2189
-
FL Zoli #2029 Az ilyet szeressük...:D
Jól összerakták -
#2028 Megújult a SoaD oldala! -
#2027 "Dont you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Dont you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
I want you to be left behind those empty walls
Taught you to see from behind those empty walls"
Odab@sz! :) -
#2026 fasza(Y) -
#2025 Új klip:
Empty Walls
Én nemtom, hogy ti hogy vagytok vele, de ez embertelenül jó! Az eddigi 2 szám mind 10/10es! :) -
#2024 AZ album még nem jött ki, de a dalcímek már megvannak. -
#2023 Serj-nek ez az új száma vmi közelgő új albumából egy bemutatószám? Mert az album még nincs kint, rákerestem. "Elect The Dead" van írva az albumhoz a kijött szám infojában. -
#2022 pasz a weblapjukon csak a 2006-os koncertek vannak rajta
amúgy system nem arrol híres hogy európában túrnézik -
kitty19 #2021 figyu már azt hallottam hogy szeptemberben Kassán lesz koncsertük, tudtok erről valamit? -
#2020 Jaja, nem sokat vesztett a SoaDitásból :D -
#2019 lonely day :)
1ik kedvencem tőlük -
#2018 Ez nagyon ott van, bejön a cucc! -
#2017 A Disturbia film trailerjében (tv reklámjában) ismerős zene hallható :) -
#2016 egy kis BYOB és Spongyabob---> KLIKK IDE!:) -
#2015 Serj első önálló klipje. -
Nisa #2014 Sziasztok!
Nem tudtok valahol magyar fordítást a Toxicityre, a Lonely Dayre? Nagyon jó lenne ha tudnátok segíteni!
Köszi addig is!
Nisa -
#2013 ki az a rita ? -
Mirk #2012 hála az égnek:) -
#2011 áááá megnyugodtam -
#2010 nem csak szünetelnek... -
#2009 hi
1ik kedvenc zenekarom
na szal hallottam 1 olyan hírt h feloszlottak???
-
#2008 ha már Serj-szóló, a Serartot is hallgassátok meg, ha még nem ismernétek, az sem gyenge :) -
#2007 Erre kiváncsi vagyok :) -
#2006 de jó, erre nagyon kíváncsi vagyok, ha nem lesz SOAD lemez legalább lesz Serj lemez -
#2005 Serj Tankian - szólólemez
A System of a Down énekese, Serj Tankian bejelentette, hogy idén ősszel jelenik meg szólóalbuma, az Elect the Dead. A cucc jelenleg keverés alatt van, és úgy néz ki, hogy szeptember/október körül fog kijönni. Tankain beszámolt arról is, hogy mi várható az anyagtól. "A felvétel rock-os és epikus hangzású lesz a sok különböző hangszer miatt" – mondta. "Nem tudom, hogyan beszéljek a saját muzsikámról, majd mások eldöntik, milyen lett. Viszont nagyon izgalmas volt rajta dolgozni. Ugyanazt az energiát éreztem, mint az első System lemeznél." -
#2004 A Sugar a legjobb :) -
#2003 az én fő kedvenceim: Question!, ATWA, Soldier Side, Old School Hollywood, B.Y.O.B. Highway Song, Ego Brain, Peephole, Revenga, A.D.D. (American Dream Denial), stb., vagy 3 szám kivételével mindegyiek bejön. -
#2002 B.Y.O.B. 4EVER! Ez a legjobb szám a SOAD-tól!! -
#2001 Ejj, de rég jártam itt :)
Ez a humoros és aranyos képek/videók topicban volt, az 5. szám benne remélem sokmindenkinek ismerős itt :) -
#2000 bírom a zenéjüket
kedvencem B.Y.O.B
take -
#1999 nagyonrégi már.
annyi új van, hogy Serj szerepel a Deftones új számában (Mine) ill a Rita Mitsouko albumán is feltünik.
systemic.fw.hu (o: -
#1998 jól beszélsz -
Dead Deiler #1997 SOAD 4ever
-
#1996 google a barátod:
wiki -
Crazy Mate #1995 Valaki mondja el az összes megjelent album címét,meg azokat a számokat amik nem az albumokba tartoznak. -
#1994 kurvarégi szám :o
pont annyira tér el a soadtól mint a legend of zelda. azt is bírom, sokkal jobban mint az új mocskokat. -
#1993 Na meghallgattam, nem zsír ez a szám.
De nem is csoda, ilyen közreműködőkkel mint Puff Daddy........... -
#1992 köszi, de DC-n biztos megkapom sztem... -
Valesar #1991 Ha kell hétvégén átküldhetem msnen.
Csak végy fel.:) -
#1990 nem, de megkeresem