UEFA Euro 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól van na nem kell má mingyá a néger torkának ugrani.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Garcia
amatõr

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
akkor ajánlom a játék fórumát
De bizony

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Breki33
nem mondod :-)
gercse
fifahungary.hu.itt vannak peccsek amelyektõl igazi nevek,mezek stb lesz

Játszottatok már a Winning eleven 7-tel? Üti az ea fociját. Sokkal jobbak a mozgások, több is van belõle, lehet irányokkal is cselezni, a kapusok nagyon jók, annyi a hibája talán, hogy nem minden csapatban vannak igazi nevek sõt a klubbcsapatok mind kamunevek. De mondom játszani sokkal jobb vele mint a fifával vagy a euroval.
A Fifa talán csak grafikában veri.

Taranov
Hát quickmatch-en szoktak lenni úgy 60-an, az elég lenne nekem, ha nem olyan kis *********k lennének.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát nem vagyok én jó, csak javulok, de már ez is sok. Az még jobb érzés volt, mikor elvert minden 6-0-ra, mint ez :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jacca sima fifat euro nagy fos avval senki se jaccik neten
Matthewpamer
túl jó vagy :)

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Taranov
Nagyon gázos ez az Euro 2004 online. Még azt elviselik, ha 1 góllal vezetek, de ha már kettõvel, akkor azonnal kilépnek és akkor nem nyertem :(
Szörnyû, hogy nem bírnak veszteni. Így nincs is értelme a játéknak.

ja 2004 be online nevem P00pEC barki megtud keresni ha akar jaccani
@quakenet #fifa.hu irc
ja amugy P0p3C vagyok csa BrekI:P
az elso repul san franciscoba a dontore:)
www.earthquake.hu ITT TUD MINDENKI fifa2004ben NEVEZNI ES AUgusztus vegen megmerkozni a tobbi magar fifassal a camponaban:)
Caby
sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy LAN ban lehet ezt a cool gamét nyomni?
Ha segítenétek megköszönném

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

balintka
Feltettel a Superpatchot és azóta ha bármilyen meccset tölt be mindig kilép. Tudjátok mi lehet a baj?

Breki33
csak 5 vagy 6 volt :-)
Taranov
Inkább az, ha van izgalom, lehet egyenlíteni, átvenni a vezetést, stb.

Taranov
Nem az a buli, ha elvernek 8-0-ra.

Breki33
Sztem meg pont a jobbaktól lehet tanulni.
Taranov
Nem, mert egy bizonyos része profi, én meg gép ellen úgy Semi Pro-n tudok biztosan nyerni, Pro-n meg néha. Szóval csak a Semi-pro és Pro játékosokkal van értelme játszani.

Breki33
mind a 60-al játszottál?
Taranov
Én pl. megvettem, de csak 50-60-an szoktak játszani :( Mondjuk az is elég, csak jó lenne, ha lenne változatosság.

The Hedgehog
egyszóval senki :) najó nem bántom az EA-t!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
persze aki megvette
Taranov
Szokott vki online játszani?

Breki33
A szabadrúgás leírása le volt írva részletesen pár oldallal erõlébb, sztem az fh-n is fent van a Fifa iskolában.

A második az OTB (Off The Ball)
Errõl olvashatsz részletesebben az itteni fifa-s cikkemben és sztem van az fh-n egy hogy használjuk az OTB-t topic (Fifa 2004).

Nagyon röviden y-al válthatsz a számok között és annak a játékosnak passzolja a labdát.
Közben a másik labda nélküli játékost is mozgathatod.
De ez nagyon zanzásítva van.
Hela!
Valaki el tudna nekem mondani, hogy hogyan kell hasznalni a szabadrugasnal a bal also kis csikokat? Mindig elbaszom, mert nemtom hogy kell azt hasznalni.

A masik apro kerdesem, hogy az Y-ra kinyit a kamera es 1,2,3- szamokkal megjelol 3 jatekost. Ez mit takar es mire lehet hasznalni?

Biztos eleg lama kerdesek, de en nem vagyok nagy focis gamer. Elore is koszi.

Koszi

Breki33
#2064-2067
Hela nekem nincs hang a gameban. Egyaltalan. Pedig a tobbi game normalis. Otlet?

Kaplan
már rájöttem

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Ezt az Europatchet hogyan lehet felrakni?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
gamecopyworld
Kaplan
Honnan tudok normális cracket leszedni?

Jah, bocsesz én voltam a hülye. Félreértettelek...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Breki33
sose mondtam ilyet

a P a nyelvem
Mi az P?
Akkor meg mér mondtad, hogy nincs meg?

Breki33
nekem?
megvan P
Jah, meg sincs a játék.

Sziasztok!

Nem tudja valaki mikor lesznek fenn a golszépségverseny goljai?
Breki33
már párszor mondtam

Winning Eleven 7
kicsit bõvebben kérhetném? legalább a nevét mondd meg ami jelenleg jobb nála, hadd nyugatassam meg hogy játszon csak azzal, ne legyen lelkiismeretfurdancsa !:)

Breki33
talán azért mert értek a progihoz és alkalmasnak találtak rá
nem vagy tisztában a moderátor fogalmával
Csak az az érdekes, h akkor mi a rákér vagy te a moderátor ebben a fórumban. Ez persze nem a te hibád, nem okollak, azt hittem csak h ebben a fórumban biztos tud vki segíteni. Mind1, megkérdem mástól.

Breki33
gratulálok
másold vissza a zdata-t a CD-rõl
Breki33
öcsém kicsit el vagy tévedve :-)

a házigazda nem azt jelenti, hogy lépésenként leírja, hogy kell patch-et felrakni

Én elsõsorban moderátornak vagyok itt.
Úgyanúgy mint pl az fh.

Az más kérdés, hogy akinek tudok megpróbálok segíteni.
Breki33
aztán nem tudom mivel mint mondtam nem szedtem le ezt a kiegészítõt

gondolom ha ilyen játékost raksz be akinek már van speciális ID-ja akkor kész ha nem akkor kell a másik progi, hogy legyen ID-je

DE ezt olyan tudná pontosan aki felrakta.