Panzer General 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, akkor viszont nem értem miért nem adott prototipust.Pedig jól jönne plusz egység mert keveslem a core egységeimet.Persze lehet, hogy jól álok csak telhetetlen vagyok.Most jön a sedani pálya és van 4 pIII és egy p38 tankom, 3 tizenötös vontatott ágyum meg egy sig, csak 3 gyalogosom, 2 vadász és egy bombázó meg egy felderítõ.Pedig eddig briliant v. volt a pályákon.ja, 1600 presztizs félre téve abból mondjuk erõsíthetnék de mit vegyek?
Azt meg tudnád mondani, hogy mindig kapok e prototipusokat a brilliant victory után?A spanyol pálya és a lengyel után kaptam viszont a norvég pálya után nem.Viszont két egység parancsnokot kapott.Egy tank 2x agresszív manõvert és egy vadász skilled interceptiont és shock tacticsot.Ezek mik?
Hát igen, rég volt.
Tese mai fialás vagy ha még emléxel a c64-es kings bounty-ra. ( megpróbáltam átkonvertálni commodore +4-re kb 3 hét munka után feladtam, pedig nagy szám lett volna ha sikerül 😊
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Köszi a tájékoztatást, kár, hogy ilyen kihalt a fórum.Jó lenne ha valakik megcsinálnák ismét a játékot mint a kings bountyt például.
Üdv!
Ha hadjáratba mész, a saját csapatok neve fekete, míg a csak adott map-on, azaz adott harcban szereplõké fehér színnel lesz írva, így meg tudod különböztetni, meg ugye amiket viszel magadddal, már ismerni fogod õket, pláne ha átnevezed :-)
Jelentõs különbségek vannak az adott gyalogsági cspatok között: pioneer városfoglaláshoz nélkülözhettelen, ugyanis nem hat rá a plussz védelem, amit a város, hegy stb ad. A sima gyalogság ugyanakkor gyorsabb, a hegyi vadásznak nincs lépési korláta hegyi terepen, SS jobb harcértékekkel rendelkezik, van amelyik jobb gyalogásgi ellenség ellen, van amelyik páncélosok ellen stbstb. tanulmányozd szépen õket!
DE ami a legfontosabb: küldetésben vigyázz a csapataidra, szerezz minél több xp-t, mert egy 5 csillagos csapat felér 4-5 simával!!!
Ha hadjáratba mész, a saját csapatok neve fekete, míg a csak adott map-on, azaz adott harcban szereplõké fehér színnel lesz írva, így meg tudod különböztetni, meg ugye amiket viszel magadddal, már ismerni fogod õket, pláne ha átnevezed :-)
Jelentõs különbségek vannak az adott gyalogsági cspatok között: pioneer városfoglaláshoz nélkülözhettelen, ugyanis nem hat rá a plussz védelem, amit a város, hegy stb ad. A sima gyalogság ugyanakkor gyorsabb, a hegyi vadásznak nincs lépési korláta hegyi terepen, SS jobb harcértékekkel rendelkezik, van amelyik jobb gyalogásgi ellenség ellen, van amelyik páncélosok ellen stbstb. tanulmányozd szépen õket!
DE ami a legfontosabb: küldetésben vigyázz a csapataidra, szerezz minél több xp-t, mert egy 5 csillagos csapat felér 4-5 simával!!!
Páncélosok,reagáljatok.<#papakacsint>#papakacsint>
Ja, és most megint kifagyott
Nagyon senki nem válaszol de azért próbálkozok.<#nevetes1>#nevetes1>Amikor ujratöltök megint nem rakja ki a célkeresztet amikor támadok.Van lyan verzió ami normális?Én a thorról szedtem le.
Még egy dolog, a gyalogosok között mi a klönbség a jól látható értékeken kívl?Van pioneer, a falschrim a stormstuppen a jaeger meg a bridging.Gondolom speciális képeségeik lehetnek de például a pionirnak nem nagyobb a látótávolsága pedig logikus lenne.
Most kezdtem el a játékot és azt nem igazán találom, hogy hol tudom megnézni,hogy melyik csapatom az amelyik továbbjön a következõ pályára.Valaki tudna segíteni.
Áh, mindig ez van 😊 talán olvass vissza pár oldalt mert már fejbõl nem merek mondani semmit, viszont ha valaha egyszer sikerül megcsinálni akkor mentsd el az egészet és hátha valaki fog csinálni egy magyar pg2 site-ot és akkor oda felkéne tenni, akár minden egyes ilyen kampányt bekéne zippelni aztán feltenni netre..
Üdv !
Több új Adlerkorps kampányt felraktam,de a LASSH kampánya (most 25 scenario,régebben 19 volt) sehogy sem megy, sem az ikonos felirata nem jelenik meg a "campaigns" alatt, sem a *CAM fájlja nem jelenik meg a Pg2suitban. A Blitz 2008-t sem tudom,hogy müködik mert akárhánysor rakom fel mindig a régi miller blitz+ scenariói jelennek meg és nem az újak. Tud valaki valami jótanácsot adni ? Más is járt igy ? Köszi !
Több új Adlerkorps kampányt felraktam,de a LASSH kampánya (most 25 scenario,régebben 19 volt) sehogy sem megy, sem az ikonos felirata nem jelenik meg a "campaigns" alatt, sem a *CAM fájlja nem jelenik meg a Pg2suitban. A Blitz 2008-t sem tudom,hogy müködik mert akárhánysor rakom fel mindig a régi miller blitz+ scenariói jelennek meg és nem az újak. Tud valaki valami jótanácsot adni ? Más is járt igy ? Köszi !
Sziasztok!
Léteznek olyan új campaign-ek Panzer 2-höz, amik eredeti grafikával futnak?
Töltöttem 1-2 campaign-t az eredeti 5 mellé, de mindegyikhez vmi új grafika kell, ami szerintem borzalmas, teljesen tönkreteszi a játékot.
Az új equipment file-ok, stb. nem zavarnak, de a módosított grafika...
Amúgy óriási játék, csak 12-13 év alatt meguntam, 30szor végignyomtam az összes campaignt mindenféle nehezítéssel. Jó lenne multiban...
Léteznek olyan új campaign-ek Panzer 2-höz, amik eredeti grafikával futnak?
Töltöttem 1-2 campaign-t az eredeti 5 mellé, de mindegyikhez vmi új grafika kell, ami szerintem borzalmas, teljesen tönkreteszi a játékot.
Az új equipment file-ok, stb. nem zavarnak, de a módosított grafika...
Amúgy óriási játék, csak 12-13 év alatt meguntam, 30szor végignyomtam az összes campaignt mindenféle nehezítéssel. Jó lenne multiban...
Még nem próbáltam, hogyan mûködik? ez másik verzió vagy arra a telepítés nélküli kutyulmányra telepíthetõ/rárakható?
Opengen-en viszont tökéletesen fut ati-s kártyás géppel is. Most próbáltam ki.
Sajnos nem tudom mi lehet az oka, nekem 8800GT kártyával szépen fut. Egyébként vki próbálta már az opengen-t? Kicsit ki van egészítve (külön hely a bombázóknak, a hajóknak, nagyobb felbontás, stb.) csak egy picit kicsik az ikonok nagy felbontásban.
nálam egyiken sem fut :-) (csak bennt a melóhelyemen az õskori gépen, de ott csak korlátozott mértékben tudok játszani, igaz ha jön a fõnök, villámgyorsan tudok menteni és kilépni.. <#nevetes1>#nevetes1> )
Én személy szerint azt vettem észre, hogy az nvidia-s kártyákkal szépen fut, míg sajnos az ati-s kártyákkkal kevésbé.
hááát, én arra is kíváncsi lennék, hogy xp-hez milyen patch kell... win7-en anno nálam ment amúgy simán.
milyen patch-et kell felpakolni ahhoz, hogy fusson win7 alatt?
most az történik,hogy indításkor belép a játékba, egy pillanat múlva pedig átvált 256 színre és szép lila meg zöld lesz minden.
Az Adlerkorp's meg Steve féle upgrade-kel mûkszik?
most az történik,hogy indításkor belép a játékba, egy pillanat múlva pedig átvált 256 színre és szép lila meg zöld lesz minden.
Az Adlerkorp's meg Steve féle upgrade-kel mûkszik?
A "Das Reich" kampányt.Valamikor régen már játszottam,most újra elõvettem.Korábban nálam sem fordult elõ ,hogy vezért kapott a légvédelem, de most gondoltam kipróbálom, addig mentettem és próbálkoztam szintváltáskor vele , amig adott vezért, csak sajnos nem müködik az alaptulajdonság. Üdv !
Õszintén szólva nem jártam még így, bár hirtelen az sem rémlik, hogy valaha is kapott volna parancsnokot az önjáró légvédelmem...
Melyik küldetést tolod?
Melyik küldetést tolod?
Adlerkorps - feltelepitettem a legujabb grafikai és egyéb frissitéseket (a gyalogságot szerintem tulzásba vitték ezel az évenkénti bontással és sosem használt egységek felrakásával,a bombázóknál is több lett szerintem az aránytalanság pl.a Ju 87 B-2, D változatot nagyon leértékelték pl. aFi 167 A-1 változathoz képest ). Nálam játékproblémaként jelentkezik az ,hogyha a légvédelmi egység vezért kap nem müködik az az alaptulajdonság, hogy az önjáró légvédelmi üteg mozoghat és lõhet is egy körben. Már a kiirásban sem az szerepel,hogy " Mechanized veteran " ami a légvédelmi egységeknél kellene ,hanem az ,hogy "Tank killer" ami az AT vezér jellemzõje. Ha a Pg2 Suitban átállitom "Mechanized veteranra " akkor sem müködik a funkció !Másnál is igy van , ha igen mi lehet az oka ? Elõre is köszi az észrevételeket !Üdv !
Meg tudná mondani valaki, hogy hol lehetne átírni egy adott pályánál a kör.limitet?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A játék eleve nem "mod-barát" módon lett megírva, akkoriban nem is volt elterjedt ez a fejlesztõi nézõpont (feltehetõen féltek a beleölt anyag és logika szétlopásától 😊 ). Hiába lett sikeres a rajongók körében, a kiadó évekig eltiport és üldözött minden ilyen kísérletet. Csak amikor bebuktak, úgy 5-6 éve kezdtek ismét foglalkozni a külsõsök a mod-olásával, elõször a kiadó által nem javított hibák javításával, meg szép aprólékosan minden más egyébbel, ami ma már elérhetõ.
A játék kiadása után jelent csak meg a PII, Magyarországon a 486 (és klónjai) is jó gépnek számítottak még akkoriban.
A program fejlesztésének kezdetekor az általánosan elterjedt hardverekre tervezték, hogy azokon megfelelõ sebességgel fusson -> 486-PI.
A 'Jagged Alliance 2' (...de akár a Fallout 1-2-t, vagy a Baldurs Gate-t is írhatnám ide...) 2 évvel késõbb jelent meg, hasonló grafikai megoldásokkal, és annak sem volt nagyobb felbontása - persze a modderek ezen azóta már változtattak! 😛
Sajnos ilyen jó játékok mostanság már nem készülnek... 😞
A program fejlesztésének kezdetekor az általánosan elterjedt hardverekre tervezték, hogy azokon megfelelõ sebességgel fusson -> 486-PI.
A 'Jagged Alliance 2' (...de akár a Fallout 1-2-t, vagy a Baldurs Gate-t is írhatnám ide...) 2 évvel késõbb jelent meg, hasonló grafikai megoldásokkal, és annak sem volt nagyobb felbontása - persze a modderek ezen azóta már változtattak! 😛
Sajnos ilyen jó játékok mostanság már nem készülnek... 😞
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szomorúan hallom 😞 Azért köszi az info-t. De nem igazán értem 97-ben már bõven tudták a monitorok a 800*600-at nomeg sok már az 1024*768-at, kicsit gondolkodhattak vólna elõre 2-3 évvel.
De ami fõleg bosszantó hogy az ezeréves laptomom ami 800*600-at tud a 640*480-at egy kisebb ablakban jeleníti meg 😞
P2-266, nem elég hogy kicsit a laptopi még az ablakom is kicsi 😊
De ami fõleg bosszantó hogy az ezeréves laptomom ami 800*600-at tud a 640*480-at egy kisebb ablakban jeleníti meg 😞
P2-266, nem elég hogy kicsit a laptopi még az ablakom is kicsi 😊
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Megnéztem, alapesetben nem lehet (nem találtam róla semmit), de régóta készül már az OpenPG2, ami tudni fogja ezt is. Elvileg már telepíthetõ az alfa, egy csomó minden mûködik már benne, de még nem próbáltam.
Nem lehet feljebb venni. A frissítések csak bugfix-ek és egyéb extrák, hogy a mod-ok új funkciói mûködjenek. Nagyobb felbontáshoz egy csomó mindent át is kellene rajzolni, meg a bele nagy részét átírni, ezt (eddig) senki sem vállalta be, sztem nem is lesz.
Úgyértem hol a fenében lehet feljebb állítani ? vagy ném lehet ? Azért 97-ben már voltak nagy moncsik és 1024-768 minimum elkéne.
Sziasztok
Frissítettem a gammát nem hivatalos 2.2-re asszem az a legújabb, elidnul faszentos, azt mondja meg vki hogy ezek után ugye nem 640*480-ba kell játszanom...
Frissítettem a gammát nem hivatalos 2.2-re asszem az a legújabb, elidnul faszentos, azt mondja meg vki hogy ezek után ugye nem 640*480-ba kell játszanom...
Mussolini's Afrika Korps kampányban tudnátok segíteni ?
Ááh, ez durva! Na kezdem kapisgálni. Lényegében egy eddig számomra teljesen ismeretlen stratégiai elemrõl van szó.
Ha 500 bónuszt ad BV-ért, és a következõ pályán 2000 a limit (max prestige cap), akkor azt a bónusszal együtt nem szabad túllépni, mert annyival kevesebbet ad. Vagyis a sereg értéke + a pálya végi pontmennyiség utolsó VH-val együtt ne lépje túl az 1500 pontot. Ekkor ad 500 bónuszt. Ha 1600, akkor 400-at. Ha 2100, akkor semmit.
A sereg értéke érdekes. Csak a vásárolt/toborzott egységeket számolja szállítójármûvel együtt. GWC esetében 1 db induló FieldHQ gyalogos egységünk van (Combat Support képességgel), a többit venni kell, tehát számol. Kivéve a protókat. Azok értéke szintén nulla. Na itt válik érdekessé a BV!
A keletkezõ többlet pontokat egyfelõl csata közbeni erõsítésre, vagy két pálya között túltöltésre (az sem számol többet), vagy nagyobb induló alapsereg esetén azok fejlesztésére érdemes költeni, ideértve persze a protókat is.
Akkor lehet elõkapni a gazdasági menedzser vénát is. Ez persze csak opcionális része a játéknak. Az a döbbenetes, hogy már az alapjátékban is benne volt, csak ott nem ennyire szigorú a limit, mint GWC-ben. Ha jól nézem, az elsõ 3 helyszínt igen minimális sereggel kell BV-re hozni. A limittel nem törõdve már kb. 1,5x ekkora seregem volt.
Stratégiában szerintem élesen elválik eleve a BV-s és a sima V-s játék. (egyébként ismeretlen pályán elsõre BV-t hozni Adlerkorps-szal, még kiváló felderítés mellett is szerintem a lehetetlen kategória) A limit teljesen új hozzáállást igényel, és lényegében rákényszerít a BV-re. Hát ki fogom próbálni.
Elvileg létezik ehhez egy jó sereg érték kalkulátor, PGII Campaign reporter v3.5 by Vladimir Medelyan néven, de nekem nem sikerült sehol megtalálnom.
Ha 500 bónuszt ad BV-ért, és a következõ pályán 2000 a limit (max prestige cap), akkor azt a bónusszal együtt nem szabad túllépni, mert annyival kevesebbet ad. Vagyis a sereg értéke + a pálya végi pontmennyiség utolsó VH-val együtt ne lépje túl az 1500 pontot. Ekkor ad 500 bónuszt. Ha 1600, akkor 400-at. Ha 2100, akkor semmit.
A sereg értéke érdekes. Csak a vásárolt/toborzott egységeket számolja szállítójármûvel együtt. GWC esetében 1 db induló FieldHQ gyalogos egységünk van (Combat Support képességgel), a többit venni kell, tehát számol. Kivéve a protókat. Azok értéke szintén nulla. Na itt válik érdekessé a BV!
A keletkezõ többlet pontokat egyfelõl csata közbeni erõsítésre, vagy két pálya között túltöltésre (az sem számol többet), vagy nagyobb induló alapsereg esetén azok fejlesztésére érdemes költeni, ideértve persze a protókat is.
Akkor lehet elõkapni a gazdasági menedzser vénát is. Ez persze csak opcionális része a játéknak. Az a döbbenetes, hogy már az alapjátékban is benne volt, csak ott nem ennyire szigorú a limit, mint GWC-ben. Ha jól nézem, az elsõ 3 helyszínt igen minimális sereggel kell BV-re hozni. A limittel nem törõdve már kb. 1,5x ekkora seregem volt.
Stratégiában szerintem élesen elválik eleve a BV-s és a sima V-s játék. (egyébként ismeretlen pályán elsõre BV-t hozni Adlerkorps-szal, még kiváló felderítés mellett is szerintem a lehetetlen kategória) A limit teljesen új hozzáállást igényel, és lényegében rákényszerít a BV-re. Hát ki fogom próbálni.
Elvileg létezik ehhez egy jó sereg érték kalkulátor, PGII Campaign reporter v3.5 by Vladimir Medelyan néven, de nekem nem sikerült sehol megtalálnom.
Szerintem nincs más plusz, persze lehetõség megvan hogy más pálya jöjjön a különbözõ victory tipusoknál.
Köszi a választ, használom is a Suite-ot. Csak az elvet nem értem egészen. Ha most jól értelmezem az angol fórumról, akkor pályaváltásnál nézi a core sereg értékét, és ha túllép a kövi pálya limitjén, akkor nem ad presztízs bónuszt. A seregem elvileg 4050, plusz 910 kápéban. Ehhez képest a limit 2500. Tehát nem jár a végén bónusz pont. A készítõk szerint nincs is akkor szükségem rá 😊
Belepiszkálni nem akarok, mert így lett kitalálva, tehát szerintem így lesz nekem élvezetes, csak nem értettem, miért nem kapom az elõirányzott jutalékot.
Továbbra sem tiszta, miért érné meg a BV kiszenvedése. Hacsaknem a jól felfogott mazochizmus miatt. Az eredetit végig BV-vel vittem, de az nem volt nagy kunszt. A prototípus önmagában valahogy nem elég vonzerõ. Vagy mégis? Vagy van egyéb plusz is?
Belepiszkálni nem akarok, mert így lett kitalálva, tehát szerintem így lesz nekem élvezetes, csak nem értettem, miért nem kapom az elõirányzott jutalékot.
Továbbra sem tiszta, miért érné meg a BV kiszenvedése. Hacsaknem a jól felfogott mazochizmus miatt. Az eredetit végig BV-vel vittem, de az nem volt nagy kunszt. A prototípus önmagában valahogy nem elég vonzerõ. Vagy mégis? Vagy van egyéb plusz is?
Editálod magad az egész kampányt, nem nagy ügy ahoz képest hogy maga egy kampány menjen mennyi mindent kell leszedni 😊
Június 7.-én jött ki a legujjabb verziója annak a proginak amivel mindezt megcsinálhatod. PG2 Suite 4.27s
Június 7.-én jött ki a legujjabb verziója annak a proginak amivel mindezt megcsinálhatod. PG2 Suite 4.27s
Elvben a következõ a helyzet, idézek a manuálból:
Brilliant victories provide more prestige than regular victories or tactical victories, which is especially important in campaign play.
A Brilliáns gyõzelem után több pontot kapsz mint a sima vagy taktikai gyõzelem után, ami különösen fontos a hadjárat során.
Csakhogy az eredeti Blitzkrieg-ben is rendre kevesebb pontot ígér BV-ért mint sima V-ért. Akkor most hogy kapok többet BV-ért?
Brilliant victories provide more prestige than regular victories or tactical victories, which is especially important in campaign play.
A Brilliáns gyõzelem után több pontot kapsz mint a sima vagy taktikai gyõzelem után, ami különösen fontos a hadjárat során.
Csakhogy az eredeti Blitzkrieg-ben is rendre kevesebb pontot ígér BV-ért mint sima V-ért. Akkor most hogy kapok többet BV-ért?
Szervusztok, Generális társak! Nemrég találtam ide, és egy-két hete tettem fel a nem hivatalos játék kiegészítõket. Egészen ledöbbentem a kiváló munkától. Azt eredeti játékélmény hatványozva.
A GWC-t kezdtem el tolni (100-on). Elõször valóban rettentõen ijesztõ az egység- és presztízshiány, de aztán ráéreztem az ízére. Végülis a kezdeti sok kudarc rákényszerített, hogy minden játékelemet jobban kivesézzek, egészen addig, hogy mire is való a "Close Defense" tulajdonság. Rádöbbentem, hogy, ha csak nem elkerülhetetlen, a hadjárat során városba és erdõbe kizárólag gyalogság helyezkedjen, ha van a közelben ellenség, ami támadhat, pláne engineer. Ráadásul a sok rugged defense se egészséges. A városi egységeket durván meg kell szórni a közvetlen támadás elõtt, ha kell, több körön át.
Az elsõ két pályát így BV-re hoztam. Az elsõ érdekes, mert ott minden kizárólag a csapatösszeállításon múlik. Ha az megfelelõ, akkor laza BV. Az itt toborzott motoros egységem (szuper a hangja! hehe) a harmadik pályán parancsnokot kapott, túltöltés, és a Superior Maneuver-rel gyorsan az ellenséges hátországba nyomulok, és végigfosztogatom az õrizetlen városokat.
Részben emiatt is, a továbbiakban igencsak meggondolandó, érdemes-e a BV hajhászása. Az érte kapott arany medál (pff..) és az esetleges prototípus egyszerûen nincs arányban a sok küszködéssel. Ráadásul protóból se sokszor ad olyat, amire tényleg akkor szükségem lenne. (hát én juszt se lódolgatom ki) Emiatt nem törekszem BV-re, csak ha eközben sikerül a teljes hódítás is (lehetséges pontmaximalizálás). Éljen a totális gyõzelem!
Amit még észrevettem, hogy gyõzelem után nem az elõirányzott pontot kapom (pl 400), hanem levonódik belõle a gyõzelmi hexék mennyisége (lesz belõle 160). Ez BV esetén meg így nyulla, az elõirányzott 200-ból semmi, csak amit a hexékért kapok. Ezt megerõsíthetné más is, csak nálam van-e így.
Még valami. Valaki már említette az antitankokkal szembeni általános ellenérzés helytelenségét. Ezt én is megerõsítem. Az antitank naggyon jó, az antitank kell. Antitank nélkül minek?
És végül mit is mondhatnék még: Legjobb támadás a védekezés!
A GWC-t kezdtem el tolni (100-on). Elõször valóban rettentõen ijesztõ az egység- és presztízshiány, de aztán ráéreztem az ízére. Végülis a kezdeti sok kudarc rákényszerített, hogy minden játékelemet jobban kivesézzek, egészen addig, hogy mire is való a "Close Defense" tulajdonság. Rádöbbentem, hogy, ha csak nem elkerülhetetlen, a hadjárat során városba és erdõbe kizárólag gyalogság helyezkedjen, ha van a közelben ellenség, ami támadhat, pláne engineer. Ráadásul a sok rugged defense se egészséges. A városi egységeket durván meg kell szórni a közvetlen támadás elõtt, ha kell, több körön át.
Az elsõ két pályát így BV-re hoztam. Az elsõ érdekes, mert ott minden kizárólag a csapatösszeállításon múlik. Ha az megfelelõ, akkor laza BV. Az itt toborzott motoros egységem (szuper a hangja! hehe) a harmadik pályán parancsnokot kapott, túltöltés, és a Superior Maneuver-rel gyorsan az ellenséges hátországba nyomulok, és végigfosztogatom az õrizetlen városokat.
Részben emiatt is, a továbbiakban igencsak meggondolandó, érdemes-e a BV hajhászása. Az érte kapott arany medál (pff..) és az esetleges prototípus egyszerûen nincs arányban a sok küszködéssel. Ráadásul protóból se sokszor ad olyat, amire tényleg akkor szükségem lenne. (hát én juszt se lódolgatom ki) Emiatt nem törekszem BV-re, csak ha eközben sikerül a teljes hódítás is (lehetséges pontmaximalizálás). Éljen a totális gyõzelem!
Amit még észrevettem, hogy gyõzelem után nem az elõirányzott pontot kapom (pl 400), hanem levonódik belõle a gyõzelmi hexék mennyisége (lesz belõle 160). Ez BV esetén meg így nyulla, az elõirányzott 200-ból semmi, csak amit a hexékért kapok. Ezt megerõsíthetné más is, csak nálam van-e így.
Még valami. Valaki már említette az antitankokkal szembeni általános ellenérzés helytelenségét. Ezt én is megerõsítem. Az antitank naggyon jó, az antitank kell. Antitank nélkül minek?
És végül mit is mondhatnék még: Legjobb támadás a védekezés!
Én igen. Most a Blitzkrieg Redux-ot kezdeném, de nem találok róla sok infót.. Valaki játszotta már? Miben különbözik az alapjátéktól?
estleg tudtok ajánlani jófajta, kiegyensúlyozott kampányt??
estleg tudtok ajánlani jófajta, kiegyensúlyozott kampányt??
Valaki játszik még az adlerkorps-al?
Újrakezdtem pár napja a GWC kampányt, de most rögtön az elején eladtam a fortificationt, és az (egyébként borsos) árából vettem néhány egységet, így néhány visszatöltéssel egészen jól mennek a pályák még 50-es fokozaton is, érdemes kipróbálni ha valaki nem így kezdte ezt a kampányt. Az eladást eleddig nem használtam, de nagyon jó ennél a pályánál meg ha vacak prototípust kap az ember.
Nem rossz, olyan harci eszközöket is használsz amiket a hagyományos hadjáratokban nem.Szárazföldön is dúl a csata ( mindig hadihajós támogatással ) , de itt nem szükséges tankokat,tüzérséget stb. vásárolni elég a tengerész egység ( egy kivételt tettem, használtam jagdverbande /kommandós/ egységet.A tengeralattjáróknak klassz a hangja. Itt is lesznek vezérek a tüzérségi alapbesorolást kapják , + egy távolságra lõnek.
Ami hiányoltam ,hogy igazából az angol hadihajókkal nem voltak nagy ütközetek.A vége pedig továbbra is talány !? Érdemes kipróbálni. Üdv !
Ami hiányoltam ,hogy igazából az angol hadihajókkal nem voltak nagy ütközetek.A vége pedig továbbra is talány !? Érdemes kipróbálni. Üdv !
Van aki végigjátszotta már a "Deutsche Marinekorps Campaign 1937-45 "
cimü játékot, mert eljutottam az utolsó fordulóig, minden ellent eltüntettem, minden helyiséget elfoglaltam,mégis azt irta ki a végén ha jól forditottam ,hogy
" vereségszerü helyzet, menj lefelé, süllyeszd el hajóidat,hogy elnyerd a nagyadmirális cimet "
Fogalmam sincs ,hogy mit kellene tenni, mindent próbáltam -eredmény nélkül. Tud valaki segiten ? Köszi !
cimü játékot, mert eljutottam az utolsó fordulóig, minden ellent eltüntettem, minden helyiséget elfoglaltam,mégis azt irta ki a végén ha jól forditottam ,hogy
" vereségszerü helyzet, menj lefelé, süllyeszd el hajóidat,hogy elnyerd a nagyadmirális cimet "
Fogalmam sincs ,hogy mit kellene tenni, mindent próbáltam -eredmény nélkül. Tud valaki segiten ? Köszi !
Azért örülök, hogy vannak még Panzer fanok😊
For the greater good
Megérkezett a dobozos PII és PIII, igaz német verziók, azaz PIIID és PIV névre hallgat, de gyönyörûek!!! Linkelek nem soká képet róluk!!
Ajánljatok majd vmi jó kiegyensúlyozott kampányt, mert GE-bõl már csak 6 küldetés van vissza, igaz azok elég hosszúak :-)
Ajánljatok majd vmi jó kiegyensúlyozott kampányt, mert GE-bõl már csak 6 küldetés van vissza, igaz azok elég hosszúak :-)