2189
-
csüves #1549 ja ja most is úgy fogják nyomni mint a sztíl disznél amikor sokan kezdték őket hallgatni minden kis picsa meg mindenki akkor kidobtak egy ilyen albumot és sokaknak elment tőlük a kedve.
újra első jellegű kell -
Takezó #1548 jah, bezony és egy nagyon szar system-interjú :o -
GBenyo #1547 én nemtom, de ha igen akkor a mostani nekem is kell:) -
GBenyo #1546 Sziasztok! úgy gondolom,h a System többek között az állandó megújulásával tarol(többek között). Persze attól még, h megújul, nem biztos, h jó is lesz az... De szerintem ez ismét sikerült nekik, elképesztően ütős, és tomboló lett ez a lemezük is- noha kicsit "visszafogtak" maugkból. És azért egyedülálló, mert nincs hozzá hasonló. Ha a legközelebbi albumuk több hasonlóságot mutatna a többivel, mint az eddigiek, akkor már elveszítené a varázstá. Na de itt jön az ellentét, ugyanis egyes dolgok állandósága ugyanúgy hozzájárul a sikerhez. A Mezme-Hypno páros tökéletesen egyensúlyozva lett a megtartott, és az új elemekkel. Persze ha ezt megismételnék, újítás nélkül, elveszítené a varázsát, mondjuk ezzel szerintem mindenki így van. Továbbá növeli népserűségüket-és a kedvet is "hozzájuk"- az, h gyakorlatilag saját stílust teremtettek, melynek ők maguk az egyedüli konkurencái, és remélem nem is próbálkoznak majd mások ezzel (én még nem találkoztam konkurenciának nevezhető egyeddel).Nekem az tűnt fel, h egyre több system fan van... Ez végülis jó is lehet, mert egyre többen szeretik, de intő jelként is felfogható..(populárisabb lett talán).. ezis egy olyan téma amiről óráka lehet besélni, mert csupa ellentét(nameg mindenkinek más a véleménye:)). Szerintem a következő albumuk eljövetelével sok kérdésre választ fogunk kapni(mellyel remélem visszahódítják a törzsgyökeres SOAD fanokat:))
-
#1545 az igaz, hogy az exit címlapján a System van? -
#1544 a Mezmerize-hoz képest? a Hypnotize és Mezmerize egyszerre készültek ezért hasonló stílusuk van -
Takezó #1543 a mezmerize systemhez méltóan teljesen új stílus volt, bár tény, h kevésbé zúzós, mint az előzőek, de a hypnotize kicsit ojan átlagos lett o0 -
#1542 JOBB :D -
#1541 sokkal jobb ::d -
Takezó #1540 rosszabb:ð -
#1539 anál44 -
#1538 szerintem meg jobb annál -
Munky #1537 Mi a véleményetek a Hypnotize-ról? Szerintem van olyan jó,mint a Mezmerize... -
Takezó #1536 sztem meg nem, és akkor mi van?DSA:DASDA -
#1535 sztem is fasza, nincs semmi szídnivaló benne, nagyon jó számok vannak benne... -
csüves #1534 Ja ja az igazság hogy olvastam egy kritiket és azt sugallják, hogy nem olyan fasza az album mint a mezme, de az igazság hogy a mezeme a nyomába sem érhet ennek és lehet, hogy még a toxic sem.
Végre csináltak egy olyan albumot ami egy kicsit nyers és hasonlít az elsőre már ha a stealt nem nézzük mert az igazán nem volt tervbe véve már nekem is meg volt a fele egy fél évvel mielőtt kijött.
Aki azt mindja nem jó az halgasson nikkelbekket -
#1533 ezek a képek lál
azok a fogyatékos szájjal lábbal festők jutnak eszembe, akiknek a naptárait megvesszük, hátha nem festenek többet..
/ -
#1532 ez se rossz :D -
#1531 -
Takezó #1530 joakul nesz ki -
#1529 ilyet vettem, létysziköszi -.- -
#1528 mármint a képeket vagy a dualdisk videót? mind2 a tie-music-on fenn van :D -
#1527 mék torrentet keressem:DD? -
#1526 minden számhoz van egy kép :D nemsemmi :D -
#1525 én is már leszedtem :D -
#1524 thx! má töltöm dualdisc videóját! -
#1523 http://www.tie-music.net/
itt egész sok dolog van a Hypnotize-ról :D -
#1522 az azért nem rossz :D tőlem csinálhatnak a Lost In Hollywood-ból is de aztán akkor viszont legyen a Soldier Side-ból is meg 1-2 ütős számból a Hypnotize-on :D -
#1521 biztos azér a Lost in Hollywood, mert belénk akarják sulykolni, h a 2 album egy nagy egészet alkot. Hypnotize klip különben is megvolt már, szoval az albumnak is megvolt a promója, és céljukat mindenképp elérték, mert első helyen startoltak a Billboard listán! (assetommiaz, de olvastam, h ők az első banda, akik egy évben 2 különböző albummal érték ezt el! wow.) -
#1520 "Malakian is also already writing songs for the next album."
ezen megnyugodtam, mert felröppent pár hülye pletyka hogy a Hypnotize az utolsó.
ez azért fura, hogy Lost in HW-ból lesz a következő, azt gondoltam hogy mostmár inkább a Hypnotize-al fognak foglalkozni. -
#1519 há van benne valami:
Finally System of a Down have revealed the real motivation for breaking up their double album, Mezmerize/Hypnotize, into individual releases, the latter of which hit stores Tuesday.
"It's like watching 'Kill Bill: [Volume] 1' and '2,' " guitarist, singer and mastermind behind the album, Daron Malakian, said during a recent interview at the Roosevelt Hotel. "That was like the big inspiration for us to separate it into two."
Well, if you're going to steal an idea from someone, who better than Quentin Tarantino? And just as sitting through the entire "Kill Bill" is a lot to ask even of fans, System felt their songs would initially be better served in smaller doses.
So now that fans have had six months to live with Mezmerize, here comes Hypnotize, the even more experimental half of the set.
Like Mezmerize, and all of System's releases, Hypnotize fuses metal with world music and a touch of pop, but this time there's more humor, more sentiment and even the band's first true ballad.
"I write a lot of songs and some of 'em I never thought worked for System so I didn't take 'em to System, and that's one that I wasn't going to take into the band," Malakian said of the somber "Lonely Day." "I kind of [regretted] it."
"Yeah, we had to kind of get it out of him," bassist Shavo Odadjian continued. "He brought it and we loved it so much that he was like, 'I really don't want it on the record,' but ... it's something that needs to be heard."
Similar in sentiment but on an entirely different subject is "Holy Mountains," an ode to mountains that are geographically considered Turkish, but Armenians believe still belong to them.
"That's one of our national landmarks, like the Armenian soccer team is called Ararat," said Odadjian, who, like the other members of System, is of Armenian descent. "Imagine if the Grand Canyon was taken over by Mexico ... wait, let me take that back, bad analogy."
"Well we can see how America relates to this," Malakian added, laughing.
On the opposite end of the spectrum is "Vicinity of Obscenity," which features a chorus of "Banana, banana, banana, terra cotta pie" and "Do we all learn defeat/ From the whores with bad feet?"
"We're not four guys that sit around the table and talk about politics," Malakian explained. "Serj [Tankian, singer] and I both have a side to us that's serious and a side to us that's not serious and I think if we only wrote the serious parts then it wouldn't do justice to every side."
"That makes the politics and whatever the serious stuff [is] stand out more," Odadjian added. "It's just the yin and the yang."
Musically, Hypnotize also introduces some new elements, including rockabilly, blues and British rock.
"The influences are all across the board," Malakian said. "In 'Kill Rock 'n' Roll' the choruses came about at the moment I was listening to a lot of the Supremes, and if you listen to that part you can hear a melody and a harmony there that's not too far away from what the Supremes would probably be doing, but there's heavy guitars in the back."
System have yet to pick the follow-up single to "Hypnotize" but said it could come from either half of the double album.
"I think if you asked each person what they thought the next single should be they'd probably give you a different answer," Malakian said. "I'm pretty sure 'Lonely Day' [will eventually be a single] just 'cause so many people ask us about it and it is really straightforward, it's almost like made to be a single."
"I think we all want maybe 'Lost in Hollywood' to one day be a single," Odadjian added. "And we already have a video idea."
The band, as always, is taking the holidays off but plans to return to the road in early 2006. Malakian is also already writing songs for the next album.
"I don't try to top [the last album], I just try to get out of that mode," he said. "If I'm topping it, then I'm still focused on it.
"[Writing songs] all comes down to being a bunch of snapshots of life," he continued. "And if you're taking snapshots of life, chances are you're not only gonna see sad things, you're gonna see happy things, you're gonna see sexual things, you're gonna see crazy things, normal things, people walking their dogs, people doing people things. People tend to gravitate sometimes to the darker side of [life], but there's a lot of sometimes not-so-dark sides to it." -
#1518 sorry Lost In Hollywood -
#1517 azt mondják, hogy a köv. klip a Lsot In Hollywood-ból lesz. tud erről vki vmit? -
#1516 hát, amik a #1474 hszemben vannak azoknak a nagy része nekem sem jön be, bár nem vagyok egy nagy műelemző, viszont magának a CD-nek a boritója az bejön, a többi mellékképért nem vagyok úgy oda de azért szépnek szép azt meg kell hagyni (asszem Vartan Malakian festette őket).
Amúgy most csak úgy elkezdtem a Hypnotize-t hogy meghallgatom az Attackot aztán hallgattam tovább-tovább- a végén azon kapom magam hogy vége a Soldier Side-nak :D
Nemtom, hogy páran miért csalódtak ebben az albumban, nekem nagyon bejön. -
#1515 nekem nem tetszenek ezek a rajzok / festmények / alkotások..
szép, meg örmény, meg egzotikus, de szar. -
#1514 -
#1513 nah ennek fuss neki még eccer :o -
#1512 "Yeeahh emberek System Of A Down a legnmagyobb egyóüttes a világon!"
na erre már mi is rájöttünk :D -
Bammy #1511 Yeeahh emberek System Of A Down a legnmagyobb egyóüttes a világon! (na jo az egyik) imádom őket!!!! a Toxicity és a Mezmerize album hihetelenül jók! nekem a Hypnotize is tetszik! az ezek előttiek annyira nem, de elmegy! -
#1510 neeee :DDD