System of A Down

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
hát, most a soadfans vmilyen okból nem jön be (amúgy is leterhelt szokott lenni), de én úgy tudom, hogy csinál egy különálló lemezt, de ez nem befolyásolja semmiben a bandában maradását.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Lasagne
Valami olyasmit olvastam hogy Daron Malakian kilép egy kis idõre a bandából..ha jól fordítottam nem oszlanak attól még fel.....ta cikk amúgy itt:
http://www.soadfans.com/Article368.htm

scorpeeon
www.darfurisdying.com - ezt a flash játékot hírdeti, azt mondják h segíti az információ terjesztését a geneocidérõl, elég fura 1játék az biztos 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

vaaa
tavaj novarockon ( ausztria ) voltak.
idén nem.

hi

xy21
ÖÖÖ ebben a hosszú szövegben mirõl van szó???<#confused>

Lasagne
Mezmerizén meg mind1ik szám 5/5

Lasagne
Imádom õket!Serjnek egyszerûen hihetetlen hangja van<#wow1><#eljen><#hawaii>,na meg a zene mellé..nem tudom mihez hasonlítani..Nem tudjátok lesz arra esély hogy Mo.-ra jöjjenek?vagy esetleg a környezõ országokba?<#conf>

A<#hamm><#taps> System of a Down a legjobb szerintem és nagyon imádom õk a legjobbak
scorpeeon
ismertem már régebb óta, nem rossz, de lehetne jobb, elégé össze van csak dobva 😄

vaa
lál
ötlet nem rossz, de picit jobbra számítottam 😊

anglia királynője a koronás röfi

scorpeeon
"SYSTEM OF A DOWN UNAUTHORIZED BOOK

An unauthorized book titled "System of a Down: Right Here In Hollywood" is being released this week via Independent Music Press in the UK. System and their management are not endorsing this project, as they had nothing to do with the research and writing of the book and cannot guarantee it�s accuracy."

és egy LOÁL

"System of a Down is committed to raising awareness of all human rights issues, including the current genocide crisis going on the Darfur region of Western Sudan. mtvU has launched a online campaign at www.darfurisdying.com to help spread information about the genocide. Through a partnership with the Reebok Human Rights Foundation and the International Crisis Group, mtvU awarded a development deal to group of student digital activists to create an online viral video game which will put players in the shoes of the 2.5 million refugees who are fighting for survival every day in Darfur. For more information on the crisis, please visit: http://www.mtvu.com/on_mtvu/activism/sudan.jhtml.

"MTV has been one of the early screamers on the Darfur Genocide at a time when no one was really paying any attention to it in the press. By calling it a genocide and not doing anything about it, our government is setting a standard for intervention only in cases of economic gain . I just met with a number of Democratic and Republican Congressmen and a Senator to talk about the need to have the U.S. Congress formally recognize the Armenian Genocide by Turkey in 1915. Part of the conversation was spent in explaining that genocide denial will lead to other genocide as in Darfur and the need for our government to use its leverage financially and otherwise in Africa to make sure that Khartoum gets the message that this will no longer be tolerated, along with encouraging the United Nations to immediately place an active, effective peace keeping contingent of troops in the Darfur region of Sudan."- Serj Tankian

Please check out www.darfurisdying.com and pass the link around. Thanks for your support."

scorpeeon

jointeer
asztóriás még egész jó volt ._.

köcsög

tigeroo
örexenek -.-
xy21
Most néztem meg egy párat megint(régebbieket)de ott is csak héhány ember fel le ugrál a többi ember csak tapsol meg ilyen rokker jelet mutat oszt ennyi.
És hogyismongyam egy slipknot koncerthez képest ez elég gyér!!!
Ami a legsz@rabb volt az a 2005-ös Xmas-es koncert(nem tok többet róla)az meg olyan volt mint egy szinházi elõadás.Mindenki csak áll és ennyi.
Az énekes is áll oszt csak énekel a régieken legalább ugrált meg táncolt néha.
Siralmas!!!😞

Dying Soul
System_of_A_Down-Lonely_Day-(CDM)-2006-MST.torrent

vaaa
régi felvételeken és is láttam, (mikor még énekes sem jimmynek akart kinézni és volt szakálla )

hi

vaaa
hasonlóan érezem én is.

pl. milánói koncert felvételeken, vagy aszem a sugar klipjében

hi

jointeer
pontosan melyeket is tekintetted meg?

köcsög

xy21
Megnéztem néhány koncertfelvételt és én nem értem a közönséget!!!
Csak állnak mint f@sz a lagziban és semmi Pogo vagy örjöngés, csak állnak oszt lessnek.<#wilting>
ez mér van???de ezt csak a systemnél láttam máshol(más együttesnél)nem.
Tiszta szégyen.Ha én elmennék system koncertre akkor ihaly csuhaly<#duma><#idiota><#guluszem1><#nevetes2><#boxer>

Gyiik
ááá, elõítéletesek vagytok😊

....................................................................................................

tigeroo
én a legrosszabbra is felkészültem -.-
Gyiik
mit értettél?

....................................................................................................

scorpeeon
jajó

jointeer
majmak :-|

köcsög

Snecie Smicie
loál :>

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Gyiik
vaj=zsír, csak egészségesebb😛

scorpeeon
??

Gyiik
vaj zene

jointeer
gecejek E-:

köcsög

Snecie Smicie
_0_

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

kenderke
neeeemmm

goagoagoa! infected mushroom!

tigeroo
redvásak -=:@
scorpeeon
ez fura...
bejelentették a Souls 2006-t, másnap meg lemondták...
"3.09.06 - SOULS 2006 CANCELLED

The recognition of the Armenian Genocide has always been a first and foremost priority in the minds of System of A Down, so it's unfortunate for us to announce that Souls 2006 has been cancelled. Despite the cancellation, System will always continue to fight for this truly important cause, and encourages all of our friends and fans to help educate the world about a forgotten genocide and the importance of recognizing this atrocity. We thank you always for your undying support..."

kenderke
ne oltsátok õket hé

kenderke
én az összes számból klipet akarok! belõlük sosem elég!<#vigyor>

scorpeeon
Sztem ez a Lonely Day kliep 1általán nem lett rossz! Nem mondom hogy más számból nem lehetett volna jobb klipet csinálni, de ez a klip akkor is nagyon jó! Persze örülnék még 1-2 számnak ha klip lenne belõlük 😊

tigeroo
banplz
ék

__|__ ________(*)________

áljatok le 😄

mit szpemmeltek itt?

tigeroo
nebánnyáá ühûûûûûûûûûhûûû<#rinya>
jointeer
mit makogsz, megütlek :|

köcsög

tigeroo
tikeró e vagy?:c

jaaaaaaaa >.<
jointeer
ezt mondom :|

köcsög

tigeroo
nyálas...:c

kill rock 'n roll vagy valami...😞 a hypnotize se valami nagy eresztés (videóklippnek)
hatezszar -.-
tigeroo
Lonely Day : <#vomit>
gnar killer
Van új klip, a Lonely Day. Nem tudom miért de nekem a számmal együtt nagyon tetszik.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;