System of A Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"9/28/07
SCARS ON WAX
Daron mentioned in his first letter that we were getting into the recording studio soon...
Yesterday, Daron and I began recording Scars On Broadway's debut album. We've gone in with close to 18 songs. The music is expansive, experimental, and sometimes in-your-face... We're very excited to get it down and get it out to all of you. We'll have some more updates as we move deeper into the recording, but until then, stay posted and prepare to get scarred for life!!!
-John"
Tehát már elkezdték felvenni, pár hónapon belül jöhet ki. Serj albumát én mondjuk jobban várom 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
KoЯn
Pokoli jó az a dallam, az ember fülébe cseng állandóan.
Szerintem ritka jó album lesz ez, csak várni kell még pár hetet...
Amúgy nekem van egy olyan érzésem, hogy Daron és Serj vesztek össze, de ez csak megérzés.
Daron és Serj külön produkciójában egyaránt szerepelnek John és Shavo. De õk ketten egymáséban nem..
KoЯn
Jól összerakták
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Dont you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
I want you to be left behind those empty walls
Taught you to see from behind those empty walls"
Odab@sz! 😊
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Empty Walls
Én nemtom, hogy ti hogy vagytok vele, de ez embertelenül jó! Az eddigi 2 szám mind 10/10es! 😊
amúgy system nem arrol híres hogy európában túrnézik
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
1ik kedvencem tõlük
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Nem tudtok valahol magyar fordítást a Toxicityre, a Lonely Dayre? Nagyon jó lenne ha tudnátok segíteni!
Köszi addig is!
Nisa
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
1ik kedvenc zenekarom
na szal hallottam 1 olyan hírt h feloszlottak???
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Qwerty4
A System of a Down énekese, Serj Tankian bejelentette, hogy idén õsszel jelenik meg szólóalbuma, az Elect the Dead. A cucc jelenleg keverés alatt van, és úgy néz ki, hogy szeptember/október körül fog kijönni. Tankain beszámolt arról is, hogy mi várható az anyagtól. "A felvétel rock-os és epikus hangzású lesz a sok különbözõ hangszer miatt" – mondta. "Nem tudom, hogyan beszéljek a saját muzsikámról, majd mások eldöntik, milyen lett. Viszont nagyon izgalmas volt rajta dolgozni. Ugyanazt az energiát éreztem, mint az elsõ System lemeznél."
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
Qwerty4
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez a humoros és aranyos képek/videók topicban volt, az 5. szám benne remélem sokmindenkinek ismerõs itt 😊
kedvencem B.Y.O.B
take
annyi új van, hogy Serj szerepel a Deftones új számában (Mine) ill a Rita Mitsouko albumán is feltünik.
systemic.fw.hu (o:
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
pont annyira tér el a soadtól mint a legend of zelda. azt is bírom, sokkal jobban mint az új mocskokat.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
De nem is csoda, ilyen közremûködõkkel mint Puff Daddy...........
Qwerty4
Csak végy fel.😊
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"