UEFA Euro 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Zidane új arc

Breki33
Viszont így lehet módosítani

Breki33
csak kár, hogy a demóban nem így mûxik
Breki33
Breki33
Breki33
én azért imádkozzom, hogy a multi-s PES4 kijöjjön PC-re
Még az se zavar ha maradnak a konzolos jelek :-)

EURO-ra visszatérve te tudod melyik a nyelvi file?

Felraktam a Német-Olaszt erre német lett a nyelv
kicseréltem amiben szerintem van erre kilép
na mondom jólvan a demó jó lesz németül

rárakom a patchet erre eltûnik a ladba :-)

Amúgy az Olasz és a Német mez korrektebb kinézetre
amúgy nem mert az olasz címer az új mezen középpen lesz.

Amúgy kijótt az elsõ Maglie P

The Hedgehog
Én is ingázom! Bár gyurmából lenne a két játék... miket tudnék belõlük alkotni! 😄

Mindegy ha csúnnya a EURO 2004... "húnnyuk le a szemünket és úgy falatozzunk" 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Hát tudod, hogy nekem a fifa külsõleg jobban tetszett

alap fifa alap PES-nél
de ebben a stadion mögötti háttér borzasztó
meg ez a marihuánás füstölés :-)

Konfettiesõt, görögtüzet akarok
a WEi-ben csak néztem mikor a pályára bedobott tüz ott égett.

Viszont sztem fejlõdött a játék a 2004-hez képest
pl ellopták a fake shot-ot :-)

Szval én a két tábor között helyezkednék el véleményemmel.
Breki33
szóval megint túlbonyolították
The Hedgehog
Most mondja valaki nekem, hogy a WE vagy a PES nem szép. Sokkal letisztultabb a grafikája, mint a FIFA-nak igaz nem annyira fotorealisztikus, de pl a stadionok sztem vannak olyan szépek (sõt)... A EURO 2004 ebben bukik el. Csúnya. Lehet, hogy marhára hasonlítanak a játékosok meg tök jó a mozgás de könyörgöm a mezen elmosódik a címer, a minták, még a szám is, mert túl kicsik a textúrák.

Most jön az, hogy majd töltünk le hozzá 2GK-t meg minden. De hát azért vesszük meg a gamét, hogy ezek benne legyenek nem?! Nem azért morog 2.6 'gigaherc' a gépemben, hogy ilyen grafikát nézegessek hiába a remekbeszabott játékrendszer. Fejlõdést akarunk. Eddíg nem törõdtem a grafikával, de mostmár illene ezen is fejleszteni nem csak összehányni az egészet!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Terminátor14
shift+c+nyilak 😊

CSAK a Fradi

fm
vagy a fifa 2005 😊)
amúgy én sokat várok ettõl az euro2004-tõl is..ebben orvosolták a kapushibát,meg ollózni is lehet,a kapáslövésekrõl nem is beszélve. csak 1 dolog zavar: w(trough pass)-nál kikapcsolták az erõsség állításának lehetõségét,automatice megy a passz 😞 sztem jobban lehetett szöktetni az elõzõ módszerrel.

Te mennyire tesztelted ezt a demót? Neked mûxik a settings changer? nekem nem 😞

Breki33
az már a PES4 lesz :-)
fm
egyetértek..de ha ez mind igaz,akkor valszeg ki fogom próbálni,egyszer..

Breki33
egy igazi focihoz sokkal jobban hasonlító játékotkapáslövéseket, hogy rendes cselekkel szivathatod a havert
rendesen védõ kapusokat, rendes fejeseket, kiinduló kapus feletti átemeléseket, manuális inditásokat, kiugratásokat, kényszerítõkat stb...

de a te dolgod
fm
szép,de tényleg,talán egyszer kipróbálom ezt is...ha bele akarnék kötni: a vidi elején ha megfigyeled bent a 16oson belül az "álló" játékosokat bizti mosolyogni fogsz picit,legalábbis csöppet furán tartják magukat.

szóval mit vesztek? 😛

Breki33
nm
de bill nemtudom szerkeszthetõ-e így
majd kipróbálom thx

Breki33
fm
mutasd

Breki33
ha megnézed a gólokat megtudod :-)
fm
mit?

Breki33
rendben maradi vagy
Breki33
nekem mindegy
te veszítesz P
fm
okés..de milyen gombbal lehet elõcsalogatni?

Terminátor14
Szóval Zidane-os csel...😛

CSAK a Fradi

Terminátor14
õmm... van a Ziden-os csel, a kötény és a megkerülõs csel :-) Elég hatékonyak és NAGYON könnyû õket kezelni még bill.-rõl is 😊

CSAK a Fradi

fm
elismerem,hogy nem rossz,jók az arcok is,meg a cipõk is,de vhogy máshoz szoktam..talán ez a baj. mindenesetre nincs idõm mind2 játékra(sõt még az egyikre se nagyon) így maradok a fifa sorozatnál,mert maradi vagyok

fm
ja..nem jön be..sajnálom.

segítene vki a #402-ben?

Breki33
Haladás nem lesz benne P
Breki33
képek alapján :-)

erre mondaná Hedge, hogy a játék számít
én meg csak ezt mondom :-)

fm
mik az új cselek??? én egy lövõcselt találtam(2szer D) meg a shift egy kicsit más lett,de nálam nincs C! így nemtok cselezni..

a settings changer még mindig nem mûködik! plz hlp me

Terminátor14
nem is azért írtam :-) No mind1 😊
Hogy ne legyek off:
Szvsz a játék sokkal jobb lett, mint a Fifa '04, mert majd' az összes hibát kijavították + van 1-2 finomság is 😊 (cselek, új lövés-rendszer, új animációk stb...)
Én várom a full-t már csak azért is, mert mi magyarok is benne leszünk! :-) Haladás....
Még bármi lehet ebbõl a játékból 😊

CSAK a Fradi

Breki33
azt tom
de azt a progit nem használom
fm
de hogy mûködik ez a settings changer??? nekem nem akarja a jót 😞(

fm
nincs rá idõm..maradok a fifánál(meg annak nem tetszik a grafja a képek alapján)

Terminátor14
true or false....:-P

CSAK a Fradi

Breki33
ez a Weiben alap
Breki33
"It's much better with commentators, but they can't tell the right thing, I played France against Portugal, and John Matson said this: Bayer Leverkusen is domminating this match "

lol
fm
oké
észrevettem még egy újítást: végre lehet sprintelni a labdafelé,mikor passzolsz..

Breki33
hmmm?
ricsi1
igaz hamisat játszol?

Breki33
nem mondtam, hogy nem játszható
csak kiegészítõkkel sokkal jobb

ugyanez a véleményem a topictémáról is
fm
köszi megvan a setting-changer..

Breki! sztem a fifa2004 is játszható mindenféle kieg nélkül(persze a peccs azért nem árt) és ezzel nem vagyok egyedül 😊

fm
a setting changer-t merre találom? amûgy sztem nagyon jó az új rész és butaság,hogy csak néhány dolgon javítottak a 2004-hez képest. a játékosok is szebbek(élethû arcok) és a stadionok is. "felugrik" a közönség gólnál és görögtûz is van végre megint. az OLLÓZÁST is visszatették,újra lehet bravúrozni,valamint kijavították a kapusok gyökérségét,végre jól helyezkednek és tudnak védeni is. a labdakezelésben is láttam újdonságokat...

mindezt 4 félidõ után! sztem 4-5 hónap alatt ez elég lehet újításnak(sztem remek,hogy kijavították a 2004 idegesítõ hibáit) és ne feledjük,ez még csak DEMO! ráadásul az euro 2004-nek nem is a megreformálás a célja,hanem hogy lejátszhassuk az EB-t.

röviden: nagyon várom a full-t!!!

Breki33
az irányítás a system könyvtárban lévõ config filében van ami Excelel szerkeszthetõ
kérdés beveszi-e
Breki33
hát annyinak szoktak nézni, de ez offtopic P
gercse
Szerintem nincs még csak 24 max

Garcia
akkor sorry... csak a 33 gondoltam a korodat jelöli

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

van olyan progi ami a bill. beállítást tudja állítani ?