You Are Empty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
indítás után a fekete háttérben középen megjelenõ you are empty feliírtnál rögtön meg is áll
mit lehet vele csinálni ? mûködésre lehet bírni vhogy ?
A játék kiadójának honlapja: http://int.games.1c.ru/the_tomorrow_war/
A játék hivatalos holapja: http://www.zavtravoina.ru/
Egy 8 perces ingame video a játékból: http://www.youtube.com/watch?v=PgSGMtLJ1_s&mode=related&search=
Valahogy szeretném megszerezni ezt a játékot mert nagyon tetszik. Majd teszek további videokat a játékok az orosz régióban nevû topicba róla,mert ezt itt nem akarom totál szétoffolni.
Akkor azt tom mondani vedd le a 2005-ös redu progit, és tedd fel másik játékról e progit. Én alapból a Two worlds játékból telepítettem asszem, v a G3-ból... akkor ez volt kézben😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ilyen van pl. a Gothic 3 telepitõjében, ha pl. nem találod a YaE-ben
Ezek kellenek?
És kell hozzá valami?
Daemon tools?
Vagy Yasu?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
SZAL:
Tedd fel a Microsoft 2005 redusti.. nevû prigit, meg az OPEN nevezetû progit. Megtalálod a Rld-n.
Van aki már felrakta és megy?
Mellesleg rakd fel a magyarítást, és megérted a történetet is, hogy miért csak zombival találkozol, már ha elolvasod a cetliket és a moziban a filmhíradó feiratát... (amúgy van pár nem zombi is, akikkel találkozol...)
Vosztocsnij front, alias Übersoldier szerintem azért kicsit más téma, kötve hiszem, hogy egymásról koppintott volna bármelyik játék fejlesztõje is.
Qwerty4
Ez a biztos!De úgyis egy idõbén készíthették a két játékot...
Qwerty4
Nem hordtam le porig e gémet, mert játszok vele...tehát van benne vmi, de a grafika az gyenge. de ha 2005-ös... akor vszeg király graf volt AKKOR. de ma másak a követelmények😄
Nameg én egy horror/félig horror játékban jobban szeretek magányosan járkálni, ez számomra pozitívum volt.Nem kellett volna ide társ.
Amúgy nem hinném, hogy az ÜS-t koppintotta volna, ha jól tudom a YaE már vagy két éve megjelent orosz verzióban és csak idén angolban.Egy idõben folyhatott a két játék story írása, fejlesztése.
Qwerty4
Második vháború végén játszódik Németországban, zombikkal és természetfeletti képességekkel megáldott ellenfelekkel van bajunk. Mindenképp próbáld ki.
Több mint 4 órát játszottam ezzel a gémmel... de eddig nem jött be, nem egy ÜS gém. az ÜberSoldier ezerszer jobb. Kicsit hasonló a téma (nem kicsit...nagyon) mint az Überben, csak itt a helyszín más, és a graFIKA is más. Szal az ÜS mindenben felül übereli ezt a YaE gémet.
Hangulata nem olyan jó, nem nagyon jön be... kicsit fura, h már 1950 túl vaunk, de azért egy civillel sem lehet találkozni, wazze. Mindenki ellenség... Na igen ez az ami nem tetszik.
Semmi co-mod, állandóan csak egyedül tengünk a pályákon, nagyon magányos így... így még epilepsziát lehet kapni😄DDDDDD
Kipróbálni érdemes, de hogy eredetibe megvenni, na azt már nem, max akkor lenne értelme, ha SM-t lehetne állítani rajta, mert így ez egy nagyon gyenge játék.
Sztem ma végigviszem, nagyon úgy érzem.
Grafika: 6
Hangulat: 7
Zene: 7
Irányíthatóság: 9
Ez inkább egy tucat átlagos termék, ami méghozzá az ÜS-t koppintja, csak más környeztben.
Ha ez fagyásnak számít akkor nekem is...
Amúgy eléggé jó játék... tetszik, h a kommunizmusban játszódik zombikkal vagy mik ellen.
Nekem nem indul a gamma, pedig a legfrissebb driver van fenn.
Vajon mér nem indul? (vmi R6025-öt ír ki)
Az utopia és a finálé szemet gyönyörködtetõ volt, megérte odáig eljutni! <#smile>#smile>
Qwerty4
A megoldás arra a hibára, amit leírtál: sokszor kell próbálkozni.
Sajnos új játék indításánál gyakran elõfordul ez a hiba, de elõbb-utóbb tovább fogsz jutni, és a késõbbiekben már mentett állás betöltésekor nemigen fog jelentkezni.
Elindul a játék szépen aztán amikor new gamet nyomok utánna töltené a pályát és a következõ hiba üzenetet irja ki:
Mi lehet a gond?????????,<#help>#help>
Story: Szinte HL2 koppintás, kísérletek következtében ránk szabdulnak a különleges lények, még láthattuk a Citadella XX. századi és orosz változatát is, amúgy gyönyörû volt, az átvezetõ filmecskék tök hanglatosak voltak, elõre nem értettem hogy mi köze a tornászó és okostojás gyereknek a történethez, de õ volt aki kifejlesztette a sugarat, ezt a végén fedeztem fel, az idõben az utazás is érdekes volt.Hangulatilag a játék tökéletes.
Viszont a legyeknek mi a jelentõsége ebben a történetben? <#confused>#confused> Erre nem tudtam rájönni.
Grafika: Hibák, hibák hátán, még említettem a repkedõ székeket meg a tolókocsikat.Vagy megöltem a ruszkit a felvonónál és a teste szépen emelkedett fel.Néhol igen kockás is volt, de nem számít.Amúgy jó volt, úgyse tudtam maximumon futtatni.
Menük, beállítások, HUD:Menü tetszett teljesen.Beállításokat az én ízlésemre szabtam, de sohase szoktam alapbeállításon hagyni, amúgy kezelhetõsége roppant egyszerû.HUD tökéletes, az élet mutatója különlegesen tetszett.
Nehézség:Mindig normál nehézségi fokozaton játszom, most se tettem másképp, itt a normál a megszokottnál egyszerûbb volt, szinte néha idegesített is a sok gyógyital, a szörnyek meg kiszámíthatóak voltak egy idõ után.
Hangok:Ez a játék egyik nagy erénye:hangulatos ruszki zenék a csata közben, nameg amikor izgalmassá kezdett válni a helyzet mindig betettek valami jó rockos muzsikát, ez is nagyon bejött.
Pontozás:8,5/10
Qwerty4
az okádó szörnyeket kimondottan utálom <#violent>#violent> , remélem több nem lesz belõlük a továbbiakban <#vigyor3>#vigyor3>
Qwerty4
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu