UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én azért imádkozzom, hogy a multi-s PES4 kijöjjön PC-re
Még az se zavar ha maradnak a konzolos jelek :-)
EURO-ra visszatérve te tudod melyik a nyelvi file?
Felraktam a Német-Olaszt erre német lett a nyelv
kicseréltem amiben szerintem van erre kilép
na mondom jólvan a demó jó lesz németül
rárakom a patchet erre eltûnik a ladba :-)
Amúgy az Olasz és a Német mez korrektebb kinézetre
amúgy nem mert az olasz címer az új mezen középpen lesz.
Amúgy kijótt az elsõ Maglie P

Még az se zavar ha maradnak a konzolos jelek :-)
EURO-ra visszatérve te tudod melyik a nyelvi file?
Felraktam a Német-Olaszt erre német lett a nyelv
kicseréltem amiben szerintem van erre kilép
na mondom jólvan a demó jó lesz németül
rárakom a patchet erre eltûnik a ladba :-)
Amúgy az Olasz és a Német mez korrektebb kinézetre
amúgy nem mert az olasz címer az új mezen középpen lesz.
Amúgy kijótt az elsõ Maglie P

Én is ingázom! Bár gyurmából lenne a két játék... miket tudnék belõlük alkotni! 😄
Mindegy ha csúnnya a EURO 2004... "húnnyuk le a szemünket és úgy falatozzunk" 😄
Mindegy ha csúnnya a EURO 2004... "húnnyuk le a szemünket és úgy falatozzunk" 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Hát tudod, hogy nekem a fifa külsõleg jobban tetszett
alap fifa alap PES-nél
de ebben a stadion mögötti háttér borzasztó
meg ez a marihuánás füstölés :-)
Konfettiesõt, görögtüzet akarok
a WEi-ben csak néztem mikor a pályára bedobott tüz ott égett.
Viszont sztem fejlõdött a játék a 2004-hez képest
pl ellopták a fake shot-ot :-)
Szval én a két tábor között helyezkednék el véleményemmel.
alap fifa alap PES-nél
de ebben a stadion mögötti háttér borzasztó
meg ez a marihuánás füstölés :-)
Konfettiesõt, görögtüzet akarok
a WEi-ben csak néztem mikor a pályára bedobott tüz ott égett.
Viszont sztem fejlõdött a játék a 2004-hez képest
pl ellopták a fake shot-ot :-)
Szval én a két tábor között helyezkednék el véleményemmel.
Most mondja valaki nekem, hogy a WE vagy a PES nem szép. Sokkal letisztultabb a grafikája, mint a FIFA-nak igaz nem annyira fotorealisztikus, de pl a stadionok sztem vannak olyan szépek (sõt)... A EURO 2004 ebben bukik el. Csúnya. Lehet, hogy marhára hasonlítanak a játékosok meg tök jó a mozgás de könyörgöm a mezen elmosódik a címer, a minták, még a szám is, mert túl kicsik a textúrák.
Most jön az, hogy majd töltünk le hozzá 2GK-t meg minden. De hát azért vesszük meg a gamét, hogy ezek benne legyenek nem?! Nem azért morog 2.6 'gigaherc' a gépemben, hogy ilyen grafikát nézegessek hiába a remekbeszabott játékrendszer. Fejlõdést akarunk. Eddíg nem törõdtem a grafikával, de mostmár illene ezen is fejleszteni nem csak összehányni az egészet!
Most jön az, hogy majd töltünk le hozzá 2GK-t meg minden. De hát azért vesszük meg a gamét, hogy ezek benne legyenek nem?! Nem azért morog 2.6 'gigaherc' a gépemben, hogy ilyen grafikát nézegessek hiába a remekbeszabott játékrendszer. Fejlõdést akarunk. Eddíg nem törõdtem a grafikával, de mostmár illene ezen is fejleszteni nem csak összehányni az egészet!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
vagy a fifa 2005 😊)
amúgy én sokat várok ettõl az euro2004-tõl is..ebben orvosolták a kapushibát,meg ollózni is lehet,a kapáslövésekrõl nem is beszélve. csak 1 dolog zavar: w(trough pass)-nál kikapcsolták az erõsség állításának lehetõségét,automatice megy a passz 😞 sztem jobban lehetett szöktetni az elõzõ módszerrel.
Te mennyire tesztelted ezt a demót? Neked mûxik a settings changer? nekem nem 😞
amúgy én sokat várok ettõl az euro2004-tõl is..ebben orvosolták a kapushibát,meg ollózni is lehet,a kapáslövésekrõl nem is beszélve. csak 1 dolog zavar: w(trough pass)-nál kikapcsolták az erõsség állításának lehetõségét,automatice megy a passz 😞 sztem jobban lehetett szöktetni az elõzõ módszerrel.
Te mennyire tesztelted ezt a demót? Neked mûxik a settings changer? nekem nem 😞
egy igazi focihoz sokkal jobban hasonlító játékotkapáslövéseket, hogy rendes cselekkel szivathatod a havert
rendesen védõ kapusokat, rendes fejeseket, kiinduló kapus feletti átemeléseket, manuális inditásokat, kiugratásokat, kényszerítõkat stb...
de a te dolgod
rendesen védõ kapusokat, rendes fejeseket, kiinduló kapus feletti átemeléseket, manuális inditásokat, kiugratásokat, kényszerítõkat stb...
de a te dolgod
szép,de tényleg,talán egyszer kipróbálom ezt is...ha bele akarnék kötni: a vidi elején ha megfigyeled bent a 16oson belül az "álló" játékosokat bizti mosolyogni fogsz picit,legalábbis csöppet furán tartják magukat.
szóval mit vesztek? 😛
szóval mit vesztek? 😛
majd kipróbálom thx
õmm... van a Ziden-os csel, a kötény és a megkerülõs csel :-) Elég hatékonyak és NAGYON könnyû õket kezelni még bill.-rõl is 😊
CSAK a Fradi
elismerem,hogy nem rossz,jók az arcok is,meg a cipõk is,de vhogy máshoz szoktam..talán ez a baj. mindenesetre nincs idõm mind2 játékra(sõt még az egyikre se nagyon) így maradok a fifa sorozatnál,mert maradi vagyok 

mik az új cselek??? én egy lövõcselt találtam(2szer D) meg a shift egy kicsit más lett,de nálam nincs C! így nemtok cselezni..
a settings changer még mindig nem mûködik! plz hlp me
a settings changer még mindig nem mûködik! plz hlp me
nem is azért írtam :-) No mind1 😊
Hogy ne legyek off:
Szvsz a játék sokkal jobb lett, mint a Fifa '04, mert majd' az összes hibát kijavították + van 1-2 finomság is 😊 (cselek, új lövés-rendszer, új animációk stb...)
Én várom a full-t már csak azért is, mert mi magyarok is benne leszünk! :-) Haladás....
Még bármi lehet ebbõl a játékból 😊
Hogy ne legyek off:
Szvsz a játék sokkal jobb lett, mint a Fifa '04, mert majd' az összes hibát kijavították + van 1-2 finomság is 😊 (cselek, új lövés-rendszer, új animációk stb...)
Én várom a full-t már csak azért is, mert mi magyarok is benne leszünk! :-) Haladás....
Még bármi lehet ebbõl a játékból 😊
CSAK a Fradi
"It's much better with commentators, but they can't tell the right thing, I played France against Portugal, and John Matson said this: Bayer Leverkusen is domminating this match "
lol
lol
nem mondtam, hogy nem játszható
csak kiegészítõkkel sokkal jobb
ugyanez a véleményem a topictémáról is
csak kiegészítõkkel sokkal jobb
ugyanez a véleményem a topictémáról is
köszi megvan a setting-changer..
Breki! sztem a fifa2004 is játszható mindenféle kieg nélkül(persze a peccs azért nem árt) és ezzel nem vagyok egyedül 😊
Breki! sztem a fifa2004 is játszható mindenféle kieg nélkül(persze a peccs azért nem árt) és ezzel nem vagyok egyedül 😊
a setting changer-t merre találom? amûgy sztem nagyon jó az új rész és butaság,hogy csak néhány dolgon javítottak a 2004-hez képest. a játékosok is szebbek(élethû arcok) és a stadionok is. "felugrik" a közönség gólnál és görögtûz is van végre megint. az OLLÓZÁST is visszatették,újra lehet bravúrozni,valamint kijavították a kapusok gyökérségét,végre jól helyezkednek és tudnak védeni is. a labdakezelésben is láttam újdonságokat...
mindezt 4 félidõ után! sztem 4-5 hónap alatt ez elég lehet újításnak(sztem remek,hogy kijavították a 2004 idegesítõ hibáit) és ne feledjük,ez még csak DEMO! ráadásul az euro 2004-nek nem is a megreformálás a célja,hanem hogy lejátszhassuk az EB-t.
röviden: nagyon várom a full-t!!!
mindezt 4 félidõ után! sztem 4-5 hónap alatt ez elég lehet újításnak(sztem remek,hogy kijavították a 2004 idegesítõ hibáit) és ne feledjük,ez még csak DEMO! ráadásul az euro 2004-nek nem is a megreformálás a célja,hanem hogy lejátszhassuk az EB-t.
röviden: nagyon várom a full-t!!!
az irányítás a system könyvtárban lévõ config filében van ami Excelel szerkeszthetõ
kérdés beveszi-e
kérdés beveszi-e
akkor sorry... csak a 33 gondoltam a korodat jelöli
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
van olyan progi ami a bill. beállítást tudja állítani ?