2218
-
#1129 félreérthetően írtam
a remote receiver az OTB sztem
tehát ha megnyomod a gombját a labdát vivő játékos semmi cselt nem csinál?
a másik játékost a jobb analóggal irányíthatod -
#1128 jam
még egy kérdés: a modifier csak a lövőcselhez jó, vagy én vagyok a béna? -
#1127 nos, nekem a következőképpen működik a dolog:
ha megnyomom nem csinál cselt, megjelennek a számok és az aktívhoz tud ívelni valóban.
a mozgatás viszont kimerül annyiban, hogy mozdítok az analógon, az ember meg próbál üresbe futni, de közel sem irányítom. nem is arra indul, amerre mozgattam az analógot.
ez szted normális? -
#1126 a cselek rendesen a jobb analógra kerültek.
na tesztelgetem akkor ezt az off the ballt egy kicsit, aztán jelentkezem.
de a remote receiver-re nem csinál cselt nekem,csak kiteszi a számokat, ez biztos. -
#1125 na akkor a következőket nem értem
ugye a shift a csel de ezt nem lehet állítani
nálad mire került
OTB nálam bal elöl van elvileg ha megnyomod akkor megjelenik 3 szám és az 1-eshez passzol a-ra magasan vagy W-vel (mozgatni is lehet elvileg a másikat jobb analóggal)
ha többször nyomod meg váltasz a számok között.
Nade ha én lenyomom akkor csinál egy csel (a számok megjelennek)
JA REMOTE RECEIVER a neve most :_)
-
#1124 no, vagyok újra.
szal minden gomb állítható, és a freestyle-okra mondtam, hogy minden működik.
otb-t nem használtam még, mert a fifa04 nagyon nem jött be.
tudom mi a lényege, csak azt nem, hogy kell irányítani.
szal ha megmondod hogy kezeljem kipróbálom szívesen :) -
#1123 jó de ha lehetne részletesebben
pl érdekel hogy mindegyik gombot lehet-e állítani
és ha előre rakod az OTB-t ha lenyomod neked is csinál-e cselt -
#1122 ja, dualként megy.
Működik minden. -
#1121 ja a 1108-as
megcsináltad?
És mi lett utánna: Dualként ismeri fel a játék?
OTB működik? -
#1120 regedites?
Wei= Winning Eleven
A jelenlegi legjobb foci -
#1119 Királyos ez a regedites szarakodás. Elég kényelmetlen megoldás, de működik, kösz.
Amúgy mi ez a Wei, amit annyira istenítetek? -
#1118 -
-
#1116 ---------------------------------
Änderungen zum Original Gameplay
---------------------------------
- Das Passspiel ist verbessert worden
- Es nun möglich den Ball ab und zu über den Gegenspieler zu loben
- Die Schusshilfe ist verändert worden
- Der PC zieht jetzt auch mal ab und zu aus 30 Metern ab
- Die Torwartreaktionsfähigkeit ist verändert worden
- Das Spiel der Computerteams ist verändert worden
- Die Hilfe bei Flanken ist verändert worden
- Die Pass-, Schuss-, und Sprintgeschwindigkeiten sind überarbeitet worden
- Die Teamstärken errechnen sich über die wahren Stärken, nicht darüber ob man ein Heim
oder Auswärtspiel hat. Denn bei der EM hat z.B. beim Spiel Tschechien gegen Deutschland
Tschechien ja keinen Heimvorteil weil sie zuerst genannt werdenweil das Spiel ja in Portugal
stattfindet und nicht in Prag.
- Das Problem mit den Weitschüssen die immer daneben gehen konnte ich noch nicht fixen,
das scheint nicht über die normalen Parameter eingestellt zu werden,aber ich arbeite daran.
klikk -
#1115 -
#1114 Igazából azt se értem, hogy a shift nincs is pl a billentyűzetkonfigurálónál
tehát elvileg nem lehet eltenni -
#1113 Sikerült valakinek cordlesel rendesen beállítani?
Hedge? :-) -
#1112 gamepad beállitás nem szabványos gamepadhoz -
#1111 legfeljebb kitoloncolnak :-)
azért csak jobban tudjuk mi akik mindkettőt kipróbáltuk -
Adler #1110 ez mi?? -
:) #1109 engem 1 dzsojsztikos se ver le, se 1 gémpádos:)
keyboard rulez:) -
#1108 In preparation for the release of UEFA Euro 2004 (Not the demo), i have decided to pre-release a "fix" for remapping buttons for generic controllers. For the past few years slowly, EA Sports are introducing "official pads" to more of their games. EA Sports games (with almost always the exception of FIFA series) used to allow you to use generic gamepads in games like MVP Baseball, NHL and NBA and configure them. However the philosophy now is only to allow button configurations with mainstream manufacteurs such as Logitech, Microsoft, Gravis, in order to "encourage" competition.
However there are some nice programmers out there that don't completely screw us generic gamepad users over to remap the buttons.
In all these EA Sports games the generic gamepad buttons issue is solved by renaming your pad to one of the "supported" controllers in something called the registry. This fools EA Sports games into thinking you have a "supported" controller.
Here we go....
Click Start
Click Run
Type regedit in the box and open.
open HKEY_LOCAL MACHINE
then SYSTEM
then CurrentControlSet
then Control
then MediaProperties
then PrivateProperties
then Joystick
then OEM
for those who know a bit about using the registry here:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MediaProperties\PrivateProperties\Joystick\OEM
Once you've reached this key you need to look for the sub-key beneath with the information about your own gamepad. Mine for example appears under VID_0B43&PID_0003.
On the right-hand side of the registry you will notice a key named OEMName. If you there isn't a OEMName. Right-click on the RHS and select New then String Value. Type in OEMName. Now you can enter the name of a "supported" controller. The name you use is sometimes dependant on the type of pad you have. In my OEMName I changed it to:
Logitech Dual Action
All EA Sports games seem to allow me to remap the buttons now. I use a 2-Player Playstation adapator and everything is remappable.
IMPORTANT: You might get away in this release to name it(which pads default to when not installing the drivers which come with your gamepad, but this loses force feedback functionality): 4 axis 16-Button Gamepad. However in other EA Sports games this will cause problems, so i recommend renaming it to one of the "official" ones.
Also you might get continous force feedback if you use a generic gamepad, to stop this, while in the game press the windows key and return back to the game. It will have disappeared. You can also stop this in the registry but if you remove the key then you make force feedback disappear in other games which it works so well.
I know this is quite bizarre releasing a fix for a game that isn't out yet, but I'm quite confident this is the score. This has been the logic of EA Sports for a couple of years now.
Just doing my job, just doing my job.
If EA wish to offer me a job, i'd be happy to accept
The Saitek controller, "Cyborg Rumble pad 2500", which works perfectly in every single game I have - except Fifa2003, does not now work with Euro2004 either So, so much for all them improvements etc. I would not have considered Saitek to be an obscure brand - they make some of the best controllers out there. I'll try the advice above but I'm pretty pee-ed off with the idea that EA themsleves can't just get this right in the first place. -
GAPA Tool Version: 1.0
Submitted Date: 2004/3/1
Description:
Gamma Panel is a little & handy application that lets you adjust
brightness, contrast and gamma settings in real-time. Thanks to its hot-key feature, you don't even have to leave the game you're playing!
-
#1106 Olvasom a fórumokat mit írnak erről az Off THe Ball problémáról... -
#1105 ja kifelejtettem hogy edzeni persze megint nem lehet gamepaddal
viszont a brightness problémára megvan a megoldás -
#1104 sztem kicsit uncsi
és az alap ugyanaz
Szerencsére veiben nem ez a szabványosított van.
ez az egész játék egy javított 2004
de pl ilyenektől mászok fejre hogy bennehagyják a szürke szögletzászlót, a közönség írtó fényes szinte világít, a labda tül nagy, sima felszabadító rugás általában átmegy a félpályán, bármerre áll a játékosom felszabadításkor mindig az ellenfél kapuja felé rúgja.
Az ugyanolyan fejekről, tök ugyanazon a kommentárról nemis szólva.
Nemhittem volna, hogy ezt mondom, de a WEi grafikailag (is)jobb ennél.
Átjött egy haver játszani aztán két meccs után könyörgött, hogy inkább WEi :-) -
Koxminator #1103 annál nagyobb dumája nincs senkinek :D -
Koxminator #1102 nem a hajdú b. kéne kommentátornak mert az 1 ősláma, hanem a Fülöp Laci a sport1-ről :)))
-
#1101 azért elolvasod amiket neked írok? már vagy 3ra nem válaszoltál és csak tippem van mér nem.. -
zsotesz #1100 Azt hogy kell beállítani, hogy a my euro\user stats menüben a statisztikát vezesse, mert nekem még mindig nullán van. Gondolom azt kellene beállítani amikor kiválasztom hogy kivel vagyok akkor a billentyűzet alatt egy none felirat van. Gondolom itt a profile nevemnek kellene lennie. Ezt hogy kell beállítani? -
#1099 fogtam a 2004-esét és átmásoltam :-)
van kb ötféle nyelv -
#1098 hát ja ami elég unalmas egy idö után, de még mindig jobb lenne mint az angol vagy a többi -
mekszp #1097 nem lenne olyan nehéz megcsinálni a kommentárt...30-40mondatot ismételget az a majom! -
#1096 módosított szabadrúgás és szöglet. saját magad szabhatod meg,hogy hogyan helyezkedjenek és mozogjanak indirekt szabadrúgásnál/szögletnél a játékosok (bár még nem próbáltam) vmint sokkal nehezebb gólt rúgni/fejelni szögletből. nagyon nagy hangsúly van a megfelelő időzítésen,amikor beindulsz a csatárral.
a szabadrúgás mostmár a rövid illetve a hoszzú alsó/felső sarokba is betalálhat anélkül,hogy a kapus belenyúlna. ugye a 2004ben mindig belepiszkált és úgy ment be(legalábbis 99%-ban) ráadásul csak a rövid sarokba lehetett gólt lőni(legalábbis 99%-ban).
ha vmi jó miért változtatnának rajta? inkább javítanak rajta...
ez mind-mind más a 2004hez képest és javulás sztem. de biztos ezt is a pesből vették P -
#1095 Ez engem is érdekelne -
#1094 szép álom a magyar kommentár :)) -
Takigabi #1093 lol -
mekszp #1092 hogyan lehet kicserélni a kommentárt? hajdú b. nincs? -
#1091 Viszont a kommentárt ki lehet cserélni
nekem most a brazil van -
#1090 7. Szabadrúgás, szöglet egy az egyben 2004-es kaptafa
8. Heroinfüst
9. Nagyon ronda mezek
...