814
-
#733 Igen, a hangulat csak utána jön. :) A kolhozos rész még nem mutat túl sokat, max. egy-két csoffadt csöcsű betakarító csajt... :) -
#732 folytasd csak tovább a játékot, azután jönnek még az érdekességek... -
munyez #731 A mutáns nagyranőtt csirkéknél hagytam abba.... ( amúgy a tűzfal kikapcsolásával indult el a játék, anélkül csak feketeség volt! ) -
#730 Hát nekem sajnos már nincs fenn a gépen, de korábban adtam linket a mentésekhez, olvasgass vissza, hátha megvan még a neten. -
Goose #729 Akkor küldene nekem valaki egy mentést az elejéröl mert én akár hányszor próbáltam (pedig mindimum 30 szor) mindig 98%nál dobta az üzenetet és kilépett. -
#728 Az angol verzió már tartalmazza a hang-peccset is.
A megoldás arra a hibára, amit leírtál: sokszor kell próbálkozni.
Sajnos új játék indításánál gyakran előfordul ez a hiba, de előbb-utóbb tovább fogsz jutni, és a későbbiekben már mentett állás betöltésekor nemigen fog jelentkezni. -
Goose #727 HMMM... :( nekem az angol van.A hang patch meg csak vmi krix kraxot dob és kész.Akkor nem tudjátok mi lehet a baj?
-
#726 Az orosz verzióhoz van peccs, az angol már eleve tartalmazza. -
Goose #725 Nincs fent semmilyen patch,a hang patchre gondolsz vagy van más patch is hozzá?ÉN csak a hang patchet találtam
-
#724 Peccs fenn? -
#723 Még mindig nem megy... -
Goose #722 Hy!
Elindul a játék szépen aztán amikor new gamet nyomok utánna töltené a pályát és a következő hiba üzenetet irja ki:[string"coroutines.lua"]:38 attempt to call method 1init_inventory1(a nil value)mindig )98%nál Tudnátok segiteni? -
#721 olvass vissza. -
#720 Csőtők leszedtem a RELOADED verziót, és a crekkelés után indítom, egy fekete képernyő bejön 3-4mp-re és utána kilép szó nélkül...
Mi lehet a gond?????????, -
#719 Úgy pont egy napja vittem végig, most következik az értékelésem:
Story: Szinte HL2 koppintás, kísérletek következtében ránk szabdulnak a különleges lények, még láthattuk a Citadella XX. századi és orosz változatát is, amúgy gyönyörű volt, az átvezető filmecskék tök hanglatosak voltak, előre nem értettem hogy mi köze a tornászó és okostojás gyereknek a történethez, de ő volt aki kifejlesztette a sugarat, ezt a végén fedeztem fel, az időben az utazás is érdekes volt.Hangulatilag a játék tökéletes.
Viszont a legyeknek mi a jelentősége ebben a történetben? Erre nem tudtam rájönni.
Grafika: Hibák, hibák hátán, még említettem a repkedő székeket meg a tolókocsikat.Vagy megöltem a ruszkit a felvonónál és a teste szépen emelkedett fel.Néhol igen kockás is volt, de nem számít.Amúgy jó volt, úgyse tudtam maximumon futtatni.
Menük, beállítások, HUD:Menü tetszett teljesen.Beállításokat az én ízlésemre szabtam, de sohase szoktam alapbeállításon hagyni, amúgy kezelhetősége roppant egyszerű.HUD tökéletes, az élet mutatója különlegesen tetszett.
Nehézség:Mindig normál nehézségi fokozaton játszom, most se tettem másképp, itt a normál a megszokottnál egyszerűbb volt, szinte néha idegesített is a sok gyógyital, a szörnyek meg kiszámíthatóak voltak egy idő után.
Hangok:Ez a játék egyik nagy erénye:hangulatos ruszki zenék a csata közben, nameg amikor izgalmassá kezdett válni a helyzet mindig betettek valami jó rockos muzsikát, ez is nagyon bejött.
Pontozás:8,5/10 -
#718 pont 10 perce voltam itt, én nem akadtam el -
#717 Az Utopia c. rész az utolsó ugye? -
#716 most vittem végig a metrós részt, idáig ez volt a legnehezebb, de legfaszább is!
az okádó szörnyeket kimondottan utálom , remélem több nem lesz belőlük a továbbiakban -
rebellis4 #715 Köszi ,megoldodot a probléma! -
[Walaki]D`Lair #714 Ezt a fixed cumót honnan lehet leszedni? -
#713 open AL-t feltettem, angol verziót használok és asszem 1.1-es maga a játék verzziója -
6600GT #712 hát vmi codecet kéne feltenni,ami benne van a You are Empty-ben! amúgy a verzió amit használsz?
nekem is ez volt a gond a codec,és utána már ment is! meg van rajta vmi open AL azt se árt feltenni,vagyis nekem így ment,nem tom másnak hogy. -
#711 Mi a probléma?Állandóan megfagy a játék és még ki se lehet lépni belőle.Az utolsó képkocka marad a képernyőn azután a gép kezelhetetlen.Mivel orvosolható ez? -
tzsoltika #710 Én a metrót hagytam el, onnan még mennyi van? rég játszottam rajta de most eszembejutott :) -
6600GT #709 ott már végé! -
zozox333 #708 Hány pályás a játék? A Reaktor után még mennyi van hátra? -
zozox333 #707 Az egyik oldala kiszakad -
6600GT #706 ha jól emlékszem akkor az felborúl és kinyilik az ajtó,de amúgyis ha megáll akkor ki kell nyiljön vagy szakad már nem tom.de ha nem az a réssz,egy képet belőhetel. -
rebellis4 #705 Helló Elakadtam annál a résznél amikor a silóban lemászunk a létrán és a vasuti kocsiba beugrunk ,ugye az akkor átvisz a másik pályára ,de ott hogy kell kiszálni abból a kis szállitó kocsiból? -
#704 Hykao! AMit a 462-es hsz-ben belinkeltél mentéseket, azt mindet felülírjuk? Mert én megtettem (átírtam a felbontást), de csak a YOU ARE EMPTY képernyő, aztán a nagy semmi! Please help! -
#703 bocsi el kellett utaznom...
igen Reloaded, akkor gondolom ez bug lesz mi (raadasul a masodik)? rothadjon el, lehet vmit tenni? -
#702 Próbáltam Win95 kompatibilitást, hogy a francba tudom elindítani a játékot??????
Ahogy másoknál is, nálam is a játék nevénél akad meg.Van más crack a Reloded-en kívül? -
matti12 #701 ebbe mi a félelmetes???????????egyik haverom monta hogy durva meg hogy tök parás...kipróbáltam 1. pálya kész 2.3.4.5... de semmi PARA!!! -
#700 Hát pedig itt nincs semmi trükk. Ahogy a falon lévő fecnin az instrukció: a fordítókorongot megfelelő állásba állítani a kocsiszínből való kigördülés előtt.
Szóval ha irányban van a fordítókorong sínpárja, akkor vissza a mozdonyra, és indulás...
RELOADED? :O -
itt elakadtam: elforditom ezt az izet, hogy parhuzamos legyen a mozdonnyal, de nem tortenik semmi...
probaltam elinditani a mozdonyt, mondom tuti at fogja torni a falat es arra kő tovabbhaladni, de az sem sikerult!
légy szíves egy kis help-et csurgassatok.
köszi -
#698 jam. a fagyások a reloaded verzióval vannak.
nekem a futtatás win95-ben megoldotta a gondot... -
Icarros #697 Amikor a filmeket kell keresni a lezárt úton ott merre kell tovább menni, -
#696 Ez RELOADED féle verzióval történik? -
#695 nem is kell kiszállni belőle. magától kirak... -
Icarros #694 Segítsetek. a játék elején van 1 kocsi amely átvisz gyik pályáról a másikra, de nem tudok kiszálni belőle HELP