You Are Empty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nem tudna nekem segiteni en is ugyanott akadtam el ahol Agy Halott.Mar mindent megprobaltam de semmi egyszeruen nem birok tovabb menni azon a palyan.
Hát amerikában vazze.
hykao
Már kész az angol verzióhoz is a magyarítás. A metró kb. a 3/4-e lehet a játéknak.
Ikarus
köszi, elindult , )

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Nekem nagyon bejött a Painkiller is és nagyon bejön ez is (Ja a metró után még mennyi van hátra?) egyenlõre! Valamiféle története a PK nak is volt, ezt még angolul tolom, de olvastam lentebb lesz arra is maagyarítás, azzal is végigviszem biztos emel a hangulaton.
Én imádok minden FPS - t ilyent, sci-fi, horror, 2. VH, bármi.
Ryan közlegényt már millió játékban megmentettük, kell a változatosság.

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

hykao
Nem ugyanazok a fejlesztõk. A játékmenet hasonló (megyek oszt hent), de a történet, a környezet és a hangulat egész más...

Egyébként ez a játék került górcsõ alá itt az SG-n a mostani hétvégi ajánló keretei közt: KATT
A Painkiller ehhez képest egy mûalkotás.
Balazs15
pls #643

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Próbáld meg atállitani a kompatibilitást win 2000-re,nekem ugy indult el
Ikarus
mindent feltettem amit felajánlott a játék, mitöbb olvastam, hogy nem jo ha minden maxra van huzva, azt meg már az elso inditásnál (amikor még eljutottam odáig) levettem médiumra a dolgokat, de igy sem akarja az igazságot.

hello! a codec-et felteted hozzá?? ja és amúgy aki végigvitte,hány pályás?hány óra volt neki?(eddig nekem nagyon bejön,fõleg az égbolt😊

Ikarus
sziasztok, valaki találkozott olyan problémával, hogy miután lement az itro a játék nem megy tovább, és utánna ha ujrainditom már a cimfeliratnál befagy?

hykao
Lehet, hogy még azelõtt kinyírtad õket, hogy áttörnék a kaput... 😊
Agy Halott
hmmmm akkor ez bug, mert az egadta egy vilagon semmi nem tortenik!
probaltam mar 3×
esetleg nem kell megolni mindenkit?
amikro elerkezem a kapuhoz, a tuloldalt all 2 csavo es lõ engem, oket is kinyirtam, de azert, mert nem sok hajlandosagot lattam, hogy teherautoval at akarnak torni a kaput!
hykao
Nem vagy kénytelen, mert épp a RELOADED verzióval fordul elõ többeknél, hogy megakad a YaE feliratnál a legelején. Az orosz verzióval nem volt ilyen gond, egyébként is azt ajánlom mindenkinek kipróbálásra is.
...de ha minden igaz, néhány hét múlva az én polcomat egy eredeti orosz példány fogja "gazdagítani"... 😊
TSL16b
Vissza a hídon, és lesz ott egy lépcsõ lefelé a villamosmegállóhoz.

TSL16b
Elõször én is beszorultam, de aztán hátul maradtam, és onnan ki lehet evickélni.

OK,már megy!

ok már elindul,de most meg rámegyek hogy lépjen ki és megáll! ez miért van??

hello! bocsi hogy kérdem angol verzió,megáll a kép!! mit csináljak vele?
vmit meg kell nyomni?? vagy van hozzá vmi,?? kösszi szépen fiuk.

Balazs15
hi all
még nem ismerem a játékot de lehet hogy megszerzem...ez a játékot me3nnyire hasonlit a painkiller-hez mer ha jol tom, a fejlesztõcsapat ugyan az..mer ha oylan mint a painkiller hogy értelem semmi csak menni az ölni és még a szörnyek is unalmasak nem is félelmetesek az egész játék menete kurva uncsi..ügye a you are empty nem ilyen????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Nandusz
Kénytelen vagyok kipróbálni azzal a verzióval, mielõtt gazdagítanám a polcomat egy megvett darabbal. Asszem ezt meg lehet érteni igaz?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

hykao
Nyilván nem azért nem indul, mert maximumra húztál mindent...
A RELOADED verzóval elõfordul ez a fajta "nem indulás".
Nandusz
Nos..feltettem azt is...de semmi változás. Asszem uninstallom ezt a szart a gépemrõl. Mert ha kiderül, hogy az a baja, hogy minden maxra lett húzva és azért nem indul el, akkor még annak is le kell törni a kezét, aki kitalálta ezt a játékot.

hykao
Ha jól emlékszem le kell ugrani - be a híd alá - majd visszafele a híd alatt...
hykao
Az egyik kaput áttörik teherautóval...
én is ott tartok, de én beszorúltam a villamosba, nem tudok kijönni sehogy belõle. Ez vasárnap volt. Azóta nem játszottam még a játékkal

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

bulba
Már nem emlékszem pontosan de asszem valami (emeleti) ablakon kell kimászni és utána szépen leugrani a dobozokon/köteleken. Az ablak talán még abban a szobában van ahol a filmet kaptad
Apropó valaki nem tudja hogy lehet azon a részen túljutni ahol a híd egy része beomlott és a villamos még pont megáll, mert átugrani nem tudok
Egyébként már nem játszom vele cask b****a a csõrömet h ez miatt hagytam abba a játékot.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Agy Halott
elakadtam ott, mikor egy kivegzo szobaba bemegyek es elkezd omleni a gaz, majd mikor magamhoz terek semmi fegyver nincs nalam. elindulok a folyoson, bemegyek egy szobaba es egy tiszt ul az asztal vegenel és magyaraz.

ad egy filmtekercset, majd fobelovi magat. felveszem a pisztolyt es beront egy katona, akit lelovok. elindulok arra, amerrol a katona bejott de csak egy erkelyre erkezem, a falon egy letra vezet lefelé, melyen lemegyek.

ezutan jon a problémam, hogy akar jobbra, akar balra megyek kapuba utkozom, megoltem mindenkit, de semmi.

akit tud lécci segitsen, mit kell csinálni.
koszi
nekem is ez volt de feltettem a Fixed-exe-t és azóta minden szépen megy
Nandusz
Lehet volt már ilyen kérdés, de azért megkérdezem:
Tehát elsõ indítás O.K., majd minden grafikai beállítást maxra húztam, kiírja hogy játék újraindítása után lesz aktualizálva.
Játék újraindít, "you are empty" feliratnál fagyás.
Mi lehet ez? Nem kellett volna mindent maxra venni esetleg? Valami tipp?

Egyébként meg Crytekrõl itt egy kis infó, nem mintha olyan borzasztóan el lenne rejtve:
Crytek-info
Nem a fejlesztés a lényeg? Na az ilyen beírása a LOL.
Miaz, hogy "ott" fog elõször megjelenni?
Holott? 😊

Ennyi hülyeséget rég olvastam 1 sorba sûrítve.
zeli
<#eljen>
Ez jó, mert nekem most lett meg a játék, és most tettem fel 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hykao
Üdv mindenkinek. Elkészültünk a YaE angol verziójához készített magyarítással is. Nemsoká tölthetõ lesz a GameHunter Team oldaláról vagy a Magyarítások Portálról.

FIGYELEM! Aki letöltötte, és bemásolta korábban a hykao féle játékállás mentéseket a /Dokumentumok/My Games/YaE mappába, az az angol verzióhoz készített magyarítás felrakása esetén törölje a "savegames" mappa kivételével az összes ott található más mappát!!! (mentések megmaradnak) Ellenkezõ esetben a menüben a karakterek nem helyesen fognak megjelenni!!!

Íme néhány kép: (TSL16bit ezúttal is remek grafikus munkát végzett, ez úton is köszönet neki! 😄)

Nem a fejlesztés a lényeg ,hanem a kiadó. Ott fog elõször megjelenni. Na nehogy azt mondd már, hogy németországban fejlesztik. LOL.
tegnap éjjel befejeztem én is. szerintem nagyon jó játék (na jó, ha nincsenek túl nagy igények). nagyot dobnak rajta a magyar nyelvû cetlik. szóval kellemes volt, ilyen kéne még jópár. most kezdem a stalker-t, hátha nekem jobb vége lesz 😊
Na végre elindult!!Vista alatt megy xp alatt nem ment.érdekes ahogy a játék is.HÁÁT..3-as

Végigjátszottam...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mekkora volt már a vége, nagyon jó volt. Jó poén, ez a visszatérünk a sima történelmünkbe.
Szerintem jó volt a játék nagyon. Az égõ metrókocsi volt a legjobb. 😊 Élõbán már nem lenne annyira vicces.
Aztán most a STALKER-t is végigjátszottam, borzalmas volt a vége...nagyot csalodtam.
TSL16b
Esetleg indítás elõtt a ...\my games\YaE\config_user mappát is lehet törölni, vagy akár az egész YaE-t.

Slig
Ok köszi!

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

artschi
nálam elindult úgy, hogy win98 kompatible módra állítottam a parancsikont. Aztán 10 perc múlva uninstalltam a játékot, mert nem jött be.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

doncarlos
mindent engedtem feltelepíteni neki... de semmmi

Empty
Mindkét verzió megy. Mindent engedtek települni amit kér a játék? Mert ha igen elképzelésem sincs egyeseknek miért nem megy? Pedig elnézvén egyesek konfigját bizony bõven mennie kéne! Pontos gyógyír szerintem erre nencs! Próbálkozni kell és talán elindul!

doncarlos
Nekem se megy... bejelentkezõ képnél kifagy... van már megoldás erre?

Valaki segítsen nem indul ez a rohadt játék. fekete képernyõ kilép.

hykao
Ezt is megértük! 😊 Valaki elakadt a játékban! 😊
Nos fejbõl már nem emlékszem, de mindenesetre egy biztos: csupán egyfele lehet menni, szóval ha jól körülnézel, biztos megtalálod azt az egy szem továbbjutási lehetõséget.
help!
ott akadtam el, h megkaptam egy fickótól egy film tekercset, utánna erkélyrõl lekell menni, lent kinyírtam mindenkit, de utánna merre?<#conf>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

spidey91
HELP!
VIstan hogy indul el me nálam hibaüzi

Gépem ati X1900 4200

wesker24
Lehet hogy akkor kicsit elnéztem de tisztára olyan alakja volt mindegy mutáns dinónak aztán közelebrõl kiderült hogy egy dinó alkatú bazi nagy mutáns pulykák voltak azok !!! <#vigyor><#vigyor>

Még rögtön az elején azon a pályán amikor a csávó behajt egy pajtába és baromfi ólak között kell menni ahol a disznó etetõk is vannak !!

Hogy mik vannak a játékban én pl találtam benne Cementkeverõ gépet is !!!<#hehe><#hehe>