You Are Empty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Mentéseid bemásolva, magyarítás telepítve, de ugyanaz. YAE feliratnál fagyás 😞
Azért kérdezem hogy letöltsem e ftprõl LOL
az már warez téma, azt nem lehet itt sajnos...
Amugy a crack:
protect.dll és
you_are_empty.exe
Amugy a crack:
protect.dll és
you_are_empty.exe
Köszönöm a választ de nem igazán értem hogy mire célzol mert a hozzászolásokban nincs semmi utalása crack-re pedig állitolag van na azt szeretném megtudni hogy hol tudom megtalálni.!!
nekem nem indult el egyáltalán, ha nem volt telepitve az Opaen al.
hykao "patch"-ével viszont tökéletes, meg a magyaritással.
a vmr9 vagy mi, az meg alapban van a gépemen, azt nem telepitettem...
hykao "patch"-ével viszont tökéletes, meg a magyaritással.
a vmr9 vagy mi, az meg alapban van a gépemen, azt nem telepitettem...
Törölt felhasználó
Egyik torrentoldalon azt írta valaki, hogy ha nem telepített a kodecek, meg az Open AL-t, akkor ment a játék, csak a videók nem.
MORO67 olvass vissza 481 hsz.
Na köszi, megnéztem és megy ...kriksz-krakszok voltak, de magyaritás után ...magyar lett, és el is indul minden hiba nélkül...<#vigyor2>#vigyor2>
Sziasztok crack-et tudna valaki mondani hogy hol találok hozzá mert állitolag már van elöre is köszi
Mert én nem látok benne semmi újítást így elõzetesek alapján, ha tévedek szóljatok...
Vagy csak azért ugrott meg a topik mert nem tudjátk elindítani??? :\
Vagy csak azért ugrott meg a topik mert nem tudjátk elindítani??? :\
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
nehezen indul <#wilting>#wilting>
Ez a játék mivel különb a tucat FPS-ektõl??????
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Még a játék elején a liftes résznél hogy lehet továbbmenni?
Megszerzem a kulcsot, de a lift valamiért nem mûködik, hogy levigyen a belsõ udvarra.
Megszerzem a kulcsot, de a lift valamiért nem mûködik, hogy levigyen a belsõ udvarra.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
az biztos 😊 de azért jó lenne szerintem mert akkor onnan is le lehetne tölteni töréseket 😊
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
szerintem nem Reloaded-al van a probléma, hanem eleve a játékkal...
Törölt felhasználó
Elég zûrös lenne egy weboldal 😊
Reloaded-nek van hivatalos weboldala?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Törölt felhasználó
Nekem nem, neked lehet igen, ki kell próbálni...
Törölt felhasználó
Kerestem hivatalos fórumot, de nem találtam. Viszont pár helyen, nagyjából ugyanezeket a hibákat vettem ki az angol fórumokból.
Nekem a reloadedes verzió van meg az elindul?
thx
Vagy felrakod a leírt módon a mentéseimet, és akkor már a menü is magyar lesz vagy pedig megvárod, míg elkészül kifejezetten az angolhoz szánt verzió. (a menün kívül az angollal is jól kell mûködnie a magyarítás többi részének...)
még egy kérdés(vissza olvastam de nem találtam használható válasz)a magyi ha mûködik akkor hogyan?
Még egy dolog a mentésekkel kapcs: a \Dokumentumok\My Games\YaE\config_engine\ds2engine.cfg-ben mindenki állítsa majd be a neki megfelelõ értékeket. nekem 1440x900-as a natív felbontásom, így alapból ezek az értékek vannak beállítva. írja át mindenki, a neki megfelelõ képméretre majd indítás elõtt.
akkor most én is próbálok segíteni a Gamecopworld-on van egy crack nekem magától tovább lép a fekete képernyõs dologról és mentés töltés minden müködik
Hála isten csak az imaget töröltem
Hála isten csak az imaget töröltem
Még annyit hozzáteszek, ha még nem írtam volna, hogy a hibával kilépés általában új játék indításakor lép fel, tehát már mentett állás betöltésénél nem jellemzõ...
Törölt felhasználó
Ha hazaérek kipróbálom. Érdekes, hogy ilyen sokan szenvedünk vele. Pedig a Reloaded törések elég megbízhatóak.
A 462-ben leírtam elég érthetõen, hogy mit csinálj. Pont 3 hozzászólással a kérdésed elõtt. Nem hisztizni kell, hanem OLVASNI...és igen, épp azért mert ez egy fórum...kérdezel-válaszolnak...de a választ el kell olvasni figyelmesen.
Semmit😊 mindössze k...ra elegem ven abból hogy én bármely témába kérek (írok) segítséget(tisztelet annak az 1-2 kivételnek) mindig csak azt kapom hogy olvass vissza (pedig elvégre ez egy fórum ami eredetileg erre van )
szar az élet én megoldottam a problémámat DELETE
Hajrá veresek elõre
további szép napot
szar az élet én megoldottam a problémámat DELETE
Hajrá veresek elõre
további szép napot
Törölt felhasználó
És elárulod mit kell átírni?
és megy akkor neked?
amúgy csak 1-2 dolgot át kell írni itt-ott a CFG file-okba
mindenkinek szép napot
mindenkinek szép napot
OK KÖSSSZZ
leszedem , délután otthon kiprobálom...köszi
majd irok nekem mi lett...
majd irok nekem mi lett...
ezt nem értem mit kell másolni?
már a tö..m tele 4x reseteltem a gépet 6 perc alatt me be se tom zárni a szart
már a tö..m tele 4x reseteltem a gépet 6 perc alatt me be se tom zárni a szart
Ruszkiknál kapható:
Asszem ez Übersoldier 2 néven szalad majd, de nem 100%
Asszem ez Übersoldier 2 néven szalad majd, de nem 100%
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
mit csináljak nekem is csak a fekete kép jön be a játék nevévek de 1x bejött a menü de azóta se?
Segítsetek
Segítsetek