UEFA Euro 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Megvan UEFA 2004 de nemtom feltenni mert, 47%-nal megall a letöltes mert nem talal egy file-t. Egeszen pontosan a
"data\chan\GenGer.asf-et.
Ha vki tudja a megoldast pls segitden!
\"Hard to see, the dark side is.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Masik kerdes, hogy ollozni mar sikerult, de csukafejest milyen gombkombinacioval lehet osszehozni?
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Nekem megvan valami patch a Holland válogatotthoz,hogy jó nevek legyenek,arcok stb.,de felinstallálom és kiír valami hibát!!!!Nem tudjátok a megoldást?Vagy valami más patchet?Ami patch van nekem azt a Fifa Hungaryról töltöttem le!!!Segítségeteket elõre is köszönöm!!!!Üdv:Roni!!!
\"Hard to see, the dark side is.\"
Be tudod szkennelni a PC Guruban megjelent Euros cikket ?
viszont baloldalt kicsit csúszik nem tudnád megcsinálni?
Majd rakok be képet
és hogy ott már egy Multi-s PES4-el kell szembenéznie
De gondolom a jogokat akkor a Konami nem szerzi meg
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Karriermód van, csak nem olyan, amilyennek lennie kéne.
De ez itt ugye off. 😊
Szóval lényegében egyetértek, a játék (még mindig) nagyon gyenge. És ezzel meg vagyok lõve, mert a PES/WE-féle hyper-super-mega-ligáktól szintén feláll a hátamon a szõr.
Szvsz, ha a Konami észbekapna, és megvenné a szükséges jogokat, és normális rostereket, normális bajnokságot, bl-t, karriermódot rakna a játékába, akkor egyszer és mindenkorra lemosná a piacról az EA-t. (Már így is mosogatja... 😊)
Tudja valaki?
Amúgy a spanyol TV logó egész jó lett
kicsit szebb mint az eredeti
Yvorl redves farkára!