2218
-
#783 csak rávezetve,közel a védőhöz lehet cselezni. shift+modifier(def. c)
és én is megváltoztatnám a röptiben kialakított véleményem!!
sztem nagyon jó a game! minden ami eddig bosszantott,ki lett javítva. kapáslövések,beadás,cselek, lövés,kapus stb. mind javítva lett. nagyon élvezetes meccseket lehet nyomni,ráadásul még messze vagyok a wc-től.
lőni sztem is lehet távolról is,csak korántsem olyan könnyű,mint a 2004ben volt.
1szó mint 100,HAJRÁ MAGYAROK!! :)) -
mosley #782 PPf-0 Matic 2. Versio-t hogyan kell használni.
Vagy tudnál más egyszerűbb javító programot? -
Takigabi #781 Én úgy állítottam be hogy a W legyen a sprint és így más gombokkal jönnek elő nálam a cselek
Modifier+D :lövőcsel
q+d : futtatottpassz olyan mint a fifa 2004ben volt
Shift:sima csel
én eddig ennyi cselre jöttem rá pedig trainingben összevissza nyomkodtam a billentyűzetet és egy megkerülős csel se jött elő :) -
__csokisfiu__ #780 ehe -
#779 Sztem nem olyan rosz azért, de lehetne jobb is. Én kiprobáltam elöszőr csak amatörön é sima 4-0 - ás győzelem volt ) Magyarország - Makedónia 4-0 barátságos meccs) Jah a crackfix jó nekem müxik. És azért jobb mint a Fifa 2004 pl. Beadás után kapás lövések ollózás vannak jó dolgok nah egyenlőre ennyi. -
Rudee #778 Lehet ők nem amatőrön jáccottak. -
DarkLyrics #777 LoL:
HUN - armenia 2-1
HUN-Dania: 2-0
HUN - Alban 4-0
HUN - Wales 3-0
mind távoli lövések a tizenhatos környékéről...nemtom mit borultok ezen, hogy nem lehet onnan lőni. na jó, volt két szögletből fejes gól is -
#776 Ha csak lejátszani akarod asf player
de nem egyszerűbb leszedni? -
#775 659 ember! -
#774 na letöltöttem én is.hogy ez menniyvel másabb mint a FIFA2004..
pl a kapuralövés szemben a kapuval30 mnyomom za előre+ a jobb erre ellövi a picsába,ha sima előre kapusba lövi. -
__csokisfiu__ #773 hova ember hova -
#772 Valakit tudja, hogy hogyan lehet kiszedni az asf formátumú zenéket a játékból? Elvileg ASF-et mindegyik lejátszó letud játszani, de ezeket valamiért nem viszi se a winamp, se a media player. -
#771 1. oké hagyjuk
2. amióta benne volt a kapus felett átemelés (asszem fifa2000,vagy 2001)
3. majd kipróbálom we7-ben is (amúgy euroban is van most nem? akkor miér offtopic?)
4. oké,lehet télleg jobb,maj tesztelem
summa: akkor mennyi mindent is vettek át a pesből?? -
DarkLyrics #770 azé, megpróbálok jáccani vele, minden sportszerűtlensége ellenére -
DarkLyrics #769 én annyit mondanék, hogy beállítottam egy francia magyart, én voltam a france--és HOZZÁ se nyúltam semmilyen gombhoz: Barthezt má szétszaggatták, volt 6 kapufa, de nem győztek a köcsög magyarok...NNNA ENNYIT ERRŐL, ez azért durva bazmeg, direkt elléptem onna, nehogy szereljen a francia, és bazzeg MAGÁTÓL leszereli a magyar csatárt hagyjatok má ezzel mennyit fizettek ezért bazmeg?!?!?!?
üzenném az EA Sportnak, vegyenek fel teszternek.. mert ilyen AI-val nagyon gáz bazmeg -
Rudee #768 Elkezdtem WC-n, nem olyan rossz ez.
-
#767 1. Sztem az nem fake shot, de hagyjuk
2. Mármint mióta?
3. Ezt most itt nem írnám le egyrészt offtopic másrészt két oldalt írhatnék róla. Aki We-zik úgyis tudja, meg raktam be videokat erről is a topicjába. Ha érdekel szedd le a magyar guide-t és olvasd el.
4. Olvastam róla a PES3-as cikkben.
Eddig nem volt PC-re a konzolt meg nem szeretem.
Eddig azért fifáztam mert nem volt jobb.
Most találtam jobbat.
Nekem is nehéz volt beismerni de jobb. :-) -
:) #766 próbálkozom itt a dolgokkal a cselezés nekem úgy müxik ha megfelelő távolságból csak a csel gombot nyomom.. futással már már nem müxk :( -
#765 1.volt fake shot korábban is(csak kicsit gyengébben nézett ki,alt+le cselként lehetett előhívni) és köszesz,tudom hogy mi az,a valóságban is gyakran alkalmazom :)
2.kapus feletti átemelés valóban finomabb,de hát azóta évek teltek el...
3.billen a q+s meg ilyesmire gondolsz? miben különbözik az a 2004es w-től,illetve a korábbi sima s-től?
4.tudod pontosan,hogy mikor volt pesben és mikor fifában az automata szerelés? ilyen régóta tolod mind2őt? akkor eddig miért fifáztál?
-
#764 olvass mar vissza te ...... -
__csokisfiu__ #763 hello. egy teljes gombkiosztás kellene. nem a lövés meg a sima passz :-), hanem lövőcsel (fake shot) csel, ilyesmik. előre is köcce. -
#762 nekem nem jön be -
#761 1. Sztem te nem tudod mi a fake shot
eddig egy fifában sem volt.
2. Igazából nem a Q-s sima kiugratós passzra gondoltam
L1+W-re
2. Kapus feletti átemelés kisé kifinomultabb
3. Az automatikus szerelés az hogyha vezeted a labdát és találkozol az ellenfél játékosával az autómatikusan szerel.
Ezt akkor lehet jól látni a fifában mikor pl egymás ellen játszotok és gyakorolni szeretnél valamit, de ha a haver hozzá sem nyúl akkoris ha belevezeted elveszi.
Ez a fifában is régóta van, de annó a pes-ből szedték
(nem a pc-sből) -
mike369 #760 nézd meg a 3.-as rar méretét, mert az szinte mindenhol hibásan van fent.
ha nem egyezik a többivel, akkor szedd le máshonnan -
Takigabi #759 az a gáz hogy nem összefűzni kell hanem kicsomagolni sztem -
Beepee #758 apropó we7. letöltöttem a 600 megás wendettát hozzá és nem tudtam összefűzni a rar-okat pedig 3.30as winrar-om van. mi lehetett a gáz? errort irt ki -
#757 én asszem ezzel csak 1 EB-t fogok nyomni aztán vissza a WE7 :) -
Beepee #756 na hölgyeim uraim a hollandokkal játszom a 4 közé jutásért, azért nem olyan rossz ez a gamma, csak azt cseszték el, hogy q+w,q+s,q+d ezeket vhoigy másképp kellett volna, és ha ennyire használhatatlan a sima passz akkor azt kivenni...jelent már meg valami finomság hozzá? -
:) #755 a 11-s rúgásoknűál naon yól megvannak csinálva az aggódó arcok:) meg a feszültség:)
a cselezés nem mindig sikerül nekem:( van vmi yó billentyű kombináció ? -
#754 mármint w-vel és e-vel lehetett trough pass-t nyomni,lövőcselt pedig anno az alt+le illetve fel nyíllal. -
#753 fake shot és kiugratásos passz már a régi fifákban is volt,csak mostanában kihagyták (2004-ben pl w-el lehetett,előtte meg az e-vel)
illetve volt már régen kapus felett átemelés is,röviden kellett megnyomni a d-t. csak ez is kimaradt mostanában.
mi az az automatice szerelés? -
#752 már írtam
röviden pl
fake shot
automatikus szerelés
kiugratásos passz
stb -
#751 asszem novemberben..
vagy októberben .
valami ilyesmi, karácsonykor már biztos meg lesz. -
#750 Mikor jön? Novemberben? 1 évvel a 2004 után? -
Beepee #749 van már vmi gameplay? -
#748 Hát, nagyon kiváncsi leszek a FIFA2005-re.
Majd az E3-mon meglátjuk ....
A grafikára mindenképp kiváncsi leszek. -
Petya777 #747 Nekem továbbra is teszik a játék. Jók a modok, a magyarok is tök jól megvannak csinálva. Fehér Csabának van ilyen lövő jele, nemtom miért csak neki (Gerának lehetne cselezős).
A cselezés QRVA JÓ!!! Ha rávezeted a védőre és jókor nyomod akkor kötény, megkerülős vgy zidaneos, de néha egész furcsa helyzetben is csinál tök jóket (mindez a magyarokkal :D). Volt egy nagy szabigólom Lisztessel. Gera csinált egy megkerülős cselt, aztán felnyomták :D
De mi a faszért nincsenek direct ip??? Kivagyok éhzezve a multyra! -
#746 kösz.. -
#745 Itt fent van. -
#744 Na, akkor hogy is kell javítani a meccs utáni windowsba lépést (nálam windows fagyást = rebootot)?
A crackfix-szel?