BloodRayne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez Lol
REAL MADRID
Piszkos béna volt, az egész úgy ahogy van. Állítólag a szereplõválasztás elõtt, mikor azon filóztak ki legyen Rayne, volt alkalmasabb is mint Loken, de Uwe bácsi szándékosan õt választotta.
Sõt eleinte még arra sem tudtak figyelni, hogy Loken haja vörös legyen, merthogy a forgatás elején szõke volt. Röhej.
Utána kivágták azokat a jeleneteket és újraforgatták. De ha nem szólnak Boll-nak úgy marad a haja.
Nemtom, az ürge sosem megy fel az IMDB-re? Ott láthatná, hogy a 4 megrendezett filmjébõl 3 a 100 legrosszabb film listáján tündököl, méghozzá elõkelõ helyen.
Szóval ne nézzetetek Boll filmeket, inkább ugorjatok a cápák közé.
Nem lesz nagyobb szenvedés...
...mint Boll-féle hulladékokkal tölteni az idõt.
Ez csak jótanács.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem, egyáltalán nincsen olyan ember a közelemben, akinek bármi is meglenne ezek közül, ezért kérdezek rá itt. Letölteni nem tudom, mert varázsgépem van, amin még egy normális tepelítés sem megy végig.
Már megint te. Azert egy 19 éves lány nem szokott ilyen hülyeséget kérdezni. Nincs egy barátnõd sem akinek megvannak ezek a filmek??? Már vagy 15 helyre feltetted ugyanezt a kérdést.
NIncsen meg valakinek a film?
lol;szánalom
de azért érdekel a film
nemtuttok olyan oldalt mondani ahonna le éehet szedni és nem kell se torrent se lime se ilyen progik?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
játékhoz vajmi kevés köze van, talán hogy beletettek ilyeneket hogy: Rayne, Dhampir, Beliar, szív, borda, szem
ennyi az össz ami kapcsolatos a játékkal
azt hittem halálra unom magam...
na és a kardja... blahh
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
De asszem, elég ha annyit mondok, hogy nevetségesen hat egy vámpírfilmben, ha ököllel üt arcba egy vámpírt valaki, akinek kard is van kezébe... mintha egy vérfarkast akarnál egy darab csonttal megszelidíteni. :)
nem is besszélve arról, hogy ha letakarsz egy pokróccal egy vámpírt szikrázó napsütésben, amely pokróc a térdéig sem lóg le, akkor bizony annak a vámpírnak nem árt a napsütés :D
De nem akarom kivesézni minden egyes jelenetet..
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Huszadrangú, felejtõs, gagyi vámpírfilm, ócska klisékkel, nevetséges megoldásokkal. A csatajelenetek is szörnyûek, kicsikét jobban felkészíthették volna a szereplõket holmi vívómesterek.
Egyetlen pozitívuma Kristanna Loken, bár nem olyan szép, mint a T3-ban volt, de itt legalább megdugják :D
Értékelés: Óriási csalódás volt, sajnálom a rá pazarolt idõt.
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
a játékkal nem játszottam, csakis KL miatt nézzem majd meg ...
csak dob vmit a filmen.
akkor dvd-n magyarul már nem is lesz soha?<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
végre meg is nézem a filmet ha lesz idöm!
Next PC upgrade: 2022
Igaz már jó ideje semmi infó róla :(
Vegyes érzelmekel ültem ide.
Nemvolt ez annyira rossz,mint számítottam.Na jó,azért nemkerül be a filmûvészet palotájába.Uwe mester fejlõdik:-)Lehet eljön az idõ még jó filmet csinál:-)
Mondjuk se füle se farka a sztorinak,meg minden,lehet a színészek miatt volt mégis nézhetõ.
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
Vannak ennel sokkal, de sokkal szarabb filmek is, amiket sokkal nagyobb nevek készitettek! Egy példa; nézzetek meg a Stephen King regényébõl készült "Golyó" címû filmet...
Miket tervez még ez az agyatlan? Reméllem az Eggyesült Filmnézõk szövetsége mihamarabb ráküld valami bérgyilkost.
Why so serious?
Ennek ellenére most már van jónéhány love os kritika.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Why so serious?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Why so serious?
Én akkor is megnézem bárki bármit mond.
Why so serious?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ALien
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"