System of A Down
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
jó én kérek elnézést, de akkor is ez a véleményem. nekem a SOAD-nak már vége...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Bár kétségtelenül õk tudnak a hulladékból a legjobb hatásfokkal kihozni fél-épkézláb nótákat (Steal this), de ez akkor is csak nyesedék. Ha összenyomták volna öt számba ezt a 12-t, remek album lett volna. Így viszont mindenhol érzõdik az eco hozzáállás, a "nyújtsuk-húzzuk, mert kevés a riff, ki kell tölteni legalább két és fél percet gyerekek" dolog.
Így is jó lett a hypnotize, nekem tetszik, de ez már nem ugyanaz. A következõ valszeg már tényleg sótlan-erõltetett lesz. Milyen kár.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
de mind1, nekem se így, se úgy nem lesz már igazi SOAD. ez az utolsó album amit megveszek, csináljanak ezután bármit...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Kár, hogy a töltelékeket is felhaználták/fel kellett használniuk (kiadó).
Ebbõl a huszonvalahány számból ennél többet is ki lehetett volna hozni. Kissé lecsapott lett az a második menet, de egyébként nagyszerû.
Kissé nyersebb, közvetlenebb a hozzáállás, viszont ez a toxicity-s mélység/súly rovására ment, ami nem egyértelmûen jó, csak más megközelítés. Ízlések és pofonok. Személy szerint nekem hiányzik a Toxi-s epikusság egy csomó helyen. Ugyanakkor nem is olyan szertelenül, felszabadultan vad, csapongó, mint a S.O.A.D. album. Középállapotnak érzem a SOAD és a Toxi között. A hangszerelés is lehetett volna kicsit kimunkáltabb-kreatívabb, de ez már tényleg csak kukacoskodás.
Összességében fasza a Mezmerize-Hypnotize, de egyáltalán nem tökéletes. Kábé nyolcas.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

amúgy tudja valaki, h mennyibe kerül bótba?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
A közösségi élet szabályait, a közös elveinket felforgató, lupmen elemek ellenforradalmi spameket ejtenek a soad topikban.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11