2218
-
mosley #913 nem tud vki erre megoldást??-save elment és a load-ba nincs ott a mentés :mi a hiba? -
dre #912 ja szerintem is jó csak abaj az hogy nicsenek klubcsapatok
amúgy nekem is csak a lövéssekkel van problémmám a hgame az kurva jó a graf is -
Grusi #911 Ha vkit édekel, megjöttek az első hírek és képek a Fifa 2005-ből csekkoljátok itt. -
#910 Köszi! Kipróbálom... -
Takigabi #909 köszönjük az értékes információt -
#908 Csak mert nekem a róla készül képek NEM tetszenek! -
#907 jó a játék de messziről nehéz rugni gólt -
#906 Őszintén... Milyen a játék? Mert én láttam róla képeket, de nem voltem elájulva tőle! :) -
#901 Nekem csak amatőrön, megy bár nem próbáltam még más fokozaton, de néha maatőrön is elvernek kb. egyszintű csapatok.
Magyarokkal nyomtam most legutóbb. 2 gólt löttem 3 perc alatt az osztrákoknak, aztán több nem jött össze. -
#900 Lipcsei lötte amúgy,és Lisztesnek jó a feje -
#899 Na sikerült,köv meccs 1-0 nekem aut. ellen,nem is nehéz,csak a lövőcselt kell megtanulnom jobban kezelnem -
#898 becélzod vmelyik sarokba(alsó/felső,vagy ahova jólesik) aztán beállítod a csavarást(shift + nyilak) ha kész vagy megnyomod a d-t,elindul a csík, a kaputól való távolságtól függően kb félúton megállítod d-vel a csúszkát,mikor visszafelé indul szintén d-vel megállítod a zöld közepén. ha ez mind sikerül,csak Kahn fogja meg ;) -
#897 hm ezt én sem tudtam... kipróbálom máris!!! :D -
#896 shift + nyilak = csavarás -
#895 krakfix! visszáb megtalálod.... -
#894 Na megvan a game elsö meccs Szabics mesterhármas makedónok ellen amatörön,csak kidobott a winfosba ugyhogy fel kell raknom valamit,amit itt olvastam. -
#893 van oldalt egy labda a szabadrúgásnál és a közepén 1 jel azt mivel leeht mozgatni? -
#892 hdc.atw.hu -
#891 hogy nyomom "finoman"ugyan úgy beérzékeli! -
#890 Nagy béna lehetek, de hogy lehet rúgni normális szabadrúgást?
Akármit csinálok elbikázza, vagy belevágja a sorfalba. Csavarni, vagy ilyesmit nem is tudok. A D S, illetve az W gombbal próbáltam meg rúgni, s az erőt is figyelem...
Mit cseszek el? Természetesen a "célzó gömböt" is állítgatom... -
#889 Rég. -
CzKaresz22 #888 Kijött már a full game ???????????????? -
#887 és a replayeket hol találom meg a játék könyvtátán belül??? -
#886 legnagyobb gyözelmem: Hungary - San Marino 8 -1 -
#885 MEgköszönném, ha elküldenéd emailben!
[email protected] -
#884 készitesz belőle gif-et és képként felnyomod -
#883 ide nem lehet fájlt feltölteni sajnos! küldel I.C.ram-nak mailban! -
:) #882 ja a másik feltöltöm én szicvesen azt a progit amivel kilehet szedni zenéket a gamébóóóóóóó csak hogy lehet feltölteni ? -
:) #881 olyan szép szabadrúgásfigurációból lőtem gólt a magyarokkal:))))) hogy lehet ide filét feltenni ?:) feltenném a gólt:)
amúgy szerintem a játékosok moráljától is függ hogy mennyire lesznek yók a meccsen. Mot úgy kb 20 meccs után kezdem érezni a dolgokat,és mi9ntha úgy lenne megcsinálva a játék hogy 1 adott csatár kb 5x rúg a kapu mellé,felé. és utánna egyre jobbak lehet vele lőni..... szerintem szándékosan csinálták ilyenre... mostmár sejtem miért vették ki a 2 perces félidőket:) régebben mindig azon nyomtam.. de most örül az ember ha 3 gólt rúg 1 meccsen
-
#880 A játékon belül van trax list! -
#879 Aham
tényleg nincs egy tracklisted?
Nem hiszem, hogy azt a számot ne lehetne leszedni. -
#878 Az meg fent van nálunk is az FH-n! -
#877 De ha csak meghallgatni akarod azt chant importerrel is megteheted- mint már mondottam -
#876 két dolgot tehetsz
vagy visszaolvasol a Fifa 2004 fórumban (esetleg megkérded hátha valaki ki tudja linkelni), vagy délután rámszólsz icq-n vagy e-mailban, hogy keressem már meg és küldjem el -
#875 Valaki légyszi szerezze már meg nekem ezt a lejátszót, ami képest EURO 2004-es zenéinek a lejátszására!! Nagyon kéne! -
#874 grrrrrrrrrrrrrr
http://spacetarget.com/games/pc_eufa_euro_2004.shtml#UEFA%20Euro%202004%20v1.0%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20EXE%202 -
#872 %20No-CD/Fixed%20EXE%202]UEFA Euro 2004 v1.0 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE #2 -
#871 Nocd létezik már a játékhoz? -
#870 crackfix mi??? akkor ok... -
#869 Nincs de ha vársz egy kicsit a labdás címképernyőnél akkor lejátszik egy gyatra összefoglalót!