UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemazé mondoim de több játékosnak is valódi az arca.. pl geráé mis.. bár korán sem annyira yó mint lisztesé
nemazé mondoim de több játékosnak is valódi az arca.. pl geráé mis.. bár korán sem annyira yó mint lisztesé
Playstation 2-õn jön ki igazán, hogy mekkora szar játék a Fifa 2004. WE7 és a PES3 is sokkal szuperebb!
Képtelen vagyok gólt rúgni a magyarokkal.
Állandóan rámásznak, és a cselezéssel még nem vgayok megbarátkozva.
Van valami trükk a jó támadásra? Utoljára a 2002-velj átszottam, és az tök más volt, mint ez.
Állandóan rámásznak, és a cselezéssel még nem vgayok megbarátkozva.
Van valami trükk a jó támadásra? Utoljára a 2002-velj átszottam, és az tök más volt, mint ez.
Igen, mindenkivel, olvass vissza, van hozzá fix...
Amúgy tegnap óta játszom, igencsak fosi vagyok még, semipron szenvedek, pron pedig mindig kapok 2-3 golt 😞 amúgy nekem jobban tetszik, mint a fifa 2004...
Amúgy tegnap óta játszom, igencsak fosi vagyok még, semipron szenvedek, pron pedig mindig kapok 2-3 golt 😞 amúgy nekem jobban tetszik, mint a fifa 2004...
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
HFA
miert van az h ha meccs utan ranyomok az exit game gombra(nem az exit to windows) akkor kidob az asztalara? mas is talakozott ezzela hibaval?
miert van az h ha meccs utan ranyomok az exit game gombra(nem az exit to windows) akkor kidob az asztalara? mas is talakozott ezzela hibaval?
sztem fifa 2004 jobb mint pes3 és we7
a gombok nem tecenek sok kell hozzá nagyon..
eccerre anyit nem leeht lenyomni a cselek jók a we7 ben?
hogy kell benne cselezni?
a gombok nem tecenek sok kell hozzá nagyon..
eccerre anyit nem leeht lenyomni a cselek jók a we7 ben?
hogy kell benne cselezni?
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
ha asf akkor csak asf playerrel tudod lejátszani
illetv,e a Chant Importerrel is
meg volt még egy EA player de azt sose tudtam leszedni
illetv,e a Chant Importerrel is
meg volt még egy EA player de azt sose tudtam leszedni
igen ez a nincs a FIFA-ban, EURO-ban... úgy futnak a játékosok, mintha karót nyeltek volna
testcseleket akarok a 2005-be!!! 😄
testcseleket akarok a 2005-be!!! 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Hülye oldalról közelíted meg. Attól, hogy sok a gomb még nem szar a játék. Egyszerûen csak komplexebb és igazodik a kor játékosfelfogásához ennyi.
Nekem személyes kedvencem a FIFA 99 és a FIFA 2001 (utóbbi mondjuk csak a nagyszerû kiegészítõk miatt)
Nekem személyes kedvencem a FIFA 99 és a FIFA 2001 (utóbbi mondjuk csak a nagyszerû kiegészítõk miatt)
Valakit megtudta már nyitni a zenéket a music könyvtárban? Nekem az istenért sem akar sikerülni. Állandóan ismeretlen formátumot ír. Próbáltam már Winamp-al, Mediával, DIVX-szel, de semmi...
Nem, de nekem Albert Flóri bácsi tanította hogy a testemmel elhitetem, hogy egyik oldalon akarok elmenni és a másikra megyek.
Ez tetszik a WEi-ben.
Csak ot meg soxor átlépem mikor nemis akarom P
Ez tetszik a WEi-ben.
Csak ot meg soxor átlépem mikor nemis akarom P
Nekem még mindig a kedvencem a FIFA98 meg talán az elsõ 2 2000-es sorozat is jó volt. Fõleg az irányítás miatt szarok az újak. Sokkal jobb lenne, ha nem lenne ennyi betûkombináció.
De a futball sem arról szól, hogy menekülök az ellenfél védõi elõl...
Há' nem én csináltam ilyenre a játékot vazze 😄
Ezt kicsit hülyeségnek érzem
Be fog rögzülni, hogy közel menj az ellenfélhez, holott igazából pont az a cél hogy távolodj tõle fedezd a labdát.
Be fog rögzülni, hogy közel menj az ellenfélhez, holott igazából pont az a cél hogy távolodj tõle fedezd a labdát.
elõtted van az ellenfél játékosa és jó ütemben lenyomod egyszerre a valamelyik SHIFT+nyíl kombinációt vagy simán a SHIFT-et. Az hogy milyen cselt csinál függ az elleféltõl való távolságtól!
a holland megvan
szerintem csak simán shift! más - szerintem a távoli lövések jobbak voltak a demoban. az emelés használhatatlan. a lövõcsel jó.
nem tudjátok, mitõl függ, hogy melyik játékosnak van jele, melyiknek nem? mert joaquin dribbleje 95, valeroné 85 és mégis az utóbbinak van jele. hun-ból asszem csak fehér csabának van lövõjele és annyi. lisztes arca kircsi.
nincs direct ip vagy holland patch?
nem tudjátok, mitõl függ, hogy melyik játékosnak van jele, melyiknek nem? mert joaquin dribbleje 95, valeroné 85 és mégis az utóbbinak van jele. hun-ból asszem csak fehér csabának van lövõjele és annyi. lisztes arca kircsi.
nincs direct ip vagy holland patch?
De érdemes kipróbálni, mert más élményt nyújt mint a FIFA 2004 szerintem...
jobb gameplay, valamivel jobb AI, de grafikailag ugyanaz!
na elmondom hogy ez a játék is miért fos:
1. amikor kiugrik egy támadójátékos mögötte van pl. két védõ esélyed sincs , hogy utolérd velük mielõtt lõ, oldalról szerenél elé kerülni egy másik játékossal de csak akkor váltrá amikor már baszhatod
2. passzok. ugyebár az a nemfuthatszalabdafelémerttúléthetûlenne
3. passzok. kiugratásnál két ember van, tõled ugyanabban az irányban, az egyiket fogják a másik a tizenhatos vonala elõtt tök üresen, persze hogy a fedezett embernek passzol.
4. egyedi eset. lecsorgó labda, van egy kis elõnye a játkosnak, de elfut mellette azon a távolságon belül amikor már le kellene kezelnie (ugyebár automatikus szerelés), védõjátékos elrúgja.
5. ívelés vonal felé ellenféltõl, szalad magától a játékos, senki nem zavarja. vonal elõtt meglenne a labda, de baszhatod, mert a szkript szerint mindig magad elé kell tenni kb. egy méterre és utána rúghatod el. eredmény, ellenfél dob (rosszab esetben gól). az a legszebb az egészben, hogy akkor gondolja a játékos, direkt elfutok onnan, hogy hagyjam kimenni (hogy én dobhassak). DE NEM LEHET!
a nehézségi szintrõl annyit, hogy ha ezek nem lennének normálisan játszható lenne a játék.
játszok pro-n a magyarokkal, verem francákat angolokat, erre ilyen esetek miatt kapok ki. kuka.
1. amikor kiugrik egy támadójátékos mögötte van pl. két védõ esélyed sincs , hogy utolérd velük mielõtt lõ, oldalról szerenél elé kerülni egy másik játékossal de csak akkor váltrá amikor már baszhatod
2. passzok. ugyebár az a nemfuthatszalabdafelémerttúléthetûlenne
3. passzok. kiugratásnál két ember van, tõled ugyanabban az irányban, az egyiket fogják a másik a tizenhatos vonala elõtt tök üresen, persze hogy a fedezett embernek passzol.
4. egyedi eset. lecsorgó labda, van egy kis elõnye a játkosnak, de elfut mellette azon a távolságon belül amikor már le kellene kezelnie (ugyebár automatikus szerelés), védõjátékos elrúgja.
5. ívelés vonal felé ellenféltõl, szalad magától a játékos, senki nem zavarja. vonal elõtt meglenne a labda, de baszhatod, mert a szkript szerint mindig magad elé kell tenni kb. egy méterre és utána rúghatod el. eredmény, ellenfél dob (rosszab esetben gól). az a legszebb az egészben, hogy akkor gondolja a játékos, direkt elfutok onnan, hogy hagyjam kimenni (hogy én dobhassak). DE NEM LEHET!
a nehézségi szintrõl annyit, hogy ha ezek nem lennének normálisan játszható lenne a játék.
játszok pro-n a magyarokkal, verem francákat angolokat, erre ilyen esetek miatt kapok ki. kuka.
vannak himnuszok de csak 15 másodpercesek😊 ilyen az uccsó 15 mp-t adják le a himnuszokból
Valaki azt írta, hogy vannak himnuszok. Nos, kerestem, de nem találtam. Az én készülékemben van a hiba? 😞
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
sztem látható fejlõdés a fifa2004el szemben (olyan ollózásos gólt lõttem hogy csak na
) úgyhogy nekem tetszik a gém.Bár a WE talán üti...
) úgyhogy nekem tetszik a gém.Bár a WE talán üti...
Elsõ benyomásaim...
Ehm nincs intró! Vagyis van valami, de azt inkább ne nevezzük annak. Tudom ez nem annyira fontos, de meghozná az EB feelinget. Emlékezzetek csak a máig veretlen WC98 bevezetõ képkockáira.
A menük jók, átlátható és szépen a helyén van minden. A játékmódok tárháza egy ilyen szûk témát feldolgozó játékhoz képest meglepõen nagy. Tetszik az "út az EB-ig" mód. Valós csoportok, tök zsír a morál és sérülés rendszer, valamint hatalmas ötlet hogy barátságok meccseket is játszanunk kell a selejtezõk közben.
Örültem, hogy a magyarok kerete viszonylag friss. Van egy két nem oda illõ név de hát kanadaiak a fejlesztõk. Csoda, hogy Lisztes arcát teljesen lemodellezték. Tényleg menjetek a nevére a keretösszeállításnál és nyomjatok egy V gombot 😄
A mérkõzés. Ahogy korábban is elmondtam a grafika továbbra is csúnya. Hiába a szépen lemodellezett arcok és stadionok ha a textúrázás gyatra. Elég ha csak a mezekre és a stadion mögötti részre gondolok. Ocsmány. A mozgások ellenben valósághûek. A játékmenet sokat javult de még mindíg akadnak úgymond "mindíg ez történik ha ilyen helyzet van" részek a mérkõzés alatt. Pl, hogy továbbra sem tudunk a labda elé futni, a szerelés után értelmetlenül lelassul a játékosunk. Ugyanez a csel, hihetetlen lassan és körülményesen mutatnak be néhány mozdulatsort a futballisták.
Végülis egészében tetszett a játék, mert áthozza az EB hangulatát és végre tényleg kezd hasonlítani az igazi futballhoz (hála a PES-bõl átvett dolgoknak).
Nem várhattuk el tõle hogy korszakalkotó megoldásokat nyújtson. Erre majd ott lesz a FIFA 2005... és a PES4 😄
Ehm nincs intró! Vagyis van valami, de azt inkább ne nevezzük annak. Tudom ez nem annyira fontos, de meghozná az EB feelinget. Emlékezzetek csak a máig veretlen WC98 bevezetõ képkockáira.
A menük jók, átlátható és szépen a helyén van minden. A játékmódok tárháza egy ilyen szûk témát feldolgozó játékhoz képest meglepõen nagy. Tetszik az "út az EB-ig" mód. Valós csoportok, tök zsír a morál és sérülés rendszer, valamint hatalmas ötlet hogy barátságok meccseket is játszanunk kell a selejtezõk közben.
Örültem, hogy a magyarok kerete viszonylag friss. Van egy két nem oda illõ név de hát kanadaiak a fejlesztõk. Csoda, hogy Lisztes arcát teljesen lemodellezték. Tényleg menjetek a nevére a keretösszeállításnál és nyomjatok egy V gombot 😄
A mérkõzés. Ahogy korábban is elmondtam a grafika továbbra is csúnya. Hiába a szépen lemodellezett arcok és stadionok ha a textúrázás gyatra. Elég ha csak a mezekre és a stadion mögötti részre gondolok. Ocsmány. A mozgások ellenben valósághûek. A játékmenet sokat javult de még mindíg akadnak úgymond "mindíg ez történik ha ilyen helyzet van" részek a mérkõzés alatt. Pl, hogy továbbra sem tudunk a labda elé futni, a szerelés után értelmetlenül lelassul a játékosunk. Ugyanez a csel, hihetetlen lassan és körülményesen mutatnak be néhány mozdulatsort a futballisták.
Végülis egészében tetszett a játék, mert áthozza az EB hangulatát és végre tényleg kezd hasonlítani az igazi futballhoz (hála a PES-bõl átvett dolgoknak).
Nem várhattuk el tõle hogy korszakalkotó megoldásokat nyújtson. Erre majd ott lesz a FIFA 2005... és a PES4 😄
Nem, mert van egy szám, ami nagyon tetszik, de sehol nincs fent. Se DC++, se WINMX, se eMule. Ezért kéne valami. Rákeresek erre az ASF playerre.
eleinte nekem se jött be,de amint megtanultam vele kicsit jobban játszani iszonyatos dolgokat mûveltem vele. cselezés és kapáslövés nagyszerû,meg a távoli lövések is komoly kihívást jelentenek. stb..
nekem nem tecett, a menü pocsék
a grafika nulla
a játékba még nem mélyedtem bele hun austria 1-0
de nem tom mi teccik 1eseknek...
a grafika nulla
a játékba még nem mélyedtem bele hun austria 1-0
de nem tom mi teccik 1eseknek...
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Kösz,már sikerült!sry
Tournamentet játszok és hiába nyerek nem kapom meg a 3 pontot.Eddig minden mecset megnyertem kivéve volt egy döntetlen, és a harmadik helyen állok az angolokkal.
Volt valakinek ilyen hibája?
Volt valakinek ilyen hibája?