System of A Down

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hallottátok?

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

<#idiota>

tigeroo
olyan mint az örvény csak m
Qwerty4
egyszerû, a csapat tagjai örmény származásúak...

Qwerty4

Mi az az örmény?

Amit én nézek azok közül elég sok.

Qwerty4
miért?még melyik fórum közeledik a kihalás felé?

Qwerty4

Ez a fórum is a kihalás felé sodródik?

Hallottátok már az új számukat?Bár nemtom,h mikori.Lehet,hogy csak nekem új😊
A címe:
Will they die for you

PíszLávJuniti
igen

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Reméjük,h így van.

Qwerty4
igen, rengetegen hallgatnak SOAD-t, többen mint gondolnátok, de itt a topik még sem pörög, biztos azért mert a banda jelenleg hallgat...<#smile>

Qwerty4

Krezga
igen, inkább😄
szacsi
szerintem meg tul sokan

:-O http://www.ashes.hu O-:

Csak az a baj,h kevesen vannak akik szeretik a Systemet.<#szomoru1>

Az biztos!
Mást nem is szoktam hallgatni(csak nagy ritkán,mikor nme vok olyan hangulatban😊)
Most is amikor írtam azt az üzit a Soldier Side ment.😄

Qwerty4
amúgy ezerrel hallgatom mind az 5 albumot és azt kell mondjam ZSENIÁLIS-ak!!!<#worship>

Qwerty4

Qwerty4
én megjöttem!!!<#smile>

Qwerty4

Van még vki ezen a fórumon?

szacsi
szerire

:-O http://www.ashes.hu O-:

egy idõre visszavonultak, igen
Most mi van velük visszavonultak v. mi? mikor lesz uj lemezük?

PíszLávJuniti
érdemes régebbi albumokat is meghallgatni

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

lee86
http://soad.fw.hu/

&#161;Hala Madrid!

Fülüke
hahóóóóóóóó... Tudna nekem valaki angolul vagy magyarul az egyik tag életérõl valamit? egy link vagy valamit?

De k*rvajó géped van istenem....

scorpeeon
Happy Birthday to John Dolmayan and Daron Malakian!
Date: 20.07.06

Happy birthday to John Dolmayan (33) and Daron Malakian (31)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
a Steal Thist mint tudjuk azokból a számokból dobták össze, amiket már az elõzõ albumokhoz csináltak, csak aztán mégis kimaradtak belõlük, mert nem illettek oda vmiért. Ennek ellenére a Steal This is egészen jó, csak a számok között nincs sztem nagyon kapcsolat emiatt. A SOAD, Toxicity egyértelmûen jók voltak. A Mezmerize/Hypnotize sztem teljesen korrekt volt, új stílust próbáltak ki, 1-2 szám kivételével szinte az összes tetszik, kiderült, hogy hihetetlenül jók nemcsak az "ordibálós" mûfajban, hanem másban is. Ott van pl. a B.Y.O.B., Question!, Sad Statue, Dreaming, Hypnotize, Tentative, Soldier Side. Mind1ik teljesen más, mint az elsõ 2 albumban megszokottak, mégis qrvajók. De mint ahogy a SOAD, Toxicity után is tartottak 1 kis szünetet, most is rájuk fér, az se jó dolog, ha csak úgy ontják magukból az albumokat, aztán az összes ugyanolyan. Elég, ha 1-2 évente csinálnak egy igazán jó, igényes albumot, ahogyan azt eddig is tették.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Bandew
Nekem sok számuk van ami nem tetszik.
De a Lonely Day nem egyszerûen nem tetszik, hanem teljesen hiányzott belõle a hangzásuk, meg a "zenéjük".

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PíszLávJuniti
Sõt!
Már a steal this albumnál éreztem vmit.. ami nem tetszett igazán. Hátha vissza tudnak csöppenni a kezdeti formájukba. Sugar Know Pluck.. szintû számok kellenének.

Bandew
Szvsz a legjobbkor tartanak szünetet. A Lonely Day-nél éreztem, hogy itt már valami nem stimmel.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

igyekszem =)

scorpeeon
Én ezt már eddig is tudtam, nincs benne semmi újdonság...
A #1941 hsz-emben az elsõ, egyben legléneyegesebb mondatot le is fordítottam az angol szövegrõl 😄

PíszLávJuniti
ezaz költözz arréb hogy jöhessenek ^^

A világ segglyukának peremére? :C

gnar killer
de még a közelbe se :C

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

gnar killer
soad.fw.hu fóruma

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ajókúvaanyjukat, hogy magyarországra bezzeg nem jönnek:c
jointeer
azsl felozlott

köcsög

Enosh Chan
az a masik foru mmelyi kis? 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

SRobert
Nem baj, nem kell szomorkodni...
Majd nagyon örülünk, amikor 4 év múlva megjelenik az új album. 😊))

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

gnar killer
most találtam másik fórumon:

"Popcorn Magazin 2006. 06.01

Rossz hírrel szolgálhatunk a SOAD-rajongóknak:úgy tûnik, a csapat egy idõre visszavonul.
Daron Malakian gitáros az MTV-ben jelentette be, hogy nyári turnéjuk és az Ozzfest után "néhány
évig" szüneteltetni fogják a csapatot. "Mindíg a System Of A Down tagja leszek. Ez sosem fog
megváltozni, de nincsen szabály, ami kimondja hogy mint egy óramû, folyamatosan gyártani kéne
a lemezeket.Egy kicsit a sajtát életünket szeretnénk élni, mert egy csapat rengeteg idõdet felemészti,
és néha le kell lassítanod és megáljt parancsolnod magadnak.Amikor elkezdtük, csak néhány srác voltunk
egy bandában, és a következõ dolog az volt, hogy autogramokat osztogattunk.Több mint 10 éve
csináljuk a Systemet, és azt gondolom, hogy mindannyiunk számára egészséges,ha egy kicsit
kiszakadunk belõle és késõbb visszatérünk hozzá."
Malakian elmondta, hogy az Ozzfest után(ami június 29-tõl augusztus 13-ig tart)a SOAD
határozatlan idõre szünetet tart. "Nem oszlunk fel. Ha az lenne a helyzet , nem lépnénk fel
az Ozzfesten" - magyarázta Malakian a zenecsatornán, és azt is hozzátette, hogy nagy
kihívást jelent számukra, hogy Ozzy Osborne-t "kell helyettesítsék" , aki csupán 10 koncert alkalmával lép fel
idén: "Ez nem egy búcsúturné, de elég sok idõ lesz, amíg újra együtt színpadra lépünk.
Nincsenek terveink a jövõre. Az elmúlt 10 évünk arról szólt, hogy csináltunk egy lemezt,
majd megterveztük a következõt , megtervezzük a turnét, megterveztük ezt, megterveztük azt.
Az egész életünk a System alapján kellet megterveznünk. " Talán némi vigaszt nyújthat a rajongóknak,
hogy megjelent a csapat legújabb életrajzi könyve igaz angolul. Ben Myers Right Here in Hollywood
címû írása a ' 90-es évekbeli underground kezdetektõl követi végig a kultusszá vált örmény-amerikai
csapat pályafutását, amely összesen 25 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Elsõ, saját nevüket
viselõ albumuk 1998-ban jött ki, amit a 2001-es Toxicity követett, majd egy évvel késõbb a Steal
This Album. Legutolsó anyaguk a két részletben kiadott duplalemez, a Hypnotize/Mezmerize volt.
Malakian mondása szerint õsztöl új projekten akar dolgozni Scars On Brodway nevû csapatával,
ezenkívül pedig tárgyalásokat folytat egy filmzene elkészítésésrõl is. A csapat többi tagjának is
megvannak már a tervei:Tankian saját kiadóját vezeti , Serjical Strike és Odadjian pedig valószínüleg
a Wu-tang Clannal kezd közös produkcióba. "Jó pár dolog sorakozik már, amit meg akarok valósítani
Az elsõ naptól kezdve én írtam az összes System lemezt, így nekem személy szerint nagyon jót
fog tenni, hogy egy kicsit kiszakadhatok belõle.Vannak akik ezt feloszlásnak neveznék, de én nem
hívnám annak. Még a U2 is tartott egyszer egy kis szünetet, és aztán visszatértek egy új hangzással.
Nem próbálunk meg senkit utánozni -ez csak egy példa arra , hogy így is lehet" - mondta el Malakian.
"Az emberek sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a csapatra, mint a mûvészetre. Véleményem szerint
viszont a mûvészet a legfontosabb aspektusa az egésznek - hívják akár System Of A Downnak vagy
Scars On Brodwaynek vagy akárminek." "

scorpeeon
Új single a Kill Rock 'N Roll lesz!

scorpeeon
ne haljunk már ki, gyerekek! 😄 csináljunk vmi új faszákos flesses bannert azt dobjuk föl a topicot! 😊

Enosh Chan
ok megnyugodtam pedig én is fan vgayok 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Krezga
még csak haldoklik😊
Enosh Chan
miva megdöglött a topic? 😄

Lasagne
úúú köszi😊 nem nagyon tudok angolul...de most megnyugtattál<#vigyor3>

gnar killer
mindég a szünet :c

scorpeeon
na, most bejött az oldal.
eleve ez a hír címe, hogy a SOAD nem oszlik fel.
Aztán vmi olyasmi h sok olyan híresztelés kering, hogy ezen a nyáron az Ozzfesten lesznek utáljára együtt, de Malakian mondja, hogy ez nem igaz.
"Mindig a System Of A Down tagja leszek, és ez soha sem fog változni, ..."
Csak azt mondja, hogy a bandatagoknak egy kis szünetet kéne tartaniuk, ennyi.

Lasagne
ez tuti?azért ha el tudod olvasni olvasd el...és szólj ha kihoztál belõle valamit<#rolleyes>