814
  • csgj
    tudom, írtam is, hogy nem akarok offolni, csak erre muszály volt válaszolnom :)
  • Ron Ragm
    GET OUT OF HERE STALKER
    de komolyan, ennek nem itt a helye.
  • csgj
    melyik sorban írtam róluk, hogy rendesek meg helyesek? (17 éves vok) Mert nem tettem említést ilyenről! Írtam már, hogy senkit sem bírok!! De most mit akarsz a múlttal?? Felejtsd el! Az az idő már elmúlt, és a mai világra kell figyelni! Ma pedig mindenütt vannak olyan egyének, akikre lehet mérges lenni, és nem kell őket szeretni... De a múltért fölösleges megítélni egy nemzetet... És szerintem teljesen mindegy, hogy hány éves vagyok, van már saját véleményem a világról.
  • wedge31
    Nem tudom hány éves vagy de én például vastagon éltem és dolgoztam amikor még tele volt az ország orosz katonákal és hát finoman szolva se voltak civilizált emberek ezért aztán az én és föleg a nálam idösebb generácioknak mondhatott,hogy milyen rendesek meg helyesek...
  • csgj
    hehehe... az az igazság, hogy én senkit sem bírok... legalábbis politikailag nem. És ismerek néhány nem normális felfogású embert, akik azért utálnak vmilyen nemzetet, mert azok még ősrégen vmi rosszat tettek. Ez butaság.... miért, most hibáztassuk az ükunokájukat??? De ne naon offoljunk, mert a végén még probléma lesz belőle :P
    (u.i: az amcsik atombombát dobtak 2 japán városra, mert azok megtámadtak egy amcsi katonai kikötőt, Pearl harbor-t... ott katonák haltak meg, japánban meg ártatlanok. Ezért ennyiből utálhatnám az amcsikat... de ma is van bőven hibájuk, és inkább azért nem bírom őket annyira. De akkor is csakis a politikusokat és vezetőket)
  • grebber
    Igen lehúzos!
  • theodor
    Túl sokat lógtál történelem óráról.
    De ugye az orosz verzió az még "lehúzós" ?
  • runner78
    szerintem én nem is irtam neked semmit...
  • ricsa008
    igatzat szólsz Hykao

Runner78 neked meg csak annyit hogy ne álljunk neki a szócsatának mer abba általában jobb vagyok
  • hykao #563
    Lol, ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy azért az 50 évért (ami amúgy is inkább 40 volt) az orosz embereket kell utálni, pláne néhány fiatal játékfejlesztőt lol... :)
  • runner78
    Akkor ne egyél szemét amerikai hamburgert, angol gyarmatositó szemetektöl se vásárolj semmit, szemét náci németektöl pláne...és sorolhatnám. Eég szerencsétlen meglátásod van.
  • ricsa008
    na ha szóljak bele én is a vitába pl itt van ez a két orosz FPS az Instict és a You are ... nálam spec min2 veri a Stalkert. Nem jobbak minden téren de ebben a két játékba legalább érthető történet van (az én meglátásom szerint) pl a stalkerbe még mindig az a valakit keresem

uhogy én se ruszki párti vagyok de tény hogy gyorsabban fejlődnek mint az amcsik
  • theodor
    Azt ne mondd hogy a ruszkikat bírod!Mikor a saját hazádat tették tönkre ezelőtt 50 éve.Én még egy minutomot se játszanék orosz játékkal tiszta gyalázat.
  • csgj
    akkor úgy kérdezem, hogy igazán JÓ orosz játék... És nem bírom az amerikaiakat, nem vagyok "divatkövető", aki csak azzal játszik amit nagyon reklámoznak... Amúgy meg a STALKER-ért is mindenki oda volt, meg agyonreklámozták, nekem mégse tetszett. (és ez bizony nem amcsi game)
  • theodor
    Szerintem nagyon maradi ez a játék.Ma ilyet piacra dobni látszik ,hogy az oroszok nagy büdös kommunisták.Míg Amerikában már a Crysist fejlesztik meg hagy ne modjam még hogy miket, addig oroszországban még a 2000-es év elején kiadott játékokhoz hasonló semmitmondó komcsi unalmas ronda játékokat csinálják.
  • runner78
    Azért itt nem sok hozzászolás volt még, tényleg érdekel, kicsit visszaolvashatnál...
    Amugy:
    - angol játék telepit, crack, magyarositás, majd:
    - visszanézve szedle a #462-ben lévö fájlt, és ott irva van, hova tedd.
    - még egy dolog: #482-ben leirtakra is figyelj!

Aztán mennie kell.
  • iXiXeL
    Hello.

Kérnék egy kis segítséget.
    Nekem az angol verzio van meg és a magyarosítás telepítése után is angol marad a játék.
    Tudna segjteni valaki,hogy hogyan kell magyarosítani a játékot?

Előre is kösz.
  • runner78
    sok FPS játékkal játszottam már...szerintem is jó a játék.
    Van pár béna dolog, ellenségek, hosszu betöltés (még ugyanazon pályára is), de valahogy hangulatos.
    A metroszerelvényeken jót röhögtem, poén.
  • gesa
    Köszi hykao a a magyarosítást.
    Szerintem tök jó hangulata van a játéknak.
  • Rash87
    Nem minden a pénz sztem... alacsony költségvetésű játék is lehet olyan jó,mint pl. a Stalker v. vmi "hű de nagy játék".
    Én pl. a Stalkert nem tartom jó játéknak,ott a környezet jó,meg még 1-2 dolog,de én szivesebben játszottam a You Are Empty-vel,mint Stalkerrel. Persze a Stalker élvezetesebb,több funció van,de annyira nem kötött le.
  • hykao #552
    pl: S.T.A.L.K.E.R., de nálam a Szmerty Spionám is viszi a pálmát...vagy csak az számít, amit amerikaiak vagy nyugat-európaiak adtak ki? ...mit nevezünk átütő sikernek? amit elég pénzzel és hájppal nyomnak meg, hogy szinte kötelező legyen "jónak" venni?
  • hykao #551
    Ezt arra, hogy ha elolvastad volna a #444-es és #530-as hozzászólásaimat, valószínűleg nem írtad volna meg az #539-et...de mindegy...
  • djcom
    ilyen néven nem találom.
  • csgj
    hát... én hamar letöröltem, pedig lehet, hogy szentelhettem volna még rá egy kis időt. De vhogy nagyon nem jött be ez az értelmetlen hentelés... Van egy egészen jól megalkotott szovjetes világ vmi mutálódással, ami mellé jól passzolna egy faxa történet. de még az elején semmi történet nem volt :P A grafika nekem már kezd nem annyira számítani, szóval csak azt tudom mondani, hogy kicsit ronda, de nem zavar... Egyébként volt vmi igazán átütő sikerű orosz játék?? mert én nem emlékszem rá...
  • grebber
    A gamet naggyából enélkül is értettem de akkor is jólett volna érteni mit ugat az ember mert nemkeveset beszél :D
  • grebber
    Nézzél be a topikjába!
  • djcom
    Most, hogy minden magyar, egyre jobban élvezem a játékot.
    Nálam közelíti az év játéka szintet.
    Valaki említette az Ubersoldier 2-t.
    Tudni valamit róla?
  • Rash87
    Gondolom arra,h leírta a történetet ( #444 )
    Mert én se értettem tisztán...

Ha azt elolvasod,megérted-->> vagy nem
  • grebber
    Ez mire mondod?
  • Kaslerka #543
    Nemtom kinek miért nem megy Nálam semmi baja nem volt az orosznak sem és az angol is simán megy. Az a lényeg, hogy mindent tegyetek fel. A Windows codecet is.
  • djcom
    Na megjöttem melóbol, és mivel játszani akarok vele én is ezt fogom tenni:)
  • logfree
    Én is meguntam az angol verzióval a B@szakodást! letöltöttem az oroszt + Magyarítás és tökéletesen megy!! :)
  • hykao #540
    Ahogy elnézem tök mindegy lett volna, mer' olvasni azt nem szeretsz... :P
  • grebber
    Végigtoltam!
    Azért a videók feliratozásást igazán megcsinálhatták volna,mert pl a végén az a csóka biztos hasznos infokkal látott el minket!
  • runner78
    nálam FTP-n nincs fenn az orosz, csak angol verzió...bár nekem megy
    Én nem szenvedek többet. Leszedem az orosz verziót, arra rámegy hykao magyarítása és játszok...
  • MaggotCorpse
    ace mega codecet vagy ha más van akkor azt kapcsold ki és menni fog
  • ricsa008
    én is ott tartok:)
  • runner78
    beugrottam egy siloba vagy mibe, és nem tok kijönni, ha leesek, tul nagy az esés...amugy meg már ott mentettem benne, nincs kedvem a zombicsajokat megint elörröl irtani
    igaz kb. 10 perc lenne