2189
-
#1589 :@ -
#1588 akkor ne szólalj meg .- -
#1587 detökbutavagy:@ -
#1586 Végighallgattam a Hypnotize-t többször is, és csak jót tudok elmondani róla-.- -
#1585 :o
lejött a mezmerize és a toxicity is-.- -
#1584 -
#1583 mét!:@ -
#1582 de!:@ -
#1581 Csak annyit mondok, hogy joak!!44
-
#1580 97eskecie @ hogymár -
#1579 video cd -
#1578 nem -.- -
#1577 nagyobb kép nem volt? -
#1576 ezek klipek vagy mik? -
o.O -
#1574 jah ma láttam a viván a hileri dáff klippjét -.-
szegecs volt a karján meg minden -.-
osztálytársam meg elkezdi ohgy az rockxene -.-
mondom neki inkább pop, nc :D
madonna meg hevi metál mi?? -
#1573 igen, én ys láttam azt az oldalt :||||www
hű mekkora rokkerek -.- -
#1572 -
#1571 -
#1570 a media player le van sz*rva hogy mit vél :D -
#1569 a media player a system of a downt és a toxicity-t rocknak, a steal this-t metálnak, a mezmerize-t alternatívnak és a hypnotize-t is rocknak vélte, a többit meg metálnak, hátakurvaannyát :E -
#1568 Kill Rock 'n Roll a saját favom:) -
#1567 a Hypnotize-ból nekem a Tentative a mostani kedvencem, az a szám egyszerűen ott van, nagyon üt! szerintem :D -
#1566 elöbb szettem le egy hypnotize dvdtis o.O -
#1565 nekem ezek már vagy 2 éve megvannak, mindet hallottam sokszor!
a Temper pörgős animál szám, Fuck the System, War, Sugar, Know, Suite-Pee-ezek rajta vannak az első albumon is, Innervision az Steal This Album szám, a Johnny az asszem vmi Toxicity kiegészíiő lemezén van rajta alapból, jó szám, a Metro az egyik kedvencem, a Snowblind asszem vmi átdolgozás, nem saját szám, Stotaged az se rossz, Marmalade is jó, a Blue az is viszonylag pörgős, Honey-t nem sokszor hallottam, a Shame az nem rossz asszem vmi Wu Tang nevű együttessel 1 közös szám, a Will They Die is közös vkivel, a Dam az egy Daron szóló. de ezeken kívül van még nekem 1pár: Starlit Eyes, Feel Good <-hed pe-vel közös szám. Ezeknek a számoknak a nagy része egyébként az első albumra készültek illetve a Toxicityre csak végül kiszedték őket, mert nem illettek oda szerintük. asszem. :D
-
Takezó #1564 bezzzzzony -
#1563 igenkellemes:| -
#1562 feel good, streamline aztán a többi :D -
Takezó #1561 ebben a sorrendben -
#1560 suit pee méginkább
meg metro -
#1559 fuck the system meg még inkább ige -
#1558 ige, joak -
#1557 így van -.- -
#1556 -
#1555 rendben torrentel töltöm aztán majdmeglátom -.-
[20%] -
#1554 honnan tudjam? :o)
1iket se hallota nmég -
#1553 joak legalább ? -
#1552 demók, unreleased cuccosok -.-
-
#1551 1. Storaged
2. Fuck the System
3. Innervision
4. Johnny
5. Metro
6. Snowblind
7. Marmalade
8. Temper
9. Blue
10. Honey
11. Shame on a nigga
12. Will They Die For You
13. Sugar
14. War?
15. Suite-pee
16. Know
17. Dam
amik nincsenek a lemezeken, azok mikek o.O -
#1550 Hát, azért az első az kicsit talán túl ütős :D akkor teljesen máshogy nyomták, mint most, bár az is nagyon jó volt, azt meg kell hagyni. gondolj csak bele, hasonlítsd össze mondjuk a Kill Rock N' Roll-t a Sugar-al :D vagy a Vicinity Of Obscenity-t a Know-al :D szóval azért lényegi különbségek vannak a 2 között, az biztos hogyha kiadnának egy SOAD-SOAD stílusú új albumot, a divatrokkerek leszállnának róla :D De nem lenne jó persze, és nem is lesz mégegyszer olyan album, az szinte biztos. Egyrészt a SOAD maga mondta hogy nem szereti ismételni önmagát, nem csinál 2 ugyanolyan számot/albumot. A Toxicity például qrvajóvolt, sokan ma is azt tartják a csúcsnak, de ha a népszerűsége miatt csak olyat csináltak volna onnantól, az nem lett volna jó. A Mezmerize/Hypnotize -al megint újat alkottak, ami más mint a régi, de mégis nagyon jó, szép, ütős, egyedi. Ettől SOAD a SOAD :D