115
Dungeon siege, BloodRayne moziban!
  • grebber
    Jó hír az über-tehetségtelen Uwe Boll által rendezett BloodRayne háza tájáról: Rayne kisasszony megfilmesített kalandjainak amerikai forgalmazója, a Lions Gate állítólag annyira nincs megelégedve a végeredménnyel, hogy egyáltalán nem tervezik a mozikba küldeni. A film premierje elvileg 2006 januárjában lesz esedékes – a fentiek alapján könnyen elképzelhető, hogy kizárólag DVD-n kerül a nagyérdemű elé. Helyes, nagyon helyes – most már csak Boll legújabb agymenését, a Dungeon Siege filmet kéne leállítani valahogy, és ismét helyreállna a világ rendje.

info: 576.hu
  • Eye-scream
    Azt a rohatt.... A játékkal nem játszottam, ezért arról nem mondok véleményt, de könyörgöm mi ez? Alig bírtam ki, hogy ne aludjak el a traileren. Szvsz az egészről üvölt, hogy a készítők fejében vmi ilyesmi járhatott: Jó csaj+vámpírok+valamelyest ismert név=>jól tejel majd.
    Ez vmi döbbenetesen gagyi lesz-persze ez csak magánvélemény.
  • Waterhorse
    Szintén zenész:)
    Dehát nem erről beszélek én is?
  • jointeer
    ezek szerint a film nem fog túl szorosan kapcsolódni a játékhoz
  • Punker
    a trailer 17xx -es évszámmal kezdődik.
  • jointeer
    pont nem középkori. valamikor 1938ban játszódik és -nahát- nácikat kell gyilkolni benne. nem rossz játék, végig is vittem
  • Waterhorse
    nem tudom. Úgy önmagában nem gáz, sőőőt, jó kis középkori vámpírosdi, esetleg még a története is jó lehet, de ha mindezt Bloodrayne név alatt tálalják, akkor már komoly fenntartásaim vannak.
  • Waterhorse
    Ideje bepótolni a lemaradást:)
    Az előzetesből következtetve nekem ez jött le. Van egy olyan érzésem, hogy a filmet Kingsley és Madsen sem fogja megmenteni. Mindent összevetve a film mellett egyetlen pozitívum áll, hogy Kristanna és Michelle jó csajEgyelőre ennyi. Azért megnézem majd, ha moziban lesz itthon talán még oda is elmegyek, csak a game iránti elfogultságom miatt.
  • BlackWolf
    hat nagyon gyengenek tunik ha ezzel nembantok meg senkit
  • Punkerwork
    nem tom, nem ismerem a game-t én csak találtam egy trailer-t reggel :)
  • Waterhorse
    De mi ez a középkor? A Dr. valami szimpatizáns, ezért hagyta ki a nácikat? Biztos büszke az őseire. Aztán meg hogy-hogy csak vámpírok? A játékban más szörnyek is voltak. Ennek is annyi köze lesz az eredetijéhez, hogy ugyanaz a címe. Az egyetlen pozitívum, hogy a csaj külsején nem változtattak, meg talán a szereplőgárda, de ezzel sem tudnak mindenkit megvenni.
  • Punker
    trailer
  • Punker
    bár a hivatalos oldal éppen döglött :)
  • Punker
    jött ki új BloodRayne előzetes.
  • pityogo2
    aki ebben a dologban tudna segíteni, nagggyon megköszönném. thx
  • Sephi
    Dr. Uwe Boll elmehetne a picsaba. Mar elnezest. Hogy mit muvelt az a hulye az leirhatattlan. Lasd House Of The Dead mert ennek a cimet is rosz leirni.

De ha belegondolsz neki megvan a nyereseg ebbol szal ot nem erdekli. De a citrom es gyombor dijat tuti megkapja fullosan.
  • Outlander
    Reméljük...
  • Chaos Mad
    jok lesznek ezek.
  • Voltan
    Na hiszen! Megint egy pár sz*r film... Éljen.
  • Outlander
    Miket cseszett már el?
  • Ramza
    Ez az Uwe Boll kiszállhatna végre a picsába a filmkészítésből, képes a viszonylag jó ötleteket is szanaszét cseszni :(
  • Chaos Mad
    most nem mindegy? akkor is jo volt és még az is!
  • Calver
    meg szerepjáték az isten f*sza. a DS az egy hack&slash gém volt, és az is marad, mindörökre. ha esetleg dekódolnál a szerepjáték szót, rájönnél miért nem az!
  • Outlander
    nekem elsőre tetszett, de a végigvitel után (lvl72)már nem tudtam leülni elé...
  • Chaos Mad
    akko szerepjáték. :) nekem akkor is teccett! nagyon jo gáma az!
  • Outlander
    csak rpg elemek vannak benne, de akció
  • Outlander
    A DS nem rpg
  • Outlander
    hát, ja
  • Chaos Mad
    a Dungeon Siege sztem az egyik legjobb rpg! eszméletlen, csak tul lineáris. a sztori az télleg gagyi volt, de majd meglátjuk a filmet!
  • Outlander
    Szerintetek milyen lesz? Mert, sztm Egyik játék se volt hatalmas durranás és elképesztően szövevényes történetű se...
  • Outlander
    Dr. Uwe Boll az Alone in the Dark, a House of the Dead és a Bloodrayne licenszek megkaparintása után szert tett a Dungeon Siege megfilmesítési jogaira. Blood Rayne adaptációnak 30 millió dolláros költségvetése lesz.
    A Chris Taylor keze munkáját dícsérő akcióprogram filmadaptációja 50 milliós költségvetéssel gazdálkodhat a forgatás kezdetén, melyet 2004 végére datálnak.
  • Chaos Mad
    már hallottam rola hogy lesz.
  • Bandew
    Valami infot esetleg, kedves Outlander?
  • Punker
    a Duke filmet is 4 éve mondják....
  • traXion
    Mikó?