BloodRayne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Boll amúgy a rég megjövendölt atnikrisztus, aki azért jöt a földre hogy filmjeivel kétségbeesésbe és öngyilkosságba hajszolja a mûértõ filmeseket. 😊
Én is csak azért nézem meg mert a játék naon jó volt.
Isten csak a Price of Persiát mentse meg tõle.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Leszarom én megnézem mert a gamek jók voltak belöle.Meg a csaj is bejön a filmben.
Next PC upgrade: 2022
Kristanna Loken:
Uwe’s great, I really like Uwe. He’s got a very relaxed, easy going way about him and style, being which I work with very well.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Boll most a Postal rendezõjének szegõdött el. Sok sikert hozzá. Remélem még pár ilyen film és meglicselik a lelkes filmrajongók.
house of the dead
A filmrõl pedig a trailer nem sokat mondott. Még elviselhetõ is lehet! :-) Azt nem mondom, hogy jó, mert Uwe elõzõ munkája nagy szar lett.
Termonukleáris lópisztoly?
Néphadsereg?
de hogyan?
ötletek?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Egy példa: (biztos sokaknak tetszett a film) Nem tudom ki hogy van vele de az agyonsztárolt Világok harca ilyen jó olyan jó azt semmi különleges nem volt benne.
Mindenkinek maga dönti el mi tetszik és mi nem.
Még jó hogy nem vagyunk egyformák.
egy rövid de izgalmasabb trailer hatásosabb lett volna.
PSN ID.: Beegabor
info: 576.hu
Ez vmi döbbenetesen gagyi lesz-persze ez csak magánvélemény.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
köcsög
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Az elõzetesbõl következtetve nekem ez jött le. Van egy olyan érzésem, hogy a filmet Kingsley és Madsen sem fogja megmenteni. Mindent összevetve a film mellett egyetlen pozitívum áll, hogy Kristanna és Michelle jó csaj<#finom>#finom>Egyelõre ennyi. Azért megnézem majd, ha moziban lesz itthon talán még oda is elmegyek, csak a game iránti elfogultságom miatt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ide mit kéne írni?
De ha belegondolsz neki megvan a nyereseg ebbol szal ot nem erdekli. De a citrom es gyombor dijat tuti megkapja fullosan.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"