291
  • tomasz
    visszamész a lépcsőn és jobbra a kártyás ajtó!!
    Így már érthetőbb!!
  • tomasz
    húúúúúú én is valahol ott akadtam el,átvittem aszem ott valahol van 1 irányítós szoba!!ott van 1 kártya elindulf visszafelé ahonnan ide bejöttél de ugy egy lépcsőn lementél és ott visszamész ahogy a lépcső tetején megálsz jobbra s ott van a kártyás ajtó!!
  • Davidka
    Segíccsen valaki! tejjesen elakattam... Az első köüldinél vagyok, és egy szobában valami szellőzőhöz kéne mennem, mert ha rálépek a talajra, akkor elgázosítják a szobát... Már 1szer sikerült valamire felmásznom, de nem tudom megcsinálni újból... Van valami mászó, vagy ugró gomb??!!
  • tomasz
    lehet ezzel a gamessal neten nyomulni??!!
  • Mossberg
    Köszi !
    Akkor megvárom amíg újra lesznek
  • grebber
    Asszem azért mert szerver csere van!!!
  • Skyline
    őh igen énis szaroztam a megoldás az hogy van egy gomb ami behozza baloldalra az invertory-t (Alapból a BAL NYIL) ott kiválasztod a szérumot majd jobbklikk és már bele is tette a szérumot a piába de vigyázz hogy a pultos csaj háttal legyen ekkor!.Utánna feltod veni a tálcát jobbklikkel:)
  • Mossberg
    Félig már megvolt a G-box-ról a game de történt velük valami
    Tudnátok adni müködő linket?
  • Sil3nt
    elején elakadtam.,..miylen gombal kell felvenni a pultrol a tálcát? mert sehogy se találom a gombot...
  • Skyline
    Hmuda milyen drivert használsz?:)
    Mert nállam hasonló a jelenség gef4ti4200-nál és azt vettem észre hogy:
    Minél jobb felbontásra rakom a játékot és minél több grafiopciót belövök annál kevésbé szaggat...
    A max amit be tok állítani 1280*1024 de még itt is lassú és szaggatgat...Most vagy a driverem a szar a geforcenak vagy a játékkal van valami grafikai gebasz ilyen grafikával ennek hasítania kéne a gépemen...
    Próbázd ki teis minél feljebb rakod a grafit annál jobban megy...
  • tomasz
    hehe
  • tomasz
    Ki ordibal???csak véletlenül volt lenyomva a caps lock.....
  • DONGUBA
    Mit ordibalsz?
  • tomasz
    HY VALAKI + TUDNÁ NEKEM MONDANIVANNAK A JÁTÉKBAN COMBÓK??
  • tomasz
    hát köszi de ezel nem nagyon jutottam előre mert eddig én is eljutottam de nekem Angol kéne de azért kösszi!! :DD
  • Hmuda
    GF ti 4600
  • a.carkey
    Folgende Cheats sollten euch das Agenten-Leben in der TV-Versoftung 'Alias' erleichtern:

Cheat Wirkung
    BIGDOGS Die 50cc freischalten
    MINIGAMES Alle Mini-Spiele freischalten
    WRECKINGBALL Al Bowling freischalten
    OBTGOFAST Verbesserte KI

Levelauswahl-Menü:
    Wenn ihr das Programm einmal komplett durchgespielt habt und beim 'Neues Spiel'-Bildschirm die Tasten und drückt, öffnet sich das Levelauswahl-Menü.
    Diese Cheats sind noch ungeprüft, daher schreibt uns bitte, ob sie funktionieren oder nicht.

Solltet ihr Fragen oder Kritik zu unserem Tipps-und-Tricks-Bereich haben, könnt ihr diese hier stellen beziehungsweise äussern. Wir freuen uns auf eure Kommentare.

• tomasz
    hát ez kész!!én nem találok semmit ezen!!!prószáld + úgy hogy a cheatot rakod be mert engem mind fel eldobott!! :)
  • tomasz
    hát ez kész!!én nem találok semmit ezen!!!prószáld + úgy hogy a cheatot rakod be mert engem mind fel eldobott!! :)
  • a.carkey
    Alias Cheats ...
  • tomasz
    bocsi de így mindent talál de nem aszt ami kéne + néznéd nékem??
    és írd le!
  • tomasz
    Nem tom én sem mert eddig ami volt ilyen nehéz gamesom valamelyikkel szenvedtem de valamelyiket kinyomom cheattal!! de azért kösszi!!!
  • grebber
    Hogyhogy szaggat milyen vga-d van????
  • Hmuda
    Jó gém lenne ha nem szaggatna izombol minimum grafikán.
  • a.carkey
    Amúgy pár kép (remélem látszanak majd!):

• a.carkey
    Érdekes.

Írd be googlebe:

"alias pc cheat download" és találni fogsz ...

Amúgy minek is?

Jól be kell lőni az irányítást - kell vele szenvedni - és kész ...
  • tomasz
    hy all valaki tudna nekem cheatot v trainert adni??nagyon kéne mert nekem nagyon fura a game és kurva nehezen megy!! :)
  • a.carkey
    Egész ehető ez a játék. Van egy nagyon eltalált hangulata. Visszaadja a filmsorozatot. A bunyó rész is elég ütős, kb. mint a legújabb Indyben volt. A grafika is tűrhetős. Ha olyan lenne a grafikája, mint a Splinternek volt, az nagyon megdobná, de a hangulata szerintem elviszi. Nagyon jó viszontlátni a sorozat elemeit. A camerakezelés néha gáz, de amúgy meg lehet szokni.

Amikor történik valami, és felosztódik a képernyő, ha esetleg valaki vagy valami jön, az nagyon jól eltalált és meg van csinálva. Érdemes megnézni, szépen belőni az irányítást - konzolhoz szokottak előnyben - és pár órát szánni neki.
  • Boroskóla
    Ez a béna billentyűzet beállítás tegnap egy félórát szoptam vele még rendesen be tudtam lőni,kapják be a készítők.A grafika tényleg nem valami nagy zsám de legalább a csaj jól néz ki benne.Az első pályán guggoljatok le a csajszival és nézzétek meg szemből.
  • jAsOn VoOrHeEs
    ja már megvan
  • jAsOn VoOrHeEs
    grafikán
  • jAsOn VoOrHeEs
    Grfikán hol lehet benne állítani???
  • grebber
    A véleményem az hogy a graf lehetne jobb is de igy is elmegy.A verekedős rész tetszik (a csaj is tetszik :) )
    Feladatokat kapsz azt kell végrehajtani lopakodással, bunyóval.
  • lwb
    én is sokáig görcsöltem vele, mire rájöttem. ugyanis rögtön átállítottam az irényítást, ezért nem volt logikus a dolog. a lényeg az, hogy a GADGET gombbal nyílik meg az inventory és az ENHANCED VISION és a másik (nemtom milyen) VISION gombokkal lehet váltogatni a tárgyakat benne.
  • Mr. Perfect
    Először ki kell választani az inventoryból.A jobb nyillal kell megnyitni az inventory-t és asszem az egér jobb gombbal kell kiválasztani a szérumot, ezután adaállni a tálcához ahol a pia van és valamelyik egérgombbal kell beletenni. Egyébként mindíg ki van írva, hogy mit kell csinálni.
  • Scholes18
    Véleményt valaki!
  • BlackWolf
    hat nemtom milyen szar vagyok de a piaba hogy kell betenni a szerumot mer nekem nemsikerul nemtom mi csinalok rosszul mar minden gombot kiprobaltram meg ossze vissza kattingattam de nem sikerult hogy kell?
  • DONGUBA
    Fasza lesz ha nem megy majd a geforce mx460-ammal
  • Sephi
    Hmm nekem ez a jatek megvan mar egy ideje Ps2-on de meg hozza sem nyultam :)
  • grebber
    Na ezek uccsó képek akinek tetszik szedje le.