You Are Empty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mutáns dinók, Mutáns pulykák, mutáns kutyák, össze-vissza futkározó zombik, de a mutáns idióta elémebetegek a csúcs azzal az idióta gagyi hangjukkal !!!
Bele se merek gondolni vajon milyen degenerált mutánsfajzatok vannak még benne !! <#vigyor>#vigyor>talán mutáns malacok mert egyeseknek még disznó hangjuk is volt mintha röfögtek volna <#vigyor>#vigyor> !!
Erre aztán tényleg nagyon ráillik a játék cime You are empty !!
Azaz egy nagy semmi üresség az egész !!
スラッグ
Mert nekem kábel lehúzva, de megjelenik a starforce ablak, és nem indul 😞
Amúgy nekem egy dolog zavar nagyon: a puskánál a célzás hiánya (most komolyan, használta egyátalán valaki a bajonettet?)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Nem akarom megsérteni azt akinek, tetszik, de szerintem iszonyat ez a játék. Annyit elismerek, hogy a városi résznek van némi hangulata, emiatt akár tetszet is emberek egy szûk csoportjának.
Ricsa, azért vittem el egy darabig, hogy joggal húzhassam le. 😊) De ezen törekvésem közben összegyûlt indulatokat muszáj volt kiadni.
Egyébként meg ez a "játék", olyan remekül van optimalizálva sok helyen, hogy a Crysis jobban fog futni szvsz mint ez (12-16fps sok helyszínen), szóval pont, hogy ehhez kell az erõmû. Mindezt úgy, hogy alig melegszik a procim és a vga-m tehát egyértelmû, hogy szarul van megírva, nem használja ki a rendelkezésre álló architektúrát. Abban sem vagyok biztos, hogy a shadereket használ ez a "sorscsapás". 😉
A csinálj jobb játékot szöveg szintén eléggé átgondolatlan, de ezen már meg se lepõdök.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
igy aztán
1. ha egy ahogy te mondod (bináris hulladék)látsz magadd elõtt akkor a dodb a kupába a francba
2. csinálj egy jobb játékot (és nyiss neki egy topicot hogy fikázhassuk)
Nekem bejön a játék
Ennek a játéknak rendes minõségellenõrzés kellett volna készítés közben. A potenciál benne volt, hogy remek játék legyen, de rendes szûrés nélkül, így hogy egy rakás trágya megoldás is belekerült sajnos nemaz, pedig látszik, hogy vannak/voltak tehetséges emberek is a gárdában, csak a legfontosabb posztokra úgylátszik már nem jutott belõlük...
Németországban fejlesztik megsúgom, ráadásul az alapítók török bevándorlók és a Crysis csapatában legalább 2 magyar is van. Hát kb. ennyire amerikai, bár igaz a kiadó az EA lesz, az valóban amcsi, egy profitorientált pénzgyár, csak a pénz számít, kb. ez lehet a mottójuk...
Mondjuk egy Crysis-t meg egy ilyen bináris hulladékot mint ez a YAE, igazából nem lenne szabad egy kommentben említeni. 😉
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Valaki segítene nekem? #579
Innen le tudjátok tölteni
Mindenki csak saját felelõsségre használja!
Én nem tudtam kipróbálni, mert a Reloaded verzió van meg és ahhoz nem kell, ha valaki kipróbálja és mûködik akkor azt irja be ide. Sok sikert!
Mellesleg nagyon buta dolog bármely - legyen az jó vagy rossz - tulajdonsággal felruházni egy komplett nációt, mint ahogy szintén botor és elvakult dolog utálni vagy szeretni is...
Nem akarom nagyon bõ lére ereszteni a mondókámat, és az OFF hozzászólásokat gyarapítani, de maradjunk annyiban, hogy sok orosz ember sokkal jobban megszenvedte azt a bizonyos rendszert, mint itthon sokan...
Persze lehet minden gondot másra-másokra fogni, meg nyavajogni jó magyar szokáshoz híven, hogy milyen rossz is volt akkor nekünk...de nehogy már azt higyje valaki is, hogy egy átlag orosz embernek az bármi elõnyt jelentett, hogy a II.vh után a gyõztes hatalmak szépen felosztották egymás közt Európa és Ázsia/Afrika országait, és ebbõl a ruszkiké lett nagyjából az általuk "felszabadított" rész...
Pl. amíg nálunk 2-3 év katonai szolgálatot kellett ellébecolgatni egy-egy vicces laktanyában, addig náluk 6 évet, ebbõl több évet külföldön...és nem csak "baráti" országokban...stb...
Mellesleg aki végigjátsza ezt a játékot, és felfogja, megérti a történetet is, annak egyértelmû, hogy mi is a véleménye az átlag orosz embernek arról a bizonyos rendszerõl... 😛
@Empty: ezt most megint miért ebben a topikban kérdezed? Van annak a játéknak is topikja, nyugodtan írhattad volna oda. A kérdésedre válaszolva: elõször is nálam nem indul el a játék, így meg kell várni, hogy meglegyen eredetiben, hogy belekukkanthassak, de a demó alapján elmondhatom, hogy a SZMERS esetében nem oly egyszerû a helyzet, ugyanis valamilyen speciális tömörített formátumban vannak a fájlok (így a menüelemek, a feladatok és egyéb feliratok is). Kicsomagoló progit már találtam hozzá, de még kérdéses, hogy hogyan lehet megoldani a visszacsomagolást... Ezek a fõ okai a Szmerty Spionám magyarítás késésének, pedig az eddigiek alapján az az a játék, ami leginkább megérdemelné... 😊
Apropó. Sikeres, befutott, elismert orosz játék: TETRIS... Ezt ugyanis egy szovjet ember találta ki, még a Szovjetunió idejében. 😊
Kipróbáltam, mert kiváncsi voltam rá, és hihetetlen nagyot csalódtam benne.
Nem az aláírásban szereplõ gépen néztem 😊
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
A multat pedig soha sem szabad elfelejteni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
de komolyan, ennek nem itt a helye.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(u.i: az amcsik atombombát dobtak 2 japán városra, mert azok megtámadtak egy amcsi katonai kikötõt, Pearl harbor-t... ott katonák haltak meg, japánban meg ártatlanok. Ezért ennyibõl utálhatnám az amcsikat... de ma is van bõven hibájuk, és inkább azért nem bírom õket annyira. De akkor is csakis a politikusokat és vezetõket)
Runner78 neked meg csak annyit hogy ne álljunk neki a szócsatának mer abba általában jobb vagyok<#ejnye1>#ejnye1>