814
-
#814 Nemrég kipróbáltam ezt a szennyet, valami borzalom.
Nálam is textúra hibás a játék, falak és a talaj helyenként össze-vissza vibrál meg színváltózik... driver frissítés sem ér semmit. De ami az őrületbe kerget, hogy amikor felvesz medkitet vagy ammo-t, vagy megsebzik a karakterem akkor a képernyő szürkén vibrál egyet... minden alkalommal. Megfájdult tőle a szemem és a fejem is.
Milyen barom megoldás ez? És az ellenfelek síkhülyék, meg annyira elcseszettek hogy sokszor sajnálom kinyírni őket... nagyra nőtt zombinők, meg mutáns csirkék... mi a tököm ez?!
Egyszerűen nem lehet komolyan venni ezeket az ellenfeleket annyira röhejesek. De a játékmenet sem különb, pedig a grafikája nem annyira rossz, jobbat is kihozhattak volna belőle.
De nélam ott jött a mélypont mikor a ruszki katona előveszi a kulcsot hogy ideadja és az ökölbe szorított marka mellett 2 centivel volt a kulcs a levegőben és úgy mozgott a semmiben a kezével párhuzamosan.
You are bedgém -
#813 VGA Driver-re tudok csak gondolni semmi másra! -
#812 tényleg senki nem játszik már vele? :( -
#811 senki? -
#810 Sziasztok! az mitől lehet hogy akármit csinálok nálam állandóan hibásak a textúrák? anno nem játszottam ezzel a game-el, most szeretnék egy picit retrózni, de sok helyen villog vagy csúszkál a textúra.. -
Mazursky #809 ÓÓÓ bakker!Valamit nem jól csináltam!
ELNÉZÉST KÉREK, pls vki törülje! -
Mazursky #808 [IMG]"C:\Program Files\Xfire\screenshots\yae-20090122-201417.png"[/IMG] -
Mazursky #807 Sziasztok!
Nekem is problémám lenne a játékkal.Mióta elkezdtem játszani minden fehér szürke csíkos, a lámpa fénye, a pisztoly fénye, meg minden, kivéve a fegyvereket meg az elleneket.Mondja meg valami, miért?
Ja és a betöltő képernyő is csikos. -
#806 Hát meg kell közelíteni...ha akkor sem törik át, akkor valami bug van...tölts vissza egy korábbi állást. -
imilee #805 Hát a kapu megvan. De nem nagyon jön át rajta semmijen teherautó.
-
#804 Hát valóban nem egy túl jó kép, de ha jól látom, akkor most lesz az a jelenet, hogy valamelyik irányban haladva, egyszer csak áttöri egy teherautó a kerítést két sofőr-zombi kíséretében... -
imilee #803 Szasz!
lehet hogy nem a lejobb kép.
-
#801 Ez így túl általános. Pontosan milyen helyszínen vagy? Ha tudsz, dobj képeket. -
imilee #800 Szasztok!
kellene egy kis segítség. A "Villamos" pályán vagyok, és nem találom a kiutat. Vagy 20-jára kutatom át a pályát. eddig találtam egy létrát de nem tudok feljutni rá. Segítségeteket előre is köszönöm. -
#799 -
#798 Ja, jól teszed, hogy ezt nem viszed kétszer végig.Én megbántam, hogy próbálkoztam vele.Mikor másodszor nekifutottam akkor még az volt a véleményem róla, hogy hangulatos, ha még részben gagyi szájízű is, de egy erős közepes.Most már csak az idegesítő dolgok és az unalom fog eszembe jutni ezek után a YAE-ről... -
#797 Jah én 2x semmit nem szoktam...ha fpsről van szó
csak szerintem jól összetették, és ha este küldöd, akkor még néha ijjesztő is tud lenni. -
#796 Egyedi, de egyszer elég végigvinni, azt leszögezhetem.
Másodszorra már közel sem volt olyan élmnény, sőt, ellenkezőleg...
Én se futottam volna neki másodszor, ha valamilyen szinten ne tetszett volna vagy ha nem lett volna jó élmény vele játszani.Másodszor biza keményen megbukott nálam. -
#795 Háát kenderbe veri a többi horrornak nevezett, de közel sem illyesztő hulladékot, ami manapság kijön.
szerintem egyedi.... -
#794 Utolsó következtetés erről a játékról:FOS.
Jobb lett volna nem foglalkozni vele többször. -
#793 Az, de biztos nem lesz befejezett, ezek szerint. xD -
#792 Második végigjátszás? :O -
#791 Feltettem újból, hogy befejezzem a 2. végigjátszást is és csak nem indul ez a trágya.Elképesztő! -
ricsa008 #790 Aug 28. án ez lesz a teljes játék a GS-ben -
#789 Sorry, nem tudhattam, hogy a te rendszeredre ilyen hatással lehet. :(
Nálam működött. -
Frocsy #788 Sziasztok nálam sem akar futni a program. Az előttem szólóknak: akinek geforce vagy ati videokártyája van, annak kell egy szoftverfrissítés, néhány ismerősömnél ez a dolog bejött. De az én videokártyám Intel GMA 3100 - as típusú, és mikor bejön a játék kezdőlapja, akkor semmilyen opcio feliratot nem lehet látni, ha a fülecskékre kattintok, csak 1-2 krix-krax, ha elindítom akkor az intro még megy, utána mikor töltené ajátékot ki is lép. Ha valaki tud ehhez a kártyához egy frissítést, vagy driver kiegészítőt egy linket bármit, kérem szoljon. Amúgy az ati és a Geforce driverét én oda tudom adni. -
Noodlee #787 Nekem "biztonsági másolat" verzióm van, nálam is elfárad a kezdő videónál. Veszettül nyomogasd az ESC gombot, és akkor átugrik. -
#786 Sziasztok. Lenne nekem is 1 problémám. Felrakom a játékot feltelepitettem a wmv-t, codeccel legújabb catalyst van fent, és a kezdö logónál lefagy. Ilyenkor mit lehet tenni. Vagy van 1 játékom dobozzal és kitehetem a polcra. Legyen szíves segitsen valaki? -
nkasi #785 Heló!
Megcsináltam amit mondtál,elindult a játék.De miután kiléptem a játékből lefagyott a gép.Nem tudtam újraindítani,elszállt róla minden,formázni,particionálni telepíteni kellett mindent.Egy rakás adat elveszett! -
#784 Nem, ne tegyél fel más op.rendszert.
Az aztalon van a játék indítülinkje:
1.helyi menü
2.Properties
3.Compatibility fül
4.Run this program in compatibility mode for:Windows "xyz" (pipa és a lenyílólistába választod milyen op.rendszeren "induljon". -
nkasi #783 Szia!Ezt nem értem:tehát Properties a linknél és Compatibility Úgy érted tegyek fel más operációs rendszert?Üdv -
#782 Próbálozz más Windows alatt elindítani, tehát Properties a linknél és Compatibility...
Ha egyszer elindul, s következőkor nem, akkor válts át megint más Windowsra vagy többször próbáld elindítani...
Nekem így ment valahogy, de már másodszor nem igazán élveztem a játékot, ezért a felénél töröltem. -
nkasi #781 Újból!Ugyanaz történt ami először.Kiléptem a játékból,de ahogy újra akarom indítani nem tölti be,megáll a you are empty kiírásánál!Mi lehet a gond? -
nkasi #780 Sziasztok!Visszaolvasgattam a fórumon,és lehúztam a két fizikai meghajtómat.Gond nélkül megy a játék!Csak azt nem értem első telepinél hogy indult el!Ilyennel se találkoztam még!Köszi a fórumozóknak!Üdv -
nkasi #779 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne ,aki tud légyszi írjon!Megvettem a játékot,hazahoztam feltelepítettem,crackeltem.El is indult símán gond nélkül.Kiléptem a játékból hogy megírjam a gyereknek aki kiírta hogy fasza lett mivel neki nem indult.Vissza akartam lépni a játékba kiírta hogy you are empty,és nem töltötte be a játékot.Ujratelepítettem most se jó.Mi lehet a gond?Első telepinél gond nélkül játszottam vele!Előre is kösz !Üdv -
#778 Én is így jártam.
Most akartam másodszor végigvinni, de az új konfigommal (októberi) nem műxik.
A régivel nem volt semmi baj. -
#777 Most jutottam csak ehhez a játékhoz.
Kibaszottul elmebeteg egy FPS.
Kiráz tőle a hideg ember. na meek aludni, mert már az első 10perc játék után be vaok szarva! -
#776 akció! -
ütőképes #775 egyébbként ez milyen játék akció v.inkább taktikai?
-
#774 Részleges magyarítás van: a falragaszok és összeszedhető cetlik átrajzolva, a moziban lejátszható film feliratozva. A szereplők mondókáját nem sikerült feliratozni, de az előbbiek és az átvezető videók nagyjából érthetővé teszik a történetet.