117
Daemon-tools SCSI probléma
-
Mik #77 Hello!
Van egy 670megás .daa kiterjesztésű file-om. Azt gondoltam jó lesz démonba de nem. Valakinek van ötlete, hogy tudom megnyitni? -
#76 sziasztok! Erdekesen nagy a problémam! Megprobalom reszletesen leirni, hogy atlathato legyen:
Daemon 4.03HE -t hasznalok 1 virtualis meghajtoval.
Eloszor is feltelepitettem a POP3-at (1DVD) ...DVD-iro lehuzva, game bemountol, telepit és inditaskor muxik!
A Suffering2 is S.F.-os igy tehat azt is igy kő, de 3CD-s és ez a baj forrasa! ...DVD-iro lehuzva, gamecd1 mountol ám mikor a 2CD-t kero panel megjelenik, akkor ugyebar a cd1 helyere mountolom be, csak ekkor egy panel jelenik meg 3 gombbal és kiirja, hogy "UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES."
1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Az ISMÉT gombot hiaba nyomom ujra ugyanez a panel lathato. Masik ketto megnyomasaval eltunik a panel és a game 2CD-t kero panelja marad OK és CANCEL gombokkal... gondolná az ember, hogy megoldodott a problema, 2CD mountolva es megnyomom az OK-t! NEM TORTENIK SEMMI ugyanugy marad a 2CD-t kero panel es hiaba kattintok az OK-ra semmi, ha cancel-ra kattintok ertelemszeruen az addig telepitett 1CD torlodik!
Az erdekesseg csak most jon!
Megprobaltam ezt mas tobb CD-s game-el, hatha a daemon a xar; majdnem igazam lett! Elkezdtem telepiteni a Stubbs The Zombie (3Cd-s) game-et es mikor a 2CD-t kero panel megjelent bemountoltam az 1CD helyere és megint megjelent a panel 3 gombbal és kiirta, hogy "UNABLE TO MOUNT IMAGE. DEVICE 0 HAS OUTSTANDING OPEN HANDLES."
1- ismét 2- kihagyás 3- leállítás. Megnyomtam a kettest vagy a hármast szinten eltunt, maradt a game 2CD-t kero panelja es megnyomtam az OK-t! LÁSSATOK CSODÁT - folytatta a telepitest!
Nos csak egy kerdesem van, hogy tud vki segiteni, miert csak a Suffering2 3CD-s game-et nem tudom telepiteni? A 3 fajl jo, mert kiirtam cd-re es ugy feltelepul, csak ugy meg nem idul, ugyebar DVD-ROM-bol telepitett!
Elore is koszi -
Alassar #75 szevasztok..... van egy kis problémám a battlefront 2-vel.. az a gáz hogy az a nyüves sehogy se akarja magát elindítani....
hiába van fenn a daemon és a virtula cd hide.. nem akarja a galád...
ha valakinek van v. mi tippje, megköszönném: [email protected] -
AmadeusHU #74 Hi
az mitől van hogy a virtuális meghajtó valamikor láthatatlan. beillesztek egy képfájlt és nem tölti be. azt írja ki hogy nincs ilyen meghajtó amikor rákkatintok a totalcommanderben a virtuális meghajtóra. Alcoholnál is ugyan ez a szitu.
Nincs semmi kedvem újra formázni a gépet. De azt kéne ennek a szar windowsnak.
ha valaki tudja hogy mi a bibi akkor az írjon
előre is thanks -
dio666 #73 helló.van 1 kis problémám és nem tudom mi okozza.fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó -
#72 A hivatalos oldalról:
You probably have some 3rd party add-on installed, e.g. awxDTools - these add-ons must be un-installed, and you've to wait for v4 compatible version.
If you don't have any 3rd party add-on installed, there was probably a problem with un-installation of previous Daemon Tools version during v4 installation. Do as follows:
- Un-install v4,
- re-install previous Daemon Tools version you had installed (e.g. v3.47),
- reboot when prompted,
- un-install v3.47,
- reboot when prompted,
- re-install v4
Note that the reboots are required to ensure correct driver in- and un-installation. -
Walcon #71 HELP !
A Daemon tools 4.0 installálása és a REBOOT után azonnal felugrik egy ablak: "PRODUCT NOT INSTALLED" felirattal, amit csak ok-ézni lehet...A progi és a game azonban működik... Hogy lehetne ezt az üzenetet „kiütni”?
---------------------------
Hiba
Product not installed!
OK
-
#70 Kint van a Daemon Tools 4.0!
antiblaxx-t meg felejtsétek már el. -
Guber #69 Mi az az anti-blax? énis láttam kiírva,hogy kellhet de nemtom miaz :) valaki segítsen pls -
matkovec #68 nemkell ojan nagy gondot csinalni a demon-nal ha a anti-blax letiltya es nemengedi futni eleg csak ledobni a anti - blaxx ot es a demon ujra mukodik es asztan amikor jacani akarsz ujra felteszed a anti - blaxot szerintem meg igy 1szerub mint a regiszterekben keresgetni -
#67 Figy, nem tom mi ez az antiblaxx, sose használtam, sose kellett... -
Ginic #66 egy csomó játékhoz antiblaxx kéne nekem de sokan azt írják csak elbaxa a daemont.szal az ilyen játékokat hogy lehet megcsinálni? mert nekem kaki.
ja és ki kell őket írni vagy az antiblaxx csak akkor kell ha nincs kiírva dvd-re.ja na a lényeg:azt szeretném kérdezni egy csomó játék felismeri ha csak képfájlban van meg a játék akkor kell az antiblaxx ugye????
remélem tudtok segíteni előre is kösz! -
#65 bocs nem iso hanem mds fájlt
-
#64 igen megcsináltam. köszi sikerült, már csak egy probléma van, azthiszem a letöltött fájl romlott el valahogy mert amikor beakarnám mountolni a motogp iso fájl-ját kakor kiirja hogy "unable to mount image.File not accessable"
Köszi mindenkinek, asszem ujra le kell töltenem a 800megát, mert ezt nemhiszem hogy meglehet csinálni.
-
#63 Ezt mondom én is , manuálisan kell registry-ből törölni
ha ezt "C:\WINDOWS\system32\drivers\d347bus
\d347prt" engedi törölni és nem hivatkozik a file használatban van bla-bla akkor nyugodtan töröld ki.ha nem akkor keress rá a regedit-el a d347prt bejegyzésre és ott is töröld ki, majd restart.
-
janmano #62 Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy volt egy WinASPI telepítés is mert az infoja azt írta: WinASPI: "Not present" -
janmano #61 Hali!
Nekem is elcseszte a Daemont az Antiblaxx, de megoldottam a dolgot. Uninstall DaemonTools, Regedit, rákerestem a "daemon" szóra és minden kulcsot direktben töröltem, Restart Win, és végre engedte újra felrakni a Daemont, műxik is tisztességgel. Nekem így összejött, lehet próbálkozni és kerülni az Antiblaxxot! -
#60 C:\WINDOWS\system32\drivers\d347bus
\d347prt
esetleg ezekkel csináljak valamit? -
#59 megcsináltam de igy is semmi.még egy daemon -os fájlt is kitöröltem.hmm,nemtudom, lehet nyomok egy windows installt, és minden jo lsz?(Amugy kösz hogy irtok vissza meg segitettek,már télleg hot problémás az egész..) -
#58 Amit írtam a d347-el nem csináltad meg? manuálisan, nem ilyen hülye progival mint a mechanik vagy mi:) ? -
#57 kössz, ezt nemtudtam, de mostmár mind1 mert a daemon tools-virtuális meghajtója fent maradt a gépen, az uj daemon-t sikerült felraknom, de az meg kirakja a meghajtóját,de kiirja hogy "unable to mount image. File not accessable",ugyhogy nemtudom felinstalállni a játékot, és a registry mechanic meg talált 440Hibát a gépemen, amit nem tud megjavitani mert regelni kell ami pénzbe kerül... lehet azlenne a legjobb ha elásnám a gépet?! :)
mostmár tényleg nagy a kavar... -
#56 Nem is kell antiblax, azok a játékok amikhez azt írják, hogy antiblax, mennek úgy, hogy a játék.EXE-t átállítod Win2000 kompatibilisre, VirtualCd-Hide progit elindítod->jobbklikk-Hide, bemountolod az image-t. -
#55 antiblaxx feltelepítése után nem működött a daemon tools, ezért. -
#54 Hi!
1. Mindig lődd ki a virtuális meghajtót Daemon uninstall előtt.
2. Minek uninstallálod, hisz majdnem minden játék azzal indul manapság, még az SFcure játékok is mennek nálam vele.
3.Beírod futtatásba regedit->CTRL+F, beírod d347 és amit talál kitörlöd. (sima 347-es találatot nem törlöd ki, csak a d347-et) -
#53 kérlek irjatok,segitsetek
-
#52 beleolvastam a többiek problémáiba,és látom hogy a motogp 3 nemcsak az én gépemet forgatta meg,hanem másnak is előkelt a baja.Sosem csinált még ilyet a daemon tools-om, hogy letörlöm és ott marad a meghajtó a sajtágépben.Nemtudom hogy lehetne megcsinálni,egész nap ezen szarakodok,de azt olvasom másnak csak ugy ment: rendszer-visszaállítás.Nah én értek a programokhoz,de ezzel a rendszer-visszaállítás-sal nemtudom mit érek el, mármint lécci irjátok le,lesz-e valami változás a többi meghajtóval kapcsolatban,meg hogy mi fog változni.(Vezérlőpult-rendszer-..?..) -
#51 köszi ez nagyon korrekt megoldás és ésszerű is!
de inkább alkohol 120%at használom innentől! -
#50 ue a problema van nálam is... -
#49 win reinst, antiblaxx-ot elfelejt -
#48 nekem is gázom van! antiblaxx feltelepítése után nem működött a daemon tools! mind2őt letöröltem kiszedtem registriből mind2őt és nem engedi felmásolni újra a daemon toolst! meghajtók is megmaradtak azokat kiszedtem a vezérlőpultben, és azt írja ki hibának hogy:"some driver has invalid name or config........"
most mit tegyek? -
#47 van 1 problémám
4 meghajtot szoktam csinálni daemonnal
tegnap böktem az ikonra,hogy mountoljak, erre kiirta,h "no SCSI device found"
le akartam szedni,erre vmi regisztrácios bibire hivta fel a figyelmem (vagyis akarta,mert a hibás részt nem hajlando beirni)
na jön a poén:
uninstall, restart
NINCS FENN DAEMON TOOLS,DE MEGVANNAK A BETŰJELEI
na,ezt hogy tüntessem el?
még a korábbi rendszerre valo visszaállitás sem segit,és ha ujra fel akarom rakni,akkor valami ütközésről vaker
van rá megoldás a winreinstallon kivül?
ja, olvastam,h a SF3 be szokott neki zavarni
szal legutobb Total Overdose volt fenn,de nemtom annak milyen a védelme
szal lehet,h az kavart be? :( -
pzs #46 A rendszer visszaállítás nekem is bejött a registry pucolás nem , de jópofa ki progi , ugyhogy megtartottam.
Sok sikert , meg ennyit a clone cd gamékról is
üdv
pzs
-
#45 Azért vigyázzunk már a nagy szavakkal. A DTools soha nem csinál ilyen katyvaszt - csak a játék rosszul feltört védelme. Az újabb StarForce védelmekkel sűrűn előfordul...
-
#44 Esetleg visszaállíthattad volna a megfelelő meghajtókat/partíciókat a megfelelő betűjelre :P -
#43 1:03 és 2:15 között ezexerint senki nem pörög annyira - ejnye
De tudok neked egy univerzális, mindíg használható választ : a jelszó rakjujvint -
airfly #42 Úgy látom ez az "old meg magad" topik, ahol végül is mindenki saját maga megoldja a problémáját. Ugyanis életemben először hasznát vettem a windows rendszer-visszaállítás programnak és most minden visszaállt a gebasz előtti állapotba. Mindenkinek hasonló problémamegoldást kívánok!!! -
airfly #41 Hello! Látom a Moto Gp 3 mást is bekavart! Nekem a daemon totál átkonfigurálta a vinyóm. Megycserélte a meghajtók jelét, így sok ikon nem is jön be az asztalon, mert a régi útvonalat keresik. És megmaradt a daemon által mountolt meghajtó is, pedig elvileg unistalláltam. Végigfuttattam a registry mechanicot, de semmi változás! Hogyan tudom végleg eltűntetni a rendszerből ezt a szart? És hogyan tudom visszaállítani a régi meghajtókiosztást? -
#40 Mikor installáláskor felajánlja, hogy mi legyen a virtuális drájverek neve, akkor adj meg másikat, vagy ha uninstall után ír ilyet, akkor indítsd újra a agépet. -
El Brujo #39 üdv. daemon tools install közben találkozoztt vki ezzel: "some driver has invalid name or conflicts with other file or service in system. please choose other driver names or make suer you have rebooted after removal of software using same names"? emiatt nem megy fel a daemon. registryből kiirtottam, windows\system32\drivers-ből szintén -
waler #38 Oké, megoldottam, leszedtem a registry mechanicot, egyszer lefutattam, teljesen kipucolta a daemon elmaradt dolgait, s már minden rendben van.
megj,: ezzel a megoldással szvsz egyéb problémákat is meg lehet oldani. Javaslom, ha gond van a daemon un. ill. reinstallal, előszőr ezt prószálja meg, mert ez a legegyszerübb.