BloodRayne
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az Uwe Boll kiszállhatna végre a picsába a filmkészítésbõl, képes a viszonylag jó ötleteket is szanaszét cseszni 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
most nem mindegy? akkor is jo volt és még az is!
meg szerepjáték az isten f*sza. a DS az egy hack&slash gém volt, és az is marad, mindörökre. ha esetleg dekódolnál a szerepjáték szót, rájönnél miért nem az!
"The trees move. Do you not see it?"
nekem elsõre tetszett, de a végigvitel után (lvl72)már nem tudtam leülni elé...
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
akko szerepjáték. 😊 nekem akkor is teccett! nagyon jo gáma az!
a Dungeon Siege sztem az egyik legjobb rpg! eszméletlen, csak tul lineáris. a sztori az télleg gagyi volt, de majd meglátjuk a filmet!
Szerintetek milyen lesz? Mert, sztm Egyik játék se volt hatalmas durranás és elképesztõen szövevényes történetû se...
Dr. Uwe Boll az Alone in the Dark, a House of the Dead és a Bloodrayne licenszek megkaparintása után szert tett a Dungeon Siege megfilmesítési jogaira. Blood Rayne adaptációnak 30 millió dolláros költségvetése lesz.
A Chris Taylor keze munkáját dícsérõ akcióprogram filmadaptációja 50 milliós költségvetéssel gazdálkodhat a forgatás kezdetén, melyet 2004 végére datálnak.
A Chris Taylor keze munkáját dícsérõ akcióprogram filmadaptációja 50 milliós költségvetéssel gazdálkodhat a forgatás kezdetén, melyet 2004 végére datálnak.
már hallottam rola hogy lesz.
Valami infot esetleg, kedves Outlander?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a Duke filmet is 4 éve mondják....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
← ElőzőOldal 3 / 3