Alias

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már semmi,megoldottam

Hi

Ott tartok hogy egy embert be kell oltani egy fecskendõvel vagy mi,de nem tudom,hogy hogy.Mert elég sokáig verem ,de nem akar kifekudni.Hogy kell?
Elõre is kösz!

Davidka
van még pár, ha jól emléxem.

Végigtolta már valaki?
Ha igen mondjátok hogy még van jó pár pálya a diliház után mert erõsen bejön a game és nemakarom hogy végelegyen

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Davidka
fagyasztóban van, balról a második kis "fiók" amit nyitni lehet

Megkoszonnem ha valaki tudna segiteni mert a dilihazban kicsit elakadtam.
Felmentem a liftel, kinyirtam mindenkit, de eljutok ket ajtohoz amihez masik fele tetko kene de sehol nem talalom a hullat akinek a kezet le kene vagni. Merre kell keresni??
ez tényleg ennyi volt:)
köszi, örök hála:)))

nah mind 1 kösszi!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Davidka
hát akkor csak az lehet a baj, hogy még mindig az alagsorban vagy, fel kell menni 1 emeletnyit, sajna többet nem tudok mondani, már nem emléxem pontosan mi hol volt.

1. prise WINNER !!!

de sehol nincse zöld pont!!

Davidka
hát asszem simán 1 emelettel fejjebb mész és a kezdõ pozícióhoz viszed (a térképed érdemes nézegeti, zöld ponttal szokta jelezni, merre kell menni, ha megfelelõ emeleten vagy) Az meg hogy hol a lépcsõ, már nem tudom...

Egyébként örömmel bejelentem VÉGIGJÁTSZOTTAM :)

hy de hogy lehet kivinni a mukikát??

Davidka
menj az ablakhoz (én is veszõdtem vele :)

sziasztok
Segítsen valaki mert 2 napja nem jutok túl egy részen.
A Casinó pálya végén vagyok már csak ki kéne jutni az épületbõl
Az elõtérbõl 3 felé lehet menni de mindhárom ajtó zárva van és csak jönnek az ellenfelek de nem találom a kiutat:(
Elõre is köszi

Davidka
hát ja.
különben küldetések terén nem áll rosszul a játék, elég sok van, csak néha unalmas... Néhány helyen van egy csomó mentési pont, holott felesleges, máshol meg alig és kéne esetleg, mert mindig nagyon hátulról kell újrakezdeni a dolgot és idegesítõ...

Shep
igen közben rájöttem, csak ne lenne ez az idióta irányítás, a legobb az lenne ha 3 kezem lenne

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Davidka
Shift + valamelyik iránygomb (wasd), akkor fenn lesz a ládán és utána b gombbal felugrik

Shep
Á az elsõ pályán mikor le kell jutni a fegyverraktárba, hogy lehet felmászni a lift feletti szervízaknába? Odatolam a ládát de nem tudok felmászni rá, gombot nem találok hozzá hogy beállítsam akkor most mi van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Davidka
ok, megoldottam...

Davidka
Asszem ki kell vinni a csávót és utána a legfölsõ emeletre felmenni, valami laborba.

Nekem segítene vki? már 1 napja ott vagyok, hogy folyosókon kéne átmenni, de mindenfelé lézer van és nem tudok rájönni, hogy hogy tudnám kiiktatni õket (mert van 2 ami átszeli az egész folyosót, de az indulópontjuk, amit le kéne fagyasztani két különbözõ oldalon van :(

Ez engem is érdekelne!

steam, origin: ACE_hun

hy valaki segíte 1 diliházban vagyok ás a csáveszt is kiszabadítotam mit kell még ott tenni??

Oké,kösz,megvan
Davidka
jah, akkor be kell menni a store roomba. ott lesz valahol, megtalálod. Bemész, akokr balra felmászol és egy csövön mész tovább, utána egy polcra dobod le magad, és érdemes utána elverni az õrt, aki ott van. Szóval ha fenn vagy a polcon, akkor már láthatod a két üvegcsét, ami polcok tetején van, az kell (térképen is mutatja) Az elsõhöz úgy érdemes menni, hogy átkapaszkodsz a dobozok elõtt, aztán a másodikhoz automatikusan átugrik.

Az meg van,azután nem tudom,hogy mit kéne csinálni,csak annyit ir hogy: collect the tatoo upgrade chemicals.
A testen már véeztem dna tesztet is,meg a gépet is odavittem stb.
Davidka
Vannak hullák polcokban, vagy mikben :) és ott asszem balról a második ember kell neked, ha megvan, akkor a kemera rámegy valami eszközre, és majd azt kell odatolni a hullához.

üdv

Van egy rész ahol van egy terem hullákal tele,ott most valami tetoválásokat vagy miket kéne gyûjtenem.
Honnan,hol,hogy?hulláktól?ha igen,hogy?
Elõre is kösz!
Davidka
van terem, ahol 2 is van. (asszem azok a pálya elején vannak és a pálya uccsó termében is van 1 csont. Ja és még asszem a portából nyíló teremben is van 1

kösz,akkor továb keresgélek :)

SZEG007
jaja

Mindegyik ugyanolyan kis uveges szekrenybenm van?

Hi

A museumban amikor ossze kell gyujteni 6 csontot,a 6.-kat nem találom.A többi 5-öt azt hamar megtalaltam,de a 6. nincs meg.Valaki meg tudja mondani hogy merre keressem?
Vagy viszább van mint a többi 5?

tomasz
mire gondolsz a bombánál??v az ilyen hekkerkedésre??

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

Davidka
én lenyomom a Shiftet közben, úgy mindig sikerül :)

tomasz
áááááá MÁ NEM KLL ÁT VITTEM!!

tomasz
valaki tartmár ott ahol 1 bombátkell hatástalanítani??ott mi a kód pontosabban nem is bomba hanem raketta!!

Nekem is,csak ez zavaró benne eléggé.

Glpetyus
Furcsa(szar)egy kicst az irányítás,mert hol felmegy hol nem...Hiányzik az ugrás...
Ha az irányitásra egy kicsit odafigyeltek volna,ez sokkal jobb gém lenne...
Bár nekem idáig tetszik...:)

Nem tudom,de mintha nem mindig mukodne jol,bar lehet hogy en csinaltam rosszul

tomasz
én mindig úgy megyek fel dolgokra hogy csak pl:a teher autó hogy odáállok és elõre nyomom!

Kösz a segítséget.
Tomasz :A gépfegyvernél áttudtam már emnni,nem ott akadtam el,de azért kösz :)
Egyébként nem tudom,de szerintem az irányítás elég vacak,a teherautónál is próbáltam bemenni,csak akkor nem sikerült.

Glpetyus
Mássz be a teherautóba...

tomasz
hát fogyi elindulsz a csáveszok felé lecsapod õket és amikor a fegyverhez érsz akkor amikor elfordul akkor elindulsz felé és amikor odaérsz akkor ott van 1 nemtomi és a fegyveralatt van ott lgugolsz és végigmész annál a szarnál!!és amikor visszafordul akkor te átslisszolsz!!ennyi remélem segítettem!!

Hi

Ott hol kell továbbmenni,amikor egy sikátorban vagy hol kezdunk,van a falon egy mozgásérzékelõs gepfegyver is,és az út végén meg egy teherkocsi áll,nyitott ajtókkal.
Van az egyik helyen egy léefolyócsõ,azon fl tudok mászni,de onnan megint nemtudok tovább menni.
Please valaki help
Elõre is kösz!

Glpetyus
Nekem bejön a gém,de egy qrva ugrást belerakhattak volna...

tomasz
lehet ezzel a gamessal neten nyomulni??!!

Davidka
ok, megvan...

Davidka
argh!! mit ne mondjak, nem túl kényelmes az irányítás.... Ott vagyok a teherautó hátuuljánál, már minden gombot összevissza nyomogattam, de nem tudok felmászni... tud vki segíteni?

Davidka
köszi!!!! már tovább is jutottam :) nem gondoltam, hogy az elõrehaladáshoz vissza kellett volna menni :)