115
Dungeon siege, BloodRayne moziban!
-
#115 Lesz BloodRayne 3! -
Monoton #114 váááááá ma megnéztem a filmet (megvettem dvd n) mert a game az tökéletes volt
de ez Lol -
#113 Bloodrayne 2 : Deliverance -
#112 Én szinkronban töltöttem le, jó minőségben, de nem érte meg.
Piszkos béna volt, az egész úgy ahogy van. Állítólag a szereplőválasztás előtt, mikor azon filóztak ki legyen Rayne, volt alkalmasabb is mint Loken, de Uwe bácsi szándékosan őt választotta.
Sőt eleinte még arra sem tudtak figyelni, hogy Loken haja vörös legyen, merthogy a forgatás elején szőke volt. Röhej.
Utána kivágták azokat a jeleneteket és újraforgatták. De ha nem szólnak Boll-nak úgy marad a haja.
Nemtom, az ürge sosem megy fel az IMDB-re? Ott láthatná, hogy a 4 megrendezett filmjéből 3 a 100 legrosszabb film listáján tündököl, méghozzá előkelő helyen.
Szóval ne nézzetetek Boll filmeket, inkább ugorjatok a cápák közé.
Nem lesz nagyobb szenvedés...
...mint Boll-féle hulladékokkal tölteni az időt.
Ez csak jótanács. -
#111 Nekem sajnos megvan de nem tudom hogy ez rajtad hogyan segít!!! -
Dracco #110 Cervusz David.
Nem, egyáltalán nincsen olyan ember a közelemben, akinek bármi is meglenne ezek közül, ezért kérdezek rá itt. Letölteni nem tudom, mert varázsgépem van, amin még egy normális tepelítés sem megy végig. -
Már megint te. Azert egy 19 éves lány nem szokott ilyen hülyeséget kérdezni. Nincs egy barátnőd sem akinek megvannak ezek a filmek??? Már vagy 15 helyre feltetted ugyanezt a kérdést. -
Dracco #108 Cervusztok.
NIncsen meg valakinek a film? -
Pegasus #107 uwe rendezti a bloodrayne-t?
lol;szánalom
de azért érdekel a film
nemtuttok olyan oldalt mondani ahonna le éehet szedni és nem kell se torrent se lime se ilyen progik? -
Hoz_Hun #106 Egyébként meg azok is kössék fel magukat, akik eladják a játék megfilmesítésének jogát ennek a hentesnek. -
Hoz_Hun #105 Nem tudjátok Uwe bá mikor ál neki megrendezni egy Tetrisz játék adaptációt. Unalmasabb és történet nálkülibb biztos nem lenne mint az eddigiek. -
#104 ahhh, UWE BOLL, szánalmas, hogy embernek megengedik hogy rendezzen filmet
játékhoz vajmi kevés köze van, talán hogy beletettek ilyeneket hogy: Rayne, Dhampir, Beliar, szív, borda, szem
ennyi az össz ami kapcsolatos a játékkal
azt hittem halálra unom magam...
na és a kardja... blahh -
Maksi #103 Talán még nem láttál jó filmet, és nincs viszonyítási alapod.
De asszem, elég ha annyit mondok, hogy nevetségesen hat egy vámpírfilmben, ha ököllel üt arcba egy vámpírt valaki, akinek kard is van kezébe... mintha egy vérfarkast akarnál egy darab csonttal megszelidíteni. :)
nem is besszélve arról, hogy ha letakarsz egy pokróccal egy vámpírt szikrázó napsütésben, amely pokróc a térdéig sem lóg le, akkor bizony annak a vámpírnak nem árt a napsütés :D
De nem akarom kivesézni minden egyes jelenetet..
-
#102 Megnéztem. Rosszat nemmondok mert nem tudom mi volt ebben a rossz. -
#101 Szerintem is egy rakás szar ez a film! Kiváncsi vagyok, hogy ez az Uwe Boll milyen filmet fog csinálni Far Cry-ból és a többi játékból. -
Maksi #100 Volt szerencsétlenségem megtekinteni ezt a fimet...
Huszadrangú, felejtős, gagyi vámpírfilm, ócska klisékkel, nevetséges megoldásokkal. A csatajelenetek is szörnyűek, kicsikét jobban felkészíthették volna a szereplőket holmi vívómesterek.
Egyetlen pozitívuma Kristanna Loken, bár nem olyan szép, mint a T3-ban volt, de itt legalább megdugják :D
Értékelés: Óriási csalódás volt, sajnálom a rá pazarolt időt. -
#99 már van dvdrip.
a játékkal nem játszottam, csakis KL miatt nézzem majd meg ...
csak dob vmit a filmen. -
#98 úristen, rég van moziba de még csa most van hozzá felirat?:OOOOOOOO
akkor dvd-n magyarul már nem is lesz soha? -
#97 Jaja már tölthető is Bloodrayne (DVDSCR-BABiES)-hez van !!!
végre meg is nézem a filmet ha lesz idöm! -
#96 Vasárnap már állítólag tölthető lesz a felirat. -
#95 DE már készül a feliratok.hu-n.
Igaz már jó ideje semmi infó róla :( -
#94 Sajnos még nincs magyar felirat :( -
Dév #93 Valaki legyen szives megmondani hogy a feliratot honnan lehet letölteni!!!! -
#92 Bloodrayne.DVDSCR.XviD-BABiES 1CD -
#91 Na láttam e remek alkotást.
Vegyes érzelmekel ültem ide.
Nemvolt ez annyira rossz,mint számítottam.Na jó,azért nemkerül be a filművészet palotájába.Uwe mester fejlődik:-)Lehet eljön az idő még jó filmet csinál:-)
Mondjuk se füle se farka a sztorinak,meg minden,lehet a színészek miatt volt mégis nézhető. -
#90 Én megnéztem a Golyó-t.pf
Bloodrayne-t majd ha lesz felirat. -
#89 Én majd csak ma fogom megnézni,vagyis tervezem..a golyót egyébként még nemláttam,de a kollegám aztmondta,hogy büntet,felér egy kínzással:-)) -
vg #88 Megnéztem! Vessetek rám egy tonna követ, de szerintem nem volt annyira rossz film!
Vannak ennel sokkal, de sokkal szarabb filmek is, amiket sokkal nagyobb nevek készitettek! Egy példa; nézzetek meg a Stephen King regényéből készült "Golyó" című filmet... -
#87 Bloodrayne*TC*XviD*ASTEROIDS 1cd -
Prof William #86
Miket tervez még ez az agyatlan? Reméllem az Eggyesült Filmnézők szövetsége mihamarabb ráküld valami bérgyilkost. -
#85 $2,133,942 hát sok időnek kell eltelnie hogy visszahozza a ráforditott pénzt márha viszahozza még 47 milla kell márcsak :D -
MrAndree #84 Épp most néztem meg. TI NE TEGYÉTEK! Szerintem ezzel a filmmel vallatni lehetne.Még az alone in the dark-ot is alulmúlja pedig azt hittem az lehetetlen. -
#83 Úristen, pár napja még csak a 40. volt most már a 19 helyre ugrott.
Ennek ellenére most már van jónéhány love os kritika. -
#82 Én is kíváncsi vagyok rá :) Csak azért is :D -
#81 Még nincs én is azt várom. -
#80 mi az talán ennyire durvára sikeredett volna a film egyébként felirat van már hozzá mert én még nem találtam hozzá. na most már csak azért is megnézem mi lehet ebbe olyan szörnyü. -
MrAndree #79 Jó neked. Én a felénél rosszul lettem és lekapcsoltam. -
#78 Vicces, de én is bele akarok nézni azért legalább. Lehet, hogy ez Boll mesteri húzása? Olyan rossz filmet csinál, hogy mindenki kiváncsi lesz arra, mi lehet olyan szemét, hogy mindenkinek hányingere lesz tőle? :))) -
#77 Nekem azzal a filmem semmi bajom nem volt. -
MrAndree #76 Nézd. Aztán ne csodálkozz ha utána hetekig pszichiáterhez kell járnod mire kihevered ezt a borzalmat. Mint nekem az Alone in the dark után. :)