814
  • hykao #613
    Dínóval én nem találkoztam. Hol van olyan? :S
  • wesker24
    Te jó isten ilyen egy játékot na most hagytam abba ezt a játékot nem is játszok már vele tovább mert az már szinte akkor ökörség az egész hogy csak na !!

Mutáns dinók, Mutáns pulykák, mutáns kutyák, össze-vissza futkározó zombik, de a mutáns idióta elémebetegek a csúcs azzal az idióta gagyi hangjukkal !!!

Bele se merek gondolni vajon milyen degenerált mutánsfajzatok vannak még benne !! talán mutáns malacok mert egyeseknek még disznó hangjuk is volt mintha röfögtek volna !!

Erre aztán tényleg nagyon ráillik a játék cime You are empty !!

Azaz egy nagy semmi üresség az egész !!
  • hykao #611
    Az angollal is megy a magyarítás egy kis trükközés után, ahogy leírtam korában. Mellesleg már dolgozunk az angol verzióhoz való magyarításon, kis türelem!
  • hykao #610
    Lesz majd belőle távcsöves verzió is, bár csak a végefelé sajnos.
  • Slig
    Szevasztok. Nekem megvan a reloaded verzsön is, meg az orosz is. Nos olvasgattam hogy az angollal nem megy a magyarítás. Csak annyi lenne a kérdésem hogy a reloaded crackja megy az orosz verzsönnel?
    Az verzió indításához kell valami segédprogramm?
    Mert nekem kábel lehúzva, de megjelenik a starforce ablak, és nem indul :(
  • Ron Ragm

Amúgy nekem egy dolog zavar nagyon: a puskánál a célzás hiánya (most komolyan, használta egyátalán valaki a bajonettet?)
  • pisti007
    Válaszolgattam másoknak, az miért magammal való beszélgetés teee? Gondolkodjatok már néha...
  • pisti007
    Azaz értelmi szint amivel "beszóltok", jájj.

Nem akarom megsérteni azt akinek, tetszik, de szerintem iszonyat ez a játék. Annyit elismerek, hogy a városi résznek van némi hangulata, emiatt akár tetszet is emberek egy szűk csoportjának.
    Ricsa, azért vittem el egy darabig, hogy joggal húzhassam le. :)) De ezen törekvésem közben összegyűlt indulatokat muszáj volt kiadni.
    Egyébként meg ez a "játék", olyan remekül van optimalizálva sok helyen, hogy a Crysis jobban fog futni szvsz mint ez (12-16fps sok helyszínen), szóval pont, hogy ehhez kell az erőmű. Mindezt úgy, hogy alig melegszik a procim és a vga-m tehát egyértelmű, hogy szarul van megírva, nem használja ki a rendelkezésre álló architektúrát. Abban sem vagyok biztos, hogy a shadereket használ ez a "sorscsapás". ;)

A csinálj jobb játékot szöveg szintén eléggé átgondolatlan, de ezen már meg se lepődök.
  • hykao #604
    Már végigjátszottad? Ha igen, akkor ezek szerint nem olvastad el a fecniket és a filmszínházi filmhíradó feliratát...no meg azokat a hozzászólásokat, amiben elég bőven kifejtem a témát...
  • Csuhai G
    Valaki felvilágosítana, hogy mi is történt a várossal, miért halt meg majdnem mindenki, és az életbenmaradottak pedig miért változtak szörnyeteggé? Miről szólt ez az egész kísérlet, a komplexum?
  • ricsa008
    Pistikém van akinek nem telik a csernobili erőmüre mer a papájának nem volt még lottó 5 öse
    igy aztán
    1. ha egy ahogy te mondod (bináris hulladék)látsz magadd előtt akkor a dodb a kupába a francba
    2. csinálj egy jobb játékot (és nyiss neki egy topicot hogy fikázhassuk)

Nekem bejön a játék
  • keepernext
    Ja és a mentéseket sajna nem tom leszedni mert rapidról én nem tok tölteni két napja fix ip.
  • keepernext
    Jól elbeszélgettél magaddal pisti007 gratulálok!nekem angol reload verzió van meg crack is van hozzá elindítom kilép.Ha valaki tud segítsen.Visszaolvastam!Szerintem codec lesz.
  • pisti007
    Igen az az említett rész is tökéletesen mutatja milyen gagyi vacakkal is állunk szemben, nem bírták rendesen megcsinálni a létrára kapaszkodást, ezt még megfejelték annál a résznél egy olyan pályatervezéssel, hogy még véletlen se lehessen rendesen lemászni a létrán, pedig raktak 2-t is. Eszméletlen, komolyan, mintha nem is tesztelték volna...

Ennek a játéknak rendes minőségellenőrzés kellett volna készítés közben. A potenciál benne volt, hogy remek játék legyen, de rendes szűrés nélkül, így hogy egy rakás trágya megoldás is belekerült sajnos nemaz, pedig látszik, hogy vannak/voltak tehetséges emberek is a gárdában, csak a legfontosabb posztokra úgylátszik már nem jutott belőlük...
  • pisti007
    Amerikában? Ez mellé ment.

Németországban fejlesztik megsúgom, ráadásul az alapítók török bevándorlók és a Crysis csapatában legalább 2 magyar is van. Hát kb. ennyire amerikai, bár igaz a kiadó az EA lesz, az valóban amcsi, egy profitorientált pénzgyár, csak a pénz számít, kb. ez lehet a mottójuk...

Mondjuk egy Crysis-t meg egy ilyen bináris hulladékot mint ez a YAE, igazából nem lenne szabad egy kommentben említeni. ;)
  • pisti007
    Igényesség és igénytelenség, sokkal inkább.
  • pisti007
    De ez annyira rossz, hogy muszáj fikázni! :))
  • Maximus4
    Ne rakd föl a média player-t csak a kodeket.Nekem is a 10-es van fönn és megy rendesen.
  • rcsaby
    Valaki tudna segiteni a játék irja hogy 9-es media player kell neki.De én a 10-est használom.A inditáskor kiirja a cimet és bejön egy hibaüzenet.Mikor elöször inditottam továbment és el is indult.Utána akár hányszor probálom ki jön a cim és semmi sem történik.Egyszerűen megáll És nem megy tovább.Valaki tudná mit lehet csinálni.
  • Empty
    Működik mind két verzió csak úgy említeném.
  • Desert
    micsoda? Reloaded verziohoz van crack :D nem kell erőlködni :) win xp x64 meg csak "xp kompatibilitással" indul el :D faca... és darabosan megy de nem szaggat tökre rossz :(
  • Desert
    ha annak tartod akkor nem kell vele játszani :D a Crysis mivel lesz jobb? sztem semmivel :D én meg azzal nem játszok, nah bum és akkor mi van?:D
  • tzsoltika
    Müködik?
  • hykao #589
    Nem tetszik, nem játszol vele. Ennyi. Nem kötelező program. :)
  • logfree
    :D (Y)
  • hykao #587
    Ha jól tudom ez csak a régebbi SF verziókhoz volt jó, az újabbakhoz nem...
  • theodor
    Hát én biztos, hogy nem fogom végigjátszani ezt a fostaligát.A Crysist meg példának hoztam fel hogy létezik jó FPS is de sorolhatnám még és azok sajnos nemigazán orosz játékok.
  • Desert
    Ügyes vagy :D

Valaki segítene nekem? #579
  • tzsoltika
    Találtam egy progit, ami lehetővé teszi a StarForce védelemmel ellátott játékok futtatását az IDE kábelek kihúzása nélkül: StarFuck
    Innen le tudjátok tölteni
    Mindenki csak saját felelősségre használja!
    Én nem tudtam kipróbálni, mert a Reloaded verzió van meg és ahhoz nem kell, ha valaki kipróbálja és működik akkor azt irja be ide. Sok sikert!
  • hykao #583
    Mivel a 80-as években jártam történelem órákra, így a téma szempontjából tök lényegtelen, hogy mennyit lógtam volna róluk lol...mert abban az időben aztán olyat biztos nem oktattak, hogy a ruszkik tönkreteszik az országot lol...
    Mellesleg nagyon buta dolog bármely - legyen az jó vagy rossz - tulajdonsággal felruházni egy komplett nációt, mint ahogy szintén botor és elvakult dolog utálni vagy szeretni is...

Nem akarom nagyon bő lére ereszteni a mondókámat, és az OFF hozzászólásokat gyarapítani, de maradjunk annyiban, hogy sok orosz ember sokkal jobban megszenvedte azt a bizonyos rendszert, mint itthon sokan...
    Persze lehet minden gondot másra-másokra fogni, meg nyavajogni jó magyar szokáshoz híven, hogy milyen rossz is volt akkor nekünk...de nehogy már azt higyje valaki is, hogy egy átlag orosz embernek az bármi előnyt jelentett, hogy a II.vh után a győztes hatalmak szépen felosztották egymás közt Európa és Ázsia/Afrika országait, és ebből a ruszkiké lett nagyjából az általuk "felszabadított" rész...
    Pl. amíg nálunk 2-3 év katonai szolgálatot kellett ellébecolgatni egy-egy vicces laktanyában, addig náluk 6 évet, ebből több évet külföldön...és nem csak "baráti" országokban...stb...

Mellesleg aki végigjátsza ezt a játékot, és felfogja, megérti a történetet is, annak egyértelmű, hogy mi is a véleménye az átlag orosz embernek arról a bizonyos rendszeről... :P

@Empty: ezt most megint miért ebben a topikban kérdezed? Van annak a játéknak is topikja, nyugodtan írhattad volna oda. A kérdésedre válaszolva: először is nálam nem indul el a játék, így meg kell várni, hogy meglegyen eredetiben, hogy belekukkanthassak, de a demó alapján elmondhatom, hogy a SZMERS esetében nem oly egyszerű a helyzet, ugyanis valamilyen speciális tömörített formátumban vannak a fájlok (így a menüelemek, a feladatok és egyéb feliratok is). Kicsomagoló progit már találtam hozzá, de még kérdéses, hogy hogyan lehet megoldani a visszacsomagolást... Ezek a fő okai a Szmerty Spionám magyarítás késésének, pedig az eddigiek alapján az az a játék, ami leginkább megérdemelné... :)

Apropó. Sikeres, befutott, elismert orosz játék: TETRIS... Ezt ugyanis egy szovjet ember találta ki, még a Szovjetunió idejében. :)
  • tzsoltika
    izlések és pofonok
  • nihillus
    EZ EGY AKKORA SZAR JÁTÉK!!!!!
    Kipróbáltam, mert kiváncsi voltam rá, és hihetetlen nagyot csalódtam benne.
    Kibírom :)
  • Desert
    Hali! nekem olyan gondom van ezzel a játékkal hogy darabosan mozog(nem szaggat) nem folyamatosan és elég zavaró :( van valami megoldás erre esetleg? 93.71-es driver van fennt /7300GS-m van/

Nem az aláírásban szereplő gépen néztem :)
  • theodor
    De akkor is ez a welcome communism szöveg azért elég retro feeling
  • Empty
    Hykao valami menü magyarítás még nincs a Death to spies-hoz? Simán indul a játék telepítés után! Semmi SF buherálás nem volt szükséges! Bocs, hogy ide írom ezt! Jónak tűnik nagyon a játék!
  • Kaslerka #576
    Speciel nekem nem kellett lehúznom a dvd-t. Simán elindult.
  • Axon
    Na látod pont ez a hiba, hogy roppant fiatal vagy és még nincs tapasztalatod, de ha majd kirándulsz egyet a balkánra és megismered a szerbek vendégszeretetét, aztán majd ha a románok kirabolnak Erdélyben és jó alaposan elvernek a tótok szlovákiaban csak azért mert magyar vagy, akkor át fogod értékelni ezt az "ükunokás" elméletedet.
  • wedge31
    Ha 17 vagy akkor hiába is mesélnék neked roluk és arrol,hogy milyenek az hogy van saját véleményed annak örülök, de a pont a korod miatt még nem lehet teljes képed a világrol.
    A multat pedig soha sem szabad elfelejteni.