117
Daemon-tools SCSI probléma
  • kl24h
    Akkor kell ellenőrizzük, hogy tiszta-e a géped vagy nem. Futtasd le a Kaspersky Virus Removal Tool, hogy lássuk nincs-e valami kártevő, ami szórakozik veled.
  • Doian Gray
    Több mint valószínű hogy nem lehet baja. Elkülönített mappában vannak ahol nem turkálok sokat. Szépen rendezettek, és amikor az uTorrent végez nem egyből esek neki hanem hagyom még egy darabig dolgozni. De mi teheti hibássá? És egyszerre többet is? Mivel lehet ezt megnézni?

Egyébként próbáltam úgy is hogy a saját otthon DvD-mről kiszedtem az Iso-t, a gépre másoltam, a gépen lévő Iso-t mountoltam a PowerISO-ba, és megpróbáltam kimásolni a fájlokat. A data2.cab fájl, ami a legfontosabb meg 80%-nál ledöglött. Azt írta ki hibás.

Pedig azt a darabolt állományt a saját DvD-ről másoltam át. Ugyan így viselkedett a letöltött 2 fajta is, és az EaWFoC is.
    Mi a pokol folyik itt? Megdöglött ez az opció a gépen?
  • kl24h
    Az *.img (vagy akár *.iso, *.bin, stb.) fájl tökéletes? Én találkoztam olyannal, hogy vagy nem töltődött le normálisan vagy letöltődött, de utána valamilyen program hatására hibás lett.
    Ha uTorrent, bitTorrent programmal töltöd, akkor mikor kiírja, hogy 100%-ra lejött, akkor az biztos, kivéve, ha valamilyen program (lehet kártékony is vagy tiszta) nem teszi hibássá.
  • Doian Gray
    Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget.
    Mountolom a Daemon tools-ba az img fájlt, elkezdem a telepítést, aztán kb 80%-nál kiírja hogy xy nem elérhető többé és leáll a telepítés. Nem csak egy valaminél írja ezt ki, bármit teszek be és telepíteni szeretném eljut idáig és megdöglik. Úgy csinál mintha nem is lenne mountolva semmi.

Kipróbáltam a PowerIso-val is, ugyan ez, csak az katasztrofális hibát jelez ki. Ez mi a fenétől van?

Mindkettőből a legjobb és legújabb verzió van meg. Természetesen letöröltem az egyiket mikor a másikat felraktam, és a gépet is újra indítottam. Régóta használok már ilyen programokat, magát a progit tudom hogy kell használni, de ez a hiba először látott dolog eddigi életemben.

Mi a fene baja van?
  • kl24h
    És ezt mikor írja ki? Játékindításkor?
  • marcsi710
    sziasztok a harry potter 5 felraktam daemon toolsal és azt írja ki emulátorral való ütközést mit tegyek
  • ego73
    Sziasztok!

Lenne egy problémám és hátha tud valaki segíteni!

A daemon-tools program az alábbi hibaüzenettel (nem)indul: "Internal Setup Error (error code 256)".
    A hivatalos forummal nem boldogultam mert ott sem leltem megoldást és mert szegényes az angol nyelvtudásom.
    Esetleg, ha valaki tudná a megoldást, azt nagyon megköszönném.
  • Ember 123
    Valaki segitsen!

feltettem a deamon tools-t és beállitottam a meghajtok számát, aztán meg letettem a gépröl és most a sajátgépben nemtudom megnyitni a meghajtokat mert hiányzik valamilyen RECYCLER\....com fájl..valaki segitsen mit csináljak most?:S:S:S
  • 8x57js
    Sziasztok!

Segítséget akarok kérni!
    A daemon tolls nem nyitja meg a programomat. 3,2 G a mérete. Berakom a dvd-t a meghajtóba, majd csatolom a DT-hoz, és,-
    Ezt irja ki:

"A képet nem sikerült csatlakoztatni. Érvénytelen képfájl."

Mi lehet a gond.

Ha rákattintok a fájlra, egyből néróval akarja kiirni.

köszike
  • cargame
    Hello valaki el tudna mondani h mi az a mini image??????
    Elore is Yhx!
  • Beni521
    oszt hol kell engedélyezni? :S
  • Arminas
    Hali

Nekem is ezt a SCSI driveres dolgot írja ki.. Viszont nem is tudok semmit sem csinálni, mert ha elindítom a progit, akkor meg azt írja ki, a please waites szövegnél, hogy:

Unable to add adapter. Unable to open file in kernel mode.

Ezután látszólag elindul a dt, de ha ráklikkelek, akkor meg azt a SCSI-s hibaüzenetet írja ki, aztán bezárul..

plz help! :)

• Kerry King
    Hello bmate0007!
    Ezt azért írja ki mert nem engedélyeztél egyetlen vírtuális meghajtót sem!
    Üdv
  • bmate0007
    senki?:(
  • bmate0007
    Hello mindenki!

Olyan problémám van, hogyvamikor elindítom(-nám) a DAEMONTools-t akkor a következőt dobja ki:

Hogyan lehetne ezt helyreállítani/megszüntetni?
  • Destiny624
    sziasztok van 1 probléma a Harry Potter 5 játékával.amikor megpróbálom elindítani ezt írja ki:Emulátor programmal való ütközés észlelése.
    kikapcsoltam úgy h piros legyen a jel de nem jött be,ezt hogy lehet megoldani??
  • domalajos
    sziasztok!!nekem az a problémá a daemon toolsal hogy mind a 4 drivert fel akarom rakni!!!de nekem csak az 1sö megy fel!!a többi ne akar láccodni!!seggicetek mi lehet a baj mert igy nem tok feltelepiteni a játékot!!
  • fifticenti1992
    Sziasztok!

Én abban szeretném a segítségeteket kérni hogy amikor el akarom indítani a Daemon Tools-t akkor azt írja ki hogy "A virtuális SCSI meghajtó nem található." Ha valaki tudna nekem segíteni azt meg köszönném!!!!!!
    E-mail címem: [email protected]

Köszi!
  • TomBond
    Sziasztok!

Olyan problémám van (és még rajtam kívűl jópár ismerősömnek) hogy nem tudom feltelepíteni Vista alá a DaemonTools-t. Próbáltam a 4.08-al a 4.09-el és a 4.091-el is. Telepítés közben újraindul a rendszer (ez eddig természetes) de újraindulás után újra kéri az újraindítást, és ez így tovább a végtelenségig! Tud valaki segíteni?
  • apu
    Szinte ugyanez jött össze nekem megoldódott?
  • Kenoby
    Sziasztok !
    Olyan problémám volna hogy egy XP ráinstall után a DT nem műxött, na mondom uninstall meg reinstall aztán jó lesz, de nem. Feltelepités után amikor meg akarja csinálni a virtuális meghajtót akkor az XP felismeri az uj hardfware-t és "VAXSCSI Controller"-t akar installálni aminek következtében kiirja hogy a telepités során hiba lépett fel mert tiltott az eszkösz vagy az ami használja és a sárga felkiáltójellel együtt kerül be az eszközkezelőbe. Na és innentől fogav semmilyen virtuális meghajtó nem megy. NForce4 ultrás Gigabyte alaplap, probáltam az nfroce drivert ujra rakni e semmi. Hiba marad mindig ugyanaz. Ha valakinek van valami ötlete akkor az please help me !!!
  • kisss19
    Sziasztok!

Anti-Blax

Telepités

A virtuális meghajtókat ki kell kapcsolni, unmountolni hogy a sajátgépben
    csak a fizikai meghajtók látszódjanak!!!
    Különben ghost vagy rendszer install (én a daemont ki is kapcsoltam bár
    valószinű nem szükséges)

Anti-blaxot ezután lehet telepiteni.

Az óra mellett megjelenik egy cd ikon ezen jobb egér klikk.
    Setting kiválaszt.
    Kis ablak jelenik meg felül három cd emuláló: Daemon,Alkohol,Blind W.
    Alkohol elérési útvonalat automatikusan beállitotta
    (vsz a daemont is ha be van kapcsolva) ha nem az tallózással megoldható.

Alatta first,socond...stb(első,második...hatodik) gém beállitás.
    Lejebb jobbra a gém exe mező mellette tallózás gomb(..).
    Én a NfsMW-ot választottam Anti megvizsgálta és securom5-öt autó beállitotta
    (a securom7-et kézileg kell beállitani).
    Játék neve beugró ablakba nfs(ide bármit irhatsz amiről megismered majd a
    játékot)
    Device beállitsásnál device0 választottam majd a Use Daemon rádiógombot
    Alatta a cd kép elérési útvonalát. Majd ok.

Óra mellett a cd jobb egér klikk, legfelső menüpont run game klikk nfs klikk
    device0 ok, a játék elindult.

Azért irtam ezt a kis bemutatót mert olvastam a fórumon sokakat megszivatott ez
    a progi, ha valaki rászánja magát a használatára itt van nekem igy sikerült.

Letölthető(valamelyik tükör(mirror) csak jó lesz)sok okossággal együtt:
    http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#Anti-Blaxx

Ui.:PeerGuardian-t használjatok ingyen tölthető a Phoenixlabs.org oldalról.
    Meglátjátok mennyien kiváncsiak a szgépetek tartalmára jogvédő szervezetek,
    kormányok, egyetemek....akik eddig láthatatlanul kutakottak.
  • Sickboy25
    Sziasztok!!

Segítsetek nekem!!
    Most töltöttem le először .daa kiterjesztésű fájlt és nem tom megnyitni.
    Mivel lehet vagy hogyan?
    Köszi előre is!!
  • Csirke 013
    starforce???
    az az??
  • Csirke 013
    pl??
    milyen emuláló program van még??
  • Csirke 013
    nincs
  • ssolitude
    Van a gépen Alcohol vagy más emuláló program?
  • Csirke 013
    a daemon tools telepítése közben kiírja"Device setup error:code 25057 (8x61E1),2 (0x2).Contact your support personal.
    segíjjetek ez mit jelent
    please naon kell a help
  • M.A.D.
    Mi is volt a baj? :)
  • Sephi
    Kozben rajottem mi volt a baj azota megyen :D
  • M.A.D.
    egy kis segítség:
    http://misterxp.uw.hu/mrxp/index.php?oldal=keret&x=x&tipus=trukkok&belso=trukkok&e=hibak_on

itt valahol...talán...:)
    nálam az alaplapcserén nem újrainstallálás működött tegnap.
  • M.A.D.
    Én is így jártam a héten. 2 perc után automatikusan fagyott, és az eseménynaplóban tisztán látszódott, hogy ez okozta.
  • Sephi
    Na kerem nem indul el a windows. SPTD.sys file miatt amit ugy a daemon tools hasznal. Kiturultem/atmasoltam Windows/System32/drivers mappabol de most mar oszzevissza baszta a gepet.

Mi lehet a baj es hogyan tudnam visszatenni?
  • CSOCSO
    a jatek topicjaba menjel ott kerdezd meg hogy mi kell hozza.. sr7stop vagy akarmi mas.. azok megoldjak a problemadat
  • AdaKiller
    sztem clonecd+vagy clone dvd-re lett érzékeny
  • doroty
    valaki légysz segítsen el kell távolítanom az emulálót vagyis azt írja ki a gép,hogy cd/dvd emuláló jelenlétét észleltük kérjük távolítsd el az emuláló programot és indítsd újra a játékot.állítólag antiblaxx-al vagy curerom-mal lehet hol találok ilyet?s.o.s kéne a segítség és a kordínácíó. köszi minden segítőkész emberkének előre is.
  • bujdy4
    http://www.gamecopyworld.com/
  • Trion
    Ki tudja elküldeni az anti blaxxot
    vagy egy linket hogy honnan szedjem le
  • NeoMaN
    poweriso
  • Trion
    hi

Honnan tudom leszedni az Anti Blaxxot ?????? Plz segitsetek

Vagy hogy tudom elinditani az L.a. Rusht