UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Hard to see, the dark side is.\"
importáld be mint mondottam
aztán amit beimportáltál azt compressed
de nem fogog lépésenként végigmenni,
fõleg, hogy megsincs ez a kieg.
elsõ lépésben ezt kell megnyitni biggui-val
1. lépésben mit nyissak meg?
ugyanis az id köznyelvben is azonosítót jelent (id. number)
ha ez annyira nem megy sztem hagyjuk

Nah, ez mi a rákot jelent??
Mind1...
az arcokat meg az id azonosítja gondolom
és ezt lehet módosítani illetve beállitani az UniDb editorral gondolom
de ezt csak a readme alapján mondom, konkrétan ezt nem próbáltam
specificfaceid-t pedig a UniDB editorral ( download at ECP )

Installing the faces
====================
_ These faces are taken from Fifa 2004
These are the faces from H.Larsson (SWE) and 13 Dutch Players
First of all , make a back-up of the zdata-04 folder ( this is where the faces are installed )
These faces overwrite other ones who belong to players from less importance or not taking part at EURO 2004
so if you don't install them you will have players with " wrong " faces
In this case you will have to modify the Id numbers with Access
Go then to the players table , specificfaceid and write 0 instead of the former number
Close the table, save the file
Finally import the Access files in the game with the help of the UniDB editor ( download at ECP )
If you do wish to have these faces in game ,you will need BigGUI to import them
Do as it follows
Open the zdata-04 folder with BigGUi
Import ONE face ( the 3 files ) ,overwrite, and check if they are compressed ( should be OK if I have done my job well )
Then go in game , and see if everything works fine
If your player is not in the starting 11, substitute him to make sure
If everything is OK, back up your zdata-04
proceed with the same way for the 13 faces
It will take a certain time to have everything installed but it is safer
If you import ALL the faces at one time, it may happen that some files will become uncompressed and your game will crash
"Nos mikor viszitek a labdát és megfelelõ távolságban van még a védõ veled szemben,akkor nyomva tartod a c (nekem ez alapesetben) gombot,majd 1 szeri shift lenyomással kötényt csinál a védõnek,2 szeri lenyomással pedig Del Piero népszerû: labdára lépek és megfordulok vele cselt csinálja a játékos,3szori "
Indítás a Q sztem
De ezektõl volt már töbször szó itt és az fh-n is
Garcia asszem pár napja írta be a billkombinációkat
Pl. kiállították az egyik kp-mat és berakott egy csatárt középpályára,de sehogy sem tudtam visszarakni.Cserélni szünetben miért nem lehet?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
akinek ilyen van és megy az írja be már légyszi a megoldást.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
A FIFA-ban az a jó, hogy bármikot le lehet benne nyomni egy gyors menetet. Hosszútávon is nagyon jó játék, de ha csak 10 percünk van, vagy még annyi se, akkor is lezavarhatunk egy jó kis meccset. Az irányítást kezdõk is seperc alatt elsajátíthatják, és így is elég sok látványos és változatos dolgot lehet vele mûvelni. Az egyszerûség elmondható a kezelõfelületrõl is, egyszóval abszolút felhasználóbarát programról van szó.
Az elmúlt években a játék elég sok változáson ment keresztül, ami fõleg a játékmenetet érintette. Ezesetben nem számolhatunk be túl sok újdonságról, inkább csak finomításokról - a FIFA 2004-hez képest. Az AI is javult némileg, ami érezhetõ a könnyebb szinteken is, reaálisabb játék lett az eredmény. Még látványosabb javulást értek el a játékosok viselkedésén akkor, amikor éppen nincs náluk a labda. Már nem ácsorognak és vakargatják a fa.... hasukat, hanem helyezkednek, futnak, csupa olyan dolgot, amit az elõzõ részekben kevsébe tettek, mint a magyar focisták (kis rosszindulattal, csak az baj, hogy náluk még nem használható a múlt idõ). A passzolásnál még jobban kell figyelnünk, sokszor nem elég a pontos átadáshoz hogy megnoymod a gombot, sokkal kisebb fölötte a kontrolunk. A pontrugások és a szögletek az elõzõ részben bevezetett szisztéma szerint zajlanak, de történt némi fimnomhangolás itt is, ami még élethûbb szituációkat eredményez.
Az egyik legérdekesebb újdonság, az un. morálszint bevezetése. Ez a játékosok teljesítményét és hangulatát mutatja. Az egyik befolyásolhatja a másikat, így ha egy csatár jó formában van, és megy neki a játék, akkor valószínûleg kihat az õ és a csapat moráljára is. Ez jópofa dolog, elvégre hányszor látni a meccsek folyamán, hogy egy sztárjátékos csak "botladozik" a pályán, mert rossz passzban van. A valóságban rengeteg meccs dõl el ilyeneken, és a legtöbb bravúr is így születik.
A grafika nem rossz, bár a konzolos verrzióké észrevehetõen jobb, mint a PC-seké. Utóbbin érdmes minél nagyobbra tenni a felbontást, mert sokat javít a helyzeten. Az alap kameraállás elég messze van az akciótól, de ha beközelítünk, akkor mindjárt szebb a látvány. Bár a játékosok kidolgozása elmarad néhány más játékban látottaktól, azért így is elég jó; felismerhetjük a focistákat, márha ismerjük õket. Sajnos vannak problémák a textúrákkal, fel lehet fedezni egy-két zavaró hibát. Amit viszont külön kiemelnék, az az animáció. A mozdulatok gyönyörûen, és aprólékosan kidolgozottak.
A kommentár a szokásos, végülis nem rossz, sõt, ha úgy vesszük egyre jobb; keveset ismétel, jókor mondja a dolgokat. Ami viszont méginkább kell a jó hangulathoz, az a szurkolók hangja, ami viszont nagyon jóra sikerült, és ráadásul a nemzetektõl függõen mást és mást hallunk a drukkerektõl. A menüt alat hallható zeneszámok nem olyan ütõsek mint a FIFA 2004-ben voltak, de azért elég változatosak, és jó õket hallgatni a menüböngészés közben. Érdekesség képpen íme a teljes lista:
Parva: Panic Attack
Span: Baby's Come Back
Boxer Rebellion: Watermelon
The Walls: Bright and Shining Sun
Glitterati: Do You Love Yourself
Junkie XL: Billy Club
Nelly Furtado: Forca
Stakka Bo: Here We Go
Dave Clarke: Way of Life
Freq Nasty: Come Let Me Know
Minus: The Long Face
Összességében jó kis kiegészítõ ez a FIFA 2004-hez, jól el lehet vele szórakozni a következõ rész megjelenéséig. A másik bajnokság, és az apró kis finomítások/újítások elég változatossá teszik a játékot, hogy ne legyen nagyon unalmas, bár sokra ne számítsunk az elõzõ rész után.
sztem hamarosan yolesz
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Nektek?
Q + D = emelés
Q + s = passz (erõsséget lehet állítani)
C + D = lövõcsel (csak az ellenfél térfelén)
mindegyik érvényes a FIFA 2004-re!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Egyszerûen nevetséges, hogy mindig fölé megy minden lövés, közelrõl is. Utálom, hogy nem arra rúgja az a gyökér játékos a labdát, amerre nyomom.
Röhej, hogy a támadó csatár mellett egyszerûen elszalad a védõ, hiába nyomom a gombot, hogy szerelés...
Szóval uninstalltam, és holnap még a játék lemezeit is meg fogom taposni, és kivágom a kukába!