UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába cserélik... csúnyák! Siethetne Ariel azzal a 2GK raptorral!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
vagy innen
"This File was NOT found!
Try using the File Wizard to locate this file."
innen se 😞 ráadásul amit korábban belinkeltél,azzal talán csak a félidõ hosszát sikeredett megváltoztatnom,a grafikát semmiképp..
Try using the File Wizard to locate this file."
innen se 😞 ráadásul amit korábban belinkeltél,azzal talán csak a félidõ hosszát sikeredett megváltoztatnom,a grafikát semmiképp..
segond engem nem zavar meg de lehet mást igen... 😉
Én bárhogy próbáltam nem jött össze. Aztán már csak felidegesítettem magam rajta, de talán majd valami fórumban biztos találnak rá megoldást.
itt akkor röviden
lehet
ketten szoktunk de ha jól emléxem hat hely van és még a kormányt is bevette
a logitech-ekkel simán megy
pesrsze elõször fura a fifához szokott embernek a konzolos beállítás de ezen könnyen tudunk segíteni
lehet
ketten szoktunk de ha jól emléxem hat hely van és még a kormányt is bevette
a logitech-ekkel simán megy
pesrsze elõször fura a fifához szokott embernek a konzolos beállítás de ezen könnyen tudunk segíteni
Itt vagyok. Hali. Tegnap küzdöttem vele, de nem sikerült. Ideges is lettem, és nem foglalkoztam vele. Meg kell mondjam, nekem egyáltalán nem tetszik az Euro 2004.
Néhány kérdés: A Wei-ben lehet egy gépen egymás ellen játszani? Ha igen, hányan? És mindent gamepadot támogat, vagy itt is kell trükközni mint a fifában?
Néhány kérdés: A Wei-ben lehet egy gépen egymás ellen játszani? Ha igen, hányan? És mindent gamepadot támogat, vagy itt is kell trükközni mint a fifában?
mégegyszer a lustábbaknak: EURO 2004 Demo Customizer By FIFA TOOLS
EURO 2004 Demo Customizer a FIFA Tools-tól:
http://www.fifasoccer.ru/files/?info=50
A srácok szerint hamarosan kiadnak egy csomó hasznos progit melyekkel többek között a 3D logókat(*.tvb), az adatbázist és a big fájlokat szerkeszthetjük. Remélem gyorsan dolgoznak! 😛
http://www.fifasoccer.ru/files/?info=50
A srácok szerint hamarosan kiadnak egy csomó hasznos progit melyekkel többek között a 3D logókat(*.tvb), az adatbázist és a big fájlokat szerkeszthetjük. Remélem gyorsan dolgoznak! 😛
próbáld ki
ezt
ezt
Hali! Ki akartam próbálni a gamet, leszedtem hozzá a setting changert, bemásoltama fõkönyvtárba, elindítottam, elmnetette a cuccost, de semmit sem változtat. Így meg elég keveset lehet jtsazni, mert rövid a félidõ. Valakinek ötlete, vagy van másik beállítás beállító progi?
igen sima futás gyors futás, lassú futás, szupergyors labdavezetés
ladda vezetése, labda megállítása, ugrás !
vmit lehet kihagytam P
ha van ezzel kapcsolatban még kérdésed inkább a fórumában
ladda vezetése, labda megállítása, ugrás !
vmit lehet kihagytam P
ha van ezzel kapcsolatban még kérdésed inkább a fórumában
1.
de meg kell szokni
elsõre fifához szokottaknak fura
de van benne gyakorlás
pl van egy kör és oda kell ívelni a golyót
vagy négy emberrel cicázni kell kettõ ellen
és észre se veszed máris egy csomó trükköt tanultál
de meg kell szokni
elsõre fifához szokottaknak fura
de van benne gyakorlás
pl van egy kör és oda kell ívelni a golyót
vagy négy emberrel cicázni kell kettõ ellen
és észre se veszed máris egy csomó trükköt tanultál
azért mint említettem a fifát sem lehet kitanulni pár hónap alatt..tényleg 3-4 féle sebességgel tuod vezetni a weiben a lasztit??? sry az offér
hány CD-s a WEI? komolyan kipróbálnám mostmár..felkeltetted az érdeklõdésem 😉
és utána tudnék igazán,saját konklúziót levonni a két gamma-fajtáról.
és utána tudnék igazán,saját konklúziót levonni a két gamma-fajtáról.
asszem három négy
nem részletezném mert itt picit off, de pont a Wei-re illik , hoghy nem lehet pár nap alatt megtanulni, mindig rájössz új dolgokra. Ezért is szóltam le a PES3-at annó.
Mert nem tudtam miket lehet benne.
Hogy hedge úrfit idézzem egyszerûen jobban hasonlít a valós focira.
Most pl a fifában átvett fake shot
aztán ember feletti átemelõs cselek, hogy a kapust is ki lehet cselezni átemelni és még sorolhatnám engem meggyõzött.
És multiban a legjobb.
Most jött a fifas haver elvinni a demo-t de aztán azt mondta inkább az asf-et vinné el :-)
nem részletezném mert itt picit off, de pont a Wei-re illik , hoghy nem lehet pár nap alatt megtanulni, mindig rájössz új dolgokra. Ezért is szóltam le a PES3-at annó.
Mert nem tudtam miket lehet benne.
Hogy hedge úrfit idézzem egyszerûen jobban hasonlít a valós focira.
Most pl a fifában átvett fake shot
aztán ember feletti átemelõs cselek, hogy a kapust is ki lehet cselezni átemelni és még sorolhatnám engem meggyõzött.
És multiban a legjobb.
Most jött a fifas haver elvinni a demo-t de aztán azt mondta inkább az asf-et vinné el :-)
WEI-ben hányféle sebességgel tudsz futni a labdával? és az életben? ..kíváncsi vagyok..
ezzel azt mondod,hogy a WEI-t több idõ megtanulni profin kezelni? ebben lehet vmi,még nem próbáltam valóban,de nekem még a fifa2004-ben is van mit tanulnom. pedig már lenyomtam 3 karriert (+jónéhány bajnoki meccset tesóval,aki szintén jó,nomeg néhány multi) ,nem kis idõ alatt.
ezzel azt mondod,hogy a WEI-t több idõ megtanulni profin kezelni? ebben lehet vmi,még nem próbáltam valóban,de nekem még a fifa2004-ben is van mit tanulnom. pedig már lenyomtam 3 karriert (+jónéhány bajnoki meccset tesóval,aki szintén jó,nomeg néhány multi) ,nem kis idõ alatt.
látszik, hogy nem Wei-zel
különben nem írnád ezt
"NE VÁRD,hogy pár nap alatt megtanulod 😊"
Amúgy nem azt írtam, hogy nem tudom használni, hanem, hogy túlbonyolították.
Persze ez szubjektív
különben nem írnád ezt
"NE VÁRD,hogy pár nap alatt megtanulod 😊"
Amúgy nem azt írtam, hogy nem tudom használni, hanem, hogy túlbonyolították.
Persze ez szubjektív
lövés,passz, sprint stb minden elérhetõ shift+c mellett is..azért kell a két gomb folyamatos nyomvatartása,mert külön-külön más-mást csinál. simán becsaphatod a védõket simán a c-t nyomvatartva +nyilakkal és a megfelelõ idõben ritmusváltással sprintbe kezdeni. persze sok-sok gyakorlás kérdése. ugyanígy shift-el is le lehet õket rázni. a legjobb pedig akkor leszel,ha mindezt egyszerre lenyomod és el kezdessz cselezni. NE VÁRD,hogy pár nap alatt megtanulod 😊
az OTB meg sztem cheat billentyû,így én nem is használom,anélkül is megy,mint a karikacsapás 😊
az OTB meg sztem cheat billentyû,így én nem is használom,anélkül is megy,mint a karikacsapás 😊
a world cup 98-ban volt egyszerú shift+nyilak
vagy Weiben R2
figyi ha megkeresed a shift+C-t az kisujj meg mutatóujj igaz?
OTB-t indítást nem nagyon érsz el
lövésrõl paszról nemis beszélve
vagy Weiben R2
figyi ha megkeresed a shift+C-t az kisujj meg mutatóujj igaz?
OTB-t indítást nem nagyon érsz el
lövésrõl paszról nemis beszélve
cmn/fe/eng.db , ger.db stb.
De ezeket nem tudod cserélni mert kiakad a játék asszem!
De ezeket nem tudod cserélni mert kiakad a játék asszem!
dehát csak van egy file amiben benne van
amúgy cserélni szeretném
ígyís sokkal jobb, hogy van Brazil kommentár
Olyan mintha Portugál TV-n nézném
amúgy cserélni szeretném
ígyís sokkal jobb, hogy van Brazil kommentár
Olyan mintha Portugál TV-n nézném