UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A Fifa talán csak grafikában veri.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Szörnyû, hogy nem bírnak veszteni. Így nincs is értelme a játéknak.
@quakenet #fifa.hu irc
Ha segítenétek megköszönném

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
A második az OTB (Off The Ball)
Errõl olvashatsz részletesebben az itteni fifa-s cikkemben és sztem van az fh-n egy hogy használjuk az OTB-t topic (Fifa 2004).
Nagyon röviden y-al válthatsz a számok között és annak a játékosnak passzolja a labdát.
Közben a másik labda nélküli játékost is mozgathatod.
De ez nagyon zanzásítva van.
Valaki el tudna nekem mondani, hogy hogyan kell hasznalni a szabadrugasnal a bal also kis csikokat? Mindig elbaszom, mert nemtom hogy kell azt hasznalni.
A masik apro kerdesem, hogy az Y-ra kinyit a kamera es 1,2,3- szamokkal megjelol 3 jatekost. Ez mit takar es mire lehet hasznalni?
Biztos eleg lama kerdesek, de en nem vagyok nagy focis gamer. Elore is koszi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Hard to see, the dark side is.\"
Akkor meg mér mondtad, hogy nincs meg?
Nem tudja valaki mikor lesznek fenn a golszépségverseny goljai?
nem vagy tisztában a moderátor fogalmával
a házigazda nem azt jelenti, hogy lépésenként leírja, hogy kell patch-et felrakni
Én elsõsorban moderátornak vagyok itt.
Úgyanúgy mint pl az fh.
Az más kérdés, hogy akinek tudok megpróbálok segíteni.
gondolom ha ilyen játékost raksz be akinek már van speciális ID-ja akkor kész ha nem akkor kell a másik progi, hogy legyen ID-je
DE ezt olyan tudná pontosan aki felrakta.