UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Elore is koszi es bocs!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
meg akarod venni?
bazzeg esküszöm neked hogy meg azt is sajnalom hogy letöltöttem
ma még1szer megprobalkoztam vele de csak abban erositett meg hogy egy kurvanagy nyomorek jaték!!!!
98as fifatol kezdve jatszottam mindegyikel de ez magasan a LEGSZARABB az osszes kozul
Az a baszott féreg... Kh@oSz
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Pont azért vártam már hogy megszerezzem, mert a FIFA2004 játszhatatlanul szar szerintem. Annál azért nem jobb?

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Ekkora fossal még életemben nem jatszottam mint ez!!!! Komolyan mondom szégyen hogy ilyet kiadtak!!! Játszhatatlan szar az egész! Sry ha valakinek a lekébe gázoltam ezzel de ezt a gamet csak azért adtak ki mert eb2004 de sztem irtonagy kár volt erre cdt pazarolni
Egy nagy nulla az egész

Az a baszott féreg... Kh@oSz
Hala Madrid!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
köszönöm.....
a mohának mindig a déli oldala fás
MI TÖRTÉNT?? A HÜLYE KAPUS MINDIG KIROHA A FÉLPÁLYÁRA!!!!
EDDIG EZT NEM CSINÁLTA!!!!!
AZ ELLEN MEG FÉLPÁLYÁRÓL LÖVI A GÓLT...
BÁRMILYEN FORMÁCIÓNÁLK EZ VAN!!!!
HELP LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI
a mohának mindig a déli oldala fás
Szted is jobb, mint a(z) Euro 2004?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Ez az Euro 2004 egy nagy nulla, de a Fifa 2004 is az! :O

Ez a játék olyan xar, hogy ilyet én még nem látttam, komolyan mondom! Abszolút nem lehet irányítani a lövést, hogy merre menjen! Megvan a tutkó helyzet, márcsak bekéne lõni, de 7mrõl kihagyják! Egyszerûen csak felbaszom magam, mert ezt a játékot TELJESEN felesleges volt kiadni, mert ugyanolyan szar, mint a Fifa2004! Nem értem, hogy miért nem lehet csinálni egy normális focis játékot! A Holland csapatban a játékosoknak meg miért nincs nevük? Komolyan nem vágom ezt a játékot, nagyon shit lett!
1. mindenki tudja itt az enyém mivel itt készitettem a sorozatot mikor minden meccsen rugtam egy ilyet kb
2. sztem az se bizonyítja jobban, de majd megnézem