814
  • Rash87
    Ha neked ehhez a játékhoz is csalás kell,inkább menj vmi mással játszani
  • runner78
    Ebböl valaki kihámozza a csalást?
    cheats ru

Elvileg config fáljba kell irni egy sort, aztán játékban ~ , és ott vannak a parancssorok medikit-hez...
    lehet talán a god is megy?
  • hykao #531
    Szinkronhangok kapcsán: kukk meg az orosz verzióhoz készült magyarítás kedvcsinálóját, mely elsősorban a filmszínházi filmhíradóra fókuszál! Tessék csak összehasonlítani az angol szinkronhanggal a "büszke tudós" eredeti orosz hangját! KATT
    (VIGYÁZAT, erőteljes SPOILERVESZÉLY!!!)
  • hykao #530
    Az angol verzióba alapból be van építve az 1.2-es (és a korábi 1.1-es patch), sőt még a hangpatch is.

Ettől függetlenül mindenkinek inkább az orosz verziót ajánlom! Okok:
    -kevesebb gond a futtatással
    -a magyarítás tökéletesen működik vele
    -autentikusabb hangok (az angol szinkronhangok csapnivalóak!!!)

kis !!!SPOILER!!!
    Ennyi. Még az angolul tudóknak is ezt javaslom, ugyanis a magyarítás minden lényegesebb elemre kiterjed!
    Csupán 4 szövegre nem, melyek közül egy sem tartalmaz olyan információkat, ami nélkül ne lehetne meglenni...
    -Az elsőt a kolhozban Kulibin mondja (akinek az angol szinkronhangját egy kb. 20 éves csóka adta :P), és kb. a városban történt változásokról és arról pofázik, hogy merre haladjunk tovább...(előbbit magunk is észrevesszük, utóbbit pedig a linearitás miatt nehéz lenne eltéveszteni...)
    -Aztán jön a tanácsházán a magasrangú katonatiszt, aki szintén nem szolgál semmi újdonsággal...kb. annyi, hogy "elbasztuk" :D ...de még mi, azaz a főhős, megmenthetjük a helyzetet, a filmszínház itt van nem messze, nézzük meg a filmhíradót, és abból mindent megtudunk...
    -Majd az operában a robinhoodgatyás, tökkidomborítós kőkemény balettbuzi...akinek a mondókája szintén kimerül abban, hogy közli, hogy a szörnyek itt vannak mindenütt, talán még tesz egy utalást, hogy merre kéne menni, majd nagy sietve a végzetébe rohan...
    -Végül pedig a tervező a komplexum tetején, aki szintén azzal fáraszt minket, hogy mi vagyunk, akik helyrehozhatjuk a dolgokat, és a döntés csak rajtunk áll...(ami persze kimerül abban, hogy vagy beülünk abba a rohadt székbe, vagy álldogálunk ott némán az idők végezetéig...:D)

Szóval ahogy már kismilliószor írtam, a fő dolgok a cetlikből, a filmhíradóból és az eleve összefüggő szöveg nélküli átvezető videókból derülnek ki, nem kellenek ide oda nem illő angol hangok...
  • theodor
    Nekem a Reloaded-es verzió tökéletesen fut.
  • djcom
    A Reloaded verzio nálam sem indul, vagyis elindul, de YOU ARE EMPTY képernyő után nem megy tovább.
    Ha a dokumentumokba bemásolom a lentebb tárgyalf file-okat, akkor sem.
    Azért vettem le az oroszt, mert hol elindult a SF miatt, hol nem.
    Amugy szerintem nem a töréssel és nem a gépekkel van a baj, hanem magával a játékkal.
    Mondjuk én az orosz verzióval az 1.2-es patch telepítée után játszottam, valszeg ha lesz angol patch hozzá, minden gond nélkül fog menni a törésel.
  • runner78
    Poén akart lenni, mert a neved empty, tehát, you are empty...mindegy...
    Amugy a játék érdekes, béna grafika itt-ott, a helyszinek jok, a táj szép...de az ellenfelek bénák, sablonosak...hentelő játék tényleg...
  • deestroy
    Nem jó! XD
  • deestroy
    Hali! Nem tudjátok hogy a crack jó- e a 4,5 gigás verzióhoz is? Vagy csak az 1,6 gigás Reloaded verzióval megy???
  • Empty
    Nagyon nagyot mondtál okos ember! Gratulálok!
  • runner78
    Rád még igaz is, hogy YOU ARE EMPTY!
    Nekem megy az angol RELOADED...
  • Empty
    Most akkor egy szó mint száz akkor mégis az eredeti orosz verzió a tökéletesen működő? Az írásokból elnézve ez a reloaded nem túl életképesnek tűnő!
  • LasDen #521
    ez mi????
  • gesa
    Ez tiszta röhej, ha nem engedélyezem a játéknak az internet hozzáférést, akkor nem tudok új játékot kezdeni.
  • AntiHero
    nem muszály vele játszani;)
  • Maximus4
    LOL ez egy óriás csirke

• gesa
    Nekem sem indult, de most úgy működik, hogy a kompatibilitást Windows 2000-be állítottam.
  • theodor
    Hát nem egy nagy szám gamma.
  • ricsa008
    nekem a no-cd cracket letöltve magától tovább megy 5-10 mp után
  • Rusy
    nekem is ugyanez dettó
    Mentéseid bemásolva, magyarítás telepítve, de ugyanaz. YAE feliratnál fagyás :(
  • theodor
    Azért kérdezem hogy letöltsem e ftpről LOL
  • runner78
    az már warez téma, azt nem lehet itt sajnos...
    Amugy a crack:
    protect.dll és
    you_are_empty.exe
  • MORO67
    Köszönöm a választ de nem igazán értem hogy mire célzol mert a hozzászolásokban nincs semmi utalása crack-re pedig állitolag van na azt szeretném megtudni hogy hol tudom megtalálni.!!
  • runner78
    nekem nem indult el egyáltalán, ha nem volt telepitve az Opaen al.
    hykao "patch"-ével viszont tökéletes, meg a magyaritással.
    a vmr9 vagy mi, az meg alapban van a gépemen, azt nem telepitettem...
    Egyik torrentoldalon azt írta valaki, hogy ha nem telepített a kodecek, meg az Open AL-t, akkor ment a játék, csak a videók nem.
  • ricsa008
    MORO67 olvass vissza 481 hsz.
  • runner78
    Na köszi, megnéztem és megy ...kriksz-krakszok voltak, de magyaritás után ...magyar lett, és el is indul minden hiba nélkül...
  • MORO67
    Sziasztok crack-et tudna valaki mondani hogy hol találok hozzá mert állitolag már van elöre is köszi
  • hykao #504
    A történelmi vonala és a helyszínei miatt...maga a játékmenet sima lineáris hent.
  • Antrax #503
    Mert én nem látok benne semmi újítást így előzetesek alapján, ha tévedek szóljatok...

Vagy csak azért ugrott meg a topik mert nem tudjátk elindítani??? :\
  • ricsa008
    nehezen indul
  • Antrax #501
    Ez a játék mivel különb a tucat FPS-ektől??????
  • Qwerty4
    hmmm...nagyon izgalmas gammának tűnik, meg kell szerezzem!
  • hykao #499
    Melyik liftes résznél? Csinálj képet, és írd le, hogy pontosan hol vagy.
  • Snecie Smicie
    Még a játék elején a liftes résznél hogy lehet továbbmenni?
    Megszerzem a kulcsot, de a lift valamiért nem működik, hogy levigyen a belső udvarra.
  • AntiHero
    Na de meg ugrott a topik:)
  • tzsoltika
    az biztos :) de azért jó lenne szerintem mert akkor onnan is le lehetne tölteni töréseket :)
  • runner78
    szerintem nem Reloaded-al van a probléma, hanem eleve a játékkal...
    Elég zűrös lenne egy weboldal :)