291
  • GiGa master
    de én a gyogyó intézetben vok és nem tom hogy mit kell csinálni mindenki kinyírok és nm tom mit kell csinálni!
  • fitutufi
    alias meglátja és valamit csinál magával szerintem rávési vagy mittudomain
  • fitutufi
    karján
  • fitutufi
    hát az egyik hulla karjáá --- veszekedás vége :D
  • GiGa master
    aszt én sem tudom!!!
  • dia
    OK
    Veszekedés vége:)
    Akkor sem tudom hol az a r.. tetkó:(((
  • GiGa master
    figyeljetek nem itt kéne veszekedni hanem menjetek el a kurva gumiszobába és nyissatok 1 kurva tropicot magatoknak hogy a xxx nek a vezsekedésük!és ott veszekedjetek ne 1 játék tropicba!!
  • fitutufi
    nézzd meg alatta amit kimásoltál mennyit leirtam de különben ahol elakadtam akkor arra ténleg nem gondoltam előszőr hogy tudtam volna megoldani
  • fitutufi
    nem egy hete azt csak irtam de mind1 azt különben ugy kellett hogy amikor megvan a tetkó akkor utána odakell húzni az uccsó emberkéhez azt a lézeres baszást felé és use de márt nem emléxem rá tisztán majd az uccsó pályánál segítek:D:D:D ha egyáltalán eljutsz addig én 17 nap alatt végigvittem de komolyan
  • dia
    © fitutufi tegnap 20:08 | Válasz | #147

de nekem nagyon kéne a segítség plííz mert má 1 hete álok rajt :)

Te írtad:)))

Nem segítesz nekem vagy nem tudsz?
  • fitutufi
    ezt honnét veszed én különben is 4 napra kb akadtam el az uccsó pályánál a dc-be irtam be ezt hogy jöjjenek az emberek segíteni de rájötttem és MÁR VÉGIGVITTEM TE LÁMA!!!! nem az elején akadtam el :D:D:D mint TE
  • dia
    én még nem akadtam el 1 hétre mint te:))))
  • fitutufi
    dia te igen gyakran irogacc nem megy neked ez a gamma me láma vagy
  • fitutufi
    dia te vagy fő láma lámagirl
  • dia
    Ne lámázz inkább mond a megoldást:DDD
  • fitutufi
    majd megnézlek mit csinálsz a játék végén :D
  • fitutufi
    jajj de lámák vagytok minden percben segítség help help :D:D:D:D dia az volt a legkönnyebb :D:D:D
  • dia
    Most már nagyon unom:(
    A hullaszobában vagyok
    vannak hullák polcokon és vannak tepsik amiket nem tudok kihúzni
    amikor előttük vagyok jelez az op-tech logó de hiába próbálom a scennert használni nem történik semmi
    azt a röntgengépet vagy mit meg bárhova tologatom semmi
    valakiii segítsen
  • dia
    annyi a kód:)
    Megvannak a hullák
    Lemész a kódos liften utána kinyírsz néhány embert
    lesz egy szoba ahol 4-5-en vannak az egyiknél van egy kulcs az nyitja a morga feliratu szobát
    ott vannak a hullák csak nem tudom hogyan kell kinyitni a hullaajtókat
  • GOalie
    A kodot a doki mondja meg nalam 4747 volt, nemtudom valtozik-e vagy fix.
    A tatoot meg a hullahazban elvileg az egyik hulla kezen talalod.
    Viszont en meg itt akadtam el mert mar 20x korbejartam az egesz epuletet de semerre sem talalom a hullakat. Valaki meselje mar el merre laknak.
    Koszi
  • Vanek
    basszameg,letöltöttem,és ilyet ír ki: please take the ORIGINAL cd.... most honnan szerezzek ilyet? nincs vmi crack/patch vagy akármi hozzá,mert z így nagyon gány... vki help!!!
  • dia
    Sziasztok
    Megint elakadtam ha valaki segítene:
    az asylum pályán vagyok amikor kísérem a doktort vagy kit
    Két ajtó van a végén valami tattoot akar, hogy kinyíljon hol találom?
    Visszafelé pedig egy liftbe ütközöm aminek 4 számjegy a kódja
    arra kell menni esetleg?
    És honnan lehet tudni a kódot?
    Előre is köszönöm:)
  • fitutufi
    végigvittem az ALIAS-t végre hurráá!!!!!!!!!!!!!!!
  • pauly
    Nekem meg oda lett a felvett állásom.
    Hol tárolja a felvett állást?a c meghajton?
    Mert azt formáztam.
  • fitutufi
    de nekem nagyon kéne a segítség plííz mert má 1 hete álok rajt :)
  • fitutufi
    ott a vegyi szereket be kell helyezni a lézerbe szembe állsz akkor jobb oldalt van 3 ilyen lyuk abba utána bebujsz az elhuható dobozba és jön a hapek körbe néz te maradj ott bennt és jön egy video utána először ha szembe állsz a lézerrel akkor a bal oldalán kapcsold ki mert visszaszámol és akkor vége lesz és utána kapcsozd ki a hapekot utána a lézerre becélzod ahogy kell a securtity és még 1× kell hátrébb utána jön a hapek azt ugy kell hogy mögé mész de mindig meg fordul ott ugy hogy ne vegyen észre dns scannel megcsinálod és utána.... (tovább ne mondom) :D
  • fitutufi
    valaki tudan segíteni BUNKERES pálya elején a nagy ajtót hogy kell kinyitni ? má mindenkit kinyirtam de azt a nagy kaput nem tom kinyitni valami szerketyűvel kell az álványszerű gombját Sonic Boosterrel csak nem tom hogy kell HELP PLÍÍÍÍZ!!!KÖCCE
  • ZsoltiHunGames
    Elakadtam az Asylum pályán mikor a Laborba kell bemenni. Ott fel kell jutni a számítógéphez majd kinyitni a 3 ajtót, ahol megtalálható vmilyen vegyi anyag.
    Ezt le kell fényképezni és ezután jön egy csávó be a laborba. Akarmit csinálok mindíg kiírja hogy vége a küldetésnek. Ha tudja valaki mit kell csinálni az írja már le. HELP!
  • Vanek
    basszameg,letöltöttem,és ilyet ír ki: please take the ORIGINAL cd.... most honnan szerezzek ilyet? nincs vmi crack/patch vagy akármi hozzá,mert z így nagyon gány...
  • GOalie
    Koszi de a hutokamrat nem talalom semerre :)
    Mar lemenem a -1 re is a kodos liftel de ottis csak masik tetkos ajto van.
  • pauly
    Már semmi,megoldottam
  • pauly
    Hi

Ott tartok hogy egy embert be kell oltani egy fecskendővel vagy mi,de nem tudom,hogy hogy.Mert elég sokáig verem ,de nem akar kifekudni.Hogy kell?
    Előre is kösz!
  • Davidka
    van még pár, ha jól emléxem.
  • Skyline
    Végigtolta már valaki?
    Ha igen mondjátok hogy még van jó pár pálya a diliház után mert erősen bejön a game és nemakarom hogy végelegyen
  • Davidka
    fagyasztóban van, balról a második kis "fiók" amit nyitni lehet
  • GOalie
    Megkoszonnem ha valaki tudna segiteni mert a dilihazban kicsit elakadtam.
    Felmentem a liftel, kinyirtam mindenkit, de eljutok ket ajtohoz amihez masik fele tetko kene de sehol nem talalom a hullat akinek a kezet le kene vagni. Merre kell keresni??
  • dia
    ez tényleg ennyi volt:)
    köszi, örök hála:)))
  • GiGa master
    nah mind 1 kösszi!
  • Davidka
    hát akkor csak az lehet a baj, hogy még mindig az alagsorban vagy, fel kell menni 1 emeletnyit, sajna többet nem tudok mondani, már nem emléxem pontosan mi hol volt.
  • Mossberg
    1. prise WINNER !!!