System of A Down

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snecie Smicie
:@

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

hmhm
akkor ne szólalj meg .-

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

jointeer
detökbutavagy:@

köcsög

Snecie Smicie
Végighallgattam a Hypnotize-t többször is, és csak jót tudok elmondani róla-.-

Snecie Smicie
:o

lejött a mezmerize és a toxicity is-.-

nyami
<#shakehead>

Snecie Smicie
mét!:@

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

jointeer
de!:@

köcsög

Snecie Smicie
Csak annyit mondok, hogy joak!!44

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

hmhm
97eskecie @ hogymár

jointeer
video cd

köcsög

jointeer
nem -.-

köcsög

gnar killer
nagyobb kép nem volt?

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

scorpeeon
ezek klipek vagy mik?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

jointeer

o.O

köcsög

tigeroo
jah ma láttam a viván a hileri dáff klippjét -.-

szegecs volt a karján meg minden -.-

osztálytársam meg elkezdi ohgy az rockxene -.-

mondom neki inkább pop, nc 😄

madonna meg hevi metál mi??
jointeer
igen, én ys láttam azt az oldalt :||||www
hû mekkora rokkerek -.-

köcsög

scorpeeon
<#wilting>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tigeroo
scorpeeon
a media player le van sz*rva hogy mit vél 😄

jointeer
a media player a system of a downt és a toxicity-t rocknak, a steal this-t metálnak, a mezmerize-t alternatívnak és a hypnotize-t is rocknak vélte, a többit meg metálnak, hátakurvaannyát :E

köcsög

tigeroo
Kill Rock 'n Roll a saját favom😊
scorpeeon
a Hypnotize-ból nekem a Tentative a mostani kedvencem, az a szám egyszerûen ott van, nagyon üt! szerintem 😄

jointeer
elöbb szettem le egy hypnotize dvdtis o.O

köcsög

scorpeeon
nekem ezek már vagy 2 éve megvannak, mindet hallottam sokszor!
a Temper pörgõs animál szám, Fuck the System, War, Sugar, Know, Suite-Pee-ezek rajta vannak az elsõ albumon is, Innervision az Steal This Album szám, a Johnny az asszem vmi Toxicity kiegészíiõ lemezén van rajta alapból, jó szám, a Metro az egyik kedvencem, a Snowblind asszem vmi átdolgozás, nem saját szám, Stotaged az se rossz, Marmalade is jó, a Blue az is viszonylag pörgõs, Honey-t nem sokszor hallottam, a Shame az nem rossz asszem vmi Wu Tang nevû együttessel 1 közös szám, a Will They Die is közös vkivel, a Dam az egy Daron szóló. de ezeken kívül van még nekem 1pár: Starlit Eyes, Feel Good <-hed pe-vel közös szám. Ezeknek a számoknak a nagy része egyébként az elsõ albumra készültek illetve a Toxicityre csak végül kiszedték õket, mert nem illettek oda szerintük. asszem. 😄

bezzzzzony <#smile>
jointeer
igenkellemes:|

köcsög

gnar killer
feel good, streamline aztán a többi 😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ebben a sorrendben <#smile>
hmhm
suit pee méginkább
meg metro

nyami
fuck the system meg még inkább ige

nyami
ige, joak

jointeer
így van -.-

köcsög

tigeroo
jointeer
rendben torrentel töltöm aztán majdmeglátom -.-
<20%>

köcsög

tigeroo
honnan tudjam? :o)

1iket se hallota nmég
jointeer
joak legalább ?

köcsög

tigeroo
demók, unreleased cuccosok -.-

jointeer
1. Storaged
2. Fuck the System
3. Innervision
4. Johnny
5. Metro
6. Snowblind
7. Marmalade
8. Temper
9. Blue
10. Honey
11. Shame on a nigga
12. Will They Die For You
13. Sugar
14. War?
15. Suite-pee
16. Know
17. Dam

amik nincsenek a lemezeken, azok mikek o.O

köcsög

scorpeeon
Hát, azért az elsõ az kicsit talán túl ütõs 😄 akkor teljesen máshogy nyomták, mint most, bár az is nagyon jó volt, azt meg kell hagyni. gondolj csak bele, hasonlítsd össze mondjuk a Kill Rock N' Roll-t a Sugar-al 😄 vagy a Vicinity Of Obscenity-t a Know-al 😄 szóval azért lényegi különbségek vannak a 2 között, az biztos hogyha kiadnának egy SOAD-SOAD stílusú új albumot, a divatrokkerek leszállnának róla 😄 De nem lenne jó persze, és nem is lesz mégegyszer olyan album, az szinte biztos. Egyrészt a SOAD maga mondta hogy nem szereti ismételni önmagát, nem csinál 2 ugyanolyan számot/albumot. A Toxicity például qrvajóvolt, sokan ma is azt tartják a csúcsnak, de ha a népszerûsége miatt csak olyat csináltak volna onnantól, az nem lett volna jó. A Mezmerize/Hypnotize -al megint újat alkottak, ami más mint a régi, de mégis nagyon jó, szép, ütõs, egyedi. Ettõl SOAD a SOAD 😄

ja ja most is úgy fogják nyomni mint a sztíl disznél amikor sokan kezdték õket hallgatni minden kis picsa meg mindenki akkor kidobtak egy ilyen albumot és sokaknak elment tõlük a kedve.
újra elsõ jellegû kell

Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.

jah, bezony <#smile> és egy nagyon szar system-interjú :o
én nemtom, de ha igen akkor a mostani nekem is kell😊
Sziasztok! úgy gondolom,h a System többek között az állandó megújulásával tarol(többek között). Persze attól még, h megújul, nem biztos, h jó is lesz az... De szerintem ez ismét sikerült nekik, elképesztõen ütõs, és tomboló lett ez a lemezük is- noha kicsit "visszafogtak" maugkból. És azért egyedülálló, mert nincs hozzá hasonló. Ha a legközelebbi albumuk több hasonlóságot mutatna a többivel, mint az eddigiek, akkor már elveszítené a varázstá. Na de itt jön az ellentét, ugyanis egyes dolgok állandósága ugyanúgy hozzájárul a sikerhez. A Mezme-Hypno páros tökéletesen egyensúlyozva lett a megtartott, és az új elemekkel. Persze ha ezt megismételnék, újítás nélkül, elveszítené a varázsát, mondjuk ezzel szerintem mindenki így van. Továbbá növeli népserûségüket-és a kedvet is "hozzájuk"- az, h gyakorlatilag saját stílust teremtettek, melynek õk maguk az egyedüli konkurencái, és remélem nem is próbálkoznak majd mások ezzel (én még nem találkoztam konkurenciának nevezhetõ egyeddel).Nekem az tûnt fel, h egyre több system fan van... Ez végülis jó is lehet, mert egyre többen szeretik, de intõ jelként is felfogható..(populárisabb lett talán).. ezis egy olyan téma amirõl óráka lehet besélni, mert csupa ellentét(nameg mindenkinek más a véleménye😊). Szerintem a következõ albumuk eljövetelével sok kérdésre választ fogunk kapni(mellyel remélem visszahódítják a törzsgyökeres SOAD fanokat😊)
scorpeeon
az igaz, hogy az exit címlapján a System van?

scorpeeon
a Mezmerize-hoz képest? a Hypnotize és Mezmerize egyszerre készültek ezért hasonló stílusuk van

a mezmerize systemhez méltóan teljesen új stílus volt, bár tény, h kevésbé zúzós, mint az elõzõek, de a hypnotize kicsit ojan átlagos lett o0
scorpeeon
JOBB 😄

tigeroo
sokkal jobb ::d
rosszabb:ð