System of A Down

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmhm
anál44

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

jointeer
szerintem meg jobb annál

köcsög

Mi a véleményetek a Hypnotize-ról? Szerintem van olyan jó,mint a Mezmerize...

sztem meg nem, és akkor mi van?DSA😄ASDA
scorpeeon
sztem is fasza, nincs semmi szídnivaló benne, nagyon jó számok vannak benne...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ja ja az igazság hogy olvastam egy kritiket és azt sugallják, hogy nem olyan fasza az album mint a mezme, de az igazság hogy a mezeme a nyomába sem érhet ennek és lehet, hogy még a toxic sem.
Végre csináltak egy olyan albumot ami egy kicsit nyers és hasonlít az elsõre már ha a stealt nem nézzük mert az igazán nem volt tervbe véve már nekem is meg volt a fele egy fél évvel mielõtt kijött.
Aki azt mindja nem jó az halgasson nikkelbekket

Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.

hmhm
ezek a képek lál
azok a fogyatékos szájjal lábbal festõk jutnak eszembe, akiknek a naptárait megvesszük, hátha nem festenek többet..
/

scorpeeon
ez se rossz 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon

joakul nesz ki <#smile>
jointeer
ilyet vettem, létysziköszi -.-

köcsög

scorpeeon
mármint a képeket vagy a dualdisk videót? mind2 a tie-music-on fenn van 😄

tigeroo
mék torrentet keressem😄D?
scorpeeon
minden számhoz van egy kép 😄 nemsemmi 😄

scorpeeon
én is már leszedtem 😄

lee86
thx! má töltöm dualdisc videóját!

&#161;Hala Madrid!

scorpeeon
http://www.tie-music.net/
itt egész sok dolog van a Hypnotize-ról 😄

scorpeeon
az azért nem rossz 😄 tõlem csinálhatnak a Lost In Hollywood-ból is de aztán akkor viszont legyen a Soldier Side-ból is meg 1-2 ütõs számból a Hypnotize-on 😄

lee86
biztos azér a Lost in Hollywood, mert belénk akarják sulykolni, h a 2 album egy nagy egészet alkot. Hypnotize klip különben is megvolt már, szoval az albumnak is megvolt a promója, és céljukat mindenképp elérték, mert elsõ helyen startoltak a Billboard listán! (assetommiaz, de olvastam, h õk az elsõ banda, akik egy évben 2 különbözõ albummal érték ezt el! wow.)

&#161;Hala Madrid!

scorpeeon
"Malakian is also already writing songs for the next album."

ezen megnyugodtam, mert felröppent pár hülye pletyka hogy a Hypnotize az utolsó.
ez azért fura, hogy Lost in HW-ból lesz a következõ, azt gondoltam hogy mostmár inkább a Hypnotize-al fognak foglalkozni.

lee86
há van benne valami:

Finally System of a Down have revealed the real motivation for breaking up their double album, Mezmerize/Hypnotize, into individual releases, the latter of which hit stores Tuesday.

"It's like watching 'Kill Bill: 1' and '2,' " guitarist, singer and mastermind behind the album, Daron Malakian, said during a recent interview at the Roosevelt Hotel. "That was like the big inspiration for us to separate it into two."

Well, if you're going to steal an idea from someone, who better than Quentin Tarantino? And just as sitting through the entire "Kill Bill" is a lot to ask even of fans, System felt their songs would initially be better served in smaller doses.

So now that fans have had six months to live with Mezmerize, here comes Hypnotize, the even more experimental half of the set.

Like Mezmerize, and all of System's releases, Hypnotize fuses metal with world music and a touch of pop, but this time there's more humor, more sentiment and even the band's first true ballad.

"I write a lot of songs and some of 'em I never thought worked for System so I didn't take 'em to System, and that's one that I wasn't going to take into the band," Malakian said of the somber "Lonely Day." "I kind of it."

"Yeah, we had to kind of get it out of him," bassist Shavo Odadjian continued. "He brought it and we loved it so much that he was like, 'I really don't want it on the record,' but ... it's something that needs to be heard."

Similar in sentiment but on an entirely different subject is "Holy Mountains," an ode to mountains that are geographically considered Turkish, but Armenians believe still belong to them.

"That's one of our national landmarks, like the Armenian soccer team is called Ararat," said Odadjian, who, like the other members of System, is of Armenian descent. "Imagine if the Grand Canyon was taken over by Mexico ... wait, let me take that back, bad analogy."

"Well we can see how America relates to this," Malakian added, laughing.

On the opposite end of the spectrum is "Vicinity of Obscenity," which features a chorus of "Banana, banana, banana, terra cotta pie" and "Do we all learn defeat/ From the whores with bad feet?"

"We're not four guys that sit around the table and talk about politics," Malakian explained. "Serj and I both have a side to us that's serious and a side to us that's not serious and I think if we only wrote the serious parts then it wouldn't do justice to every side."

"That makes the politics and whatever the serious stuff stand out more," Odadjian added. "It's just the yin and the yang."

Musically, Hypnotize also introduces some new elements, including rockabilly, blues and British rock.

"The influences are all across the board," Malakian said. "In 'Kill Rock 'n' Roll' the choruses came about at the moment I was listening to a lot of the Supremes, and if you listen to that part you can hear a melody and a harmony there that's not too far away from what the Supremes would probably be doing, but there's heavy guitars in the back."

System have yet to pick the follow-up single to "Hypnotize" but said it could come from either half of the double album.

"I think if you asked each person what they thought the next single should be they'd probably give you a different answer," Malakian said. "I'm pretty sure 'Lonely Day' just 'cause so many people ask us about it and it is really straightforward, it's almost like made to be a single."

"I think we all want maybe 'Lost in Hollywood' to one day be a single," Odadjian added. "And we already have a video idea."

The band, as always, is taking the holidays off but plans to return to the road in early 2006. Malakian is also already writing songs for the next album.

"I don't try to top , I just try to get out of that mode," he said. "If I'm topping it, then I'm still focused on it.

" all comes down to being a bunch of snapshots of life," he continued. "And if you're taking snapshots of life, chances are you're not only gonna see sad things, you're gonna see happy things, you're gonna see sexual things, you're gonna see crazy things, normal things, people walking their dogs, people doing people things. People tend to gravitate sometimes to the darker side of , but there's a lot of sometimes not-so-dark sides to it."

&#161;Hala Madrid!

scorpeeon
sorry Lost In Hollywood

scorpeeon
azt mondják, hogy a köv. klip a Lsot In Hollywood-ból lesz. tud errõl vki vmit?

scorpeeon
hát, amik a #1474 hszemben vannak azoknak a nagy része nekem sem jön be, bár nem vagyok egy nagy mûelemzõ, viszont magának a CD-nek a boritója az bejön, a többi mellékképért nem vagyok úgy oda de azért szépnek szép azt meg kell hagyni (asszem Vartan Malakian festette õket).
Amúgy most csak úgy elkezdtem a Hypnotize-t hogy meghallgatom az Attackot aztán hallgattam tovább-tovább- a végén azon kapom magam hogy vége a Soldier Side-nak 😄
Nemtom, hogy páran miért csalódtak ebben az albumban, nekem nagyon bejön.

hmhm
nekem nem tetszenek ezek a rajzok / festmények / alkotások..
szép, meg örmény, meg egzotikus, de szar.

scorpeeon

tigeroo
nah ennek fuss neki még eccer :o
scorpeeon
"Yeeahh emberek System Of A Down a legnmagyobb egyóüttes a világon!"
na erre már mi is rájöttünk 😄

Yeeahh emberek System Of A Down a legnmagyobb egyóüttes a világon! (na jo az egyik) imádom õket!!!! a Toxicity és a Mezmerize album hihetelenül jók! nekem a Hypnotize is tetszik! az ezek elõttiek annyira nem, de elmegy!

gnar killer
neeee 😄DD

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

tigeroo
gyözike vokálozna 😄:SD😄
lálö:S😄SA😄:ASD
tigeroo
romantic & soad feat. márijó (a basszusharmonikás) - BYOB<#eljen><#eljen><#eljen>(y)(Y)(Y)Y)Y)(Y9
scorpeeon
? 😄

hmhm
lajzsi feat soad

gnar killer
áz 😄D

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Nekem a Mezmerize jobban tetszik, mint a Hypnotize, mármit úgy eggyütt az egész.
De azért ez sem az utolsó.Sõt!A Kill Rock 'n Roll nagyon is király szám...

szacsi
nekem meg mégjobban tetszene ha cigányzene lenne (Y)

:-O http://www.ashes.hu O-:

hmhm
nekem jobban tetszett volna, ha grind irányba hajlottak volna el.

jointeer
ték:c

köcsög

mindig ezzel a hülyeséggel jössz:dADSAD bár én nem szeretek besorolni zenéket kategóriákba, de ez akkor is alternatív folkmetál <#smile>
Dying Soul
Igen, igazad van, csináltak alternative-heavy metalból sz*r numetált. Ehhez csak gratulálok.

tigeroo
mind1 ik szám ugy ahogy van jó.
valaki a holy mountainst kifogásolta, hogy nagyon vontatott, sztem olyan mint az aerials

a mezmi nekem nemjött be annyira mint anno a toxi, steal this :|
sry..
a hypnotize "hallgatható"
ööö, szvsz a Load még jóak volt ^^
amúgy meg igazad van teljesen (y)
jointeer
:/

köcsög

Nem kapom be, kapd be te, öcsisajt.

Csaba! Kapd be!

Szerinted mit kéne csinálniuk? Ha kiadnának tök ugyanolyan albumot, mint az elsõ kettõ volt, akkor azért nem tetszene, mert akkor az lenne a szöveg, hogy újraírták a régi albumaikat, már semmi ötletesség nincs bennük, uncsik, szarok.
Most, hogy pár változást csináltak, ez sem jó, mert túl lágy. Kérdem én, mit kéne írniuk?
Persze, hogy régen nagyobbat ütöttek, mert egyedit, újat hoztak be a metalba.
Mit vártok még tõlük? Úgy jó, ahogy van, én imádom az új albumaikat.
Majd ha akkora stílusváltást csinálnak, mint a Metallica a Load/Reload albumaikkal, akkor az már nekem sem fog tetszeni, de errõl szerencsére most szó sincs.

Nekem meg nagyon is bejön az utolsó két album. Nagyon jó számok vannak rajtuk. A stílusuk is hasonló, mint régen, agyament (értsd: kurva jó) dallamvilág, kurvára eltalált énektémák (pl. Cigaro, This Cocaine..., Sad Statue, She's Like Heroin stb.), jó kis zúzások. Annyi a változás a régebbiekhez képest, hogy több lett a lágyabb, dallamosabb rész, ami annyira nem gáz. Ja, és itt sokkal kevesebb a töltelékszám, mint régen, csak 1 szám, ami nem igazán tetszik, a Holy Mountains, a többi meg kurva jó.

scorpeeon
miaz h nem kéne ennyi szám? a Mezmerize és a Hypnotize a két legrövidebb album. Egyébként stílust váltottak, ez tény, de sztem így is rohadt jók. Az új stílusban is megállják a helyüket, nekem a régi és a mostani SOAD is bejön.