2218
-
OPM #866 ennek a játénak komolyan nincsen intrója vagy nálam van vmi hiba? thnax -
#865 nem marha csak "tudatlan" (bocsi én is)
Direct IP nincs benne ugyi, csak online, de az EA szerverére ne akarj tört FIFA-val feljutni! -
#864 bocsi de marha vagy
ha ott akarsz játszani vedd meg !!! -
#863 OTB?
Q+A? -
#862 1. -
#861 hi! nekem az a problémám lenne, hogy lejáccok egy meccset, és kidob a winfosba!!! ez miért van??? olvassak vissza, vagy elmondjátok??? :D -
#860 lehet gólt lőni,onnan már nem is olyan nehéz,persze nehezebb mint a fifa2004ben:)
az irányt "finoman" kell nyomni a sarok irányába,de az erősségen is nagy a hangsúly! azzal is finoman kell bánni :) azaz kb közepes erősséggel megküldeni,vagy kicsit erőssebben. sima ügy a pipába kb 7ből 1szer,ami reális... -
Grusi #859 No, megtanultam valamennyire játszani, semipron már egész jól megy, csak az a gond, hogy kipasszolni még nem tudom a védelmet - legtöbb gólomat vagy szélső beadásból, vagy kiugratásos ziccerből szerzem. Sz'al még van mit tanulni, de legalabb haladok ;] -
mikuc #858 Hello!!
Kellenne valamilyen serial amivel regisztrálni tudom magam az ea online oldalán és ami müxik is!!!
Ami nekem van(nak) kodok 1ket sem fogadja el.
Multiba szeretném kipróbálni.
THX -
#857 Újra kellett indítani a gépet és úgy már jó lett. -
:) #856 torrente: tedd be a másik cd-t akkor nemfogja azt kiirni -
mosley #855 miért nem mükődik rendesen a save?-a load-ban nincs semmi mentés.Mivel lehet javítani? -
#854 Viszont máskor kicsit megvághatnád -
#853 Én gamepaddel játszok
illetve fogok, ha meglesz :-) -
#852 A válogatott mezeken van név?(igaziból is lesz vagy mi?) -
#851 most azt csináltam:-asszem-
lehet ,hogy az erősséggel van aj?BREKI (ő bizti tudja)te milyen erővel küldöd meg?
-
#850 Most ennek mi értelme volt? -
#849 Én itt vagyok,de csak holnap lesz meg a játék. -
#847 jó az új euro 2004 de nem lehet rendesen messziröl gólt rugni -
#844 hellósztok -
#843 nem a játéktér a kicsi hanem a labda a nagy -
mosley #842 Lőj állóhelyzetből:tuti gool lesz! -
#841 el tuná árulni vki hogy kell kapura lőni?
11m-re tök szemben a kapuval.ha nyomom az előrét :kapusba lő,ha csak oldarra ellövi a fenébe
ha nomok az oldarrához előrét akkor is ellövi. -
mosley #840 Nem mükődik rendesen a SAVE -load-nál nem ír ki semmit! Mi rá a megoldás??
-
Koxminator #839 srácok most én vagyok a droid, vagy csak nekem tűnnek nagyon picinek a játékosok meg a játéktér? FIFA2004nél nem ez volt, most meg mind1, hogy 800x600, 1024x768, vagy 1600x1200ben játszom (ez utóbbiban meg röhejesen szaggat P4 2,5Ghz+R9800Pron!). Itt meg még a kameranézet is kevesebb, bár én mondjuk mindig a TELE-t használom, de röhejes.
Ezzel akkor most mi van??? -
#838 haveromnak azt írja ki install és crack után, hogy a Windows hibát észlelt és nem indul el a játék. Mi lehet a baj? -
#837 Olvass a 650. hozzászólás körül. -
#836 Valaki adjon valami tippet az irányításra, mert nagyon nem akar összejönni a gól.
Nem tudom, miért kellet elrontani az irányítást ennyire :( -
#835 Azért írják először konzolra, mert a konzolt csak játékokhoz találták ki. Feltételezem hogy nincs konzolod, ezért szidod. Mióta megvettem a PS2-őt, azóta számomra játszhatatlanok a pc-s játékok. Az igazi játékélményt a konzol nyújtja (ritka kivételektől eltekintve). -
:) #834 nemazé mondoim de több játékosnak is valódi az arca.. pl geráé mis.. bár korán sem annyira yó mint lisztesé -
:) #833 nemazé mondoim de több játékosnak is valódi az arca.. pl geráé mis.. bár korán sem annyira yó mint lisztesé -
:) #832 nemazé mondoim de több játékosnak is valódi az arca.. pl geráé mis.. bár korán sem annyira yó mint lisztesé -
#831 Playstation 2-őn jön ki igazán, hogy mekkora szar játék a Fifa 2004. WE7 és a PES3 is sokkal szuperebb! -
#830 Képtelen vagyok gólt rúgni a magyarokkal.
Állandóan rámásznak, és a cselezéssel még nem vgayok megbarátkozva.
Van valami trükk a jó támadásra? Utoljára a 2002-velj átszottam, és az tök más volt, mint ez. -
Grusi #829 Igen, mindenkivel, olvass vissza, van hozzá fix...
Amúgy tegnap óta játszom, igencsak fosi vagyok még, semipron szenvedek, pron pedig mindig kapok 2-3 golt :( amúgy nekem jobban tetszik, mint a fifa 2004... -
#828 HFA
miert van az h ha meccs utan ranyomok az exit game gombra(nem az exit to windows) akkor kidob az asztalara? mas is talakozott ezzela hibaval? -
#827 Ha azt se tudom pontosan mi az, akkor honnan tudod?
lol -
#826 hát elvileg van
különben ugyanaz lenne -
#825 Hát most ezt így kapásból meg nem mondom
annó a 2004-esben kilinkeltem -
#824 sztem fifa 2004 jobb mint pes3 és we7
a gombok nem tecenek sok kell hozzá nagyon..
eccerre anyit nem leeht lenyomni a cselek jók a we7 ben?
hogy kell benne cselezni?