepitve az Opaen al.
hykao "patch"-ével viszont tökéletes, meg a magyaritással.
a vmr9 vagy mi, az meg alapban van a gépemen, azt nem telepitettem... -
#508 Egyik torrentoldalon azt írta valaki, hogy ha nem telepített a kodecek, meg az Open AL-t, akkor ment a játék, csak a videók nem. -
ricsa008 #507 MORO67 olvass vissza 481 hsz. -
runner78 #506 Na köszi, megnéztem és megy ...kriksz-krakszok voltak, de magyaritás után ...magyar lett, és el is indul minden hiba nélkül... -
MORO67 #505 Sziasztok crack-et tudna valaki mondani hogy hol találok hozzá mert állitolag már van elöre is köszi -
#504 A történelmi vonala és a helyszínei miatt...maga a játékmenet sima lineáris hent. -
Antrax #503 Mert én nem látok benne semmi újítást így előzetesek alapján, ha tévedek szóljatok...
Vagy csak azért ugrott meg a topik mert nem tudjátk elindítani??? :\ -
ricsa008 #502 nehezen indul -
Antrax #501 Ez a játék mivel különb a tucat FPS-ektől?????? -
#500 hmmm...nagyon izgalmas gammának tűnik, meg kell szerezzem! -
#499 Melyik liftes résznél? Csinálj képet, és írd le, hogy pontosan hol vagy. -
#498 Még a játék elején a liftes résznél hogy lehet továbbmenni?
Megszerzem a kulcsot, de a lift valamiért nem működik, hogy levigyen a belső udvarra. -
#497 Na de meg ugrott a topik:) -
tzsoltika #496 az biztos :) de azért jó lenne szerintem mert akkor onnan is le lehetne tölteni töréseket :) -
runner78 #495 szerintem nem Reloaded-al van a probléma, hanem eleve a játékkal... -
#494 Elég zűrös lenne egy weboldal :)