2189
-
#2109 Én nem nagyon tudok választani a Toxicity és a Steal Thia Album! között.
Utóbbin ott van pl. a Mr. Jack, az A.D.D; Highway song. -
#2108 én nemtom de nekem mindegyik szám nagyon tetszik :P -
#2107 nekem a toxicity a kedvenc lemezem, no meg ez (aerials, atwa, toxicity, spiders -vonalra szerintem simán illik az elect the dead).
soad-fanok és pofonok :) -
#2106 nekem pont az az egyik amelyik a legjobban tteszik
M olyan idegbeteg :D -
#2105 A Mezmerize - Hypnotize után simán beférne, de az előbbiekhez nem nagyon. -
#2104 nekem is a praise the lord egy kicsit gyengébbnek tűnik, illetve az unthinking majorityt nem tudom hova tenni magamban :)
egyik legjobb album, a SOADhoz viszonyítva is. -
#2103 nekem a Praise The Lord.. és az Elect the Dead annyira nem tetszik (ettől még jó), de az album nagyon klassz. -
#2102 Illetve most látom, hogy ez a klip el van csúszva csúnyán (főleg 3:00 környékén venni észre), itt egy rendes változat:
link -
#2101 Jah, kint van már egy ideje ez is, láttam már pár napja. Eléggé elvont klip, de nem rossz :)
Az album iszonyat jó. És ha lenne szám rajta, ami kevésbé tetszik az emebrnek, minnél többször meghallgatja és annál jobban fog tetszeni. -
#2100 eleg fura klipp de a szamot szeretem :) -
#2099 sry hülye voltam már látom :P -
#2098 Feed Us
Legújabb klip -
#2097 Nem tul sok hszel lejjebb beszeltuk, hogy milyen :D -
#2096 kint van -
#2095 mikor jön ki serj albuma ?? -
#2094 MÉg jo hogy kimentettem psd-be. -
#2093 Serj topic viszont nincsen jelenleg, és mivel azt mondtuk, hogy nincs is rá szükség, és mivel a SOAD nem túl aktív mostanában, és mivel Serj új albuma nem kicsit qrvajónak néz ki, sztem simán betehetnénk átmeneti bannernak. Aztán ha a Scars on Broadway is kijön és az is jó lesz, az is mehet ideiglenesen a bannerba. -
#2092 SOAD topik, nem pedig Serj... -
#2091 hát ez lett belőle
unatkoztam
-
#2090 na alkotok én is 1 bannert
-
#2089 Csak plusz munka lenne es ertelmet tenyleg nem latom -
#2088 Merhogy? -
#2087 Nyem :< -
#2086 Pont azt írtam h sztem nincs szükség külön topicra. :) Viszont a banner lehetne most Serj-es. -
#2085 Es majd egy Daron Malakian topicot is akarsz ynitni ha kijott az album? :) Szerintem jo lesz ez igy mert ugyanazokrol bezselunk, plane ha majd kijon a Scars on Broadway.. -
#2084 Oké, ez így jobbnak néz ki. De sztem most inkább Serj Tankian-osra kéne lecserélni :) Vagy nyitni kéne neki külön topicot? Arra azért nincs szükség sztem, elférnek itt egymás mellett. -
#2083 -
#2082 well, az a fehér rész legyen olyan mint a háttér. -
#2081 Zsenialis -
#2080 Csináltam egy új bannert.
-
#2079 szuper lett! -
#2078 hát ez valami eszméletlen jóra sikeredett! abszolút megérdemli a bolti vételt -
#2077 Kint van a rendes CD változat! -
#2076 Ahham, akkor en meg varok egy hetet :) -
#2075 Abban, hogy 64kb/s wma-ról lett rippelve :) Tehát messze nem olyan szép, nem olyan részletes, mint kéne, és hangosabbra téve ez főleg kijön. A 256 és 320kbps mp3 között már annyira nincs sok különbég. Sok különbség pl a 128 és 256 között van. Egy 192-es is már tűrhetően szól, de jobban szeretem a közel tökéletes minőséget. -
#2074 A rossz miben nyilvanul meg? :P Mert en meg a 256/320-asban sem tudok kulonbseget tenni :) -
#2073 Nem nagyon rossz azért, de nem is csúcsminőség. Lehet ezt is hallgatgatni, de komolyabb hallgatásra megvárom amíg kijön a CD, és felteszik 256/320kbps mp3-ban. -
#2072 Tenyleg nagyon rossz a minoseg? -
#2071 Nem bírtam ki, meghallgattam. Gyerekek, ez az album HATALMAS! Bármelyik SOAD album mellett megállja a helyét. Serj istenkirály. -
#2070 Kint van a teljes Elect The Dead! MTV leak-ről rippelték, ezért annyira még nem jó minőség.