2189
  • tigeroo
    gyözike vokálozna :D:SD:D
  • Takezó
    lálö:S:DSA:D:ASD
  • tigeroo
    romantic & soad feat. márijó (a basszusharmonikás) - BYOB(y)(Y)(Y)Y)Y)(Y9
  • scorpeeon
    ? :D
  • hmhm
    lajzsi feat soad
  • gnar killer
    áz :DD
  • any89
    Nekem a Mezmerize jobban tetszik, mint a Hypnotize, mármit úgy eggyütt az egész.
    De azért ez sem az utolsó.Sőt!A Kill Rock 'n Roll nagyon is király szám...
  • szacsi
    nekem meg mégjobban tetszene ha cigányzene lenne (Y)
  • hmhm
    nekem jobban tetszett volna, ha grind irányba hajlottak volna el.
  • jointeer
    ték:c
  • Takezó
    mindig ezzel a hülyeséggel jössz:dADSAD bár én nem szeretek besorolni zenéket kategóriákba, de ez akkor is alternatív folkmetál
  • Dying Soul
    Igen, igazad van, csináltak alternative-heavy metalból sz*r numetált. Ehhez csak gratulálok.
  • tigeroo
    mind1 ik szám ugy ahogy van jó.
    valaki a holy mountainst kifogásolta, hogy nagyon vontatott, sztem olyan mint az aerials

a mezmi nekem nemjött be annyira mint anno a toxi, steal this :|
    sry..
    a hypnotize "hallgatható"
  • Takezó
    ööö, szvsz a Load még jóak volt ^^
    amúgy meg igazad van teljesen (y)
  • jointeer
    :/
  • Csaba
    Nem kapom be, kapd be te, öcsisajt.
  • oliverspy
    Csaba! Kapd be!
  • Csaba
    Szerinted mit kéne csinálniuk? Ha kiadnának tök ugyanolyan albumot, mint az első kettő volt, akkor azért nem tetszene, mert akkor az lenne a szöveg, hogy újraírták a régi albumaikat, már semmi ötletesség nincs bennük, uncsik, szarok.
    Most, hogy pár változást csináltak, ez sem jó, mert túl lágy. Kérdem én, mit kéne írniuk?
    Persze, hogy régen nagyobbat ütöttek, mert egyedit, újat hoztak be a metalba.
    Mit vártok még tőlük? Úgy jó, ahogy van, én imádom az új albumaikat.
    Majd ha akkora stílusváltást csinálnak, mint a Metallica a Load/Reload albumaikkal, akkor az már nekem sem fog tetszeni, de erről szerencsére most szó sincs.
  • Csaba
    Nekem meg nagyon is bejön az utolsó két album. Nagyon jó számok vannak rajtuk. A stílusuk is hasonló, mint régen, agyament (értsd: kurva jó) dallamvilág, kurvára eltalált énektémák (pl. Cigaro, This Cocaine..., Sad Statue, She's Like Heroin stb.), jó kis zúzások. Annyi a változás a régebbiekhez képest, hogy több lett a lágyabb, dallamosabb rész, ami annyira nem gáz. Ja, és itt sokkal kevesebb a töltelékszám, mint régen, csak 1 szám, ami nem igazán tetszik, a Holy Mountains, a többi meg kurva jó.
  • scorpeeon
    miaz h nem kéne ennyi szám? a Mezmerize és a Hypnotize a két legrövidebb album. Egyébként stílust váltottak, ez tény, de sztem így is rohadt jók. Az új stílusban is megállják a helyüket, nekem a régi és a mostani SOAD is bejön.
  • magus
    mar miota olyan semmilyen az egesz. az meg csak hagyjan hogy nem kellene ennyi szam, de amit istenitenek se akkora jok. regen nagyot utottek, de annyira nem jok
  • gnar killer
    én attól még szeretem őket de ez a 2 album nem gyere be, ez van
  • jointeer
    hűdeflémeltek:o
    najonemannyira
  • szacsi
    joan ziasztok ez itt egy fórum
  • tigeroo
    joan ziasztok ez itt fantopig :((
  • fifi
    "Egyáltalán nem"
    jó én kérek elnézést, de akkor is ez a véleményem. nekem a SOAD-nak már vége...
  • mainruler
    Egyáltalán nem. Töltelék, visszamaradt riffek-témák. Leftover.
    Bár kétségtelenül ők tudnak a hulladékból a legjobb hatásfokkal kihozni fél-épkézláb nótákat (Steal this), de ez akkor is csak nyesedék. Ha összenyomták volna öt számba ezt a 12-t, remek album lett volna. Így viszont mindenhol érződik az eco hozzáállás, a "nyújtsuk-húzzuk, mert kevés a riff, ki kell tölteni legalább két és fél percet gyerekek" dolog.
    Így is jó lett a hypnotize, nekem tetszik, de ez már nem ugyanaz. A következő valszeg már tényleg sótlan-erőltetett lesz. Milyen kár.
  • scorpeeon
    sztem jobb mint a Mezmerize, szvsz a legjobb albumaik között van a Hypnotize.
  • fifi
    sokkal, de sokkal kiforrottabb, mint a Mesmerize
    de mind1, nekem se így, se úgy nem lesz már igazi SOAD. ez az utolsó album amit megveszek, csináljanak ezután bármit...
  • szacsi
    tényleg az :(
    szarabb mint a mezmerize :CCc
  • scorpeeon
    sztem jó szett lett nagyon!
  • mainruler
    Hmm...hynotize.
    Kár, hogy a töltelékeket is felhaználták/fel kellett használniuk (kiadó).
    Ebből a huszonvalahány számból ennél többet is ki lehetett volna hozni. Kissé lecsapott lett az a második menet, de egyébként nagyszerű.
    Kissé nyersebb, közvetlenebb a hozzáállás, viszont ez a toxicity-s mélység/súly rovására ment, ami nem egyértelműen jó, csak más megközelítés. Ízlések és pofonok. Személy szerint nekem hiányzik a Toxi-s epikusság egy csomó helyen. Ugyanakkor nem is olyan szertelenül, felszabadultan vad, csapongó, mint a S.O.A.D. album. Középállapotnak érzem a SOAD és a Toxi között. A hangszerelés is lehetett volna kicsit kimunkáltabb-kreatívabb, de ez már tényleg csak kukacoskodás.
    Összességében fasza a Mezmerize-Hypnotize, de egyáltalán nem tökéletes. Kábé nyolcas.
  • jointeer
  • scorpeeon
    nemhinném...
  • jointeer
    hát szerimtem fake #.#
  • scorpeeon
    lehet hogy drága, de megadják a módját, gyönyörű a csomagolása :D

• jointeer
    :CÉ

• Takezó
    zsozse man na lesz topp :C
  • tigeroo