291
-
#91 visszamész a lépcsőn és jobbra a kártyás ajtó!!
Így már érthetőbb!! -
#90 húúúúúú én is valahol ott akadtam el,átvittem aszem ott valahol van 1 irányítós szoba!!ott van 1 kártya elindulf visszafelé ahonnan ide bejöttél de ugy egy lépcsőn lementél és ott visszamész ahogy a lépcső tetején megálsz jobbra s ott van a kártyás ajtó!!
-
#89 Segíccsen valaki! tejjesen elakattam... Az első köüldinél vagyok, és egy szobában valami szellőzőhöz kéne mennem, mert ha rálépek a talajra, akkor elgázosítják a szobát... Már 1szer sikerült valamire felmásznom, de nem tudom megcsinálni újból... Van valami mászó, vagy ugró gomb??!! -
#88 lehet ezzel a gamessal neten nyomulni??!! -
Mossberg #87 Köszi !
Akkor megvárom amíg újra lesznek -
#86 Asszem azért mert szerver csere van!!! -
Skyline #85 őh igen énis szaroztam a megoldás az hogy van egy gomb ami behozza baloldalra az invertory-t (Alapból a BAL NYIL) ott kiválasztod a szérumot majd jobbklikk és már bele is tette a szérumot a piába de vigyázz hogy a pultos csaj háttal legyen ekkor!.Utánna feltod veni a tálcát jobbklikkel:) -
Mossberg #84 Félig már megvolt a G-box-ról a game de történt velük valami
Tudnátok adni müködő linket? -
#83 elején elakadtam.,..miylen gombal kell felvenni a pultrol a tálcát? mert sehogy se találom a gombot... -
Skyline #82 Hmuda milyen drivert használsz?:)
Mert nállam hasonló a jelenség gef4ti4200-nál és azt vettem észre hogy:
Minél jobb felbontásra rakom a játékot és minél több grafiopciót belövök annál kevésbé szaggat...
A max amit be tok állítani 1280*1024 de még itt is lassú és szaggatgat...Most vagy a driverem a szar a geforcenak vagy a játékkal van valami grafikai gebasz ilyen grafikával ennek hasítania kéne a gépemen...
Próbázd ki teis minél feljebb rakod a grafit annál jobban megy...
-
#81 hehe
-
#80 Ki ordibal???csak véletlenül volt lenyomva a caps lock..... -
#79 Mit ordibalsz? -
#78 HY VALAKI + TUDNÁ NEKEM MONDANIVANNAK A JÁTÉKBAN COMBÓK?? -
#77 hát köszi de ezel nem nagyon jutottam előre mert eddig én is eljutottam de nekem Angol kéne de azért kösszi!! :DD
-
#76 GF ti 4600 -
#75 Folgende Cheats sollten euch das Agenten-Leben in der TV-Versoftung 'Alias' erleichtern:
Cheat Wirkung
BIGDOGS Die 50cc freischalten
MINIGAMES Alle Mini-Spiele freischalten
WRECKINGBALL Al Bowling freischalten
OBTGOFAST Verbesserte KI
Levelauswahl-Menü:
Wenn ihr das Programm einmal komplett durchgespielt habt und beim 'Neues Spiel'-Bildschirm die Tasten und drückt, öffnet sich das Levelauswahl-Menü.
Diese Cheats sind noch ungeprüft, daher schreibt uns bitte, ob sie funktionieren oder nicht.
Solltet ihr Fragen oder Kritik zu unserem Tipps-und-Tricks-Bereich haben, könnt ihr diese hier stellen beziehungsweise äussern. Wir freuen uns auf eure Kommentare.
-
#74 hát ez kész!!én nem találok semmit ezen!!!prószáld + úgy hogy a cheatot rakod be mert engem mind fel eldobott!! :) -
#73 hát ez kész!!én nem találok semmit ezen!!!prószáld + úgy hogy a cheatot rakod be mert engem mind fel eldobott!! :)
-
#72 Alias Cheats ... -
#71 bocsi de így mindent talál de nem aszt ami kéne + néznéd nékem??
és írd le!
-
#70 Nem tom én sem mert eddig ami volt ilyen nehéz gamesom valamelyikkel szenvedtem de valamelyiket kinyomom cheattal!! de azért kösszi!!! -
#69 Hogyhogy szaggat milyen vga-d van???? -
#68 Jó gém lenne ha nem szaggatna izombol minimum grafikán. -
#67 Amúgy pár kép (remélem látszanak majd!):
-
#66 Érdekes.
Írd be googlebe:
"alias pc cheat download" és találni fogsz ...
Amúgy minek is?
Jól be kell lőni az irányítást - kell vele szenvedni - és kész ... -
#65 hy all valaki tudna nekem cheatot v trainert adni??nagyon kéne mert nekem nagyon fura a game és kurva nehezen megy!! :) -
#64 Egész ehető ez a játék. Van egy nagyon eltalált hangulata. Visszaadja a filmsorozatot. A bunyó rész is elég ütős, kb. mint a legújabb Indyben volt. A grafika is tűrhetős. Ha olyan lenne a grafikája, mint a Splinternek volt, az nagyon megdobná, de a hangulata szerintem elviszi. Nagyon jó viszontlátni a sorozat elemeit. A camerakezelés néha gáz, de amúgy meg lehet szokni.
Amikor történik valami, és felosztódik a képernyő, ha esetleg valaki vagy valami jön, az nagyon jól eltalált és meg van csinálva. Érdemes megnézni, szépen belőni az irányítást - konzolhoz szokottak előnyben - és pár órát szánni neki. -
Boroskóla #63 Ez a béna billentyűzet beállítás tegnap egy félórát szoptam vele még rendesen be tudtam lőni,kapják be a készítők.A grafika tényleg nem valami nagy zsám de legalább a csaj jól néz ki benne.Az első pályán guggoljatok le a csajszival és nézzétek meg szemből. -
#62 ja már megvan -
#61 grafikán -
#60 Grfikán hol lehet benne állítani??? -
#59 A véleményem az hogy a graf lehetne jobb is de igy is elmegy.A verekedős rész tetszik (a csaj is tetszik :) )
Feladatokat kapsz azt kell végrehajtani lopakodással, bunyóval. -
#58 én is sokáig görcsöltem vele, mire rájöttem. ugyanis rögtön átállítottam az irényítást, ezért nem volt logikus a dolog. a lényeg az, hogy a GADGET gombbal nyílik meg az inventory és az ENHANCED VISION és a másik (nemtom milyen) VISION gombokkal lehet váltogatni a tárgyakat benne. -
Mr. Perfect #57 Először ki kell választani az inventoryból.A jobb nyillal kell megnyitni az inventory-t és asszem az egér jobb gombbal kell kiválasztani a szérumot, ezután adaállni a tálcához ahol a pia van és valamelyik egérgombbal kell beletenni. Egyébként mindíg ki van írva, hogy mit kell csinálni. -
#56 Véleményt valaki! -
BlackWolf #55 hat nemtom milyen szar vagyok de a piaba hogy kell betenni a szerumot mer nekem nemsikerul nemtom mi csinalok rosszul mar minden gombot kiprobaltram meg ossze vissza kattingattam de nem sikerult hogy kell? -
#54 Fasza lesz ha nem megy majd a geforce mx460-ammal -
#53 Hmm nekem ez a jatek megvan mar egy ideje Ps2-on de meg hozza sem nyultam :) -
#52 Na ezek uccsó képek akinek tetszik szedje le.