You Are Empty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én imádok minden FPS - t ilyent, sci-fi, horror, 2. VH, bármi.
Ryan közlegényt már millió játékban megmentettük, kell a változatosság.
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Egyébként ez a játék került górcsõ alá itt az SG-n a mostani hétvégi ajánló keretei közt: KATT
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
probaltam mar 3×
esetleg nem kell megolni mindenkit?
amikro elerkezem a kapuhoz, a tuloldalt all 2 csavo es lõ engem, oket is kinyirtam, de azert, mert nem sok hajlandosagot lattam, hogy teherautoval at akarnak torni a kaput!
...de ha minden igaz, néhány hét múlva az én polcomat egy eredeti orosz példány fogja "gazdagítani"... 😊
vmit meg kell nyomni?? vagy van hozzá vmi,?? kösszi szépen fiuk.
még nem ismerem a játékot de lehet hogy megszerzem...ez a játékot me3nnyire hasonlit a painkiller-hez mer ha jol tom, a fejlesztõcsapat ugyan az..mer ha oylan mint a painkiller hogy értelem semmi csak menni az ölni és még a szörnyek is unalmasak nem is félelmetesek az egész játék menete kurva uncsi..ügye a you are empty nem ilyen????
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
A RELOADED verzóval elõfordul ez a fajta "nem indulás".
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Apropó valaki nem tudja hogy lehet azon a részen túljutni ahol a híd egy része beomlott és a villamos még pont megáll, mert átugrani nem tudok
Egyébként már nem játszom vele cask b****a a csõrömet h ez miatt hagytam abba a játékot.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
ad egy filmtekercset, majd fobelovi magat. felveszem a pisztolyt es beront egy katona, akit lelovok. elindulok arra, amerrol a katona bejott de csak egy erkelyre erkezem, a falon egy letra vezet lefelé, melyen lemegyek.
ezutan jon a problémam, hogy akar jobbra, akar balra megyek kapuba utkozom, megoltem mindenkit, de semmi.
akit tud lécci segitsen, mit kell csinálni.
koszi
Tehát elsõ indítás O.K., majd minden grafikai beállítást maxra húztam, kiírja hogy játék újraindítása után lesz aktualizálva.
Játék újraindít, "you are empty" feliratnál fagyás.
Mi lehet ez? Nem kellett volna mindent maxra venni esetleg? Valami tipp?
Crytek-info
Miaz, hogy "ott" fog elõször megjelenni?
Holott? 😊
Ennyi hülyeséget rég olvastam 1 sorba sûrítve.
Ez jó, mert nekem most lett meg a játék, és most tettem fel 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
FIGYELEM! Aki letöltötte, és bemásolta korábban a hykao féle játékállás mentéseket a /Dokumentumok/My Games/YaE mappába, az az angol verzióhoz készített magyarítás felrakása esetén törölje a "savegames" mappa kivételével az összes ott található más mappát!!! (mentések megmaradnak) Ellenkezõ esetben a menüben a karakterek nem helyesen fognak megjelenni!!!
Íme néhány kép: (TSL16bit ezúttal is remek grafikus munkát végzett, ez úton is köszönet neki! 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán most a STALKER-t is végigjátszottam, borzalmas volt a vége...nagyot csalodtam.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nos fejbõl már nem emlékszem, de mindenesetre egy biztos: csupán egyfele lehet menni, szóval ha jól körülnézel, biztos megtalálod azt az egy szem továbbjutási lehetõséget.
ott akadtam el, h megkaptam egy fickótól egy film tekercset, utánna erkélyrõl lekell menni, lent kinyírtam mindenkit, de utánna merre?<#conf>#conf>
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Még rögtön az elején azon a pályán amikor a csávó behajt egy pajtába és baromfi ólak között kell menni ahol a disznó etetõk is vannak !!
Hogy mik vannak a játékban én pl találtam benne Cementkeverõ gépet is !!!<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>