814
-
6600GT #653 hello! a codec-et felteted hozzá?? ja és amúgy aki végigvitte,hány pályás?hány óra volt neki?(eddig nekem nagyon bejön,főleg az égbolt:) -
#652 sziasztok, valaki találkozott olyan problémával, hogy miután lement az itro a játék nem megy tovább, és utánna ha ujrainditom már a cimfeliratnál befagy? -
#651 Lehet, hogy még azelőtt kinyírtad őket, hogy áttörnék a kaput... :) -
#650 hmmmm akkor ez bug, mert az egadta egy vilagon semmi nem tortenik!
probaltam mar 3×
esetleg nem kell megolni mindenkit?
amikro elerkezem a kapuhoz, a tuloldalt all 2 csavo es lő engem, oket is kinyirtam, de azert, mert nem sok hajlandosagot lattam, hogy teherautoval at akarnak torni a kaput! -
#649 Nem vagy kénytelen, mert épp a RELOADED verzióval fordul elő többeknél, hogy megakad a YaE feliratnál a legelején. Az orosz verzióval nem volt ilyen gond, egyébként is azt ajánlom mindenkinek kipróbálásra is.
...de ha minden igaz, néhány hét múlva az én polcomat egy eredeti orosz példány fogja "gazdagítani"... :) -
#648 Vissza a hídon, és lesz ott egy lépcső lefelé a villamosmegállóhoz. -
#647 Először én is beszorultam, de aztán hátul maradtam, és onnan ki lehet evickélni. -
6600GT #646 OK,már megy! -
6600GT #645 ok már elindul,de most meg rámegyek hogy lépjen ki és megáll! ez miért van?? -
6600GT #644 hello! bocsi hogy kérdem angol verzió,megáll a kép!! mit csináljak vele?
vmit meg kell nyomni?? vagy van hozzá vmi,?? kösszi szépen fiuk.
-
#643 hi all
még nem ismerem a játékot de lehet hogy megszerzem...ez a játékot me3nnyire hasonlit a painkiller-hez mer ha jol tom, a fejlesztőcsapat ugyan az..mer ha oylan mint a painkiller hogy értelem semmi csak menni az ölni és még a szörnyek is unalmasak nem is félelmetesek az egész játék menete kurva uncsi..ügye a you are empty nem ilyen???? -
Nandusz #642 Kénytelen vagyok kipróbálni azzal a verzióval, mielőtt gazdagítanám a polcomat egy megvett darabbal. Asszem ezt meg lehet érteni igaz? -
#641 Nyilván nem azért nem indul, mert maximumra húztál mindent...
A RELOADED verzóval előfordul ez a fajta "nem indulás". -
Nandusz #640 Nos..feltettem azt is...de semmi változás. Asszem uninstallom ezt a szart a gépemről. Mert ha kiderül, hogy az a baja, hogy minden maxra lett húzva és azért nem indul el, akkor még annak is le kell törni a kezét, aki kitalálta ezt a játékot. -
#639 Ha jól emlékszem le kell ugrani - be a híd alá - majd visszafele a híd alatt... -
#638 Az egyik kaput áttörik teherautóval... -
tzsoltika #637 én is ott tartok, de én beszorúltam a villamosba, nem tudok kijönni sehogy belőle. Ez vasárnap volt. Azóta nem játszottam még a játékkal -
#636 Már nem emlékszem pontosan de asszem valami (emeleti) ablakon kell kimászni és utána szépen leugrani a dobozokon/köteleken. Az ablak talán még abban a szobában van ahol a filmet kaptad
Apropó valaki nem tudja hogy lehet azon a részen túljutni ahol a híd egy része beomlott és a villamos még pont megáll, mert átugrani nem tudok
Egyébként már nem játszom vele cask b****a a csőrömet h ez miatt hagytam abba a játékot. -
#635 elakadtam ott, mikor egy kivegzo szobaba bemegyek es elkezd omleni a gaz, majd mikor magamhoz terek semmi fegyver nincs nalam. elindulok a folyoson, bemegyek egy szobaba es egy tiszt ul az asztal vegenel és magyaraz.
ad egy filmtekercset, majd fobelovi magat. felveszem a pisztolyt es beront egy katona, akit lelovok. elindulok arra, amerrol a katona bejott de csak egy erkelyre erkezem, a falon egy letra vezet lefelé, melyen lemegyek.
ezutan jon a problémam, hogy akar jobbra, akar balra megyek kapuba utkozom, megoltem mindenkit, de semmi.
akit tud lécci segitsen, mit kell csinálni.
koszi -
ricsa008 #634 nekem is ez volt de feltettem a Fixed-exe-t és azóta minden szépen megy -
Nandusz #633 Lehet volt már ilyen kérdés, de azért megkérdezem:
Tehát első indítás O.K., majd minden grafikai beállítást maxra húztam, kiírja hogy játék újraindítása után lesz aktualizálva.
Játék újraindít, "you are empty" feliratnál fagyás.
Mi lehet ez? Nem kellett volna mindent maxra venni esetleg? Valami tipp? -
pisti007 #632 Egyébként meg Crytekről itt egy kis infó, nem mintha olyan borzasztóan el lenne rejtve:
Crytek-info -
pisti007 #631 Nem a fejlesztés a lényeg? Na az ilyen beírása a LOL.
Miaz, hogy "ott" fog először megjelenni?
Holott? :)
Ennyi hülyeséget rég olvastam 1 sorba sűrítve. -
Ez jó, mert nekem most lett meg a játék, és most tettem fel :)
-
#629 Üdv mindenkinek. Elkészültünk a YaE angol verziójához készített magyarítással is. Nemsoká tölthető lesz a GameHunter Team oldaláról vagy a Magyarítások Portálról.
FIGYELEM! Aki letöltötte, és bemásolta korábban a hykao féle játékállás mentéseket a /Dokumentumok/My Games/YaE mappába, az az angol verzióhoz készített magyarítás felrakása esetén törölje a "savegames" mappa kivételével az összes ott található más mappát!!! (mentések megmaradnak) Ellenkező esetben a menüben a karakterek nem helyesen fognak megjelenni!!!
Íme néhány kép: (TSL16bit ezúttal is remek grafikus munkát végzett, ez úton is köszönet neki! :D)
-
theodor #628 Nem a fejlesztés a lényeg ,hanem a kiadó. Ott fog először megjelenni. Na nehogy azt mondd már, hogy németországban fejlesztik. LOL. -
emixa #627 tegnap éjjel befejeztem én is. szerintem nagyon jó játék (na jó, ha nincsenek túl nagy igények). nagyot dobnak rajta a magyar nyelvű cetlik. szóval kellemes volt, ilyen kéne még jópár. most kezdem a stalker-t, hátha nekem jobb vége lesz :) -
keepernext #626 Na végre elindult!!Vista alatt megy xp alatt nem ment.érdekes ahogy a játék is.HÁÁT..3-as -
runner78 #625 Végigjátszottam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem jó volt a játék nagyon. Az égő metrókocsi volt a legjobb. :) Élőbán már nem lenne annyira vicces.Mekkora volt már a vége, nagyon jó volt. Jó poén, ez a visszatérünk a sima történelmünkbe.
Aztán most a STALKER-t is végigjátszottam, borzalmas volt a vége...nagyot csalodtam. -
#624 Esetleg indítás előtt a ...\my games\YaE\config_user mappát is lehet törölni, vagy akár az egész YaE-t.
-
#623 Ok köszi! -
#622 nálam elindult úgy, hogy win98 kompatible módra állítottam a parancsikont. Aztán 10 perc múlva uninstalltam a játékot, mert nem jött be. -
#621 mindent engedtem feltelepíteni neki... de semmmi -
#620 Mindkét verzió megy. Mindent engedtek települni amit kér a játék? Mert ha igen elképzelésem sincs egyeseknek miért nem megy? Pedig elnézvén egyesek konfigját bizony bőven mennie kéne! Pontos gyógyír szerintem erre nencs! Próbálkozni kell és talán elindul! -
#619 Nekem se megy... bejelentkező képnél kifagy... van már megoldás erre? -
keepernext #618 Valaki segítsen nem indul ez a rohadt játék. fekete képernyő kilép. -
#617 Ezt is megértük! :) Valaki elakadt a játékban! :)
Nos fejből már nem emlékszem, de mindenesetre egy biztos: csupán egyfele lehet menni, szóval ha jól körülnézel, biztos megtalálod azt az egy szem továbbjutási lehetőséget. -
veri5 #616 help!
ott akadtam el, h megkaptam egy fickótól egy film tekercset, utánna erkélyről lekell menni, lent kinyírtam mindenkit, de utánna merre? -
#615 HELP!
VIstan hogy indul el me nálam hibaüzi -
#614 Lehet hogy akkor kicsit elnéztem de tisztára olyan alakja volt mindegy mutáns dinónak aztán közelebről kiderült hogy egy dinó alkatú bazi nagy mutáns pulykák voltak azok !!!
Még rögtön az elején azon a pályán amikor a csávó behajt egy pajtába és baromfi ólak között kell menni ahol a disznó etetők is vannak !!
Hogy mik vannak a játékban én pl találtam benne Cementkeverő gépet is !!!