2218
-
#969 gondolom jobb analóg
de én ma visszem csak haza, demoban meg kezelhetetlen volt -
#968 Azzal még nem próbáltam... Breki?! -
mekszp #967 Gamepadon hogyan lehet cselezni? -
#966 nincs mit! és szégyeld magad, hogy még nem jártál az oldalamon! :D -
#965 Köszi, az nagyon ötös lesz!
Meg is nézem az oldalt. -
#964 dolgozom rajta... még letesztelem és kidobom! észre fogod venni ha kijött... majd itt: www.fifahungary.com -
#963 Lehet hogy én vagyok kicsit lassú de nekem nem tetszik, túl szögletes.
Aztán majd úgyis megszokom.
A magyarítás mikor érkezik? -
#962 Mi a baj a menüvel?!
PS2... passz! -
#961 Sziasztok!
Végre sikerült beregisztrálni, és enged is írni:) 1 bajom van a programmal: a menüt szerintem nagyon elcseszték.
Nem tudja vki hogy PS2-re vhonnan le lehet tölteni? -
#960 Néha vissza kéne olvasni
vedd le a hardveres gyorsítást sztem -
superseva7 #959 kb 5 perc után elkezd recsegni a hangszóróm és utána elmegy a hang a játékban. mitől lehet ez?
már a demoban is előjött! -
#958 Ezen a fake-shoton még tényleg dolgozniuk kell! körülményes és túl nagyot tol a lasztin a játékos, az meg rosszabb, hogy valamiért nem lehet egyből a testcsel után ellőni! -
#957 vki tudta már értelmesen használni a fake shotot? én nem,de az átemelést is csak nyögvenyelősen trainigben.
más: mi lett az euro topic-al? nekem a kedvencek közt nem jelzi az új üziket! -
#956 gamepaddal inkább -
#955 mik? sztem te paranoiás vagy. a fifában évezredek óta van 2*d,csak az utóbbi időben kimaradt belőlük,csukafejes úgyszintén. mostmár tutod honnan ismerős? P
és sztem nem az a lényeg ki mit honnan vett,hanem élvezetes és élethű legyen. tegyük fel,hogy a 94es fifa előbb jelent meg,mint bármelyik pes. akkor a pesben a kapuralövést is a fifából vették? sztem inkább az életből merítenek. -
#954 Nyomnám Joy-jal, de azzal is lehetetlen, mert magátol cselez összevissza, pedig semmit nem nyomok, de ez másnál is előfordult már. Err van valami orvoslás? -
#953 Nekem az a bajom a játékkal, hogy olyan billel, ami már 3 egyszerre lenyomott gombnál blokkol, lehetetlen játszani! -
#952 hm nemis tudom honnan ismerősek ezek P -
#951 csukafejes megfelelően játékos elé/laposan beívelt laszti esetén d-vel,ollózás szintén a megfelelő hyelre érkezett beadás esetén 2*d,mint a kapáslövés. -
:) #950 hogy kell ollózni? És a csukafejes ? -
#949 beírná valaki a magyar válogatott keretét(fentröl lefelé ahogy a játékban),amit a lehjobbnak tart,én is nézegettem a játékosokat de nem tudom mi lenne az ideális keret.A felállással nincs bajom de haváltoztatattok azt is írjátok le,légyszi -
Takigabi #948 lol ez a bandi gyerek megérdemel egy topicot a Gumiban :) -
mosley #947 az a poén ezzel a save-vel ,hogy akkor ment,kilépsz menű +vissza load és nincs semmmi. -
antijedi #946 mert nem is anyi hanem egy 10 éves kis suttyo aki csak rácsaott a bilre amikor a születési dátumot irta be... :) -
#945 ezért bannolni fognak. mert megérdemled. hiába írod,hogy tudod mi a fórum és mi a cset,a tetteiden nem látszik. kicsit csodálkozom rajta,hogy 35-40 közötti vagy. ez sem látszik. -
#944 Egyre többet játszom és egyre jobban megy,nekem nagyon bejön a game,mezek nem annyira,de összességében elég jónak mondható(azért nem panaszkodom a lövések miatt mert régebben psx-en is ilyen volt a fifa 2001 és nem esik nehezemre hogy csak éppen meg kell nyomni a gombot és jó a lövés)ja,még 1 hiba:nem lehet 2perces félidöket játszani. -
#943 a magyaritás mikor lesz kész ? -
#936 na figyelj a máltát megvertem 2-0-ra de úgy hogy egy félidő és egy 10 perc alat (fifás idő) lefárasztottam és se köptek se nyeltek és elpasszolták a végén nekem -
#935 Ez fórum, nem chat
Próbálj meg egész mondatokban írni a magyar helyesírás szabályai szerint -
#933 mert senkit se érdekel
úgyhogyd kapd össze magad -
#929 Bandika unom ám már, hogy utánnad takarítok -
#927 És hogy ááááááádtad bö? P -
#921 Kicsit le vagy maradva
Van fóruma -
#920 nekm most a franiákkal henry ollózott a beádásnál -
#919 Amúgy elég halovány a game. Az előbb majdnem uninstall lett a sorsa, de erőt vettem magamon, és legyűrtem mégegy meccset, és kezdek belejönni, épp most vertem 2-0-ra a románokat a magyarokkal semi-pron. Lisztessel lőttem egy gyönyörűszép szabadrúgásgólt a pipába :)) -
#918 olyan mint a fifa04...
k*k* :D -
#917 Hát egy EB játékban vajon mi a francot keresnének a klubcsapatok!? -
#916 2gk-mezek vannak már valahol,mert kicsit gagyiak ezek az alap mezek,amúgy jó a játék nekem megy (amatörön) -
#915 ez nem cset.. -
#914 az elmentett fileokat a winyón látod? nem lehet külön állítani a betöltésnél,hogy mit töltsön be? replay,euro,profil stb...hátha