UEFA Euro 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaziJoe
Lan nincs a gameba?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Rudee
Elindítod a DirectX Diagnostic Tool nevû programot (start menü / futtatás / dxdiag) és ott lesz a soundnál.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Amadeus
a direct sound beállításánál csak olyan van hogy capture device,playback device,meg multimédia properties

Rudee
Méghozzá a DirectX Direct sound beállításainál.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
mondom hardveres gyorsítás
STLRR
Ne haragudjatok hogy en is megkerdezem de nekem sincs hang!Tudna nekem mondani egy hozzaszolas szamot hogy melyikben van leirva mert gozom sincs melyik oldalon lehet!
Elore is koszi es bocs!

Falconer
Szerintem is jobb, de még itt is iszonyat szarul passzolnak(nem arra amerre a nyilat nyomod)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Breki33
sztem ez nem igaz

a 2004-nél jobb P
Breki33
volt
kb 20* leírtam rá a választ

röviden hardveres gyorsítást lejebb venni
Van benne valami...

Shogun
lol
meg akarod venni?
bazzeg esküszöm neked hogy meg azt is sajnalom hogy letöltöttem
ma még1szer megprobalkoztam vele de csak abban erositett meg hogy egy kurvanagy nyomorek jaték!!!!
98as fifatol kezdve jatszottam mindegyikel de ez magasan a LEGSZARABB az osszes kozul

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Amadeus
Sziasztok.Volt már vkinél olyan hogy nem volt hangja a játéknak,mert nálam most egy ilyen probléma van,nem tudja véletlenul vki hogy mitol lehet.Elõre is köszi.

Mondjuk igaz. Van más játék amit neten keresztül leht nyomni.

Garcia
nem lehet... de én nem venném meg boltban annyit nem ér meg

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Terminátor14
nem

CSAK a Fradi

Sziasztok! Tudom nem szép dolog a kalózkodás, de tört játékkal lehet neten nyomulni? Vagy ez csak az eredeti gaméval lehet? Csak mondjátok, hogy igen vagy nem mert akkor megveszem.

gercse
De távoli bombákat ne várj,és az erösség is más,szerintem kezd amtörön,de ha world classos vagy akkor nem szóltam

The Hedgehog
Hmmm szerintem próbáld ki! Az én véleméyem, hogy valamivel jobb, mint a FIFA 2004!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Hú de lehúzzátok ezt a game-t! Pedig pont most akarom letölteni: ne tegyem?

Pont azért vártam már hogy megszerezzem, mert a FIFA2004 játszhatatlanul szar szerintem. Annál azért nem jobb?
Garcia
nekem nem gázoltál bele a lelkembe

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Shogun
Nah letöltöttem a gamet!
Ekkora fossal még életemben nem jatszottam mint ez!!!! Komolyan mondom szégyen hogy ilyet kiadtak!!! Játszhatatlan szar az egész! Sry ha valakinek a lekébe gázoltam ezzel de ezt a gamet csak azért adtak ki mert eb2004 de sztem irtonagy kár volt erre cdt pazarolni
Egy nagy nulla az egész

Az a baszott féreg... Kh@oSz

szoltan
mért van az hogy tréningnél állandóan gamepaddal lehet csak játszani,pedig mindenhol a bill. van beállítva?

Hala Madrid!

Breki33
ahammmmmmmm
bazza
Nahh...találtam egy igazi focis gémet, Urban Freestyle Soccer

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Sanko
sajna nem... :-(

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
oh...padem van de megnézem nincs-e auto fire vagy ilyesmi...

köszönöm.....

Garcia
#1978 avgy ha nem akkormeg te tartod nyomva folyamatosan

Sanko
SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!!

MI TÖRTÉNT?? A HÜLYE KAPUS MINDIG KIROHA A FÉLPÁLYÁRA!!!!

EDDIG EZT NEM CSINÁLTA!!!!!

AZ ELLEN MEG FÉLPÁLYÁRÓL LÖVI A GÓLT...

BÁRMILYEN FORMÁCIÓNÁLK EZ VAN!!!!

HELP LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI

KeKKSZike
Köszi, megnézem!

Szted is jobb, mint a(z) Euro 2004?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Breki33
Open Your Eyes

ahogy a csajok éneklik

klikk
KeKKSZike
Tudsz valami linket adni errõl a Winning Eleven7-rõl, hivatalos honlap vagy ilyesmi...

Ez az Euro 2004 egy nagy nulla, de a Fifa 2004 is az! :O

The Hedgehog
Khm ha normális és jó focis játékot keresel ott a Winning Eleven7, de ha kipróbálod NE ÍTÉLJ ELSÕRE... mert sok ember 20 perc játék után leírja a WE-t! A FIFA elsõre szép és finom, de huzamosabb idõ után megsavanyodik.... a WE pont az ellenkezõje. Minél többet nyomod annál többet mutat magából és annál élvezetesebb lesz vele meccselni!

Garcia
ez igaz, de kétségtelenül nagyon gyenge a game....

Breki33
1. Annál azért jobb
2. Van normális focis játék
3. Mert a Hollandok nem adtak licence-t
KeKKSZike
A Fifa (focis) játékok egyre szarabbak, irányíthatatlanabbak, NBA (kosár) játékok meg egyre jobbak, Hál' Istennek! Fociba már nem tudnak mit hozni/újítani, csak egyre unalmasabb lesz a játék!

KeKKSZike
Gyerekek...

Ez a játék olyan xar, hogy ilyet én még nem látttam, komolyan mondom! Abszolút nem lehet irányítani a lövést, hogy merre menjen! Megvan a tutkó helyzet, márcsak bekéne lõni, de 7mrõl kihagyják! Egyszerûen csak felbaszom magam, mert ezt a játékot TELJESEN felesleges volt kiadni, mert ugyanolyan szar, mint a Fifa2004! Nem értem, hogy miért nem lehet csinálni egy normális focis játékot! A Holland csapatban a játékosoknak meg miért nincs nevük? Komolyan nem vágom ezt a játékot, nagyon shit lett!

Breki33
azt sose értettem, hogy lehet abban futbalozni
The Hedgehog
Direkt ilyen lencsét kértem, bár azt mondták a hagyományosban is lehet futballozni. Elõször gondoltam írok a Davids-nak, hogy küldjön szemüveget, de aztán rájöttem, hogy én nem vagyok hozzá olyan randa, mint õ szóval elvetettem az 5letet :D

The Hedgehog
Mondom írj mailt nekik! Ott a cím...

Breki33
na akkor jöjjön elõ a fõmufti
beszélni akarok vele

mint féfi a férfival
Breki33
kontaktlencséban focizni?
Garcia
pedig tényleg a filóba megy :)

The Hedgehog
figy nem én vagyok a fõmufti ebben a játékban szóval khm jó lenne ha az eredetit küldöd el vagy elõtte kérdezd meg õket mailben hogy mekkora (szélesség x magasság) gif kell nekik és csináld meg... mert az sem mindegy szerintem!

The Hedgehog
mondom kontaktlencse :)

Breki33
nem akarok belemenni de
1. mindenki tudja itt az enyém mivel itt készitettem a sorozatot mikor minden meccsen rugtam egy ilyet kb
2. sztem az se bizonyítja jobban, de majd megnézem
Breki33
érdekes én szemüveg nélkül láttalak focis képen
The Hedgehog
jah! kivéve amikor kontaktlencsét hordok :)

The Hedgehog
ezt magyarázd nekik! de kell nekik az eredeti is, mert ez bizonyítja, hogy tényleg tied a replay!

Breki33
te szemüveges vagy?
Breki33
ha megvan

de aviból lehet