814
-
ütőképes #773 hellósztok nem tudom olvassa-e valaki csak arra lennék kíváncsi h.le lehet-e szedni valahonnét a játékot és h.van e hozzá magyarosítás? kösz -
#772 A Digital Spray Studios (You Are Empty, Instinct) új projektbe kezdett. Annyit lehet tudni, hogy ez is FPS játék lesz. Azonban ami érdekesebb: szeretettel várnak minden érdeklődőt a kijevi irodájukba, aki kipróbálná, kommentálná, ötletekkel-javaslatokkal látná el a társaságot. :) -
Sidewinder #771 Thx. Sikerült megoldanom a problémát bár nem azzal a megoldással amiket itt olvastam.Kipróbálétam a leírtakat (Win95 módos futtatás az enegine-ben a Fullscreen 1-et átírtam 0-ra kikapcsoltam először ak a tűzfalat + a vírusírtót is utána mert úgy sem ment,de aztán kikapcsolt vírusírtóval sem),aztán utána próbáltam még 1 megoldást:az Nvidia honlapjáról letöltöttem a legfrisebb ForceWare drivert és feltelepítettem.Úgy már működött rögtön.És visszaállítottam mindent az eredeti állapotába enegineben visszaírtam a fullscreent 1-re,kikapcsoltam a win95 módot valamint visszakapcsoltam a vírusírtót és a tűzfalat is és ment.Örültem is neki h csak ennyi volt a hiba h én régen frissítettem drivert mert az nem tetszett volna,ha a 4990 forintért boltban megvett eredeti játék nem indul el egyáltalán.Utána leszedtem hozzá a magyarítást amit csináltatok és feltelepítettem és úgy játszottam vele. Köszi a magyarítást neked meg a kollegáidnak mert bár megértettem volna angolul is,de így magyarul sokkal jobb:) -
#770 Olvass vissza vagy kukkants be az Instinct topikba. Ez egy általános probléma, amiről már ezerszer volt szó. Szerencsére többszöri próbálkozásra már továbbmegy a játék, azon a gépen is, ahol ilyen hiba előfordul. -
Sidewinder #769 Az előbb mellékelt kép jelenik meg amikor el akarom indítani:( -
Sidewinder #768 -
Sidewinder #767 Na én megvettem pénteken a játékot a CD-Galaxisnál.Szombaton másnaposságom közepette elkezdtem feltelepíteni. Felraktam. És nem ment.Először azt hittem h még mindig olyan részeg vagyok h biztos valamit félrenézek és nem is az van írva a képernyőre ami. Úgyhogy újretelepítettem de megin ugyanazt írta ki és nem ment. Megpróbálok róla képet is tenni.Nem tom 1szerűen mi lehet mert többször felraktam már full józanul is azóta és úgyse ment... -
#766 Már kapható Magyaroroszágon is. -
TTomi #765 Hali!
a 678as "avi logo is not defines avi texture video cannot be played" problemre tudja valaki a megoldást? -
#764 Újra kell krekkelni... van az indító file mellett még egy, na azzal. -
#763 Inkább az orosz verziót próbáld, azzal nincs ilyen gond. Egyébként az angol verzió eleve tartalmazza az 1.2-esig az összes peccset. -
#762 Ezt inkább itt kérdezd: KATT. Orosz játékok beszerzése, esetleges kiutazás (bőven elég Ukrajnába) vásárlással is abban a topikban lesz szervezve. -
steweee #761 most próbáltam, angol reloades verzió. minden hozzá szükséges peccs meg codec meg egyéb telepítve, az installba benne is van automatikusan.
indítás után a fekete háttérben középen megjelenő you are empty feliírtnál rögtön meg is áll
mit lehet vele csinálni ? működésre lehet bírni vhogy ? -
Sidewinder #760 kicsit off.Nem ismeri vki a The Tomorrow War (Zavtra Voina) nevű orosz űrsziulátort?Elég jó játéknak tűnik,van benne belső műszerfal nézet az űrhajóknál,nincs töltés egy másik területre lépésnél,szabadon le és fel szállhatunk különböző bolygókra.A játék a 27.században játszódik. Itt 2 emberi koalíció,az Egyesült Földi Birodalom és az újonan alakult szintén egy emberek által meghódított bolygón létrejött hatalmi csoport a Konkordia intergalktikus háborújáról szól.A Konkordia terjeszkedni akar,nem tetszik neki a földiek egyeduralma.És bevonja az alieneket is a háborúba.Az Egyesült Földi Birodalom vezetője az Orosz Igazgatóság (tehát tul képp Oroszország)a konkordiát meg Fárszi nyelven beszélő nem Földön élő emberkék alkotják (A fárszi egy Afganisztánban létező arab nyelvjárás asszem).Engem nagyon érdekelne a játék a videok alapján elég jónak tűnik és a történet is az.
A játék kiadójának honlapja: http://int.games.1c.ru/the_tomorrow_war/
A játék hivatalos holapja: http://www.zavtravoina.ru/
Egy 8 perces ingame video a játékból: http://www.youtube.com/watch?v=PgSGMtLJ1_s&mode=related&search=
Valahogy szeretném megszerezni ezt a játékot mert nagyon tetszik. Majd teszek további videokat a játékok az orosz régióban nevű topicba róla,mert ezt itt nem akarom totál szétoffolni.
-
#759 Jah látom bekrekkelted a 2 filet.
Akkor azt tom mondani vedd le a 2005-ös redu progit, és tedd fel másik játékról e progit. Én alapból a Two worlds játékból telepítettem asszem, v a G3-ból... akkor ez volt kézben:D -
#758 Bekrekkelted az indítófileját, meg a dll filet is?? -
#757 Akkor miért nem megy? -
#756 Semmi... csak ez a két progi kell a 2005 meg az open.
Ilyen van pl. a Gothic 3 telepitőjében, ha pl. nem találod a YaE-ben -
#755 Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable és OpenAL van fent a gépemen.
Ezek kellenek?
És kell hozzá valami?
Daemon tools?
Vagy Yasu? -
#754 OpenAL-t találtam, de az már fennt van a Microsoft 2005 redusti-t meg nem találom sem a könyvtárakban, sem kivűl... -
#753 Heh, a Reld az mondjuk jó, de nekem vhogy bekavarta a gépemet ez a gamma. na mind1
SZAL:
Tedd fel a Microsoft 2005 redusti.. nevű prigit, meg az OPEN nevezetű progit. Megtalálod a Rld-n. -
#752 Miért van, az akkor, hogy felrakok mindent, és utána a crack-nél is mindkét ikont ugye berakom a játék könyvtárába, és ha rányomok az ikonra az asztalon, akkor csak 2-3másodpercre elsötétül a kép, és visszadob az asztalra.... -
#751 igen, én azzal vittem végig... -
#750 Csőtök a RELOADED verzió van meg nekem, de nem akar menni?
Van aki már felrakta és megy? -
#749 Epilepsziát? :OOO
Mellesleg rakd fel a magyarítást, és megérted a történetet is, hogy miért csak zombival találkozol, már ha elolvasod a cetliket és a moziban a filmhíradó feiratát... (amúgy van pár nem zombi is, akikkel találkozol...)
Vosztocsnij front, alias Übersoldier szerintem azért kicsit más téma, kötve hiszem, hogy egymásról koppintott volna bármelyik játék fejlesztője is. -
#748 Nem keverem azzal biztos, csak rossz infókat hallottam a YaE megjelenéséről, úgy tudtam 2005-ben jelent meg a ruszkiknál, ezért volt ez a banális tévedésem, közben meg 2006 októberében. -
#747 Te... véletlenül nem a The Stalin Subway-jel kevered össze? Mert én is mintha arról halottam volna, h az ÜS és TSS egy időben készült... de ez sem biztos. -
#746 Túloztam , nem is egy picit, az ÜS fél évvel hamarabb jelent meg mint a YaE oroszul.Most néztem utána, nekem ilyesmiket mondtak a haverok, hogy így meg úgy jelent meg, na mind1, most utánaznéztem.
Ez a biztos!De úgyis egy időbén készíthették a két játékot... -
#745 Na ezt nem tudtam, h már rég meg volt oroszban.
Nem hordtam le porig e gémet, mert játszok vele...tehát van benne vmi, de a grafika az gyenge. de ha 2005-ös... akor vszeg király graf volt AKKOR. de ma másak a követelmények:D -
#744 azért érdemes megnézni biza, az is jó gamma :) -
#743 Sztem meg tökre izgalmas ez a játék, az a véleményem hogy a YaE überelte az ÜberSoldiert, nem fordítva, ez jobb volt!
Nameg én egy horror/félig horror játékban jobban szeretek magányosan járkálni, ez számomra pozitívum volt.Nem kellett volna ide társ.
Amúgy nem hinném, hogy az ÜS-t koppintotta volna, ha jól tudom a YaE már vagy két éve megjelent orosz verzióban és csak idén angolban.Egy időben folyhatott a két játék story írása, fejlesztése. -
#742 Köcce megnézem...:D -
#741 Hasonló gém mint ez, asszem tavalyi gém, szuper grafika, ahhoz képest, h nem sztárjáték!
Második vháború végén játszódik Németországban, zombikkal és természetfeletti képességekkel megáldott ellenfelekkel van bajunk. Mindenképp próbáld ki. -
#740 Mi az az übersoldier? -
#739 Hát meg annyira lefagyott, h meg állt a kép meg minden, szal a szokásosan, és ki tett az asztalra, na de ott úgy nézett ki a háttér mintha vírust kapott volna... a grafika el volt folyva, kicsit megilyedtem. Nem kicsit, nagyon:DD
Több mint 4 órát játszottam ezzel a gémmel... de eddig nem jött be, nem egy ÜS gém. az ÜberSoldier ezerszer jobb. Kicsit hasonló a téma (nem kicsit...nagyon) mint az Überben, csak itt a helyszín más, és a graFIKA is más. Szal az ÜS mindenben felül übereli ezt a YaE gémet.
Hangulata nem olyan jó, nem nagyon jön be... kicsit fura, h már 1950 túl vaunk, de azért egy civillel sem lehet találkozni, wazze. Mindenki ellenség... Na igen ez az ami nem tetszik.
Semmi co-mod, állandóan csak egyedül tengünk a pályákon, nagyon magányos így... így még epilepsziát lehet kapni:DDDDDDD
Kipróbálni érdemes, de hogy eredetibe megvenni, na azt már nem, max akkor lenne értelme, ha SM-t lehetne állítani rajta, mert így ez egy nagyon gyenge játék.
Sztem ma végigviszem, nagyon úgy érzem.
Grafika: 6
Hangulat: 7
Zene: 7
Irányíthatóság: 9
Ez inkább egy tucat átlagos termék, ami méghozzá az ÜS-t koppintja, csak más környeztben. -
#738 Nekem egy fekete képernyő után kidob az asztalra!
Ha ez fagyásnak számít akkor nekem is... -
#737 Nektek nem fagy a játék?? -
#736 Ok, már indul. a microsoft redist 2005-öt kellett fel tenni.
Amúgy eléggé jó játék... tetszik, h a kommunizmusban játszódik zombikkal vagy mik ellen. -
#735 Hy
Nekem nem indul a gamma, pedig a legfrissebb driver van fenn.
Vajon mér nem indul? (vmi R6025-öt ír ki) -
#734 Úgy van, számomra az opera és a háztető volt a játék csúcspontja.
Az utopia és a finálé szemet gyönyörködtető volt, megérte odáig eljutni!