2218
-
bang #1777 :)
csak az a kozmikus jellegű labdacsóva kimaradhatott volna belőle -
#1776 A 2003 felturbózva tényleg szebb volt... bár nekem az über látványvilág még mindíg a WC2002-é! -
#1775 De most rosszul emléxem, hogy volt ennél szebb Fifa grafika?
Lassan gondolkozom, felrakom a 2003-at megnézem milyen volt. -
#1774 Nem a kép a szar hanem a játék grafikája... nem értem azokat akiknek ez az elmosott életlen randaság tetszik. Nem játszottak ők a FarCry-al vagy mi? Ma már sportjátékban is lehet szép grafikát alkotni csak az EA ehhez is lusta, pedig az NBA egy nagyon jó alap lehetne... -
#1773 a bmp veszteségmentes tömörítés -
#1772 sztem azér szar mert először bmp-ben mentettem el... na mind1... -
#1771 Hát ezse szép
de nehogy berakd nagyobban P
Viszont az uj mezcsomag mezei egész jók -
#1770 mongyuk nálam a fű amugy sincs feltéve max-ra... -
#1769 ez a kép azért ilyen rossz minőségű mert direkt levettem a minőségét, hogy minnél kisebb helyet foglaljon
ez az eredeti:
-
#1768 Már késő... -
#1767 ne töröld le
jólesz az még -
#1766 MEggyőztél, tehát ezt szedem: World Soccer Winning Eleven 7
OK? Pedig a PES3-at már leszedtem...DELETE -
#1765 hm most így a képet nézve nem értem miért tartottam grafikailag jobbnak a Fifa-t -
#1764 Na most a spanyolokkal nyertem az eb-t pro-n..
megint a kupaátadás után a meccs összefoglalója így kezdődik.. mintha a kupával rugdosódnának
-
#1763 Sztem mondja
bár nekem a brazil van -
#1762 tudom milyen mit gondolsz a PES3 patcheket hogy próbálom ki? :-) -
#1761 Breki a PES3 is nagyon jó játék a We7i kicsit jobb de az Euro 20004 - et és a fifát üti. -
#1760 Miért nem mondja a kommentátor a játékosneveket? -
#1759 Miért? Meddíg tart lekapni a WE-et? Ugyanannyi mint a PES3-at és nem kell tökölni azzal ha belassul a game... -
#1758 van jobb
speciel az nekem annyira nem tetszett a demo alapján
de mondjuk ott elég a demo+ egy patch és kész a teljes -
#1757 Vaszeg csak a Pro Soccer 3-at fogom leszedni...Az is jó nem? -
#1756 Ja és persze kell majd hozzá valami jó Superpatch, mert sok játékos és a csapatok nem eredeti néven vannak...
de ezeket már itt: Winning Eleven 7 topik -
#1755 THX! -
#1754 a legjobb hely (smsweb):
warezcenter
De inkább a WINNING ELEVEN 7 INTERNATIONAL-t szedd le! Mondtam, ugyanaz csak javított! -
#1753 Fű alatt: Honnan lehet leszedni a Pro Evolution Soccer 3-at? -
#1752 Na ez az unrealisztikusság... ezért nem játszok bajnokságot a FIFA-val illetve az EURO-val! -
bang #1751 megszokásból írtam.. minden évben így szoktuk :)) -
bang #1750 ez így igaz, szinte minden évben (az EA-nál) találtam egy "hatékony" támadási módot, sajnos rám meg jellemző, hogy ilyenkor meg csak ezt erőltetem, magam számára unalmassá téve a meccset, de hát a győzni akarás... -
#1749 még nem volt energiám hozzá
majd mikor valaki azt írja, hu milyen szupi -
#1748 Hát Wei-ben kapok pár szépet
A görög flash gólszépségversenyes gólra bekültem kettő saját-ot és egy kapottat.
Nem tehetek róla, hogy csak az én góljaim rakták ki :-) -
#1747 Jah idén! De a kiadott 3 videó után tényleg Breki megnézted őket?! -
#1746 milyen jövőre? :-) -
bang #1745 én is így vagyok vele... valahogy a kapottak közül egy sem tetszik :)) -
#1744 ez a hülyeség, hogy első módszer meg második módszer... WE-ben ilyen nincs. Ott mindíg máshogy kell legyőzni nehezebb fokozaton mondjuk az Arsenalt, mert a játékosok jelenlegi formájától függ, hogy hogyan játszanak és így nincs annyi egyforma helyzet, gól illetve szituáció mint a EURO-ban. Utóbbinál meg lehet azt tenni, hogy egy taktikával verünk le minden ellenfelet. Na ilyen a KONAMI játékában lehetetlen... -
#1743 előbbiből több van P -
#1742 szinte ezen dolgozom (vagyis az új oldalon) minden szabadidőmben! még ebben a hónapban indítjuk... -
bang #1741 rúgott v. kapott gólokból ? :)) -
bang #1740 én bomba gólon a 16-osn kívülről leadott, felsőbe vágódott löketet értem
ezt megtudod csinálni úgy, hogy pl. szélen elmész és még a 16-os magasságában elkezded (lapos paszokkal) középre juttatni a lábdát. Ez a csapat felállástól függően 1-2 pasz, de a lényeg a kapás lövés, mert ha a kapura lövő csatival először átveszed a labdát, akkor már a lövésed tuti nem jut el a 16-os vonaláig sem, mert a gépi védők mérnöki pontossággal blokkolnak, nem mindig, de szinte...
a másik módszer még esetlegesebb, szökőévenként előfordul, hogy középen történő rávezetésből simán eltudod lőni a labdát a védők közt.
a célzás mindkét esetben csak simán előre történjen, nekem fixa ideam, hogy ha a progi engedi akkor a leglehetetlenebb helyzetből is bomba gólt lősz, ha pedig nem a javadra számolta ki meccset, akkor a gólvonalról is mellé megy a lövésed.
röviden: löjj kapura amint tudsz (azért értelmes helyről) és vagy bemegy, vagy nem :)) a lövés erejét nem nagy mű eltalálni, bár én etéren is szkeptikus vagyok, mert a beadok-fejelek módszernél ugye a "kapásfejes" működik és ugyan olyan "D"-nél vagy a kapus ölébe biccenti, vagy fölé, vagy védhetetlen ívvel szál a hálóba...
ja és mégegy idegesítő dolog: a gép játékosa tökéletesen tud szerelni úgy is ha pontosan mögött van, ha én ilyen helyzet ben próbálok szerelni, akkor botlik egyet a játkosom és az ellen máris mérföldekkel arrébb
összegzés: talán majd jövőre... -
#1739 tényleg mikor lesz gólszépségverseny? -
#1738 Szinte csak kapásból lehet bombákat lőni. A WE7I-ben pont tegnap lőttem egy olyan gólt, hogy szögletből az 5-ös előtt álló játékosommal csak kifelé tudtam fejelni a labdát pont a tizenhatos sarkánál álló jobb szélsőhöz, aki egy testcsellel elfektette a védőjét majd bal belsővel a bal ficakba csavarta a labdát. Mondanom sem kell bődületes erővel...
Na ilyeneket hiányolunk mi a EURO-ból!