Alias
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott tartok hogy egy embert be kell oltani egy fecskendõvel vagy mi,de nem tudom,hogy hogy.Mert elég sokáig verem ,de nem akar kifekudni.Hogy kell?
Elõre is kösz!
Ha igen mondjátok hogy még van jó pár pálya a diliház után mert erõsen bejön a game és nemakarom hogy végelegyen

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Felmentem a liftel, kinyirtam mindenkit, de eljutok ket ajtohoz amihez masik fele tetko kene de sehol nem talalom a hullat akinek a kezet le kene vagni. Merre kell keresni??
köszi, örök hála:)))
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Egyébként örömmel bejelentem VÉGIGJÁTSZOTTAM :)
Segítsen valaki mert 2 napja nem jutok túl egy részen.
A Casinó pálya végén vagyok már csak ki kéne jutni az épületbõl
Az elõtérbõl 3 felé lehet menni de mindhárom ajtó zárva van és csak jönnek az ellenfelek de nem találom a kiutat:(
Elõre is köszi
különben küldetések terén nem áll rosszul a játék, elég sok van, csak néha unalmas... Néhány helyen van egy csomó mentési pont, holott felesleges, máshol meg alig és kéne esetleg, mert mindig nagyon hátulról kell újrakezdeni a dolgot és idegesítõ...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem segítene vki? már 1 napja ott vagyok, hogy folyosókon kéne átmenni, de mindenfelé lézer van és nem tudok rájönni, hogy hogy tudnám kiiktatni õket (mert van 2 ami átszeli az egész folyosót, de az indulópontjuk, amit le kéne fagyasztani két különbözõ oldalon van :(
steam, origin: ACE_hun
A testen már véeztem dna tesztet is,meg a gépet is odavittem stb.
Van egy rész ahol van egy terem hullákal tele,ott most valami tetoválásokat vagy miket kéne gyûjtenem.
Honnan,hol,hogy?hulláktól?ha igen,hogy?
Elõre is kösz!
A museumban amikor ossze kell gyujteni 6 csontot,a 6.-kat nem találom.A többi 5-öt azt hamar megtalaltam,de a 6. nincs meg.Valaki meg tudja mondani hogy merre keressem?
Vagy viszább van mint a többi 5?
Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!
Ha az irányitásra egy kicsit odafigyeltek volna,ez sokkal jobb gém lenne...
Bár nekem idáig tetszik...:)
Tomasz :A gépfegyvernél áttudtam már emnni,nem ott akadtam el,de azért kösz :)
Egyébként nem tudom,de szerintem az irányítás elég vacak,a teherautónál is próbáltam bemenni,csak akkor nem sikerült.
Ott hol kell továbbmenni,amikor egy sikátorban vagy hol kezdunk,van a falon egy mozgásérzékelõs gepfegyver is,és az út végén meg egy teherkocsi áll,nyitott ajtókkal.
Van az egyik helyen egy léefolyócsõ,azon fl tudok mászni,de onnan megint nemtudok tovább menni.
Please valaki help
Elõre is kösz!