2218
-
#2178 Euro 2004-ben vannak már arcok alapból. -
#2177 Melyik programmal lehet berakni az arcokat a játékba? -
#2176 Viszem a laptopot :)
Mondjuk orvoshoz nem. -
#2175 Hát pl vársz orvosnál milyen jó lesz
vagy csajra
mégjobb -
#2174 Számítógépen jobb azért, de itt is nagyon ott van a szeren :D -
#2173 Ez mobilomon a 2004 -
#2172 Teccik -
#2171 -
#2170 igen egy rendes crack
meg máskor a visszaolvasás -
#2169 Sziasztok. Nekem olyan problémám van, hogy ha a meccs után arra megyek hogy "continue" a játék azonnal kilép a windows-ba, ect. nem lehet két meccset lejátszani, sem tournamentet. Van erre valami megoldás??? -
zsotesz #2168 Jól van na nem kell má mingyá a néger torkának ugrani. -
#2167 amatőr -
#2166 akkor ajánlom a játék fórumát -
zsotesz #2165 De bizony -
#2164 nem mondod :-) -
#2163 fifahungary.hu.itt vannak peccsek amelyektől igazi nevek,mezek stb lesz -
zsotesz #2162 Játszottatok már a Winning eleven 7-tel? Üti az ea fociját. Sokkal jobbak a mozgások, több is van belőle, lehet irányokkal is cselezni, a kapusok nagyon jók, annyi a hibája talán, hogy nem minden csapatban vannak igazi nevek sőt a klubbcsapatok mind kamunevek. De mondom játszani sokkal jobb vele mint a fifával vagy a euroval.
A Fifa talán csak grafikában veri. -
#2161 Hát quickmatch-en szoktak lenni úgy 60-an, az elég lenne nekem, ha nem olyan kis *********k lennének. -
#2160 Hát nem vagyok én jó, csak javulok, de már ez is sok. Az még jobb érzés volt, mikor elvert minden 6-0-ra, mint ez :D -
Cybergamer #2159 jacca sima fifat euro nagy fos avval senki se jaccik neten -
#2158 túl jó vagy :) -
#2157 Nagyon gázos ez az Euro 2004 online. Még azt elviselik, ha 1 góllal vezetek, de ha már kettővel, akkor azonnal kilépnek és akkor nem nyertem :(
Szörnyű, hogy nem bírnak veszteni. Így nincs is értelme a játéknak. -
Cybergamer #2156 ja 2004 be online nevem P00pEC barki megtud keresni ha akar jaccani
@quakenet #fifa.hu irc -
Cybergamer #2155 ja amugy P0p3C vagyok csa BrekI:P -
Cybergamer #2154 az elso repul san franciscoba a dontore:) -
Cybergamer #2153 www.earthquake.hu ITT TUD MINDENKI fifa2004ben NEVEZNI ES AUgusztus vegen megmerkozni a tobbi magar fifassal a camponaban:) -
#2152 sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy LAN ban lehet ezt a cool gamét nyomni?
Ha segítenétek megköszönném -
#2151 Feltettel a Superpatchot és azóta ha bármilyen meccset tölt be mindig kilép. Tudjátok mi lehet a baj? -
#2150 csak 5 vagy 6 volt :-) -
#2149 Inkább az, ha van izgalom, lehet egyenlíteni, átvenni a vezetést, stb. -
#2148 Nem az a buli, ha elvernek 8-0-ra. -
#2147 Sztem meg pont a jobbaktól lehet tanulni. -
#2146 Nem, mert egy bizonyos része profi, én meg gép ellen úgy Semi Pro-n tudok biztosan nyerni, Pro-n meg néha. Szóval csak a Semi-pro és Pro játékosokkal van értelme játszani. -
#2145 mind a 60-al játszottál? -
#2144 Én pl. megvettem, de csak 50-60-an szoktak játszani :( Mondjuk az is elég, csak jó lenne, ha lenne változatosság. -
#2143 egyszóval senki :) najó nem bántom az EA-t! -
#2142 persze aki megvette -
#2141 Szokott vki online játszani? -
#2140 A szabadrúgás leírása le volt írva részletesen pár oldallal erőlébb, sztem az fh-n is fent van a Fifa iskolában.
A második az OTB (Off The Ball)
Erről olvashatsz részletesebben az itteni fifa-s cikkemben és sztem van az fh-n egy hogy használjuk az OTB-t topic (Fifa 2004).
Nagyon röviden y-al válthatsz a számok között és annak a játékosnak passzolja a labdát.
Közben a másik labda nélküli játékost is mozgathatod.
De ez nagyon zanzásítva van. -
Nyiri #2139 Hela!
Valaki el tudna nekem mondani, hogy hogyan kell hasznalni a szabadrugasnal a bal also kis csikokat? Mindig elbaszom, mert nemtom hogy kell azt hasznalni.
A masik apro kerdesem, hogy az Y-ra kinyit a kamera es 1,2,3- szamokkal megjelol 3 jatekost. Ez mit takar es mire lehet hasznalni?
Biztos eleg lama kerdesek, de en nem vagyok nagy focis gamer. Elore is koszi.