BloodRayne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
1 bitet sem fogok letölteni belõle szerintem, ,max ha pozitív visszajelzéseket olvasok itt..😄

PSN ID.: Beegabor

grebber
Bloodrayne CAM-HYdRO 2 cd-s

Next PC upgrade: 2022

Isten jó arc. Nem engedi ezt. 😊 A POP már meg van mentve tõlle. Ráadásul olyaok csinálják, hogy jó esély van rá hogy sikerül is jó filmet csinálni belõlle.

Boll amúgy a rég megjövendölt atnikrisztus, aki azért jöt a földre hogy filmjeivel kétségbeesésbe és öngyilkosságba hajszolja a mûértõ filmeseket. 😊
Black Hawk
Kristana Loken igaz?
Én is csak azért nézem meg mert a játék naon jó volt.
Isten csak a Price of Persiát mentse meg tõle.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

grebber
Na 1,2 millio dollárral nyitott 😞
Leszarom én megnézem mert a gamek jók voltak belöle.Meg a csaj is bejön a filmben.

Sil3nt
nah lol...mindent el lehet mondani de ezt nem 😄

[NST]Cifu
Érdemes beleolvasni a hivatalos oldal blogjába. Ilyenek vannak benne:

Kristanna Loken:
Uwe’s great, I really like Uwe. He’s got a very relaxed, easy going way about him and style, being which I work with very well.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

grebber
Na hamarosan tölthetõ lesz kiváncsi vagyok rá .

Black Hawk
istenem uwe boll mikor jön rá hogy a filmrendezés nem az õ terepe

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

STREEX
Ezt már tudjuk pár hónapja.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Nos a filmet miután megnézte a forgalmazó, nem engedte moziba. Asszem ez mindent megmagyaráz a minõségrõl. 😞

Boll most a Postal rendezõjének szegõdött el. Sok sikert hozzá. Remélem még pár ilyen film és meglicselik a lelkes filmrajongók.
még egy jóhír..Uwe "mester" tervei közt szerepel a Farcry megfilmesítése is.no comment...

grebber
Inkább nem is szolok.Nekem ugymond tetszettek.Bár lehettek volna jobban is de egynek elmentek.

alone in the dark
house of the dead
grebber
Mi volt az elõzõ munkája?

Ja, a játék szerintem is nagyon jó volt.
A filmrõl pedig a trailer nem sokat mondott. Még elviselhetõ is lehet! :-) Azt nem mondom, hogy jó, mert Uwe elõzõ munkája nagy szar lett.

jointeer
kérjük meg nagyon szépen, hogy ne.

köcsög

Plazmavetõ?

Termonukleáris lópisztoly?

Néphadsereg?
Állítsuk meg Uwe Bollt!!!!!!!

de hogyan?

ötletek?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

grebber
A game elvileg augusztus 2.-án.

jointeer
mikor jelenik meg???

köcsög

grebber
A game az über ezzel egyetértek most tülkön ülve várjuk a 2-öt <#worship>

jointeer
csak mondtam. a játék viszont jó, film trainer unalmas

köcsög

grebber
Felölem rühelheti.

Egy példa: (biztos sokaknak tetszett a film) Nem tudom ki hogy van vele de az agyonsztárolt Világok harca ilyen jó olyan jó azt semmi különleges nem volt benne.

jointeer
rajtad kívül mindenki rühelli

köcsög

grebber
Nekem nem rossz semmiképpen, mint ahogy másnak sem rossz ha valami tetszik neki.
Mindenkinek maga dönti el mi tetszik és mi nem.
Még jó hogy nem vagyunk egyformák.

jointeer
rossz neked

köcsög

grebber
Nekem semmi bajom nincs vele.Várom ezerrel.

Seth
igen, egyeltalán nem rossz.....hanem szörnyû
egy rövid de izgalmasabb trailer hatásosabb lett volna.

PSN ID.: Beegabor

grebber
Megnéztem a Hardwireden levõ trailert nem is rossz.

grebber
Jó hír az über-tehetségtelen Uwe Boll által rendezett BloodRayne háza tájáról: Rayne kisasszony megfilmesített kalandjainak amerikai forgalmazója, a Lions Gate állítólag annyira nincs megelégedve a végeredménnyel, hogy egyáltalán nem tervezik a mozikba küldeni. A film premierje elvileg 2006 januárjában lesz esedékes – a fentiek alapján könnyen elképzelhetõ, hogy kizárólag DVD-n kerül a nagyérdemû elé. Helyes, nagyon helyes – most már csak Boll legújabb agymenését, a Dungeon Siege filmet kéne leállítani valahogy, és ismét helyreállna a világ rendje.

info: 576.hu

Eye-scream
Azt a rohatt.... A játékkal nem játszottam, ezért arról nem mondok véleményt, de könyörgöm mi ez? Alig bírtam ki, hogy ne aludjak el a traileren. Szvsz az egészrõl üvölt, hogy a készítõk fejében vmi ilyesmi járhatott: Jó csaj+vámpírok+valamelyest ismert név=>jól tejel majd.
Ez vmi döbbenetesen gagyi lesz-persze ez csak magánvélemény.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Waterhorse
Szintén zenész😊
Dehát nem errõl beszélek én is?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

jointeer
ezek szerint a film nem fog túl szorosan kapcsolódni a játékhoz

köcsög

Punker
a trailer 17xx -es évszámmal kezdõdik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jointeer
pont nem középkori. valamikor 1938ban játszódik és -nahát- nácikat kell gyilkolni benne. nem rossz játék, végig is vittem

köcsög

Waterhorse
nem tudom. Úgy önmagában nem gáz, sõõõt, jó kis középkori vámpírosdi, esetleg még a története is jó lehet, de ha mindezt Bloodrayne név alatt tálalják, akkor már komoly fenntartásaim vannak.

Waterhorse
Ideje bepótolni a lemaradást😊
Az elõzetesbõl következtetve nekem ez jött le. Van egy olyan érzésem, hogy a filmet Kingsley és Madsen sem fogja megmenteni. Mindent összevetve a film mellett egyetlen pozitívum áll, hogy Kristanna és Michelle jó csaj<#finom>Egyelõre ennyi. Azért megnézem majd, ha moziban lesz itthon talán még oda is elmegyek, csak a game iránti elfogultságom miatt.

hat nagyon gyengenek tunik ha ezzel nembantok meg senkit

Punkerwork
nem tom, nem ismerem a game-t én csak találtam egy trailer-t reggel 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Waterhorse
De mi ez a középkor? A Dr. valami szimpatizáns, ezért hagyta ki a nácikat? Biztos büszke az õseire.<#mf3> Aztán meg hogy-hogy csak vámpírok? A játékban más szörnyek is voltak. Ennek is annyi köze lesz az eredetijéhez, hogy ugyanaz a címe. Az egyetlen pozitívum, hogy a csaj külsején nem változtattak, meg talán a szereplõgárda, de ezzel sem tudnak mindenkit megvenni.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker

Punker
jött ki új BloodRayne elõzetes.

Sephi
Dr. Uwe Boll elmehetne a picsaba. Mar elnezest. Hogy mit muvelt az a hulye az leirhatattlan. Lasd House Of The Dead mert ennek a cimet is rosz leirni.

De ha belegondolsz neki megvan a nyereseg ebbol szal ot nem erdekli. De a citrom es gyombor dijat tuti megkapja fullosan.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Outlander
Reméljük...

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

jok lesznek ezek.

Voltan
Na hiszen! Megint egy pár sz*r film... Éljen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Outlander
Miket cseszett már el?

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta