291
  • GiGa master
    de sehol nincse zöld pont!!
  • Davidka
    hát asszem simán 1 emelettel fejjebb mész és a kezdő pozícióhoz viszed (a térképed érdemes nézegeti, zöld ponttal szokta jelezni, merre kell menni, ha megfelelő emeleten vagy) Az meg hogy hol a lépcső, már nem tudom...

Egyébként örömmel bejelentem VÉGIGJÁTSZOTTAM :)
  • GiGa master
    hy de hogy lehet kivinni a mukikát??
  • Davidka
    menj az ablakhoz (én is vesződtem vele :)
  • dia
    sziasztok
    Segítsen valaki mert 2 napja nem jutok túl egy részen.
    A Casinó pálya végén vagyok már csak ki kéne jutni az épületből
    Az előtérből 3 felé lehet menni de mindhárom ajtó zárva van és csak jönnek az ellenfelek de nem találom a kiutat:(
    Előre is köszi
  • Davidka
    hát ja.
    különben küldetések terén nem áll rosszul a játék, elég sok van, csak néha unalmas... Néhány helyen van egy csomó mentési pont, holott felesleges, máshol meg alig és kéne esetleg, mert mindig nagyon hátulról kell újrakezdeni a dolgot és idegesítő...
  • Shep
    igen közben rájöttem, csak ne lenne ez az idióta irányítás, a legobb az lenne ha 3 kezem lenne
  • Davidka
    Shift + valamelyik iránygomb (wasd), akkor fenn lesz a ládán és utána b gombbal felugrik
  • Shep
    Á az első pályán mikor le kell jutni a fegyverraktárba, hogy lehet felmászni a lift feletti szervízaknába? Odatolam a ládát de nem tudok felmászni rá, gombot nem találok hozzá hogy beállítsam akkor most mi van?
  • Davidka
    ok, megoldottam...
  • Davidka
    Asszem ki kell vinni a csávót és utána a legfölső emeletre felmenni, valami laborba.

Nekem segítene vki? már 1 napja ott vagyok, hogy folyosókon kéne átmenni, de mindenfelé lézer van és nem tudok rájönni, hogy hogy tudnám kiiktatni őket (mert van 2 ami átszeli az egész folyosót, de az indulópontjuk, amit le kéne fagyasztani két különböző oldalon van :(
  • ACE
    Ez engem is érdekelne!
  • GiGa master
    hy valaki segíte 1 diliházban vagyok ás a csáveszt is kiszabadítotam mit kell még ott tenni??
  • nzoil
    Oké,kösz,megvan
  • Davidka
    jah, akkor be kell menni a store roomba. ott lesz valahol, megtalálod. Bemész, akokr balra felmászol és egy csövön mész tovább, utána egy polcra dobod le magad, és érdemes utána elverni az őrt, aki ott van. Szóval ha fenn vagy a polcon, akkor már láthatod a két üvegcsét, ami polcok tetején van, az kell (térképen is mutatja) Az elsőhöz úgy érdemes menni, hogy átkapaszkodsz a dobozok előtt, aztán a másodikhoz automatikusan átugrik.
  • nzoil
    Az meg van,azután nem tudom,hogy mit kéne csinálni,csak annyit ir hogy: collect the tatoo upgrade chemicals.
    A testen már véeztem dna tesztet is,meg a gépet is odavittem stb.
  • Davidka
    Vannak hullák polcokban, vagy mikben :) és ott asszem balról a második ember kell neked, ha megvan, akkor a kemera rámegy valami eszközre, és majd azt kell odatolni a hullához.
  • nzoil
    üdv

Van egy rész ahol van egy terem hullákal tele,ott most valami tetoválásokat vagy miket kéne gyűjtenem.
    Honnan,hol,hogy?hulláktól?ha igen,hogy?
    Előre is kösz!
  • Davidka
    van terem, ahol 2 is van. (asszem azok a pálya elején vannak és a pálya uccsó termében is van 1 csont. Ja és még asszem a portából nyíló teremben is van 1
  • pauly
    kösz,akkor továb keresgélek :)
  • SZEG007
    jaja
  • pauly
    Mindegyik ugyanolyan kis uveges szekrenybenm van?
  • pauly
    Hi

A museumban amikor ossze kell gyujteni 6 csontot,a 6.-kat nem találom.A többi 5-öt azt hamar megtalaltam,de a 6. nincs meg.Valaki meg tudja mondani hogy merre keressem?
    Vagy viszább van mint a többi 5?
  • tomasz
    mire gondolsz a bombánál??v az ilyen hekkerkedésre??

• Davidka
    én lenyomom a Shiftet közben, úgy mindig sikerül :)
  • tomasz
    áááááá MÁ NEM KLL ÁT VITTEM!!
  • tomasz
    valaki tartmár ott ahol 1 bombátkell hatástalanítani??ott mi a kód pontosabban nem is bomba hanem raketta!!
  • pauly
    Nekem is,csak ez zavaró benne eléggé.
  • Glpetyus
    Furcsa(szar)egy kicst az irányítás,mert hol felmegy hol nem...Hiányzik az ugrás...
    Ha az irányitásra egy kicsit odafigyeltek volna,ez sokkal jobb gém lenne...
    Bár nekem idáig tetszik...:)
  • pauly
    Nem tudom,de mintha nem mindig mukodne jol,bar lehet hogy en csinaltam rosszul
  • tomasz
    én mindig úgy megyek fel dolgokra hogy csak pl:a teher autó hogy odáállok és előre nyomom!
  • pauly
    Kösz a segítséget.
    Tomasz :A gépfegyvernél áttudtam már emnni,nem ott akadtam el,de azért kösz :)
    Egyébként nem tudom,de szerintem az irányítás elég vacak,a teherautónál is próbáltam bemenni,csak akkor nem sikerült.
  • Glpetyus
    Mássz be a teherautóba...
  • tomasz
    hát fogyi elindulsz a csáveszok felé lecsapod őket és amikor a fegyverhez érsz akkor amikor elfordul akkor elindulsz felé és amikor odaérsz akkor ott van 1 nemtomi és a fegyveralatt van ott lgugolsz és végigmész annál a szarnál!!és amikor visszafordul akkor te átslisszolsz!!ennyi remélem segítettem!!
  • pauly
    Hi

Ott hol kell továbbmenni,amikor egy sikátorban vagy hol kezdunk,van a falon egy mozgásérzékelős gepfegyver is,és az út végén meg egy teherkocsi áll,nyitott ajtókkal.
    Van az egyik helyen egy léefolyócső,azon fl tudok mászni,de onnan megint nemtudok tovább menni.
    Please valaki help
    Előre is kösz!
  • Glpetyus
    Nekem bejön a gém,de egy qrva ugrást belerakhattak volna...
  • tomasz
    lehet ezzel a gamessal neten nyomulni??!!
  • Davidka
    ok, megvan...
  • Davidka
    argh!! mit ne mondjak, nem túl kényelmes az irányítás.... Ott vagyok a teherautó hátuuljánál, már minden gombot összevissza nyomogattam, de nem tudok felmászni... tud vki segíteni?
  • Davidka
    köszi!!!! már tovább is jutottam :) nem gondoltam, hogy az előrehaladáshoz vissza kellett volna menni :)